Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 15:08

Εννοείται πως θα το αγοράσουμε!!!! Αχ θα είναι τέλειο!!
Μπράβο Μαίρη μου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι καλή μου!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 15:52

πλακα κανεισ ?????
θα εχουμε μια διασημη και ταλαντουχα φιλη

μακαρι ολα να σου πανε καλα καλη μου WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 98735
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 19:36

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Βγήκε η σχετική ανακοίνωση αν θα ρίξετε μία ματιά στο Alices agenda και αντίστοιχα θα αναρτήσω μία ενημέρωση και στο blog μου σχετικά.

Για όποιο νεότερο σε σχέση με το θέμα θα σας ενημερώνω και μπορείτε φυσικά κι εσείς να με ρωτάτε ότι θέλετε.

Απλά να αναφέρω και εδώ πως το βιβλίο δυστυχώς δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για μία προσωπική - περιορισμένη έκδοση οπότε ότι θελήσετε σχετικά θα πρέπει να απευθύνεστε σε εμένα. Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 19:45

Εγω παντως θα ηθελα ενα αντιτυπο οπωσδηποτε....Τετοιο κοσμημα δεν ειναι να λειπει απο την βιβλιοθηκη κανενος... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 20:11

Συμφωνώ με την προλαλήσασα Twisted Evil
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 20:20

Μαρακι μου θα συμφωνησω με ολους τους υπολοιπους...Ευχομαι να πανε ολα κατευχην και να το δεις επιτελους δημοσιευμενο ακομα και αν ειναι σε περιορισμενο αριθμο..

Καλη επιτυχια και περιμενουμε να μας πεις νεοτερα συντομα... Smile
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 22 Μαρ 2011 - 21:57

Σας παρακαλώ...ας μου πει κάποιος ότι δεν ονειρεύομαι...ότι δεν έχω οφθαλμάτες...ότι αυτό που διάβασα παραπάνω είναι αλήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πω πω...δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταχάρηκα...κατενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο μπράβο μπράβο μπράβο που τελικά το αποφάσισες!!!!!!!!!!!!!!!!! Το ΣΣΣ θα γίνει βιβλίο!!!
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι αυτό! Θεωρώ πως έπραξες πολύ σωστά, καθώς αναμφίβολα αυτή η ιστορία θα έπρεπε να υπάρχει στο χαρτί και να γίνει βιβλίο!!! Φυσικά και σε στηρίζουμε όλοι, φυσικά θα σε στηρίξουμε στο μέλλον, όταν με το καλό βγει!!!!!!!! Θα ήθελα πολύ να το αποκτήσω!!!!!!!
Καλή επιτυχία και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα υπολογίζεις!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 11:57

Καλημέρα σε όλους!

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν και να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο! Και για να είναι καλύτερο πόσταρα το επόμενο κεφάλαιο του DB για να σας κρατήσει συντροφιά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 174341

http://jokastia.blogspot.com/2011/03/desire-blossom-4.html

Επίσης περιμένω μεγαλύτερη ανταπόκριση σε σχέση με τα νέα για το Σιωπή στο Σκοτάδι.

Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν και είναι πρόθυμοι να με στηρίξουν αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα φυσικό αντίτυπο! Wink

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 906998
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 12:09

Καλημέρα τελεία WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6512 φυσικά και θέλουμε ένα αντίτυπο από το Σιωπή στο Σκοτάδι
και το περιμένουμε με αγωνιά μην το αργήσεις πολύ Smile
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 13:08

τελειο το νεο κεφαλαιο....τι χαστουκι ηταν αυτο?????να αγιασει το χερακι της.... Twisted Evil πολυ το ευχαριστηθηκα..οσο για το τελευταιο,περιεργο μου φανηκε...λες η μπελλα να τα πηρε τα λεφτα????????
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 13:37

μολις διαβασα την συνεχεια , και εμεινα μην μου πεις οτι η μπελλα [ηρε τα λεφτα !!!!!!!!!??? τελειο το κεφαλαιο !!!! α ξεχασα να πω και εγω να γινετια θα ηθελα ενα αντιτυπο την λατρευα αυτην την ιστορια
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 13:49

