| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 1 Ιαν 2011 - 15:53 | |
| Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο! Bloody, έγραψες πάλι με τα εύστοχα σχόλια σου! Κανονικά θα έπρεπε να καθίσω να απαντήσω αναλυτικά αλλά θα σταθώ μόνο στα πιο επίμαχα σημεία και μιας και σου άρεσε η ιστορία και ας μην ήταν τόσο λεμονάτη θα σου αποκαλύψω τα σχέδια μου για το μέλλον! (Όπως κατάλαβες προσπαθώ να σε πείσω να διαβάσεις και τη συνέχεια! ) - Σπόιλερ:
1. Η γραβάτα και τα συναφή έχουν μπλοκάρει τον εγκέφαλο μου από το office! Τι να κάνουμε... αχ... όποιος έχει γνωρίσει τον bb δεν καταφέρνει να τον ξεχάσει ποτέ... 2. To σαπούνι του Έντουαρντ είναι ένα απλό σαπούνι για ευαίσθητα δέρματα. Κάτι σε Dove με ένα τέταρτο υδατική κρέμα! Αν περίμενες να σου πω camay την πάτησες! 3. Λίγη υπομονή και όπως υποσχέθηκα θα ακολουθήσει ένα ποστ με εικόνες όπου θα δείχνει τα εσώρουχα της Μπέλλα, τα μπλε που της αγόρασε καθώς και τα δύο σετ που αναφέρει στο τέλος καθώς και το κόκκινο φόρεμα της! Και επίσης κι άλλες εικόνες από το δωμάτιο στο Four Seasons που πιστέψτε με είναι αληθινές από το πραγματικό Four Seasons της Νέας Υόρκης από εκεί τις πήρα! Και για το τέλος έχω απλά να πω ότι θα υπάρξει και συνέχεια για τον ¶γιο Βαλεντίνο που θα είναι πιο λεμονάτη, πιο περιγραφική και άλλα!
Ελπίζω επίσης να σας άρεσαν τα μουσικά θέματα τα οποία επέλεξαν. Ήρθαν κι έδεσαν! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 1 Ιαν 2011 - 16:28 | |
| τελικα ξερεις τί διαπιστωνω οτι κατα βαθως τα συγγραφικα μας μυαλια επικοινωνουν τί θελω να πω με αυτο οταν ξεκινησα την χριστουγεννιατικη λεμοναδα το μυαλο μου και μενα στον πηγε και με συνδιασμο τον Εντουαρντ του αγαπημενου μας Λυκοφως μιξαρισα και η σονατα μου δημιουργηθηκε περιμενω με αγωνια να δω τα εσωρουχα και τα υπολοιπα μου μας ειπες κανε γρηγορα διοτι με αυτα και με αυτα νυχι δεν εχω αφησει αφαγωτο τελεια τα κομματια που καθως διαβαζα την ιστορια και τα ακουγα ταυτοχρονα ηθελα γινω ενα με τον καναπε οσο αφορα το σαπουνι για Παπουτσανη σε περιμενα να μου πεις, αλλα δεν παει να ειναι οτι θελει το ατιμο το σαπουνι το θεμα ειναι πώς θα τον επετηχουμε μπροστα μας τον βρετανο??? λες να καμω καμια ευχη σημερα το βραδυ σε κανα τυχερο αστερι να μας τον εφερει στην Ελλαδα αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......αυτα. | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 4:02 | |
