| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 14 Μαρ 2011 - 2:44 | |
| Μαρακι ηταν υπεροχο το κεφαλαιο!!!Οντως ειναι σταθερη αξια το 1920!!!!!!!!!!!!!Το λατρευουμε οπως και καθε σου ιστορια ανυπομονουμε για την συνεχεια του οπως και για τις πιο ζουμερες λεπτομερειες του DB!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 19 Μαρ 2011 - 22:24 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 19 Μαρ 2011 - 22:53 | |
| ενταξει υποκλινομαι... μεχρι και ντεντεκτιβ εβαλε? θα πω φυσικα οτι για ακομα μια φορα το εκοψες πανω στο καλυτερο.....και θα πω επισης οτι πεθανα στο γελιο με τη μπρι.... κατα τα αλλα ηταν ενα υπεροχο κεφαλαιο...που σε βαζει σε ιδεες..... μπραβο μαρακι μου... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 19 Μαρ 2011 - 23:01 | |
| οοοο καινουριο κεφαλαιακι που για αλλη μια φορα τα εσπασε.!!!!!!! +φωνω με τη δεσποινα οτι στο καλυτερο το εκοψες..!!!!!μονοι στ γραφειο.!!!!ο χριστος.!καλα εχει να γινει ο χαμος.! οπα να και ο τζασπερ..!σε ποια τα ελεγε αραγε ολα αυτα.??? καλα η μπρι με τη γρανιτα απαιχτη.!! μπραβο.!!ανυπομονω για το επομενο.!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 19 Μαρ 2011 - 23:03 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 19 Μαρ 2011 - 23:48 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 19 Μαρ 2011 - 23:49 | |
| υπεροχο το κεφαλαιο στο καλυτερο το εκοψες ανυπομονω για το επομενο θα είναι πολύ καυτο μου φαίνεται | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 13:54 | |
| Καλημέρα! Βλέπω ότι όσο προχωράει η ιστορία ανταποκρίνεστε περισσότερο! Πιστεύετε ότι το έκοψα στο καλύτερο σημείο ε; Χμμμ... θα δούμε παρακάτω αν είναι έτσι τα πράγματα ή όχι. Καθώς προχωράει η ιστορία πιστεύω ότι αρχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τους χαρακτήρες και για τον Έντουαρντ και για τη Μπέλλα. Η Μπρι! είναι υπέροχη και δεν έχετε δει ακόμα τίποτα! Πιστεύω ότι παρακάτω θα διασκεδάσετε απίστευτα μαζί της. Είναι η πιο δροσιστική παρουσία σε ολόκληρη την ιστορία, η οποία δεν σας κρύβω ότι είναι πολύ σημαντική και για την εξέλιξη της ιστορίας. Ο Τζάσπερ, είναι αλήθεια μιλούσε στην Άλις στο τηλέφωνο! (Μπράβο Εύη! ) και θα δούμε παρακάτω τι εστί Άλις - Τζάσπερ γιατί έχουν ιστορία αυτοί οι δύο, μία ιστορία που λίγο έως πολύ μπορείτε να φανταστείτε τι ηφαίστειο - και όχι μόνο - θα γίνει ο Έντουαρντ! Υπονοούμενα για πισίνα; Παρακάτω θα τον δείτε μέσα και έξω από την πισίνα σε όλο του το μεγαλείο! Και ο ντετέκτιβ; Δεν αναρωτιέτστε τι θα ανακαλύψει σε σχέση με τη Μπέλλα;;; Οι εξελίξεις παρακάτω θα είναι ανατρεπτικές! Η συνέχεια θα είναι DB φυσικά μετά από την απαίτηση του κοινού! Το επόμενο ΣΚ το νέο κεφάλαιο. Και σύντομα θα έχουμε και νέο κεφάλαιο 1920! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 14:23 | |
| Ωραια....η ανυπομονησια δεν μπορει να περιγραψει το πως το περιμενουμε.... Και μια παρενθεση....Ο Εντουαρντ και ηφαιστειο και μεσα και εξω απο πισινα.... Λυπησου μας Μαιρη..... Για αυτο που ανυπομονω ειναι η συναντηση Μπρι-Εντουαρντ..... Εκει θα πεσει το γελιο....Μπελλα ξεκινα να ψαχνεις κρυψωνα απο τωρα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 14:29 | |
| Υπάρχει ήδη μία γραμμένη σκηνή με την πρώτη συνάντηση του Έντουαρντ και της Μπρι, κάπου παρακάτω... Πραγματικά γελούσα μόνη μου με αυτά που έγραφα! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 14:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 15:17 | |
| Δεν την έχω ανεβάσει ακόμα, είναι στα παρακάτω κεφάλαια! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 15:27 | |
| Χαχαχαχαχαχα και εγώ την Μπρι πολύ την πάω!
Είναι και σχετικά καινούριος χαρακτήρας στα φανφίκ και δεν την έχουμε συνηθίσει οπότε εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 15:35 | |
| Διάβασα το κεφάλαιο χθες τα ξημερώματα.Τυχαίο;Δεν νομίζω! Μα τι φαντασία,τι έμπνευση είναι αυτή βρε Μαίρη μου;Ντετέκτιβ;Χαχαχα.Μου άρεσε η ιδέα με το μαύρο τριαντάφυλλο.Μπορεί να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο το μαύρο τριαντάφυλλο;Το επέλεξες τυχαία ή έχει μια καθορισμένη σχέση;Θα μπορούσαμε μάλιστα(και χρησιμοποιώ α' πληθυντικό γιατί όπως θα θυμάσαι κάποτε έκανα χειροποίητα κοσμήματα και διαγωνισμούς)μια υπερτυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα παρόμοιο βραχιόλι.Είμαι διατιθεμένη να εργαστώ σκληρά Σε γενικές γραμμές,έχουμε πάρει φωτιά!Έντουαρντ και Μπέλλα είναι δυο ηφαίστεια έτοιμα για έκρηξη.Πολύ φλογερό ειδύλλιο αναμένεται και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο.Μια χαρά προχωράει η ιστορία. Κάθε φορά που ακούω αυτό το "Lizatska"...Θεέ μου! χτυπιέμαι από τα γέλια.Περιμένουμε επόμενο κεφάλαιο εναγωνίως.Τα φιλιά μου στη Μπρι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 17:08 | |
| Πραγματικα η Μπρι [μετα τον Εντουαρντ βεβαια]ειναι η αγαπημενη μου.... Ενα παραπονο εχω μονο και περισσοτερο απο τον εαυτο μου.Το οτι δεν μπορω να δεθω τοσο με τοΝ Αντριαν οσο του αξιζει.....Πολυ καλο παιδι κι ολα τα σχετικα αλλα τι να κανουμε δεν μπορει να συγκριθει με τον Εντουαρντ...[οπως δεν μπορουσε να συγκριθει φυσικα και με τον Ντιμιτρι...]..Μαιρη απο οτι καταλαβες δωδεκα ωρες και κατι μετα την αναγνωση του κεφαλαιου και βρισκομαι ακομη σε παραλοιρημα.... Αυτη η ιστορια εχει πραγματικα τα παντα....Και εχω το προαισθημα πως θα καταφερεις να βαλεις τα γυαλια ακομη και στο The Office... Οσο για την συναντηση Μπρι-Εντουαρντ απλως πεθαινω απο την αγωνια.... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 23:25 | |
| Με τούτα και με'κείνα δε πρόλλαβα να σχολιάσω η έρημη, ούτε 1920 ούτε DB! Για το 1920 : Οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν,το σκεφτόμουν έντονα αυτό, γιατί η Μπέλλα δεν μένει έγκυος μετά από τόσες λεμονάδες, και τόσο φίκι φίκι το φυστίκι, και δε ρωτούσα γιατί σκεφτόμουν πως έχεις το λόγο σου που το καθηστερείς, αλλά σκεφτόμουν την θετική πλευρά, πως το καθηστερείς για να μάθουμε για την εγκυμοσύνη της με ένα εκρηκτικό τρόπο, όμως από ότι φένεται αλλού οφείλεται η καθηστέρηση, προβλήματα μυρίζομαι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ , μεγάλος πόνος να δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις αυτό για το οποίο σε έφτιαξε η φύση, έχω όμως μια ελπίδα πως δεν θα αφήσεις τέτοια αγάπη χωρίς να "φτιάξουν" μια νέα ζωή για να σφραγίσουν την αγάπη και τον έρωτα τους.... Για το DB: Ωωωω, όσο πάει όλο και πιο συναρπαστικό γίνεται, ο Κ.Κάλλεν, ο εγωιστής-υπερόπτης-γυναικάς, ξέπεσε τόσο πολύ; έβαλε ντεντέκτιβ για να αποσπάσει πληροφορίες για μια....γυναίκα;; έχει αρχίσει να χάνει τις δυνάμεις του ή μου φαίνεται;; Και τι θα ανακαλύψει άραγες;;;; θα βρει κανένα δυνατό χαρτί μέσα από αυτή την ιστορία με την "παρακολούθηση;" πολλά ερωτηματικά ;;;;;;;;;;;;;;;;; και που να βρω τις απαντήσεις; μάλλον πρέπει να περιμένω!!! και κάτι άσχετο, μόλις τελείωσα το "θα σε δω ξανά" και είμαι κάπως έτσι . Πραγματικά χρειαζόταν γερό στομάχι για ένα τέτοιο fanfiction κάτι το όποιο δεν κατέχω, ακόμη απορώ πως κατάφερα να το τελειώσω, ήταν πολύ ωραίο και καλογραμμένο, όμως εγώ τόσα πολλά σκαμπανευάσματα και τόσα δυνατά γεγονότα δεν μπορώ να τα αντέξω, δεν το κατέχω το άθλημα, το μόνο σίγουρο είναι πως πλάνταξα στο κλάμα από εχθές που το άρχισα μέχρι σήμερα που το τελείωσα! Περιμένω με αγωνία το DB, όμως για να πω την αλήθεια (και μη με πάρετε όλοι με τις ντομάτες) δε θέλω να δω από τώρα λεμονάδα Μπέλλα-Έντουαρντ, δηλαδή θέλω, αλλά πιστεύω ότι αν το καθηστερήσεις ακόμη ένα κεφάλαιο, και ενώ έχουν περάσει ένα βράδυ κλεισμένο σε ένα γραφείο χωρίς να γίνει τίποτα, μετά θα είμαι πιο λυσασμένη για λεμονάδα! Φιλιά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 20 Μαρ 2011 - 23:48 | |
| Ας απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου! Για το 1920 σας το είχα πει ότι η Μπέλλα και ο Έντουαρντ θα βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα στο μέλλον, σας είχα προειδοποιήσει. Αλλά εννοείται ότι δεν θα τους βασανίσω πολύ. Νομίζω ότι θα σας συγκινήσει το επόμενο κεφάλαιο το οποίο δεν έχω τελειώσει αλλά με έκανε να κλάψω σε κάποια σημεία... και πιστέψτε με είναι δύσκολο να κλάψω με αυτά που γράφω η ίδια. Και αυτό με πάει αυτόματα στο 'Θα σε δω ξανά' στο οποίο επίσης είχα κλάψει, Ζωή φαντάζομαι μπορείς να φανταστείς σε ποιο σημείο. Ήταν πραγματικά δύσκολο αυτό το φανφικ, είχε πολλά έντονα σημεία αλλά το θέμα της μετεμψύχωσης με εξίταρε. Παραδέχομαι ότι οδήγησα τους χαρακτήρες σε πολύ extreme καταστάσεις. Ίσως αν το ξαναέγραφα τώρα που η γραφή μου είναι και πιο ώριμη να ήταν ακόμα καλύτερο. Και βασικά αυτός είναι και ένας λόγος που δεν το έχω τελειώσει (διότι δεν το έχω τελειώσει, λείπει το τελευταίο κεφάλαιο) επειδή η γραφή μου είναι πολύ διαφορετική μετά από τρία χρόνια που πέρασαν από τότε. Αλλά όπως είπα θα μπορούσα να το ξαναγράψω από την αρχή έχοντας αυτό ως προσχέδιο. Δεν ξέρω, όλα είναι πιθανά. Για το DB δεν πρόκειται να αποκαλύψω τι γίνεται στο επόμενο κεφάλαιο! Το μόνο που έχω να πω είναι πως ακόμα δεν έχετε δει τίποτα! Το ωραίο της υπόθεσης για εμένα είναι πως όχι μόνο ο Έντουαρντ αλλά και η Μπέλλα είναι δυναμικοί. Οι δυό τους είναι 'ίσοι' και είναι δύσκολο να τα βάζεις με κάποιο ισάξιο σου. Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε ακόμα ούτε για τον Έντουαρντ, ούτε για τη Μπέλλα. Σταδιακά βέβαια θα αποκαλύπτονται οι κρυφές πλευρές των χαρακτήρων τους και θα τους κατανοήσουμε καλύτερα. Όπως επίσης και αυτοί μεταξύ τους θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 21 Μαρ 2011 - 0:05 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 21 Μαρ 2011 - 0:51 | |
| Συμφωνω...τι χωνεται συνεχεια μεσα στην μεση...Εχουν δουλεια τα παιδια... Οσο για τις επερχομενες λεμοναδε νομιζω πως οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο.Τοτε τα αιματα θα αναψουν ακομη περισσοτερο γιατι πραγματικα θα ξερουν με τι εχουν να κανουν...Και τοτε ο ανταγωνισμος και εχεμ ολα τα υπολοιπα θα ειναι ακομη πιο εντονα.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 21 Μαρ 2011 - 12:50 | |
| μολις το διαβασα και πραγματικα ενα μεγαλο μπραβο , εκπληκτικο κεφαλαιο , και οι δυο ποθουν ο ενας τον αλλον , πω πω !!!!! τι θα δουμε στην συνεχεια ? το γεγονος οτι εμειναν ονοι τους μεσα στο γραφειο ωχ!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 21 Μαρ 2011 - 13:14 | |
| τελεια η συνεχεια αλλα δεν προλαβα να σχολασω νωριτερα...καταπληκτικο κεφαλαιο...οντως αντε να φυγει να δουμε και εμεις καμια χαρα...βεβαια τωρα που εμειναν οι δυο τους στο γραφειο επιφυλασσομαι για τα καλυτερα...η μπελλα εχει αρχισει ηδη να τον ερωτευεται και νομιζω οτι συστηματικα θα αρχισει να αγνοει τον ρωσο....μπραβο ηταν τελειο κεφαλαιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 0:11 | |
| Πραγματικά γελάω πολύ με τα σχόλια σας! Και μου αρέσει που οι απόψεις διίστανται! Οι μισοί θέλουν οπωσδήποτε λεμονάδα στο επόμενο, οι άλλοι μισοί θέλουν να το καθυστερήσουμε για να είναι ακόμα καλύτερο. Για να δούμε τελικά πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σας ενοχλεί η Άντζελα ε; Δεν φτάνει που κάνει τη δουλειά της η κακομοίρα σας ενοχλεί κιόλας! Μην ανησυχείτε όταν έρθει η ώρα δεν θα είναι παρούσα! Και τώρα τα μεγάλα νέα! Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μία ανακοίνωση, προσεχώς θα γίνει και αυτή. Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Σιωπή στο Σκοτάδι δεν είναι πλέον αναρτημένο στο μπλογκ μου. Λυπάμαι που για δεύτερη φορά σας το στερώ και λυπάμαι για όσους δεν πρόλαβαν να το ολοκληρώσουν αλλά... το ΣΣΣ θα γίνει βιβλίο! Δεν έχω προς το παρόν πολλές λεπτομέρειες να σας πω αυτή τη στιγμή αλλά είμαι έτοιμη να κλείσω μία 'συμφωνία' σχετικά οπότε δεν μπορεί να είναι πλέον αναρτημένο. Τα ονόματα καθώς και οι τοποθεσίες έχουν ήδη αλλαχτεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά προσεχώς και ελπίζω να έχω την υποστήριξη σας! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 14:50 | |
| Τι υπέροχο νέο αυτό,Μαίρη μου;Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!Θα τρέξουμε να το αγοράσουμε,το ξέρεις ήδη! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!Καλή επιτυχία σε όποια συμφωνία κλείσεις. Επιτέλους,αυτό το όνειρό σου,η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα.Μακάρι Παναγίτσα μου! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 14:52 | |
| μολις διαβασα τα νεα σου , εχω να πω οτι καταχαιρομαι για σενα , μακαρι να πάνε όλα καλά και να σαι σίγπουρη οτι ολοι θα πάμε να το αγορασουμε!!!!!!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|