Πολύ συνεσταλμένα δεν απάντησα γιατί μάλλον ντρεπόμουν. Είμαι σχετικά νέα στην παρέα σας... Φυσικά και είμαι μαζί σου! Ανυπομονώ!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 13:55

Παιδιά, νέοι και παλιοί μην ντρέπεστε! Εδώ δεν ντρέπομαι εγώ που γράφω αυτά που γράφω... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 876749

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442

Θα σας ενημερώνω συνέχεια για τις εξελίξεις σε σχέση με την έκδοση του ΣΣΣ. Λογικά να το περιμένετε σε κάνα μήνα, μάλλον μετά το Πάσχα. Wink

Τώρα για το τελευταίο κεφάλαιο DB χμμ.... Θέλω να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα!

Τι λέτε; Τα πήρε η Μπέλλα τα λεφτά ή δεν τα πήρε;;; Και τι θα κάνει ο Έντουαρντ από εδώ και πέρα; Τι πιστεύετε; Razz
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 14:50

Αχ!Ένα κεφάλαιο με ποικιλία!Χαστούκι,νεύρα,ένταση και το κυριότερο τον Έντουαρντ μέσα και έξω από την πισίνα.Τι υπέροχη εικόνα να βλέπεις τις σταγόνες του νερού να κατρακυλούν από το δέρμα του WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 318209

Κυριολεκτικά η φυγή της ¶λις έπεσε σαν βόμβα.Επικρατούσε πανικός και μπορώ να πω πως η ερώτηση της Μπέλλα για να βοηθήσει σε συνδυασμό με το μετέπειτα βλέμμα του Έντουαρντ ήταν για Όσκαρ!

Βρήκε και ο Έντουαρντ το αδύνατο σημείο της Μπέλλα.Νομίζω πως η Μπέλλα έμπλεξε,δεν ήταν δική της ιδέα και κυρίως δεν ήταν τόσο πρόθυμη για αυτή τη βρωμοδουλειά(αν και θα μου άρεσε να δω την Μπέλλα να εμφανίζεται και με άλλο όνομα,με άλλη ταυτότητα-η γυναίκα αράχνη WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 500229 )Ο Έντουαρντ έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του και κάθε δικαίωμα να της εκβιάσει ή να την εκφοβίσει.Βέβαια,η Μπέλλα δεν είναι και καμιά χαζή.Είναι φανερό ότι ήταν όντως μπλεγμένη στο σκάνδαλο με το Υπουργείο γιατί αυτή την τακτική της την εκμυστηρεύτηκε στον Έντουαρντ.Ήταν ο λόγος πρόσληψης της..." Εσύ θα φτιάχνεις τα προγράμματα, εγώ την αρρώστια και μετά το αντίδοτο." Wink

Μπράβο για ακόμη μια φορά.Επιθυμώ 1920 για τη συνέχεια και υπενθυμίζω πως είμαι μέσα με τα μπούνια για την περιορισμένη έκδοση του ΣΣΣ. kiss
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 14:59

Δεν πιστεύω πως τα πηρέ τα λεφτά η Μπελλα Shockedη αν τα πηρέ το έκανε με καλό σκοπό
όπως να ήταν άρρωστη η ανιψια της και την έκανε καλά και έτσι ο Εντουαρντ
θα την έχει στο χέριTwisted Evilαν και δεν μου αρέσει αυτό θα προτιμούσα να μην τα έχει πάρει Smile
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 17:15

Τελειο και το νεο κεφαλαιο....Ειδικα οι σκηνες στο γραφειο... Twisted Evil Δεν νομιζω πως η Μπελλα πηρε τα λεφτα.Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου δινει απο τον τροπο συμπεριφορας της απεναντι στον Αντριαν....δεν την ενδιαφερουν τα χρηματα και θελει να πετυχει με τις δικες της δυναμεις.Ειναι παρα πολυ περηφανος χαρακτηρας και για αυτο πατησε σφαλιαρα και στον Ομορφο μπασταρδο μας[το κουραγιο που το βρηκε δεν ξερω.... giggle ]Ο μονος λογος που θα μπορουσε να εχει παρει τα χρηματα θα ηταν για καποιο ζητημα ζωης και θανατου αλλα ακομη και τοτε νομιζω πως θα εκανε τα παντα για να διορθωσει το λαθος της επειτα.....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 18:24