| (Τώρα εγώ θα επαναφέρω το thread στο Κατάλληλο και διά ανηλίκους!!! - αφού πρώτα σημείωσω ότι ο ΒΒ μας έχει κάψει όλες... Ααααχ ) Και έρχομαι στο θέμα μας: Τι υπέροχη και αισιόδοξη ιστορία που ήταν! Ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα μιας καινούριας χρονιάς που πολύς κόσμος αποφασίζει να κάνει μια καινούρια αρχή και βάζει νέους στόχους! Το μήνυμα είναι ότι όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, ότι ποτέ δεν πρέπει να παραιτούμαστε από τη ζωή και ότι στο χέρι μας είναι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας! Και φυσικά πότε πότε πρέπει να κοιτάμε προς τον ουρανό, τόσα αστέρια εκεί πάνω κάποιο θα είναι το τυχερό και για μας! Λοιπόν, εμένα η ιστορία αυτή μου έφτιαξε τη μέρα! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 9:45 | |
| Εμένα πάλι η ιστορία αυτή μου έφτιαξε τη χρονιά! Χωρίς πλάκα, σε μία συζήτηση που είχαμε εχτές πολλά κορίτσια μου είπαν ότι το Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς τους άρεσε καλύτερα. Βασικά είναι δύσκολο ως δημιουργός να συγκρίνω τις ιστορίες μου γιατί η κάθε μία είναι διαφορετική και έχει τη δική της αξία. Ναι, τα αγάπησα τα Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς αλλά το Τυχερό Αστέρι το λάτρεψα. Δεν ξέρω γιατί είναι αυθόρμητο. Γενικότερα υπήρχε μία γλύκα και ένας ρομαντισμός που με έκανε να θέλω να γράψω περισσότερο, να θέλω να πω πιο πολλά. Επίσης, πολύ σημαντικό, δεν θα άλλαζα σε τίποτα σε αυτή την ιστορία. Δηλαδή πολλές φορές μου έχει τύχει να αναρωτιέμαι αν έχω διαχειριστεί σωστά ένα θέμα, μήπως θα έπρεπε να το γράψω κάπως διαφορετικά κ.τ.λ. Ε, λοιπόν σε αυτό εδώ δεν βρίσκω ψεγάδι. Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά ειλικρινά νιώθω ότι στέκεται από μόνο του, αν αλλάξω τα ονόματα π.χ. έχω μία αυτούσια δική μου μικρή ιστορία! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 10:57 | |
| Δεν θα επρεπε να αλλαξεις τπτ σε αυτη την ιστορια γτ ηταν πραγματικα τελεια.....Εχω χασει τον λογαριασμο για το ποσες φορες δακρυσα καθ'ολη την διαρκεια της αναγνωσης....Πραγματικα το γλυκο συναισθημα που μου αφησε θα με ακολουθει για αρκετο καιρο....για εκατομμυριοστη φορα συγχαρητηρια..... | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:40 | |
| μολις τωρα τελειωσα το διαβασμα της ιστοριας σου Απο που να αρχισω και πως να τελιωσω..!!!Ηταν η καλυτερη ιστορια που εχω διαβασει!!!!πραγματικα ηταν τοσο συγκηνητικη,τρυφερη και ρομαντικη που την εκανε να ξεχωρισει!!!αγπημενη μου σκηνη ηταν οταν την πηγε ο εντι για πρωτη φορα στο δωματιο του,εκει συγκηνηθηκα πραγματικα. Και φυσικα μου αρεσε το τελος,εκει που την πηγε στο ξενοδοχειο και την ζητησε να γινει γυναικα του!!!!Οι χαρακτηρεσ ειναι θαυμασιοι και μου αρεσε πολυ το επαγγελμα του εντουαρτ!!!! Αχ,η Ρεμπεκα ηταν πολυ γλυκια γυναικα!!!Αναρωτιεμαι στη συνεχεια με τι θα ασχοληθει η Μπελλα...!!Αχ ο καημενος ο εντουαρτ,πως μπορεσε να τν πληγωσει ετσι η $@#!@$ η Τανια. Μου αρεσε ακομα που εβαλεσ φωτογραφιεσ γιατι ετσι μπορεσα να εχω μια <<αληθινη>>εικονα ειτε απο το δαχτυλιδι ειτε απο το δωματιο του ξενοδοχειου!!!!τελοσ,θελω να πω οτι το ηταν φανταστικο Δεν ξερω τι να πω αλλο,τα λόγια είναι περιττα!!!συγχαρητηρια και φυσικα θελουμε συνεχεια ειτε απο αυτο!!!αλλα και απο την βερονικα.. που την εχεις αφησει λιγακι.. σορρυ που παραπονιεμαι.λοιπον και παλι συγχαρητηρια περιμενουμε συνεχεια!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 18:24 | |
