Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 15:53

Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 403120

Bloody, έγραψες πάλι με τα εύστοχα σχόλια σου!

Κανονικά θα έπρεπε να καθίσω να απαντήσω αναλυτικά αλλά θα σταθώ μόνο στα πιο επίμαχα σημεία και μιας και σου άρεσε η ιστορία και ας μην ήταν τόσο λεμονάτη θα σου αποκαλύψω τα σχέδια μου για το μέλλον! (Όπως κατάλαβες προσπαθώ να σε πείσω να διαβάσεις και τη συνέχεια! )

Σπόιλερ:

Ελπίζω επίσης να σας άρεσαν τα μουσικά θέματα τα οποία επέλεξαν. Ήρθαν κι έδεσαν! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 616544
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 16:28

τελικα ξερεις τί διαπιστωνω οτι κατα βαθως τα συγγραφικα μας μυαλια επικοινωνουν

τί θελω να πω με αυτο οταν ξεκινησα την χριστουγεννιατικη λεμοναδα το μυαλο μου και μενα στον WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 331121 πηγε και με συνδιασμο τον Εντουαρντ του αγαπημενου μας Λυκοφως μιξαρισα και η σονατα μου δημιουργηθηκε

περιμενω με αγωνια να δω τα εσωρουχα και τα υπολοιπα μου μας ειπες κανε γρηγορα διοτι με αυτα και με αυτα νυχι δεν εχω αφησει αφαγωτο

τελεια τα κομματια που καθως διαβαζα την ιστορια και τα ακουγα ταυτοχρονα ηθελα γινω ενα με τον καναπε

οσο αφορα το σαπουνι για Παπουτσανη σε περιμενα να μου πεις, αλλα δεν παει να ειναι οτι θελει το ατιμο το σαπουνι το θεμα ειναι πώς θα τον επετηχουμε μπροστα μας τον βρετανο???
λες να καμω καμια ευχη σημερα το βραδυ σε κανα τυχερο αστερι να μας τον εφερει στην Ελλαδα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 691689 αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.......αυτα.
http://dimitrat26@hotmail.com
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 4:02

(Τώρα εγώ θα επαναφέρω το thread στο Κατάλληλο και διά ανηλίκους!!! lol! - αφού πρώτα σημείωσω ότι ο ΒΒ μας έχει κάψει όλες... Ααααχ WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 331121 )

Και έρχομαι στο θέμα μας:

Τι υπέροχη και αισιόδοξη ιστορία που ήταν! Ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα μιας καινούριας χρονιάς που πολύς κόσμος αποφασίζει να κάνει μια καινούρια αρχή και βάζει νέους στόχους!

Το μήνυμα είναι ότι όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, ότι ποτέ δεν πρέπει να παραιτούμαστε από τη ζωή και ότι στο χέρι μας είναι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!

Και φυσικά πότε πότε πρέπει να κοιτάμε προς τον ουρανό, τόσα αστέρια εκεί πάνω κάποιο θα είναι το τυχερό και για μας!

Λοιπόν, εμένα η ιστορία αυτή μου έφτιαξε τη μέρα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 9:45

Εμένα πάλι η ιστορία αυτή μου έφτιαξε τη χρονιά! lol!

Χωρίς πλάκα, σε μία συζήτηση που είχαμε εχτές πολλά κορίτσια μου είπαν ότι το Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς τους άρεσε καλύτερα. Βασικά είναι δύσκολο ως δημιουργός να συγκρίνω τις ιστορίες μου γιατί η κάθε μία είναι διαφορετική και έχει τη δική της αξία. Ναι, τα αγάπησα τα Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς αλλά το Τυχερό Αστέρι το λάτρεψα. Δεν ξέρω γιατί WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 691775 είναι αυθόρμητο.