Πρώτα απ'όλα, εννοείται πως θα ήθελα κι εγώ ένα αντίτυπο από το ΣΣΣ!
Δεν θα υπήρχε ουδεμία περίπτωση να το έχανα αυτό! boogie boogie boogie
Καινούριο κεφάλαιο από "Desire Blossom"! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6512 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6512
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 480860 τι κεφάλαιο! Το χαστούκι της Μπέλα ήταν το αποκορύφωμα. Κάτι το οποίο ειλικρινά δεν περίμενα με τίποτα. Το λάθος της βέβαια ήταν το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στο φιλί, καθώς τώρα είναι που ο Έντουαρντ "κόλλησε" μαζί της ακόμα πιο πολύ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να αντισταθεί! Αν αντιστεκόταν δεν θα μπορούσα να το πιστέψω! giggle
Ο Έντουαρντ απο την άλλη, είναι τόσο μα τόσο κολλημένος και παθιασμένος μαζί της, που σε κάποιες στιγμές νομίζω πως πραγματικά ίσως υπάρχει και το συναίσθημα βαθιά μέσα του. Ελπίζω πως θα βγει στην επιφάνεια παρακάτω! Wink
Το τέλος μπορώ να πω πως με προβλημάτισε εξαιρετικά. Αυτό με την κλοπή των χρημάτων και την πλεκτάνη που στήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών μου φαίνεται πολύ περίεργο. Σε περίπτωση που συνέβη κάτι τέτοιο, πιστεύω κι εγώ πως θα υπήρχε σοβαρός λόγος. Θα συμφωνήσω με αυτό που προαναφέρθηκε, ότι ίσως η ανηψούλα της να ηταν άρρωστη και γι αυτό ενδεχομένως τα πήρε τα λεφτά. Ή τέλος πάντων για κάτι άλλο εξίσου σοβαρό.
Όσον αφορά τον Έντουαρντ και τι πιστεύω ότι θα κάνει...λογικά θα της κάνει τον βίο αβίωτο! giggle Με κάθε δυνατό τρόπο θα προσπαθεί να τη στήνει στον τοίχο αν βλέπει κάποιο λάθος της. Και επίσης όπως ο ίδιος είπε, θα την εχει υπό στενή παρακολουθήση. Αυτό τα λέει όλα!!! giggle
Καταπληκτικό κεφάλαιο ακόμα μια φορά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 201917 Μπράβο μπράβο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 474941
Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 616544
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μαρ 2011 - 22:09

δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 480860 faint WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 480860
απλά τέλειο Μαράκι μου δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το σχολιάσεις

η ΕΡΟV όλα τα λεφτά ιδίως σε αυτό το σημείο
Παράθεση :
Αποφάσισα να κάνω μία συζήτηση με τον εαυτό μου. Για ποιο λόγο έπρεπε να υποβάλλομαι σε αυτή την ταπείνωση; Μπορούσα να έχω όποια ήθελα, όποια έκανα κέφι. Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό, καμία δεν θα έλεγε όχι. Αυτή η συγκεκριμένη όμως το είχε πει γαμώτο, είχε πει Όχι και ήταν τρομαχτικό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Δεν μπορούσα να το δεχτώ, ο εγωισμός μου είχε υποστεί το ισχυρότερο πλήγμα από ποτέ.
έπεσα στα πατώματα... έτσι κύριε Κάλεν βράσε στο ζουμί σου Razz Razz Razz

γουστάρω τρελά το χαστούκι της Μπ... το άναψε το μαναράκι μας giggle giggle giggle

το τραγούδι δε δεν παίζεται άψογα ταιριαστό... σε συνδυασμό με την άστον μαρτιν οκ WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 835489 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 835489 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 835489 πόσο θες να μας στείλεις WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6626 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6626 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 6626

για την ¶λις πάλι μπορεί να κάνει τον αδιάφορο μπροστά της αλλά ανησυχεί πολύ γι αυτήν και σίγουρα τον καίει που δεν του μιλάει... για να δούμε θα μπορέσουν να τα ξαναβρουν???

