| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 19:58 | |
| Ήρθα και εγώ! Πραγματικά δε ξέρω τι να σκεφτώ για τον Έντουαρντ, ενώ σε αυτό το κεφάλαιο αναφέρθηκε ένα γεγονός που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την στάση του απέναντι στις γυναίκες μου είναι αδύνατον να του δώσω δίκιο και αυτό γιατί από τα λεγόμενα του φαίνεται πως είχε ακριβώς την είδα "σκέψη" για το γυναικείο φύλλο και πριν γίνει ότι έγινε με την Τάνια, απλώς η Τάνια ήταν η "επιβαίβέωση" την θεωρεία που είχε, σαν να βρήκε πάτημα να συνεχίσει το έργο του, αν έχω λάθος ας με διορθώσεις Μαίρη, γιατί πραγματικά θέλω να έρθει επιτέλους ξάνα μια από εκείνες τις ωραίες μέρες που όποτε διάβαζα το όνομα Έντουαρντ σε κεφάλαιο στο μπλοκ σου, τα μάτια μου σχημάτιζαν καρδούλες! Επιτέλους έφτασε ένας άνθρωπος που έβαλε τον Έντουαρντ στη θέση του, έχω λατρέψει τον Κάρλαιλ, όπως σε όλα τα fanfictons σου, πάντα αυτός ο χαρακτήρας είναι ίδιος, είναι ο συγκρατημένος, είναι αυτός που βάζει τα πράγματα σε τάξη, γενικά είναι το πρόσωπο της λογικής...
Τώρα η Μπέλλα, ήταν πιο δυναμική από κάθε άλλη φορά, είχε βέβαια κάποια σημεία που την πρόδιδαν -κόκκινισμα στα μάγουλα-έσκυβε το βλέμα της κλπ, όμως πέρα αυτών, ήταν δυναμική, τον αντιμετώπισε, και δεν έχασε την ψυχραιμία της...! 1)ps: όσο προχωράνε τα κεφάλαια μπορώ να πω πως αυτό το fanfiction έχει αρχίσει να διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στα αγαπημένα μου, όπως και το ΣΣΣ και το 1920, οπότε ψοφάω για 3το κεφάλαιο, πάντως με ότι συνεχίσεις έγω θα χαρώ 2)ps:δεν θέλω να σε φορτώσω ή να σε αγχώσω, αλλά πέρνω το θάρος να ζητήσω μια χάρη, όποτε μπορείς-έχεις όρεξη-και θέλεις, αν δεν σου είναι δύσκολο, λες λίγο τι γίνεται με το fanfiction που έχεις γράψει για την κάντυ,θέλω τόσο πολύ να το διαβάσω, όμως είναι πολύ μπερδεμένα τα κεφαλαία, μέχρι να τα βρω και να τα κατατάξω σε σειρά έχω κουραστεί πάρα πολύ και στο τέλος τα παρατάω 3)ps:έχω μια πολύ καλή μου φίλη, η οποία έχει ρίξει μια ματιά στο μπλοκ σου, και της έχει αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις,συγκεκριμένα έχει λατρέψει το ΣΣΣ είναι στα πρώτα κεφάλαια του, έχει όμως ένα θέμα, δεν αντέχει να κάθεται πολύ ώρα στον υπολογιστή, και μου ζήτησε να σε ρωτήσω,αν γίνεται να τα εκτυπώνει και να τα διαβάζει, αν δεν έχεις πρόβλημα καλώς, διαφορετικά όπως μου είπε και αυτή να σου πω, θα ζορίσει τα μάτια της και θα κάτσει να σε διαβάσει έστω και από την οθόνη, δεν μπορεί να σταματήσει να διαβάζει το ΣΣΣ (έχει πορωθεί, όπως και όλοι εμείς οι αναγνώστες σου ) Αυτά από εμενά, περιμένω να δώ κάτι από τα χεράκια σου, είτε 1920 είτε DB | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 22:44 | |
| Καλησπέρα Ζωή, λοιπόν ας πάρουμε ένα, ένα με τη σειρά τα αιτήματα σου! Σας καταλαβαίνω που ο Έντουαρντ σας τη σπάει και ίσως και να σας χαλάει επειδή είναι μισογύνης, αλλαζόνας, εγωιστής κ.τ.λ. κ.τ.λ. Σίγουρα δεν φταίει μόνο η Τάνια που ο Έντουαρντ αντιδρά και σκέφτεται έτσι. Και ετοιμαστείτε γιατί έρχονται και χειρότερα! Με λίγα λόγια θα κάνει κι άλλα παρακάτω που μπορεί να σας εκνευρίσουν περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι δεν κολώνει και δεν σκέφτεται κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του και την δική του καλοπέραση. Αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου δεν έχει νιώσει ποτέ αληθινά συναισθήματα για κάποια γυναίκα. Άλλωστε του ήταν πάντα εύκολο