| Για να μην παραπονιέστε λοιπόν σας λέω ότι αυτές τις μέρες γράφω ΣΣΣ. Χρειάζομαι λίγη έμπνευση βέβαια. Το κλασσικό πρόβλημα με το ΣΣΣ μέχρι να ξαναμπώ στο mood. Αλλά που θα πάει, το δουλεύω και ελπίζω ότι σύντομα θα καταφέρω να ξαναμπώ στο πνεύμα και να σας δώσω μία συνέχεια αντάξια της υπόλοιπης ιστορίας. Το Τυχερό Αστέρι θα έχει οπωσδήποτε μία συνέχεια. Θα ξανασχοληθώ με αυτούς για τον ¶γιο Βαλεντίνο αλλά προς το παρόν δεν σκοπεύω να αποκαλύψω τίποτα για τη συνέχεια. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που συνεχίζετε και διαβάζετε τις ιστορίες μου όπως και για τα καταπληκτικά σας σχόλια. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 18:52 | |
| Δεν θα μπορούσα φυσικά να μη διαβάσω το Lucky Star που περιμένω εδώ και πολύ καιρό!!! Το διάβασα εχθές και σήμερα ήρθα για σχόλιο! Ό,τι και να πω θα είναι λίγο! Ήταν μία απόλυτα ρομαντική, ευαίσθητη, υπέροχη ιστορία για μένα. Θεωρώ τα είχε όλα! Αγωνία την ώρα που ο Έντουαρντ έψαχνε την Μπέλα και πήγαινε σε κάθε άσυλο και δεν την έβρισκε! Συγκίνηση καθώς εξιστορούσαν και οι δύο τα πάθη τους και μιλούσαν για το παρελθόν. Λεμόνι, το οποίο είναι πάντοτε ιδιαίτερα προσεγμένο από εσένα! Ρομαντισμός στις σκηνές που περνούσαν χρόνο μαζί σε συνδυασμό με την υπερπροστατευτικότητα του Έντουαρντ παρ' όλο που δεν την ήξερε καν. Ένιωθε θυμωμένος και τη μάλωνε όταν εκείνη δεν τον άκουγε και σηκωνόταν από το κρεβάτι. Σε πολλά σημεία, συγκινήθηκα -π.χ. εκεί που Εντ την έσωσε-, νευρίασα -με την Μπέλλα όταν έφυγε απροειδοποίητα-, χάρηκα -όταν τελικά έμειναν μαζί-. Όλα αυτά λοιπόν, μαζί με τον ΑπΙσΤεΥτΟ τρόπο γραφής σου, με τις ακαταμάχητες εικόνες και περιγραφές και με τα μοναδικά τραγούδια, έφτιαξαν μία ανεπανάληπτη άριστα δομημένη ιστορία! Το αγαπημένο μου σημείο είναι στην αντίστροφη μέτρηση...εκεί που ο χρόνος τελειώνει κι εκείνοι μιλούν ενδιάμεσα και στο τέλος καταλήγουν μαζί! Στο συγκεκριμένο σημείο συγκλονίστηκα! Ήταν πραγματικά τόσο παραστατικό!!! Συγχαρητήρια!!! Κάθε φορά μας περιμένει μία ακαταμάχητη έκπληξη σε κάθε ιστορία σου!!!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! Μια ερωτησούλα... ...οι εικόνες πότε θα μπουν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 19:25 | |