εγώ πιστεύω ότι τα έχει πάρει αλλά όχι για όφελος της... φαίνεται ότι είναι ψαγμένη και πολύ καλή χάκερ αλλά απο την άλλη δεν έχει χαρακτήρα καταχράστριας αλλιώς θα εκμεταλλευόταν τον ¶ντριαν

περιμένω με αγωνία την συνέχεια
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΣΣ γι αυτό τι να πω που δεν έχω πει ήδη... απο τις καλύτερες και τα πιο προσεγμένες μέχρι στιγμή ολοκληρωμένες ιστορίες... σου εύχομαι καλή επιτυχία... που είναι σίγουρα ότι την έχεις... και περιμένω με αγωνία την έκδοση του βιβλίο για να το προσθέσω στην συλλογή μου WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 616544 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
e+b
Twilight Human
Twilight Human
e+b

Θηλυκό Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 20
Registration date : 14/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 16:06

Μαράκι καλή επιτυχία για το ΣΣΣ μέσα από την καρδιά μου.Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις γιατί πραγματικά το αξίζεις. Εννοείται πως θέλω να με συμπεριλάβεις στη λίστα σου για αντίγραφο ( με υπογραφή παρακαλώ ) boogie

Τώρα όσο αφορά το DB τι να λέμε !!! Τον έχει κάνει τον κ. Τέλειο να μην μπορεί να σταθεί μέσα στα ρούχα του !! Μάλλον όμως και αυτός τώρα θα περάσει στην αντεπίθεση, οπότε η συνέχεια προβλέπεται καταπληκτική.
Τα λεφτά θα ήθελα να μην τα έχει πάρει, αλλά νομίζω πως θ' αργήσουμε να μάθουμε την αλήθεια, γιατί θα πρέπει να υπάρχει και ένα σασπένς στην υπόθεση. Πως θα τσουρουφλίσει ο ένας τον άλλον αν όλα τα μυστικά και οι αλήθειες αποκαλυφθούν από την αρχή ?

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια !!!

Φιλάκια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 174341 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 174341 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 174341
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 19:47

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 34442 Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη σας σε ότι κάνω και ένα παραπάνω τώρα που θα προσπαθήσω αυτή την περιορισμένη έκδοση.

Ξέρω πως τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σας ευχαριστήσω γι αυτό όπως είχα πει και σε παλαιότερο ποστ μου θα συνεχίσω να γράφω ελπίζοντας να καταφέρνω έστω και λίγο να σας ταξιδέψω με τις ιστορίες μου. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 616544

Για το DB τι να πω... λίγο έως πολύ οι περισσότερες έχετε πέσει μέσα. Θα δούμε στη συνέχεια τι ακριβώς έχει κάνει ή δεν έχει κάνει η Μπέλλα και πως θα το διαχειριστεί ο Έντουαρντ!

Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι 1920 και μάλλον θα πρέπει να έχετε στην άκρη και μερικά χαρτομάντηλα... Wink

Υ.Γ. Έντουαρντ + Austin Martin = WhiteQueen faint
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 19:49

WhiteQueen έγραψε:

Χαχαχαχα η υπογραφή που σκοτώνει,ε; Twisted Evil
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 22:09

WhiteQueen έγραψε:

και όχι μόνο faint faint faint
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 22:47

τι υπεροχα νεα ειναι αυτα το ΣΣΣ σε βιβλιο...αυτα και αν ειναι καταπληκτικα νεα...εννοειται πως θελω και εγω ενα αντιτυπο.....οσο για το DB το επομενο θα ειναι και το τελευταιο κεφαλαιο...??εγω πιστευω πως η μπελλα δεν τα πηρε τα λεφτα δεν την εχω για τετοια φαινεται για ηθικος χαρακτηρας....οσον αφορα το 1920 αχ πολυ κλαμα ακουω και δεν μας βλεπω καλα.......παντως το κεφαλαιο το DB ηταν καταπληκτικο....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 22:55

To DB δεν τελειώνει στο επόμενο κεφάλαιο, θα ακολουθήσουν πολλά κεφάλαια! Wink

Είναι ολόκληρη ιστορία!
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011 - 22:56

α παλι καλα γιατι ανησυχησα πολυ χαιρομαι συγνωμη λαθος μου μπερδευτηκα.... Embarassed

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 35 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: