| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 14 Φεβ 2011 - 18:49 | |
| - Σπόιλερ:
‘Κορίτσι…’ Ψέλλισε και ένα απαλό δάκρυ κατρακύλησε από την άκρη του ματιού της.
Ax... και εκεί αχρίζω να κλαίω, να κλαίω, να κλαίω...! Και είχα πολύ καιρό να κλάψω σε φανφίκ... Μαρία ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Ήταν ΑΡΤΙΟ. Τι άλλο να πω? Δεν είχε κανένα μελανό σημείο. Ήταν όλα άψογα και εμένα τουλάτιστον με κάλυψες και σε συναισθηματικό και σε περιγραφικό επίπεδο! Ανέλυσες όλα όσα εγώ ήθελα να διαβάσω για αυτή την σκηνή της γέννας και μου άρεσε πάρα πολύ ο διαχωρησμός των συναισθημάτων του Έντουαρντ για την Μπέλλα και την Μπελλίντα (τι γλυκό ονοματάκι!) ξεχωριστά (έχω ένα θεματάκι συχνά εδώ πέρα) αλλά εσύ με κάλυψες απόλυτα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό! Ηταν εξαιρετικό!!!!!!!! Μπράβο σου για ακόμα μία φορά! Ν. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 14 Φεβ 2011 - 19:56 | |
| ηταν το πιο συγκλονιστικο και υπεροχο κεφαλαιο που εχω διαβασει και το εννοω....ηταν μοναδικο τοσα πολλα συναισθηματα τοση συγκινηση ολα τα μετεφερες με υπεροχο τροπο..δεν εχω λογια στην αρχη το γελιο που εριξα με τον εντι οταν προσπαθουσε να παει στο νοσοκομειο δεν περιγραφεται πραγματικα ειχε σαστισει και ειναι απολυτα λογικο σαν χαζομπαμπας...αλλα αργοτερα οταν ηταν μαζι της στην γεννα ηταν απιθανη μια πανεμορφη αγαπητη οικογενεια. οταν δε ειδε την μικρη μπελλιντα που το ονομα της ειναι υπεροχο με κατασυγκινησε...μπραβο και παλι μπραβο περιμενουμε μονο τον επιλογο τωρα τι κριμα τελειωνει και αυτη η ιστορια αλλα παντα ολα τα ομορφα τελειωνουν... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 14 Φεβ 2011 - 21:17 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 14 Φεβ 2011 - 23:54 | |
| Αν πω ότι όλα αυτά τα ποστ που παρακολουθούσα όλη την ημέρα στα κλεφτά από τη δουλειά δεν με έχουν ενθουσιάσει θα είναι ψέματα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, όλους, χαίρομαι τόσο πολύ που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο και τολμώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη σε ένα βαθμό με τον εαυτό μου. Ήθελα να μιλήσω για αυτή την εμπειρία, από την αρχή είχα σκεφτεί να γράψω όλη αυτή τη σκηνή και δεν έβλεπα την ώρα. Προσπάθησα να μην το παρακάνω με τις περιγραφές και ταυτόχρονα να δώσω τον ρομαντισμό, την αγάπη και όλα τα γλυκά συναισθήματα που προκύπτουν σε μία τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι είναι 'σωστό' να τελειώσει κάπως έτσι αυτή η ιστορία αν σκεφτεί κανείς ότι κάπως έτσι ξεκίνησε. Η ύπαρξη ενός παιδιού τους έκανε να βρεθούν ξανά και ο κύκλος κλείνει με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού με τα δεδομένα πλέον πολύ διαφορετικά. bloody, χαίρομαι που σου άρεσε αλλά θα ήθελα να το διαβάσεις κάποια στιγμή όλο γιατί δεν είναι μία συνηθισμένη ιστορία. Όπως σας έχω υποσχεθεί τις επόμενες ημέρες έρχεται ο επίλογος και ο προσωπικός μου απολογισμός. Νιώθω τεράστια συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση που το έφτασα μέχρι το τέλος. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 12:18 | |
| Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω σχολιάσει ακόμη. Κεφάλαιο 22:Το νυφικό ήταν πανέμορφο,πανέμορφο,πανέμορφο Η σκηνή του γάμου και μετά το τραγούδι που της αφιέρωσε. Και η "μαμά" Έσμε στην Μπέλλα , τα λόγια της και η παράκληση της για τον Έντουαρντ. Η πρώτη νύχτα του γάμου στο ωμάτιο του Έντ,με έκανε να λιώσω σαν βούτυρο. Και το καλύτερο...σκηνές στο σπίτι τους ξιλιές,πατατάκια και σκιρτήματα μωρού. Ο κ.Κάλλεν είναι πολύ χαζομπαμπάς!!! Κεφάλαιο 23:
Από την εικόνα αμέσως καταλαβαίναμε τι θα συμβεί μας είχε προειδοποιήσει κιόλας! Ο Έντουαρντ ο κακομήρης τα είχε παίξει περισσόερο και από την Μπέλλα. Αλλά τα κατάφερε τελικά , την βοήθησε! "Μπελλίντα" κοριτσάκι!!Άχου τι ωραίο!!! Και πάλι η σκηνή στο σπίτι ήταν όλα τα λεφτά. Γενικά η περιγραφή γάμου , γέννας και όλα τα συναισθήματα των ηρώων ήταν υπέροχα!!! Ο τίτλος Βασίλισσα των Fanfic σου αξίζει με τα χίλια!!! ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!! Περιμένουμε επίλογο που εύχομαι να μην αργήσει..... ~~~~~~~~~~~ Σαν outtake εμένα θα μου άρεσε και να δούμε πιο αναλιτικά τα συναισθήματα του Έντουαρντ για το μωρό του Κάρλαιλ και της Έσμε.Ή την σκηνή που ο Καρλαίλ παίρνει τηλεφωνο χαρούμενος τον Έντουαρντ?Και εκείνος μετά μιλάει με την Εσμέ!! Ή και σαν μία ερώτηση της Jokastas αν μπει τελικά η συνέντευξη! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Δεν θα υπάρχει Lucky Star? Γιατί?Καλά όπως θες αλλά μην το αφήσεις τελείως!Είναι πολύ ωραία ιστοριούλα. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 18:22 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 20:44 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 21:26 | |
| Αξιωθηκα επιτελους να διαβασω τα τελευταια κεφαλαια απο το ΣΣΣ μια ιστορια που οπως εχω δηλωσει ειναι απο τις αγαπημενες μου! Μου αρεσε παρα πολυ,με γεμισε συναισθηματα κ ειχε ακριβως το τελος που ηθελα να εχει! Το μονο προβλημα ειναι οτι λυπαμαι που τελειωνει αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μας αποζημιωσεις με καινουργιο φανφικ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΗΝ!!!!!!...παντα τετοια.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 22:46 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Λίτσα, δεν απέκλεισα την πιθανότητα να γράψω το δεύτερο μέρος του Lucky Star, είπα απλά ότι δεν το έχω γράψει ακόμα και πως ετοιμάζω σιγά, σιγά το καινούριο μου φανφικ. Οπότε ίσως το γράψω αργότερα, θα δείξει! Vera, εγώ σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ, μαζί μου και με κάνατε να θέλω να συνεχίσω να γράφω την ιστορία. Xrysanthi, χαίρομαι που σου άρεσε και σε συγκίνησε! Λένα, το ξέρω ότι σου άρεσε αυτή η ιστορία αλλά νομίζω ότι ήταν καιρός να τελειώσει πια! Και μην ξεχνάς πόσες φορές την άφησα για να κάνω κάτι άλλο και περνούσε καιρός που δεν ανέβαζα κεφάλαια και φώναζες! Όπως με το 1920 π.