να έχει όποια ήθελε. Το γεγονός πως η Μπέλλα δεν είναι 'διαθέσιμη' είναι το πρώτο λιθαράκι στην καταστροφή του. Το ότι θα αρχίσει παρακάτω να ζηλεύει επίσης θα είναι κάτι με το οποίο και ο ίδιος θα απορεί. Και θα ακολουθήσουν κι άλλα! Θυμηθείτε την ώρα που σας το λέω, θα τον λυπηθείτε παρακάτω και μην τυχόν και μου κάνει καμία παράπονα τότε! Ο Κάρλαιλ είναι πάντα ο 'σοφός' χαρακτήρας της κάθε ιστορίας, εγώ πάντως δεν μπορώ να του δώσω άλλο ρόλο. H Μπέλλα είναι δυναμική αλλά η επιθυμία της, της δημιουργεί πρόβλημα. Και κατά βάθος είναι μπερδεμένη γενικότερα και η ίδια. και, 1. Πραγματικά θέλω να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας και ας διαφέρει από τα άλλα δύο. Πιστεύω ότι σιγά, σιγά καθώς θα διαβάζετε παρακάτω θα το αγαπήσετε. Το επόμενο κεφάλαιο ίσως είναι πάλι DB γιατί δεν έχω καταφέρει να τελειώσω το κεφάλαιο του 1920. Ζητώ συγνώμη γι αυτό αλλά όπως εξήγησα και σε προηγούμενα ποστ δυστυχώς εδώ και μία εβδομάδα δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο για να γράψω. 2. Τα φανικ της Κάντυ που είναι αναρτημένα στο blog μου είναι τρία. Το Fulifilled Destiny, το Love Spirit και το Θα σε δω ξανά. Έχει απόλυτο δίκιο, πρέπει κάποια στιγμή να καθίσω να τα φτιάξω και ζητώ συγνώμη που δεν το έχω κάνει αλλά χρειάζεται χρόνο να αφιερώσω και δεν τον θυσιάζω. Προτιμώ να γράψω κανένα νέο κεφάλαιο. Τες πα, θα δω τι μπορώ να κάνω θα ξεκινήσω ένα, ένα με τη σειρά και θα τα φτιάξω γιατί είναι και ντροπή να τα έχω έτσι παρατημένα. 3. Η φίλη σου μπορεί να το εκτυπώσει, να το αποθηκεύσει και να το διαβάσει με όποιο τρόπο της κάνει κέφι. Από τη στιγμή που το έχω ανεβασμένο στο ίντερνετ ξέρω πως είναι 'εκτεθειμένο' και πίστεψε με, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που το έχουν αποθηκεύσει και δεν μου έχουν ζητήσει καν την άδεια. Αλλά ο καθένας από εμάς που δημοσιοποιεί κάτι στο ίντερνετ το γνωρίζει αυτό. Δεν με πειράζει καθόλου. Όπως είχα πει και στο παρελθόν όταν με είχαν ρωτήσει σχετικά είχα πει πως το μόνο που θα με πείραζε ποτέ θα ήταν να δω κείμενο μου αναρτημένο ή δημοσιευμένο κάπου και να υποστηρίζει ότι το έχει γράψει κάποιος άλλος. Αλλά απλά θα στεναχωριόμουν, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα γι αυτό... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 22:59 | |
| Α... όλα και όλα εγώ δεν τον λυπάμαι. Με το χαρακτήρα που έχει προτειμώ να παιδευτεί λίγο αυτός παρά να κάνει τίποτα χοντρό στη Μπέλλα. Και θα ζηλεύει είπεςςςς..... λιώνωωωωωω.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 23:14 | |
| Δυστυχώς θα κάνει πολλά 'χοντρά' στη Μπέλλα αλλά θα παιδεύεται και αυτός ταυτόχρονα! Νομίζω ότι αυτό το λένε 'μαζοχισμό'! Α, και τη Μπέλλα μη τη λυπάστε και τόσο, τα θέλει κι αυτηνής ο κ.... της! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 23:24 | |
| Σημερα μονο καταφερα να διαβασω την καινουργια ιστορια,δεν θα πω πολλα γιατι ειμαι ακομα σα κατασταση ΣΟΚ αλλα μου αρεσε παρα πολυ,ειναι κατι τελειως διαφορετικο μου αρεσει αυτος ο Εντουαρντ,μπορει να ειμαι μαζοχα δεν ξερω αλλα μου αρεσει παρα πολυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 23:34 | |
| Εμένα να δεις πόσο μου αρέσει! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 9 Μαρ 2011 - 23:39 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Δυστυχώς θα κάνει πολλά 'χοντρά' στη Μπέλλα αλλά θα παιδεύεται και αυτός ταυτόχρονα! Νομίζω ότι αυτό το λένε 'μαζοχισμό'!