Γενικότερα υπήρχε μία γλύκα και ένας ρομαντισμός που με έκανε να θέλω να γράψω περισσότερο, να θέλω να πω πιο πολλά. Επίσης, πολύ σημαντικό, δεν θα άλλαζα σε τίποτα σε αυτή την ιστορία. Δηλαδή πολλές φορές μου έχει τύχει να αναρωτιέμαι αν έχω διαχειριστεί σωστά ένα θέμα, μήπως θα έπρεπε να το γράψω κάπως διαφορετικά κ.τ.λ. Ε, λοιπόν σε αυτό εδώ δεν βρίσκω ψεγάδι. Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά ειλικρινά νιώθω ότι στέκεται από μόνο του, αν αλλάξω τα ονόματα π.χ. έχω μία αυτούσια δική μου μικρή ιστορία! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 6512

evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 10:57

Δεν θα επρεπε να αλλαξεις τπτ σε αυτη την ιστορια γτ ηταν πραγματικα τελεια.....Εχω χασει τον λογαριασμο για το ποσες φορες δακρυσα καθ'ολη την διαρκεια της αναγνωσης....Πραγματικα το γλυκο συναισθημα που μου αφησε θα με ακολουθει για αρκετο καιρο....για εκατομμυριοστη φορα συγχαρητηρια..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 31995
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 16:40

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 837848 μολις τωρα τελειωσα το διαβασμα της ιστοριας σου study Απο που να αρχισω και πως να τελιωσω..!!!Ηταν η καλυτερη ιστορια που εχω διαβασει!!!!πραγματικα ηταν τοσο συγκηνητικη,τρυφερη και ρομαντικη που την εκανε να ξεχωρισει!!!αγπημενη μου σκηνη ηταν οταν την πηγε ο εντι για πρωτη φορα στο δωματιο του,εκει συγκηνηθηκα πραγματικα. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 206202 Και φυσικα μου αρεσε το τελος,εκει που την πηγε στο ξενοδοχειο και την ζητησε να γινει γυναικα του!!!!Οι χαρακτηρεσ ειναι θαυμασιοι και μου αρεσε πολυ το επαγγελμα του εντουαρτ!!!!
Αχ,η Ρεμπεκα ηταν πολυ γλυκια γυναικα!!!Αναρωτιεμαι στη συνεχεια με τι θα ασχοληθει η Μπελλα...!!Αχ ο καημενος ο εντουαρτ,πως μπορεσε να τν πληγωσει ετσι η $@#!@$ η Τανια.
Μου αρεσε ακομα που εβαλεσ φωτογραφιεσ γιατι ετσι μπορεσα να εχω μια <<αληθινη>>εικονα ειτε απο το δαχτυλιδι ειτε απο το δωματιο του ξενοδοχειου!!!!τελοσ,θελω να πω οτι το WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 442819 ηταν φανταστικο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 318209
Δεν ξερω τι να πω αλλο,τα λόγια είναι περιττα!!!συγχαρητηρια και φυσικα θελουμε συνεχεια ειτε απο αυτο!!!αλλα και απο την βερονικα.. Sad που την εχεις αφησει λιγακι.. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 691689 σορρυ που παραπονιεμαι.λοιπον και παλι συγχαρητηρια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 περιμενουμε συνεχεια!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 536715
http://robestenslife.blogspot.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 18:24

Για να μην παραπονιέστε λοιπόν σας λέω ότι αυτές τις μέρες γράφω ΣΣΣ. Χρειάζομαι λίγη έμπνευση βέβαια. Το κλασσικό πρόβλημα με το ΣΣΣ μέχρι να ξαναμπώ στο mood. Αλλά που θα πάει, το δουλεύω και ελπίζω ότι σύντομα θα καταφέρω να ξαναμπώ στο πνεύμα και να σας δώσω μία συνέχεια αντάξια της υπόλοιπης ιστορίας.

Το Τυχερό Αστέρι θα έχει οπωσδήποτε μία συνέχεια. Θα ξανασχοληθώ με αυτούς για τον ¶γιο Βαλεντίνο αλλά προς το παρόν δεν σκοπεύω να αποκαλύψω τίποτα για τη συνέχεια. Wink

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που συνεχίζετε και διαβάζετε τις ιστορίες μου όπως και για τα καταπληκτικά σας σχόλια. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 34442
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 18:52