| Ουφ... τι να απαντήσω σε αυτό το ποστ; Τα έχω κι εγώ η ίδια χαμένα... Ο Έντουαρντ θύμωνε με τη Μπέλλα αλλά παράλληλα θύμωνε με τον εαυτό του για όσα ένιωθε γιαυτή αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή. Ο χωρισμός του τον βάραινε και είχε πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Όμως στην πραγματικότητα η Μπέλλα ήταν αυτό που ακριβώς χρειαζόταν. Η Μπέλλα αυτής της ιστορίας στην πραγματικότητα είναι πιο ανάλαφρη, ζωηρή και δροσερή. Όμως ο τρόπος που είχε επιλέξει να ζει τη ζωή της την είχε κάνει να είναι μελαγχολική. Κάτι που όπως φαίνεται άλλαξε στη συνέχεια. Το λεμόνι προσωπικά μου άρεσε ακριβώς έτσι όπως βγήκε. Ούτε πολύ τραβηγμένο αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του με τον τρόπο του. Περισσότερο ήθελα να βγει ο ρομαντισμός, η ανάγκη που είχαν ο ένας για τον άλλο και ας γνωρίζοταν ελάχιστα. Μερικές φορές δεν ειναι απαραίτητο να περάσει καιρός για να γνωρίσεις και να νιώσεις κάποιον. Και προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο σε αυτή την ιστορία ήταν αυτό το λεμόνι! Και μιας και μου το θύμησες θα ανεβάσω τώρα τις εικόνες που σας έχω υποσχεθεί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 19:48 | |
| Το φόρεμα είναι...ΤΕΛΕΙΟ...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Κατακόκκινο σατέν με μαύρη κορδέλα στη μέση! Τέλειο! Τα...εσώρουχα...επίσης υπέροχα! Το χρώμα θεωρώ ιδιαίτερα στα δύο πρώτα, κάνει τη διαφορά! Μου άρεσαν πολύ πολύ πολύ! Εξαίσια επιλογή! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 21:28 | |
| μολις διαβασα την ιστορια και ηταν καταπληκτικη.....απο που να αρχισω....χαρηκα που εμαθα οτι θα εχει και συνεχεια...οι χαρακτηρες ηταν εκπληκτικοι, οι διαλογοι επισης.....η καλυτερη σκηνη μετα το λεμονι φυσικα το οποιο ηταν τελειο ηταν οταν αλλαζαν τον χρονο που πηγε και την βρηκε ο εντουαρντ στο ασυλο ηταν εκπληκτικη τοσο δυναμικη τοσο μαγικη στιγμη....μπραβο ηταν αλλη μια μοναδικη ιστορια..... ΥΣ:τα εσωρουχα, το φορεμα και οι μουσικες επιλογες ηταν καταπληκτικα..... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 21:34 | |
| Καλά Μαίρη μου για άλλη μια φορά τα πήρες όλα και έφυγες που λένε.! Το lucky star ήταν όντως καταπληκτικό.! Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια πιό πάνω ότι δεν θυμάμαι πόσες φορές δάκρυσα. Πραγματικά αυτή η ιστορία μου πέρασε τόσα πολλά συναισθήματα και μου άφησε την πιο γλυκιά γεύση.!Ελπίζω να έχουμε πάντα ενα τυχερό αστέρι που να μπορεί να μας κάνει τόσο πολύ ευτυχισμένους όπως τον Έντουαρντ.!Καλά οι εικόνες από το ξενοδοχείο εντάξει δεν παίζονται αυτές με τα ρούχα και τα εσώρουχα δε καταπληκτικές.!Ειδικά το φόρεμα τέλεια επιλογή.Περιττό να λέω ότι αγαπημένες σκηνές είναι 3:εκεί που έψαχνε να τη βρει, η λεμονάδα (για την οποία σε προσκυνώ για άλλη μια φορά έσκισες.!)και η τελευταία σκηνή.!αχ αχ και πάλι αχ.! ανυπομονώ για τη συνέχεια του Αγίου Βαλεντίνου.! Τώρα όσο αναφορά το ΣΣΣ πεθαίνω για συνέχεια και ειδικά τώρα που θα το ολοκληρώσεις.!Και για τη δική σου ιστορία σου εύχομαι ότι καλύτερο.!Και φυσικά και περιμένω από τώρα φαντάσου το μελλοντικό καινούριο φανφίκ.! Συγχαρητήρια και πάλι.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 22:15 | |