Α, και τη Μπέλλα μη τη λυπάστε και τόσο, τα θέλει κι αυτηνής ο κ.... της!
Ωωωωω μα είμαι σίγουρη οτι τα θέλει και τα παθαίνει αυτή η κοπέλα αλλά τέσπα... Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα εξεληθχεί αυτή η ιστορία.... Με αυτά που ακούω έχω αρχίσει να θυμώνω από τώρα με τον Εντ αλλά κατα βάθος και εμένα μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας που του έδωσες.... είναι εντελώς διαφορετικός από αυτούς που έχει ενσαρκώσει μέχρι τώρα.... και έχει και μία μεγάλη προοπτική εξέληξης προς το καλύτερο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 11 Μαρ 2011 - 22:51 | |
| Καλησπέρα, Επειδή ξέρω πόσο το αγαπάτε, πόσο σας έχει λείψει και τελικά επειδή και σε εμένα είχε λείψει πάρα πολύ ανέβασα απόψε το νέο κεφάλαιο 1920! http://jokastia.blogspot.com/2011/03/23.htmlΣυγνώμη που το άργησα τόσο πολύ, αυτές τις μέρες που το έγραφα κατάλαβα πόσο πολύ ανάγκη το είχα να επιστρέψω σε αυτή την ιστορία. Ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιο και ανυπομονώ για τα σχόλια σας. Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 11 Μαρ 2011 - 23:30 | |
| Λοιπον οσο σου ελειψε εσενα μου ελειψε και εμενα..... Οι αθεοφοβοι παντου το εχουν κανει πια,μεχρι και στην οπερα....ασυγκρατιτοι πια... τωρα μαρεσει που μας ειπες και για τους αλλους,η αληθεια ειναι οτι περιμενα οτι η μπελλα με τον εντουαρτ θα κανανε παιδι πρωτοι απο ολους... με στεναχωρησες στο τελος....δε θελω τετοια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 11 Μαρ 2011 - 23:32 | |
| Φτουυυυυυ! Το ήξερα, το ήξερα!!!!!!!!!!!!!! Καημένη Μπέλλα! Αχ είναι πολύ λογικό να στεναχωριέται η κοπέλα...
Μαράκι ήταν ένα τέλειο κεφάλαιο... Με πολύ ρομαντικές και ξεχωριστές σκηνές του ζευγαριού....! Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είχε γρήγορη σχετικά ροή αλλά ταυτόχρονα ήταν και πλούσιο σε λεπτομέριες!!!! Μπράβο σου για ακόμη μία φορά!!!!!!!!!!