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μη διαβάσω το Lucky Star που περιμένω εδώ και πολύ καιρό!!! Το διάβασα εχθές και σήμερα ήρθα για σχόλιο!
Ό,τι και να πω θα είναι λίγο! Ήταν μία απόλυτα ρομαντική, ευαίσθητη, υπέροχη ιστορία για μένα. Θεωρώ τα είχε όλα! Αγωνία την ώρα που ο Έντουαρντ έψαχνε την Μπέλα και πήγαινε σε κάθε άσυλο και δεν την έβρισκε! Συγκίνηση καθώς εξιστορούσαν και οι δύο τα πάθη τους και μιλούσαν για το παρελθόν. Λεμόνι, το οποίο είναι πάντοτε ιδιαίτερα προσεγμένο από εσένα! Ρομαντισμός στις σκηνές που περνούσαν χρόνο μαζί σε συνδυασμό με την υπερπροστατευτικότητα του Έντουαρντ παρ' όλο που δεν την ήξερε καν. Ένιωθε θυμωμένος και τη μάλωνε όταν εκείνη δεν τον άκουγε και σηκωνόταν από το κρεβάτι. Σε πολλά σημεία, συγκινήθηκα -π.χ. εκεί που Εντ την έσωσε-, νευρίασα -με την Μπέλλα όταν έφυγε απροειδοποίητα-, χάρηκα -όταν τελικά έμειναν μαζί-. Όλα αυτά λοιπόν, μαζί με τον ΑπΙσΤεΥτΟ τρόπο γραφής σου, με τις ακαταμάχητες εικόνες και περιγραφές και με τα μοναδικά τραγούδια, έφτιαξαν μία ανεπανάληπτη άριστα δομημένη ιστορία! Το αγαπημένο μου σημείο είναι στην αντίστροφη μέτρηση...εκεί που ο χρόνος τελειώνει κι εκείνοι μιλούν ενδιάμεσα και στο τέλος καταλήγουν μαζί! Στο συγκεκριμένο σημείο συγκλονίστηκα! Ήταν πραγματικά τόσο παραστατικό!!! Συγχαρητήρια!!! Κάθε φορά μας περιμένει μία ακαταμάχητη έκπληξη σε κάθε ιστορία σου!!!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941
Μια ερωτησούλα... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 876749 ...οι εικόνες πότε θα μπουν?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 19:25

Ουφ... τι να απαντήσω σε αυτό το ποστ; Τα έχω κι εγώ η ίδια χαμένα...

Ο Έντουαρντ θύμωνε με τη Μπέλλα αλλά παράλληλα θύμωνε με τον εαυτό του για όσα ένιωθε γιαυτή αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή. Ο χωρισμός του τον βάραινε και είχε πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Όμως στην πραγματικότητα η Μπέλλα ήταν αυτό που ακριβώς χρειαζόταν.

Η Μπέλλα αυτής της ιστορίας στην πραγματικότητα είναι πιο ανάλαφρη, ζωηρή και δροσερή. Όμως ο τρόπος που είχε επιλέξει να ζει τη ζωή της την είχε κάνει να είναι μελαγχολική. Κάτι που όπως φαίνεται άλλαξε στη συνέχεια. Wink

Το λεμόνι προσωπικά μου άρεσε ακριβώς έτσι όπως βγήκε. Ούτε πολύ τραβηγμένο αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του με τον τρόπο του. Περισσότερο ήθελα να βγει ο ρομαντισμός, η ανάγκη που είχαν ο ένας για τον άλλο και ας γνωρίζοταν ελάχιστα. Μερικές φορές δεν ειναι απαραίτητο να περάσει καιρός για να γνωρίσεις και να νιώσεις κάποιον. Και προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο σε αυτή την ιστορία ήταν αυτό το λεμόνι! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 876749 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 442819

Και μιας και μου το θύμησες θα ανεβάσω τώρα τις εικόνες που σας έχω υποσχεθεί! Wink
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 19:48

Το φόρεμα είναι...ΤΕΛΕΙΟ...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Κατακόκκινο σατέν με μαύρη κορδέλα στη μέση! Τέλειο! Τα...εσώρουχα...επίσης υπέροχα! Το χρώμα θεωρώ ιδιαίτερα στα δύο πρώτα, κάνει τη διαφορά! Μου άρεσαν πολύ πολύ πολύ! Εξαίσια επιλογή!
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 21:28