χ. τώρα Πρέπει να γράψω κι εκεί μερικά κεφάλαια έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ξεκίνησα τον επίλογο του ΣΣΣ και *αναστεναγμός* δεν μένει και πολύ ακόμα... όσο πλησιάζω προς το τέλος τόσο χειρότερο γίνεται. Μετά το τέλος θα συζητήσουμε για τα outtake αλλά να ξέρετε ότι δεν θα γράψω πάρα πολλά outtake και επίσης αυτά που θα γράψω θέλω να αξίζουν τον κόπο. Δηλαδή να έχουν πραγματικά να πουν κάτι που η υπόλοιπη ιστορία δεν το έχει πει. Και... ετοιμάζω σιγά, σιγά το Desire Blossom θα μάθετε περισσότερα γιαυτό σύντομα! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 22:54 | |
| Τι καλά!Οι μεγάλοι αποχωρισμοί χρειάζονται και ανάλογο τέλος.Οπότε πρόσεχε! Σε πειράζω.Σίγουρα,όταν διαβάσουμε και τον επίλογο θα μείνουμε με το αχνό χαμόγελο στα χείλη. Τι γλύκα κι αυτή! Εγώ περιμένω εναγωνίως συνέχεια του 1920(που είναι η ψυχή μου,οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται)και φυσικά νέα για το μπουμπούκι που θα αρχίσει να γίνεται άνθος και θα αποδώσει καρπούς(εννοώ το νέο φανφικ σου ) | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 23:14 | |
| Λυκόφως ξανά... άλλο ένα τέλος... όσο τέλεια κι αν ήταν η μέρα, πάντα πρέπει να τελειώσει... έτσι και με αυτήν την ιστορία και με κάθε ιστορία που μα έχει μαγέψει... όσο και να μην θέλουμε να τελειώσει κάποια στιγμή πρέπει και αυτή να πάρει τον δρόμο της και να κλείσει τον κύκλο της για να μας αφήσει την γλυκόπικρη ομορφιά της να γλυκάνει την καρδιά μας εγώ ανυπομονώ για το τέλος γιατί πραγματικά την έχω λατρέψει αυτήν την ιστορία απο την πρώτη στιγμή και χαίρομαι πάρα πολύ που το τέλος της μου αφήνει ένα χαμόγελο στα χείλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 15 Φεβ 2011 - 23:22 | |
| χμμ... Χρυσάνθη μες το μυαλό μου είσαι. Εκτός από τον επίλογο έχω γράψει και ένα σημείωμα σε σχέση με την ιστορία. Θα καταλάβετε όταν το διαβάσετε. Και πιστεύω ότι όντως θα σας αφήσει γενικότερα ένα χαμόγελο στα χείλη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:51 | |
| Το blog γύρισε στην παλιά του μορφή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:54 | |
| Θα ξαναλλάξει σύντομα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 16 Φεβ 2011 - 22:57 | |
| Ουπς!Δηλώσεις... Και αυτές οι φωτογραφίες ήταν το τελειωτικό στοιχείο για να μας βάλεις μια και καλή στο κλίμα. Αλλά να ομολογήσω ότι το σαλόνι στο σπίτι του Έντουαρντ δεν μου άρεσε τόσο.Φαίνεται μικρό κι εγώ ψυχοπλακώνομαι στους μικρούς χώρους... Το όλο σύνολο της επιλογής όμως,οφείλω να ομολογήσω πως είναι εκπληκτικό.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 16 Φεβ 2011 - 23:20 | |
| Αχ ναι τις θυμάμαι αυτές τις φωτογραφίες! Είναι τέλειες! Φυσικά και πάντα κάνεις καταπληκτική δουλειά φροντίζοντας να μας βάζεις για τα καλά μέσα στο κλίμα της υπόθεσης! Μου αρέσει αυτή η μορφή του blog αλλά είμαι περίεργη και για την καινούρια! Ανυπομονούμε για τον επίλογο. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 17 Φεβ 2011 - 16:08 | |
| Περισσότερο από όλα λάτρεψα το σκυλακι!!!!Ό Όλιβερ κλέβει την παράσταση!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 17 Φεβ 2011 - 18:49 | |
| οι φωτο ηταν πραγματικα υπεροχες και μας βαζουν στο κλιμα οπως εσυ εχεις φανταστει τους ηρωεςε εκει μεσα η κρεβατοκαμαρα του εντι της μπελλας και το σιδνευ που αγωνιουμε να μαθουμε τι θα συμβει ηταν οι πιο ωραιες κατα την γνωμη μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 18 Φεβ 2011 - 10:34 | |
| Καλημέρα σε όλους! Μπορείτε να περάσετε από το blog μου να διαβάσετε τον Επίλογο του ΣΣΣ... Το ποστ είναι διπλό, πριν διαβάσετε τον επίλογο υπάρχει ένα σημείωμα του συγγραφέα που θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν το διαβάζατε. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Να έχετε ένα όμορφο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο! http://jokastia.blogspot.com/2011/02/silence-in-dark-epilogue.html | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 18 Φεβ 2011 - 11:13 | |
| συγνωμη κιολας αλλα δν καταλαβα το κομματι με τν Βικτωρια....... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 18 Φεβ 2011 - 11:15 | |
| Αν πω ότι δεν στεναχωριέμαι που τελείωσε θα είναι ψέμα... Ήταν μια ιστορία που την αγαπήσαμε από την αρχή μέχρι και το τέλος. Μας ταξιδεψες μέσα από αυτή και μας έβαλες μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. Αγαπήσαμε τους ήρωες,τους ερωτευτηκαμε,κλαψαμε μαζί τους αλλά ζήσαμε και πολλές όμορφες στιγμές.Μας εδειξες οτι η αληθινη αγαπη βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεπεράσει ολα τα εμπόδια.Ένα σχεδόν χρόνο βιώσαμε μαζί τους ποικίλα συναισθήματα! Το τέλος ήταν ιδανικό!!Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την έντονη συγκίνηση που ένιωσα οταν τελείωσε....αλλά όπως καθετί ωραίο δυστυχώς επρεπε και αυτον ο κυκλος να κλείσει. Εξαλλου πιστεύω οτι με τους ηρωες δεν θα χαθουμε,θα ειναι παντα μεσα μας!! Μαρία μου καταρχήν εγώ ευχαριστώ που με εμπιστευτικες. Κάθε φορά που μου ερχόταν καινούργιο κεφάλαιο πετούσα από την χαρά μου... και ειλικρινά ποτε δεν με απογοήτευσες!!Κάθε κεφάλαιο ήταν το ένα καλύτερο απο το άλλο. Ήξερες τι θέλαμε και μας το έδινες!Το ταλέντο σου αναμφισβήτητο!! Εγώ πάντως θα είμαι από τις πρώτες που θα αγοράσει το βιβλίο σου αν θα το εκδόσεις. Είναι από τις ιστορίες που θα ήθελα πολύ να έχω στην βιβλιοθήκη μου!!!! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 18 Φεβ 2011 - 11:23 | |
| Συγνώμη για το μπέρδεμα, το 'Victoria' δεν είναι pov, δεν διηγείται σε αυτό το σημείο κάποια Βικτώρια! Victoria λέγεται το state, η πόλη, η Μελβούρνη! Όλο εκείνο το κομμάτι, η πολιτεία οι Αυστραλοί το ονομάζουν Βικτώρια! Και η Μπέλλα εκεί αναφέρει το όνομα μίας Βασίλισσας δηλαδή την Βασίλισσα Βικτώρια της οποίας το όνομα έχει! Βάσω, εγώ σε ευχαριστώ που είσαι πάντα έτοιμη για μάχη στο λεπτό! Και μου έχεις σταθεί και με έχεις βοηθήσει όσο δεν μπορείς να φανταστείς και συνεχίζεις να το κάνεις και στις άλλες ιστορίες μου. Είσαι η καλύτερη beta που είχα ποτέ, το τονωτικό μου! | |
|
| |
annia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 18 Φεβ 2011 - 11:24 | |
| αααααααααααααααααααααααα ουπς! τωρα καταλαβα | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|