Καιιι.... Τι να πω; εύχομαι τα παιδιά να αποκτήσουν ένα μωράκι σύντομα...... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 0:14 | |
| Επιτέλους!Να 'σαι καλά Μαίρη μου,πήρα τη δόση μου Η μια λεμονάδα μετά την άλλη.Τελικά, όντως υπάρχει φαντασία στον έρωτα Εξελίχτηκε η ιστορία μια χαρά.Είδαμε αρκετά σε ένα κεφάλαιο.Ωραίο μεν,αλλά επειδή είχες καιρό να γράψεις ήταν σαν να προσπάθησες να χωρέσεις αρκετά συμβάντα σε ένα κεφάλαιο.Δεν είχα πρόβλημα με αυτό... Άλλωστε δεν μπορείς να τα αναφέρεις όλα λεπτομερώς. Και τώρα άντε,με το καλό το παλικάρι να ασκήσει το επάγγελμα του ιατρού.Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όλο γάμοι και εγκυμοσύνες και η Μπέλλα έχει τρομοκρατηθεί. Απόλυτα λογικό!Μακάρι να μη φάμε πολλές στεναχώριες.Όχι ότι όλα πρέπει να είναι ρόδινα,αλλά με αυτά τα θέματα...έχω ένα θέμα Τα θερμά μου συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 3:27 | |
| Υπεροχο κεφαλαιο...Ακριβως οτι χρειαζομασταν μετα απο τοσο καιρο....Πολυ καλη η τροπη που περνουν τα πραγματα...Αν και δεν νομιζω να αργησει και ο καρπος του δικου τους ερωτα.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 5:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 10:22 | |
| Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε και ξέρω πως το περιμένατε. Ο λόγος που σε αυτό το κεφάλαιο συμβαίνουν κάποια πράγματα γρήγορα είναι επειδή η ιστορία πρέπει να προχωρήσει. Οι ιστορίες των δευτερεύοντων χαρακτήρων δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν αναλυτικά. Άλλωστε αυτοί πλαισιώνουν το κεντρικό ζευγάρι. Το σχέδιο ήταν κάπως έτσι εξ' αρχής. Είδαμε τη γνωριμία του Έντουαρντ και της Μπέλλα, την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένοι, την πρώτη νύχτα του γάμου τους, το γαμήλιο ταξίδι τους, την περιπέτεια με τον Τζάσπερ και την Άλις και μετά την όμορφη ζωή τους. Αν συνέχιζα σε αυτό το μοτίβο θα έπρεπε να γράψω μερικά ακόμα κεφάλαια με το πόσο καλά και υπέροχα ήταν όλα. Που και πάλι σε αυτό το κεφάλαιο για μία ακόμα φορά φαίνεται το πόσο πολύ αγαπιούνται, το πόσο τέλεια είναι η ζωή τους. Από αυτό το σημείο και μετά όμως έχει έρθει η ώρα να δούμε και τις άσχημες πλευρές. Η ευτυχία δεν είναι εύκολη, λέει κάπου ο Έντουαρντ και θέλω να δούμε πως θα ανταποκριθούν τώρα που θα έχουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίσουν. Τα επόμενα κεφάλαια πιθανότατα θα είναι πιο φτωχά σε λεμονάδες αλλά θα έχουν πολύ δυνατά συναισθήματα και συγκηνιτικές καταστάσεις. Επίσης ήθελα αυτό το κεφάλαιο να είναι ο 'προάγγελος' του προβλήματος που θα προκύψει. Ακριβώς γι αυτό ξεκίνησε με την εγκυμοσύνη της Άλις και έκλεισε με την εγκυμοσύνη της Ρόουζ. Πιστεύω όμως ότι τα επόμενα κεφάλαια θα σας αρέσουν πολύ και θα απογειώσουν την ιστορία. Για εμένα το 1920 δεν ήταν ποτέ μία ιστορία μόνο για λεμονάδες. Είναι μία ιστορία που θέλει να δείξει το μεγαλείο της αληθινής αγάπης σε μία άλλη εποχή και μάλιστα σε εύπορους ανθρώπους. Χρυσάνθη καταλαβαίνω πολύ καλά τον λόγο της συγκίνησης σου. Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα από όλους νομίζω ότι όταν δεν το βάζεις κάτω, πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και προσπαθήσεις είναι δυνατόν να γίνει πραγματικότητα. Και αυτό θα δούμε παρακάτω, για να μην ανησυχείτε! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 10:38 | |
| τελιο κεφαλαιο ψιλοστεναχωρηθηκα που η μπελλα δν μενει εγκυος αλλα σγρ κατι θα κανεις για αυτο | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 12:07 | |
| μου ειχε λειψει πραγματικα αυτη η ιστορια , η αληθεια ειναι αυτη που ξεκηνισα καο διαβασα τις ιστοιρες σου . Για αλλη μια γορα μας κατεπληξες και μας εβγαλες ολα αυτα τα δυνατα συναισθηματα αυτων των δυο ηρωων , Απο οτι καταλαβαινω θα αντιμετωπισουν προβλημα στην αποκτηση ενος παιδιου .Μακαρι να πανε καλα και ειναι ευκαιρια να τους δουμε και σε πιο δυσκολες καταστασεις | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 12:14 | |
| ιιιιιιιι γιουπι!!!!!!!!1920!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!! ηταν μια εκπληκτικη συνεχεια!!!!αχ ειναι τοσο ωραα η ζωη τους γεματη παθος αγαπη και ευτυχια!!!ειναι πολυ ομορφη.αλλα το προβλημα της εγκυμοσυνης ειναι μια σοβαρη κατασταση που μαλλον θα τους βασανισει ομως..ησουν φοβερη για ακομα μια φορα white queen!!!!!!! μπραβο σου!!!!!!!!!!! απο που θα περιμενουμε τωρα συνεχεια???? | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 12 Μαρ 2011 - 12:48 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 4:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 11:09 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια που συνεχίζετε να διαβάζετε τις ιστορίες μου και για τα γλυκά σας σχόλια. Θα δούμε παρακάτω πως ακριβώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ο Έντουαρντ και η Μπέλλα, τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε. Νομίζω ότι κάτι τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν πιο δυνατό αλλά το ζευγάρι μας έχει να διανύσει ένα δύσκολο δρόμο. Χρυσάνθη, είναι ακόμα και για εμένα δύσκολο να θίξω κάτι τέτοιο το οποίο δεν το έχω περάσει. Εσύ πάλι ξέρεις πολύ καλά αυτή την κατάσταση από πρώτο χέρι. Καθώς ξεκίνησα να γράφω το επόμενο κεφάλαιο σε ένα σημείο έκλαψα κι εγώ. Πιστεύω ότι όλα αυτά για εσένα ανήκουν πια στο παρελθόν και τώρα κοιτάζεις την κόρη σου και είμαι σίγουρη ότι δεν μετανιώνεις για όσα βάσανα και αν πέρασες. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 14:20 | |
| Μαρία μου εγώ χθες πρόλαβα να διαβάσω το καινούργιο κεφάλαιο από το 1920 και γι'αυτό άργησα να σχολιάσω...Σε αυτό το κεφάλαιο τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και ειδικά στο τελευταίο μέρος ...Ελπίζω πως το ζευγάρι θα δεθεί πιο πολύ με την παρουσία αυτού του προβλήματος και αν κρίνουμε από την αγάπη που τους ενώνει θα το ξεπεράσουν μαζί!!! Θα έχουν αίσιο τέλος έτσι;;;; Για άλλη μια φορά μας μάγεψες με τον τρόπο γραφής σου και με τα συναισθήματα που μας μετέφερες.... Μακάρι το επόμενο κεφάλαιο να μην αργήσει πολύ... Αλήθεια να περιμένουμε κεφάλαιο από 1920 ή από DB για την επόμενη φορά;;;; | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 17:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 23:32 | |
| Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σας. Το 1920 είναι σταθερή αξία για πολλούς από εμάς εδώ μέσα απ' ότι φαίνεται! Ουφ, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το ζευγάρι μας, νομίζω ότι θα δοκιμαστούν με διάφορους τρόπους αλλά στο τέλος η αγάπη τους θα νικήσει! Ήθελα επίσης απλά να ενημερώσω ότι στο blog μου έφτιαξα επιτέλους όλα τα φανφικ της Κάντυ σε λίστες για όποιον ενδιαφέρεται επειδή μου το είχατε αναφέρει κάνα δύο φορές... Ζητώ συγνώμη που δεν το έκανα τόσο καιρό, τελικά δεν ήθελε και τόσο χρόνο απλά ξέρετε μερικές φορές αφήνεις κάτι για αργότερα, για κάποια άλλη φορά και τελικά δεν το κάνεις ποτέ. Τι να πω... μάλλον δεν είχε έρθει η ώρα ακόμα. Τώρα λοιπόν είναι όλα τακτοποιημένα και μπορείτε να διαβάσετε ότι θέλετε! Επόμενο κεφάλαιο πιθανότατα θα είναι DB. Πρώτον επειδή δεν έχω ολοκληρώσει το επόμενο του 1920 και δεύτερον επειδή μου αρέσει η ποικιλία! Θέλω να προχωρήσουμε λίγο με το DB για να εμβαθύνουμε περισσότερο στην ιστορία! Και μην ανησυχείτε θα επιστρέψουμε πολύ σύντομα στο 1920. Αλλά θέλω να σας προετοιμάσω πως σιγά, σιγά φτάνει και αυτό προς το τέλος του. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε παραπάνω από πέντε με έξι κεφάλαια και έναν επίλογο. | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 23:55 | |
| αχχχχχ!!!!!!! τα αισθησιακα απομνημονευματα του 1920 ειναι απο τις ιστοριες σου που ξεχωρισα απο τα πρωτα κεφαλαια μαλιστα και θυμαμαι σαν να ηταν χτες που διαβαζα τις πρωτες σου αναρτησεις και ολο ελεγα... ' τωρα θα γινει το πυροτεχνημα.. τωρα θα γινει και ο Εντουαρντ θα κανει την Μπελα να δει το ουρανιο τοξο...' αλλα μονο στα προκατακτικα μενανε για ποσα κεφαλαια και να σου τωρα που.... Τολμώ να πω ότι ήμασταν κάπως ατίθασοι μιας και τολμούσαμε να κάνουμε έρωτα στα πιο περίεργα σημεία τις πιο απίθανες ώρες, φέρνοντας τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση μερικές φορές.
.... δεν τους χωραει ο τοπος και σαν να μην φτανει αυτο ειναι και προχωρημενα τα πουλακια μου εν ετη 1920 παντως Μαρια σου βγαζω το καπελο στην σκηνη της μεσα στην οπερα σε συνδιασμο με την φωνη της ''υψιφωνου'' που εβαλες για μουσικη υποκρουση ηταν ... πως να το πω βρε παιδι μου.... ηταν πολυ προκλητικη και ελευθερων ηθων σκηνη για τα δεδομενα της εποχης!!!!! ηταν απολαυστικη και η συνεχεια βεβαια με τον σταβλο και η σκηνη μπροστα στο τζακι...ολεεεε!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 14 Μαρ 2011 - 0:28 | |
| τι να πω αλλο ενα υπεροχο και αισθησιακο κεφαλαιο.... το 1920 ειναι ενα απο τα αγαπημενα μ φανφικ σου και το εχω παντα πρωτη προτμηση... ειναι τελειο!!! τελειωνει ε? τι να κανουμε ολα τα ωραια στην ζωη καποτε τελειωνουν... σοφη φραση!!! δυστυχως.... αλλα τι να κανουμε... προβληματα στον παραδεισο τους ε? η μπελλα θα δυσκολευτει να κανει παιδια στον εντουαρτ... ελπιζω μονο να μην πει καμια μ...###α και την πληγωσει την κοπελα... ωραιο αυτο ''Δεν θα σε πληγώσω ποτέ, δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να το κάνει.’ Προσπάθησα να την καθησυχάσω. ‘Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας βλάψει. Η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή.’ ικανή να ξεπεράσει ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια'' ευκολα ειναι τα λογια αλλα τοτε φανταζομαι το να μην μπορει μια γυναικα της καλης κοινωνιας να προσφερει παιδια στον αντρα της ηταν ενα προβλημα και ηταν πηγη τροφης για κατακρηση απο τους αλλους ''τελειους'' σε ολους τους τομεις της ζωης τους πλουσιους του κυκλου τους... αν προβαλεις αυτο το προβλημα ο εντουαρτ που ειναι αντρας κ πλουσιος και δεν εχει μαθει να τον κατακρινουν τοσο ασχημα κ ουτε ειναι συναισθηματικα δυνατος οπως μια γυναικα, θα αντεξει να το περασει η θα πεταξει το καρφακι του στην γυναικα του??? ε??? καλα θα το δουμε στα επομενα κεφαλαια... παντως για αλλη μια φορα οι λεμοναδες σου με ευχαριστησαν πολυ και ηταν τελεια στην περιγραφη... γενικα εχεις μια ζωντανια οταν γραφεις και απο αυτο φαινεται ποσο αγαπας την συγγραφη! το κεφαλαιο ηταν υπεροχο απλα!!!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια του 1920 αλλα και του DB!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|