| Κορίτσια μην ξεχνάτε πως το καινούριο φαφνικ ανήκει στα σχέδια του μέλλοντος και αφού φυσικά θα έχω τελειώσει με το ΣΣΣ το οποίο προς το παρόν με παιδεύει... Θα δείξει! Το Lucky Star, εντάξει τα είπα πολλές φορές. Για εμένα είναι από τα καλύτερα που έχω γράψει ποτέ! Και γιαυτό θα υπάρξει και συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 22:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 2 Ιαν 2011 - 22:20 | |
| Ναι, μικρή συνέχεια βέβαια. Ένα δεύτερο μέρος ας πούμε για τον ¶γιο Βαλεντίνο. | |
|
| |
| |
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 0:18 | |
| - bloody swan έγραψε:
-
Αξια λοιπον και θα βαλω σε spoiler λιγα σχολια μου για το Τυχερο Αστερι για να μην σοκαριστουν τα μελη κατω των 18 ετων
- Σπόιλερ:
Φόρεσα ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μία μαύρη αδιάφορη γραβάτα. ωχ!!!!! ωχχχχ!!!!! ωωωωωχχχχ..... να το παλι το λευκο πουκαμισο με την μαυρη την αναθεματισμενη γραβατα
Το βλέμμα της ταξίδεψε επάνω μου στα ρούχα που φορούσα. ΅΅Τι είσαι δικηγόρος;ΆΆ Ρώτησε με απορία. Γέλασα ανάλαφρα. ΅΅Καμία σχέση, αρχιτέκτονας.ΆΆ μμμμμμμ..... αρχιτεκτων ο βρετανος πολυυυυυ μαρεσει!!!!!! βρετανος, αρχιτεκτων, μονος, ετοιμος για αναστηλωσεις...οεο!
Το προηγούμενο βράδυ όταν την είχα γδύσει η εικόνα είχε αποτυπωθεί για τα καλά στον εγκέφαλο μου και μου ήταν αδύνατον να μην τη φαντάζομαι. και καλα που δεν θα επερνε λιγουλακι ματι,ο ατιμος,αναξιοπιστος, αρχιτεκτων με ειδικοτητα στις αναστηλωσεις ακομα και στις υποβρυχιες!!!
΅Μου είπε ότι η δική της αγάπη πέθανε, δεν τόλμησα ποτέ να της πω ότι τη δική μου τη σκότωσε εκείνη.ΆΆ φερτε μου χαρτομαντηλα τωρα!!! μου εσκισε την καρδια ο ατιμος για να μην πω τιποτα χειροτερο
Τα χείλη της ήταν ζεστά και μαλακά και είχαν γεύση σοκολάτας από αυτή που είχε πιει νωρίτερα. ¶φησα τη γλώσσα μου να ψάξει για τη δική της μέχρι που τη συνάντησα και ένιωσα απελπιστική ανακούφιση. τί σου κανουν τελικα οι σοκολατες παντως τυπου!!!!! Υγρες..στερεες..παχυρευστες σε ανακουφιζουν, απελπιστικα, στο επακρων
΅΅Μυρίζεις τόσο όμορφα…ΆΆ Είπα ανάμεσα στα φιλιά. ΅Είναι το σαπούνι σου.ΆΆ Την άκουσα να ψιθυρίζει ΅΅Όχι, είναι η δική σου μυρωδιά.ΆΆ Αυτή που νιώθω να με περιτριγυρίζει μέρες τώρα, να με καλεί, να με ελκύει. θελω να μαθω τί μαρκα ειναι το σαπουνι ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!! αχχχχχχ.... Μαριαααααα και σαπουνια στην ιστορια???!!!!! μα πού θα φτασει επιτελους το συγγραφικο σου μυαλο???...!!!!!
Τη φίλησα παθιασμένα, ατελείωτα μέχρι που μας τελείωσε ο αέρας. φερνω τις φιαλες οξυγωνου
Βαθιοί, επαναλαμβανόμενοι αναστεναγμοί ευχαρίστησης γέμισαν την ησυχία του δωματίου. ωωω μοντιε.... επαναλαμβανομενα αγκωμαχητα
Βούλιαξα σε μία θάλασσα από μαγευτικές αισθήσεις. Ικανοποίηση, ευχαρίστηση, απόλαυση και ανακούφιση. Βόγκηξα δυνατά μη μπορώντας να συγκρατηθώ, δεν άφησα τίποτα πίσω. βουλιαξε ο βρετανος αρχιτεκτων σαν τους διδυμους πυργους να πουμε
΅΅Είσαι το μοναδικό πράγμα που έδωσε φως στο σκοτάδι της ψυχής μου. Το αστέρι στον πιο σκοτεινό ουρανό.ΆΆ Ψέλλισα. ενταξει τωρα θα χρειαστει να κατασκηνωσω στο εργοστασιο στις softex, εχω συγκινηθει τα μαλα,αχχχ Μαριααααα...αχχχχχχ!!
΅΅Μία στιγμή είναι ικανή να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή κάποιου, αυτό συνέβη σε εμένα.ΆΆ και σε μενα απο τοτε που ειδα τον βρετανο στο Λυκοφως και απο τοτε εχω εμμονες με την Βρετανια, τα λευκα πουκαμισα και με το πώς θα τον εμαντρωσω αμα τον πετυχω μπροστα μου
Το κρεβάτι, ντυμένο με κατάλευκα κλινοσκεπάσματα βρισκόταν στο κέντρο του δωματίου, αριστερά μία τεράστια τζαμαρία όπου μπορούσε κανείς να θαυμάσει τη θέα της πόλης σου έκοβε την ανάσα. Ακριβώς πίσω υπήρχε ένα μικρό καθιστικό και ένας πάγκος όπου ήταν τοποθετημένα τα φρούτα και η σαμπάνια που είχα ζητήσει. αυτα ειναιιιιιιιιι......!!!! μας εχεις τρελανει Μαριαααα με τις επιλογες σου.Σουιτες με σαμπανιες και φρουτα του παθους..... που ειναι η σαντυγι..οεο!!!!! να συμπληρωσει το παζλ...οεο!!!!!
΅΅Ήρθες στη ζωή μου και τα άλλαξες όλα, με έκανες να νιώσω ζωντανός ξανά. Θέλω αυτό που έχουμε τώρα, αυτό που ζήσαμε μαζί για έναν ολόκληρο χρόνο να κρατήσει για πάντα. Ιζαμπέλλα Μαρί Σουάν δέχεσαι να γίνεις γυναίκα μου;ΆΆ Ρώτησα με σταθερή φωνή. τρελη ειναι να μην δεχτει η γυναικα?? αφου το εχεις αγορι μου.... the all packet...εχεις ολο το πακετο και τα μισα να ειχες εδω που τα λεμε και παλι.... Ναιιιιιιιιιιιιι... δεχεται
τι να πω για τα σχολια σου...αψογα!!!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 2:33 | |
| Ήρθε η ώρα να σχολιάσω και γω (όχι που θα μου τη γλυτώνατε! ) Kαταρχάς να πω τα γνωστά,ότι δηλαδή είναι εκπληκτικές οι ιστορίες,είσαι Θεά,αναντικατάστατη,μας έχεις τρελάνει,σ' αγαπάμε κ.α. Και ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε.Το Βαθιά σημάδια της Καρδιάς μου άρεσε πάρα πάρα πολύ.Είναι μια ιστορία που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αληθινή.Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας της Μπέλλα γιατί ακόμα κι όταν δεν το καταλαβαίνει η ίδια είναι δυνατή.Μου αρέσει που δεν ''κλαίγεται''.Ενώ έχει κάποιο ''ψυχολογικό πρόβλημα'' με τα σημάδια,δεν αισθάνεται άνετα,δεν τα αποδέχεται -πράγμα απόλυτα φυσιολογικό- δεν εγκαταλείπει την μάχη.