μολις διαβασα την ιστορια και ηταν καταπληκτικη.....απο που να αρχισω....χαρηκα που εμαθα οτι θα εχει και συνεχεια...οι χαρακτηρες ηταν εκπληκτικοι, οι διαλογοι επισης.....η καλυτερη σκηνη μετα το λεμονι φυσικα το οποιο ηταν τελειο ηταν οταν αλλαζαν τον χρονο που πηγε και την βρηκε ο εντουαρντ στο ασυλο ηταν εκπληκτικη τοσο δυναμικη τοσο μαγικη στιγμη....μπραβο ηταν αλλη μια μοναδικη ιστορια.....
ΥΣ:τα εσωρουχα, το φορεμα και οι μουσικες επιλογες ηταν καταπληκτικα.....
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 21:34

Καλά Μαίρη μου για άλλη μια φορά τα πήρες όλα και έφυγες που λένε.! Razz Το lucky star ήταν όντως καταπληκτικό.! Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια πιό πάνω ότι δεν θυμάμαι πόσες φορές δάκρυσα. Πραγματικά αυτή η ιστορία μου πέρασε τόσα πολλά συναισθήματα και μου άφησε την πιο γλυκιά γεύση.!Ελπίζω να έχουμε πάντα ενα τυχερό αστέρι που να μπορεί να μας κάνει τόσο πολύ ευτυχισμένους όπως τον Έντουαρντ.!Καλά οι εικόνες από το ξενοδοχείο εντάξει δεν παίζονται αυτές με τα ρούχα και τα εσώρουχα δε καταπληκτικές.!Ειδικά το φόρεμα τέλεια επιλογή.Περιττό να λέω ότι αγαπημένες σκηνές είναι 3:εκεί που έψαχνε να τη βρει, η λεμονάδα (για την οποία σε προσκυνώ για άλλη μια φορά έσκισες.!)και η τελευταία σκηνή.!αχ αχ και πάλι αχ.! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 150320 ανυπομονώ για τη συνέχεια του Αγίου Βαλεντίνου.!
Τώρα όσο αναφορά το ΣΣΣ πεθαίνω για συνέχεια και ειδικά τώρα που θα το ολοκληρώσεις.!Και για τη δική σου ιστορία σου εύχομαι ότι καλύτερο.!Και φυσικά και περιμένω από τώρα φαντάσου Razz το μελλοντικό καινούριο φανφίκ.!
Συγχαρητήρια και πάλι.! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 22:15

Κορίτσια μην ξεχνάτε πως το καινούριο φαφνικ ανήκει στα σχέδια του μέλλοντος και αφού φυσικά θα έχω τελειώσει με το ΣΣΣ το οποίο προς το παρόν με παιδεύει... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 413121 Θα δείξει! Razz

Το Lucky Star, εντάξει τα είπα πολλές φορές. Για εμένα είναι από τα καλύτερα που έχω γράψει ποτέ! Και γιαυτό θα υπάρξει και συνέχεια! Wink
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 22:18

Συγγνώμη....διάβασα καλά?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 6626 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 6626 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 6626
Θα έχει και συνέχεια?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 388681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 388681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 388681
Αχ τέλεια!!! boogie boogie WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 4947 boogie boogie WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 4947
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 22:20

Ναι, μικρή συνέχεια βέβαια. Ένα δεύτερο μέρος ας πούμε για τον ¶γιο Βαλεντίνο. Wink
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 22:24

Είτε μικρή είτε όχι, θα είναι σίγουρα απίστευτη! Αν κρίνω από το ότι θα μπει στου Αγίου Βαλεντίνου, προβλέπω πολύ ρομαντισμό! Καταχάρηκα! Smile Smile Smile Μπράβο!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 0:18

bloody swan έγραψε:

Αξια λοιπον και θα βαλω σε spoiler lol! λιγα σχολια μου για το Τυχερο Αστερι για να μην σοκαριστουν τα μελη κατω των 18 ετων

Σπόιλερ:

τι να πω για τα σχολια σου...αψογα!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 474941
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 2:33

Ήρθε η ώρα να σχολιάσω και γω (όχι που θα μου τη γλυτώνατε! Twisted Evil )
Kαταρχάς να πω τα γνωστά,ότι δηλαδή είναι εκπληκτικές οι ιστορίες,είσαι Θεά,αναντικατάστατη,μας έχεις τρελάνει,σ' αγαπάμε κ.α.
Και ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε.Το Βαθιά σημάδια της Καρδιάς μου άρεσε πάρα πάρα πολύ.Είναι μια ιστορία που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αληθινή.Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας της Μπέλλα γιατί ακόμα κι όταν δεν το καταλαβαίνει η ίδια είναι δυνατή.Μου αρέσει που δεν ''κλαίγεται''.Ενώ έχει κάποιο ''ψυχολογικό πρόβλημα'' με τα σημάδια,δεν αισθάνεται άνετα,δεν τα αποδέχεται -πράγμα απόλυτα φυσιολογικό- δεν εγκαταλείπει την μάχη.Έχει ενδιασμούς για την σχεσή της αλλά όμως παλέυει δεν σηκώθηκε να φύγει.Επείσης μ' αρέσει ο τρόπος που την αντιμετωπίζει ο Έντουαρ.Είναι γλυκός και την υποστηρίζει αλλά είναι δυναμικός δεν ανέχεται ''βλακείες''.Και το τέλος το λάτρεψα.Ήταν ότι καλύτερο,αυτό που ήθελα!Η απόδειξη της ωριμότητας και ψυχικής της δύναμης.Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 98735
Και τώρα να πάμε στο Lucky Star που ήταν από τα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα δώρα ever!Αρχιτέκτονες,πουκάμισα,γραβάτες,εσώρουχα και πάρε και δώσε και σώσε.Αφού ξέρεις τι ζητάει το κοινό τι να λέμε τώρα!Αν και με εκνεύρισε λίγο η Μπέλλα όταν έφυγε,ναι είναι λογικό το όλο μπέρδεμα,αλλά πήρε μια απόφαση ''αυτοκαταστροφική'' που ούτε αυτήν θα οδηγούσε πουθένα ούτε τον Έντουαρτ-ασέ που πήρε αυτήν την απόφαση και για του δύο τους χωρίς αυτός να ξέρει τίποτα.¶λλωστε όσο και να προσπαθείς δεν ξεφευγείς από το πεπρωμένο σου-αλλά την δικαιολογούμε γιατί η ζωή της ήταν αστά να πάνε.Μ' άρεσε πάρα πολύ που εκείνος αμέσως έτρεξε να την βρει,έψαχνε ακόμη και την παραμονή και φυσικά η οικιακή βοηθός θεά δεν το συζητάμε.Έχω κι ένα κόλλημα με τα αστέρια(για να μην ξαναπώ για γραβάτες κτλ κτλ κτλ)
Αφού σας έπρηξα λοιπόν να κλείσω με το ''Μαίρη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα''
και φυσικά περιμένουμε Σιωπή στο Σκοτάδι για ακόμα μεγαλύτερη πόρωση!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 10:09

Το Τυχερο Αστερι ειναι απο τις πιο ρομαντικες και τρυφερες ιστοριες που εχεις γραψει.
Ολες σου βεβαια οι ιστοριες σου εχουν ρομαντισμο και ολες σου θελουν παντα συνεχεια.
Εχεις ταλεντο στη συγγραφη και θα σου το λεμε μεχρι να βαρεθεις να το ακους!! lol!
Καθε ιστορια σου μας μαγνητιζει και μας κανει να αγαπαμε παντα τους πρωταγωνιστες.
Και φυσικα ο Εντουαρντ καθε εκδοχης μας κανει κομματια!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 835489

