| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 15:08 | |
| Εννοείται πως θα το αγοράσουμε!!!! Αχ θα είναι τέλειο!! Μπράβο Μαίρη μου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι καλή μου! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 15:52 | |
| πλακα κανεισ ????? θα εχουμε μια διασημη και ταλαντουχα φιλη μακαρι ολα να σου πανε καλα καλη μου | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 19:36 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Βγήκε η σχετική ανακοίνωση αν θα ρίξετε μία ματιά στο Alices agenda και αντίστοιχα θα αναρτήσω μία ενημέρωση και στο blog μου σχετικά. Για όποιο νεότερο σε σχέση με το θέμα θα σας ενημερώνω και μπορείτε φυσικά κι εσείς να με ρωτάτε ότι θέλετε. Απλά να αναφέρω και εδώ πως το βιβλίο δυστυχώς δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για μία προσωπική - περιορισμένη έκδοση οπότε ότι θελήσετε σχετικά θα πρέπει να απευθύνεστε σε εμένα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 19:45 | |
| Εγω παντως θα ηθελα ενα αντιτυπο οπωσδηποτε....Τετοιο κοσμημα δεν ειναι να λειπει απο την βιβλιοθηκη κανενος... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 20:11 | |
| Συμφωνώ με την προλαλήσασα | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 20:20 | |
| Μαρακι μου θα συμφωνησω με ολους τους υπολοιπους...Ευχομαι να πανε ολα κατευχην και να το δεις επιτελους δημοσιευμενο ακομα και αν ειναι σε περιορισμενο αριθμο.. Καλη επιτυχια και περιμενουμε να μας πεις νεοτερα συντομα... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 22 Μαρ 2011 - 21:57 | |
| Σας παρακαλώ...ας μου πει κάποιος ότι δεν ονειρεύομαι...ότι δεν έχω οφθαλμάτες...ότι αυτό που διάβασα παραπάνω είναι αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πω πω...δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταχάρηκα...κατενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο μπράβο που τελικά το αποφάσισες!!!!!!!!!!!!!!!!! Το ΣΣΣ θα γίνει βιβλίο!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι αυτό! Θεωρώ πως έπραξες πολύ σωστά, καθώς αναμφίβολα αυτή η ιστορία θα έπρεπε να υπάρχει στο χαρτί και να γίνει βιβλίο!!! Φυσικά και σε στηρίζουμε όλοι, φυσικά θα σε στηρίξουμε στο μέλλον, όταν με το καλό βγει!!!!!!!! Θα ήθελα πολύ να το αποκτήσω!!!!!!! Καλή επιτυχία και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα υπολογίζεις!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 11:57 | |
| Καλημέρα σε όλους! Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν και να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο! Και για να είναι καλύτερο πόσταρα το επόμενο κεφάλαιο του DB για να σας κρατήσει συντροφιά! http://jokastia.blogspot.com/2011/03/desire-blossom-4.htmlΕπίσης περιμένω μεγαλύτερη ανταπόκριση σε σχέση με τα νέα για το Σιωπή στο Σκοτάδι. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν και είναι πρόθυμοι να με στηρίξουν αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα φυσικό αντίτυπο! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 12:09 | |
| Καλημέρα τελεία φυσικά και θέλουμε ένα αντίτυπο από το Σιωπή στο Σκοτάδι και το περιμένουμε με αγωνιά μην το αργήσεις πολύ | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 13:08 | |
| τελειο το νεο κεφαλαιο....τι χαστουκι ηταν αυτο?????να αγιασει το χερακι της.... πολυ το ευχαριστηθηκα..οσο για το τελευταιο,περιεργο μου φανηκε...λες η μπελλα να τα πηρε τα λεφτα???????? | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 13:37 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια , και εμεινα μην μου πεις οτι η μπελλα [ηρε τα λεφτα !!!!!!!!!??? τελειο το κεφαλαιο !!!! α ξεχασα να πω και εγω να γινετια θα ηθελα ενα αντιτυπο την λατρευα αυτην την ιστορια | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 13:49 | |
| Πολύ συνεσταλμένα δεν απάντησα γιατί μάλλον ντρεπόμουν. Είμαι σχετικά νέα στην παρέα σας... Φυσικά και είμαι μαζί σου! Ανυπομονώ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 13:55 | |
| Παιδιά, νέοι και παλιοί μην ντρέπεστε! Εδώ δεν ντρέπομαι εγώ που γράφω αυτά που γράφω... Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Θα σας ενημερώνω συνέχεια για τις εξελίξεις σε σχέση με την έκδοση του ΣΣΣ. Λογικά να το περιμένετε σε κάνα μήνα, μάλλον μετά το Πάσχα. Τώρα για το τελευταίο κεφάλαιο DB χμμ.... Θέλω να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα! Τι λέτε; Τα πήρε η Μπέλλα τα λεφτά ή δεν τα πήρε;;; Και τι θα κάνει ο Έντουαρντ από εδώ και πέρα; Τι πιστεύετε; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 14:50 | |
| Αχ!Ένα κεφάλαιο με ποικιλία!Χαστούκι,νεύρα,ένταση και το κυριότερο τον Έντουαρντ μέσα και έξω από την πισίνα.Τι υπέροχη εικόνα να βλέπεις τις σταγόνες του νερού να κατρακυλούν από το δέρμα του Κυριολεκτικά η φυγή της ¶λις έπεσε σαν βόμβα.Επικρατούσε πανικός και μπορώ να πω πως η ερώτηση της Μπέλλα για να βοηθήσει σε συνδυασμό με το μετέπειτα βλέμμα του Έντουαρντ ήταν για Όσκαρ! Βρήκε και ο Έντουαρντ το αδύνατο σημείο της Μπέλλα.Νομίζω πως η Μπέλλα έμπλεξε,δεν ήταν δική της ιδέα και κυρίως δεν ήταν τόσο πρόθυμη για αυτή τη βρωμοδουλειά(αν και θα μου άρεσε να δω την Μπέλλα να εμφανίζεται και με άλλο όνομα,με άλλη ταυτότητα-η γυναίκα αράχνη )Ο Έντουαρντ έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του και κάθε δικαίωμα να της εκβιάσει ή να την εκφοβίσει.Βέβαια,η Μπέλλα δεν είναι και καμιά χαζή.Είναι φανερό ότι ήταν όντως μπλεγμένη στο σκάνδαλο με το Υπουργείο γιατί αυτή την τακτική της την εκμυστηρεύτηκε στον Έντουαρντ.Ήταν ο λόγος πρόσληψης της..." Εσύ θα φτιάχνεις τα προγράμματα, εγώ την αρρώστια και μετά το αντίδοτο." Μπράβο για ακόμη μια φορά.Επιθυμώ 1920 για τη συνέχεια και υπενθυμίζω πως είμαι μέσα με τα μπούνια για την περιορισμένη έκδοση του ΣΣΣ. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 14:59 | |
| Δεν πιστεύω πως τα πηρέ τα λεφτά η Μπελλα η αν τα πηρέ το έκανε με καλό σκοπό όπως να ήταν άρρωστη η ανιψια της και την έκανε καλά και έτσι ο Εντουαρντ θα την έχει στο χέρι αν και δεν μου αρέσει αυτό θα προτιμούσα να μην τα έχει πάρει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 17:15 | |
| Τελειο και το νεο κεφαλαιο....Ειδικα οι σκηνες στο γραφειο... Δεν νομιζω πως η Μπελλα πηρε τα λεφτα.Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου δινει απο τον τροπο συμπεριφορας της απεναντι στον Αντριαν....δεν την ενδιαφερουν τα χρηματα και θελει να πετυχει με τις δικες της δυναμεις.Ειναι παρα πολυ περηφανος χαρακτηρας και για αυτο πατησε σφαλιαρα και στον Ομορφο μπασταρδο μας[το κουραγιο που το βρηκε δεν ξερω.... ]Ο μονος λογος που θα μπορουσε να εχει παρει τα χρηματα θα ηταν για καποιο ζητημα ζωης και θανατου αλλα ακομη και τοτε νομιζω πως θα εκανε τα παντα για να διορθωσει το λαθος της επειτα..... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 18:24 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 25 Μαρ 2011 - 22:09 | |
| | |
|
| |
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 26 Μαρ 2011 - 16:06 | |
| Μαράκι καλή επιτυχία για το ΣΣΣ μέσα από την καρδιά μου.Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις γιατί πραγματικά το αξίζεις. Εννοείται πως θέλω να με συμπεριλάβεις στη λίστα σου για αντίγραφο ( με υπογραφή παρακαλώ ) Τώρα όσο αφορά το DB τι να λέμε !!! Τον έχει κάνει τον κ. Τέλειο να μην μπορεί να σταθεί μέσα στα ρούχα του !! Μάλλον όμως και αυτός τώρα θα περάσει στην αντεπίθεση, οπότε η συνέχεια προβλέπεται καταπληκτική. Τα λεφτά θα ήθελα να μην τα έχει πάρει, αλλά νομίζω πως θ' αργήσουμε να μάθουμε την αλήθεια, γιατί θα πρέπει να υπάρχει και ένα σασπένς στην υπόθεση. Πως θα τσουρουφλίσει ο ένας τον άλλον αν όλα τα μυστικά και οι αλήθειες αποκαλυφθούν από την αρχή ? Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια !!! Φιλάκια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 26 Μαρ 2011 - 19:47 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες! Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη σας σε ότι κάνω και ένα παραπάνω τώρα που θα προσπαθήσω αυτή την περιορισμένη έκδοση. Ξέρω πως τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σας ευχαριστήσω γι αυτό όπως είχα πει και σε παλαιότερο ποστ μου θα συνεχίσω να γράφω ελπίζοντας να καταφέρνω έστω και λίγο να σας ταξιδέψω με τις ιστορίες μου. Για το DB τι να πω... λίγο έως πολύ οι περισσότερες έχετε πέσει μέσα. Θα δούμε στη συνέχεια τι ακριβώς έχει κάνει ή δεν έχει κάνει η Μπέλλα και πως θα το διαχειριστεί ο Έντουαρντ! Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι 1920 και μάλλον θα πρέπει να έχετε στην άκρη και μερικά χαρτομάντηλα... Υ.Γ. Έντουαρντ + Austin Martin = WhiteQueen | |
|
| |
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 26 Μαρ 2011 - 22:09 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 26 Μαρ 2011 - 22:47 | |
| τι υπεροχα νεα ειναι αυτα το ΣΣΣ σε βιβλιο...αυτα και αν ειναι καταπληκτικα νεα...εννοειται πως θελω και εγω ενα αντιτυπο.....οσο για το DB το επομενο θα ειναι και το τελευταιο κεφαλαιο...??εγω πιστευω πως η μπελλα δεν τα πηρε τα λεφτα δεν την εχω για τετοια φαινεται για ηθικος χαρακτηρας....οσον αφορα το 1920 αχ πολυ κλαμα ακουω και δεν μας βλεπω καλα.......παντως το κεφαλαιο το DB ηταν καταπληκτικο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 26 Μαρ 2011 - 22:55 | |
| To DB δεν τελειώνει στο επόμενο κεφάλαιο, θα ακολουθήσουν πολλά κεφάλαια! Είναι ολόκληρη ιστορία! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 26 Μαρ 2011 - 22:56 | |
| α παλι καλα γιατι ανησυχησα πολυ χαιρομαι συγνωμη λαθος μου μπερδευτηκα.... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|