Έχει ενδιασμούς για την σχεσή της αλλά όμως παλέυει δεν σηκώθηκε να φύγει.Επείσης μ' αρέσει ο τρόπος που την αντιμετωπίζει ο Έντουαρ.Είναι γλυκός και την υποστηρίζει αλλά είναι δυναμικός δεν ανέχεται ''βλακείες''.Και το τέλος το λάτρεψα.Ήταν ότι καλύτερο,αυτό που ήθελα!Η απόδειξη της ωριμότητας και ψυχικής της δύναμης.Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω. Και τώρα να πάμε στο Lucky Star που ήταν από τα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα δώρα ever!Αρχιτέκτονες,πουκάμισα,γραβάτες,εσώρουχα και πάρε και δώσε και σώσε.Αφού ξέρεις τι ζητάει το κοινό τι να λέμε τώρα!Αν και με εκνεύρισε λίγο η Μπέλλα όταν έφυγε,ναι είναι λογικό το όλο μπέρδεμα,αλλά πήρε μια απόφαση ''αυτοκαταστροφική'' που ούτε αυτήν θα οδηγούσε πουθένα ούτε τον Έντουαρτ-ασέ που πήρε αυτήν την απόφαση και για του δύο τους χωρίς αυτός να ξέρει τίποτα.¶λλωστε όσο και να προσπαθείς δεν ξεφευγείς από το πεπρωμένο σου-αλλά την δικαιολογούμε γιατί η ζωή της ήταν αστά να πάνε.Μ' άρεσε πάρα πολύ που εκείνος αμέσως έτρεξε να την βρει,έψαχνε ακόμη και την παραμονή και φυσικά η οικιακή βοηθός θεά δεν το συζητάμε.Έχω κι ένα κόλλημα με τα αστέρια(για να μην ξαναπώ για γραβάτες κτλ κτλ κτλ) Αφού σας έπρηξα λοιπόν να κλείσω με το ''Μαίρη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα'' και φυσικά περιμένουμε Σιωπή στο Σκοτάδι για ακόμα μεγαλύτερη πόρωση!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 10:09 | |
| Το Τυχερο Αστερι ειναι απο τις πιο ρομαντικες και τρυφερες ιστοριες που εχεις γραψει. Ολες σου βεβαια οι ιστοριες σου εχουν ρομαντισμο και ολες σου θελουν παντα συνεχεια. Εχεις ταλεντο στη συγγραφη και θα σου το λεμε μεχρι να βαρεθεις να το ακους!! Καθε ιστορια σου μας μαγνητιζει και μας κανει να αγαπαμε παντα τους πρωταγωνιστες. Και φυσικα ο Εντουαρντ καθε εκδοχης μας κανει κομματια!!!!!!! Λατρεψα αυτη την ιστορια γιατι σε κανει να βλεπεις την ζωη αισιοδοξα! Σου μεταφερει ποικιλα και εντονα συναισθηματα!Γνωριζεις την καλη πλευρα των ανθρωπων και σε κανει να πιστευεις οτι για ολους μας υπαρχει ενα τυχερο αστερι! Ο Εντουαρντ ειναι απο τους πιο προστατευτικους ηρωες που εχουμε γνωρισει. Η καλοσυνη του και η αποφασιστηκοτητα του ειναι τα εντονα στοιχεια του χαρακτηρα του. Η Μπελλα ειναι μια πολυ καλη κοπελα που απλα δεν ειχε σταθει τυχερη μεχρι εκεινη την στιγμη.Μπαινει ο Εντουαρντ ομως στη ζωη της και ολα αλλαζουν.Οχι μονο για αυτη αλλα και για τον ιδιο.Γιατι εξωτερικα μπορει να ειναι καλα αλλα εσωτερικα ηταν κενος.Ηταν πληγωμενος και μονος.Η Μπελλα του γεμιζει αυτο το κενο και τον κανει να αισθανεται ξανα ζωντανος.Δεν μπορω να διαλεξω ποια ειναι η αγαπημενη μου σκηνη.Παλευω αναμεσα Στις πρωτες εξομολογησεις που κανουν και φανερωνουν ολα οσα τους βασανιζουν.Ειναι το σημειο που σπαει η σιωπη και ανοιγουν την καρδια τους.Ακολουθει η στιγμη που κανουν πρωτη φορα ερωτα και ενα σωρο συναισθηματα ερχονται στην επιφανεια.Μου αρεσε ιδιαιτερα η σκηνη στο ασυλο.Ηταν συγκλονιστικη!!!Ο χρονος να μετραει αντιστροφα και αυτοι συνχρονως να εκδηλωνουν ολα οσα νιωθουν αυτη την φορα με λεξεις. Και οσο για το τελος απλα δεν υπαρχουν λογια! Ανυπομονω για το ΣΣΣ!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 10:51 | |
| Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαι στη δουλειά... Η beta μου τα είπε όλα! Βάσω, είναι τιμή μου που διαβάζεις πρώτη τα κείμενα μου και αυτό ακριβώς επειδή μπορείς να με νιώσεις απόλυτα και να δεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλω να πω. Όλα όσα λες στο ποστ είναι ακριβώς αυτά που ήθελα να πω και να δείξω μέσα από αυτή την ιστορία. Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερα σχόλια! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 10:55 | |
| Το να διαβαζω τα κειμενα σου ειναι απολαυση για εμενα!! Δικη μου ειναι η τιμη που με εμπιστευεσαι!! Δεν εχω καλυτερο απο το να διαβαζω τις ιστοριες σου!! Ειμαι στη διαθεση σου!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:20 | |
| Να μαι και εγωω.............. εχω πολυ καιρο να σχολιασω αλλα τα πηρα ολα και τα διαβασα με τη σειρα ολα οσα ειχα χασει εξ αιτιας των μαθηματικων και της φυσικης...........
Λοιπον το Βαθια Σημαδια της Καρδιας ηταν τοσο τελειο!!!!! μπηκε στη λιστα με τα αγαπημενα μου short stories κιθως με αγγιξε για προσωπικους λογους πολυ........ θα ηθελα οπωςδηποτε καποιο outtake Το lucky star ηταν τοσο συγκηνιτικη και ευαισθητη ιστοριααααααααααα ο εντουαρντ τελειοοοοοοοοοοςςςςςςςςς επισης σξξιξες μια ευαισθητη χορδη μου!! Ο Εντουαρντ να κοντευει τα τριαντα!!!!!OMG!!!!!! απλα υπεροχη ιστορια και αυτη ανυπομονω για τη συνεχεια του silence in the dark του λατρεμενου αυτοθ φανφικ και μετα απο αυτο ανυπομονω για μωρακια στο 1920 εχω θεμα με τα μωρακια εντ μπελλας οποτε....ανυπομονω για ολα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 3 Ιαν 2011 - 20:23 | |
| Χαίρομαι που ανυπομονείτε αλλά οφείλω να σας πω ότι παιδεύομαι με το ΣΣΣ! Είναι η πιο δύσκολη ιστορία από όλες και έχω κάποια θέματα. Μόλις είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο θα σας ενημερώσω. Και γενικότερα επειδή θέλω να τελειώνω σιγά, σιγά με το ΣΣΣ έχει προτεραιότητα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 7 Ιαν 2011 - 1:09 | |
| Αναρωτιέμαι.... Τι θα λέγατε για ένα κεφάλαιο ΣΣΣ το ΣΚ; Είστε έτοιμοι;;; | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|