Λατρεψα αυτη την ιστορια γιατι σε κανει να βλεπεις την ζωη αισιοδοξα!
Σου μεταφερει ποικιλα και εντονα συναισθηματα!Γνωριζεις την καλη πλευρα των ανθρωπων και σε κανει να πιστευεις οτι για ολους μας υπαρχει ενα τυχερο αστερι!
Ο Εντουαρντ ειναι απο τους πιο προστατευτικους ηρωες που εχουμε γνωρισει.
Η καλοσυνη του και η αποφασιστηκοτητα του ειναι τα εντονα στοιχεια του χαρακτηρα του.
Η Μπελλα ειναι μια πολυ καλη κοπελα που απλα δεν ειχε σταθει τυχερη μεχρι εκεινη την στιγμη.Μπαινει ο Εντουαρντ ομως στη ζωη της και ολα αλλαζουν.Οχι μονο για αυτη αλλα και για τον ιδιο.Γιατι εξωτερικα μπορει να ειναι καλα αλλα εσωτερικα ηταν κενος.Ηταν πληγωμενος και μονος.Η Μπελλα του γεμιζει αυτο το κενο και τον κανει να αισθανεται ξανα ζωντανος.Δεν μπορω να διαλεξω ποια ειναι η αγαπημενη μου σκηνη.Παλευω αναμεσα
Στις πρωτες εξομολογησεις που κανουν και φανερωνουν ολα οσα τους βασανιζουν.Ειναι το σημειο που σπαει η σιωπη και ανοιγουν την καρδια τους.Ακολουθει η στιγμη που κανουν πρωτη φορα ερωτα και ενα σωρο συναισθηματα ερχονται στην επιφανεια.Μου αρεσε ιδιαιτερα η σκηνη στο ασυλο.Ηταν συγκλονιστικη!!!Ο χρονος να μετραει αντιστροφα και αυτοι συνχρονως να εκδηλωνουν ολα οσα νιωθουν αυτη την φορα με λεξεις.
Και οσο για το τελος απλα δεν υπαρχουν λογια!WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 620541

Ανυπομονω για το ΣΣΣ!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 10:51

Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαι στη δουλειά... Η beta μου τα είπε όλα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 31995

Βάσω, είναι τιμή μου που διαβάζεις πρώτη τα κείμενα μου και αυτό ακριβώς επειδή μπορείς να με νιώσεις απόλυτα και να δεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλω να πω. Όλα όσα λες στο ποστ είναι ακριβώς αυτά που ήθελα να πω και να δείξω μέσα από αυτή την ιστορία.

Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερα σχόλια! kiss
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 10:55

Το να διαβαζω τα κειμενα σου ειναι απολαυση για εμενα!! huggie
Δικη μου ειναι η τιμη που με εμπιστευεσαι!!
Δεν εχω καλυτερο απο το να διαβαζω τις ιστοριες σου!!
Ειμαι στη διαθεση σου!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 906998
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:20

Να μαι και εγωω..............
εχω πολυ καιρο να σχολιασω αλλα τα πηρα ολα και τα διαβασα με τη σειρα ολα οσα ειχα χασει εξ αιτιας των μαθηματικων και της φυσικης...........

Λοιπον το Βαθια Σημαδια της Καρδιας ηταν τοσο τελειο!!!!!
μπηκε στη λιστα με τα αγαπημενα μου short stories κιθως με αγγιξε για προσωπικους λογους πολυ........
θα ηθελα οπωςδηποτε καποιο outtake
Το lucky star ηταν τοσο συγκηνιτικη και ευαισθητη ιστοριααααααααααα
ο εντουαρντ τελειοοοοοοοοοοςςςςςςςςς
επισης σξξιξες μια ευαισθητη χορδη μου!!
Ο Εντουαρντ να κοντευει τα τριαντα!!!!!OMG!!!!!!
απλα υπεροχη ιστορια και αυτη
ανυπομονω για τη συνεχεια του silence in the dark του λατρεμενου αυτοθ φανφικ
και μετα απο αυτο ανυπομονω για μωρακια στο 1920 εχω θεμα με τα μωρακια εντ μπελλας
οποτε....ανυπομονω για ολα!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 20:23

Χαίρομαι που ανυπομονείτε αλλά οφείλω να σας πω ότι παιδεύομαι με το ΣΣΣ! Είναι η πιο δύσκολη ιστορία από όλες και έχω κάποια θέματα. Μόλις είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο θα σας ενημερώσω. Και γενικότερα επειδή θέλω να τελειώνω σιγά, σιγά με το ΣΣΣ έχει προτεραιότητα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 1:09

Αναρωτιέμαι.... Τι θα λέγατε για ένα κεφάλαιο ΣΣΣ το ΣΚ; Είστε έτοιμοι;;; Wink
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 1:15

NAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 19 551700

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 19 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: