Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 18:49

Σπόιλερ:
Ax... και εκεί αχρίζω να κλαίω, να κλαίω, να κλαίω...!
Και είχα πολύ καιρό να κλάψω σε φανφίκ...WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 206202

Μαρία ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Ήταν ΑΡΤΙΟ. Τι άλλο να πω?
Δεν είχε κανένα μελανό σημείο. Ήταν όλα άψογα και εμένα τουλάτιστον με κάλυψες
και σε συναισθηματικό και σε περιγραφικό επίπεδο!
Ανέλυσες όλα όσα εγώ ήθελα να διαβάσω για αυτή την σκηνή της γέννας και
μου άρεσε πάρα πολύ ο διαχωρησμός των συναισθημάτων του Έντουαρντ για την Μπέλλα
και την Μπελλίντα (τι γλυκό ονοματάκι!) ξεχωριστά (έχω ένα θεματάκι συχνά εδώ πέρα)
αλλά εσύ με κάλυψες απόλυτα και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό!
Ηταν εξαιρετικό!!!!!!!! Μπράβο σου για ακόμα μία φορά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917

Ν. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 465227
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 19:56

ηταν το πιο συγκλονιστικο και υπεροχο κεφαλαιο που εχω διαβασει και το εννοω....ηταν μοναδικο τοσα πολλα συναισθηματα τοση συγκινηση ολα τα μετεφερες με υπεροχο τροπο..δεν εχω λογια στην αρχη το γελιο που εριξα με τον εντι οταν προσπαθουσε να παει στο νοσοκομειο δεν περιγραφεται πραγματικα ειχε σαστισει και ειναι απολυτα λογικο σαν χαζομπαμπας...αλλα αργοτερα οταν ηταν μαζι της στην γεννα ηταν απιθανη μια πανεμορφη αγαπητη οικογενεια. οταν δε ειδε την μικρη μπελλιντα που το ονομα της ειναι υπεροχο με κατασυγκινησε...μπραβο και παλι μπραβο περιμενουμε μονο τον επιλογο τωρα τι κριμα τελειωνει και αυτη η ιστορια αλλα παντα ολα τα ομορφα τελειωνουν...
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 21:17

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 480860 Τι να λέω πάλι??? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 558691 Με έχουν καλύψει πλήρως όλοι οι παραπάνω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 868134
Επειδή λοιπόν δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι θα αρκεστώ στο να πω, πως για δισεκατομμυριοστή φορά μας συνεπήρες, μας μάγεψες, μας εξίταρες, μας συγκίνησες όχι μόνο την τόσο γλυκιά και τρυφερή συνέχεια αλλά και με τη γραφή σου! Υπήρχαν τόσα πολλά μικρά σημεία που αφενός σε συγκινούσαν και αφετέρου σε χαροποιούσαν. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν ξέρω πώς να το περιγράψω με λόγια! Το κορυφαίο για μένα ήταν τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις του Έντουαρντ. Με πολλές εναλλαγές και πολύ τρυφερότητα και αγάπη. Αχ...πού υπάρχει ένας τέτοιος άντρας??? Ή μάλλον υπάρχει??? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 616544
Μας καθήλωσες! ΛΑΤΡΕΥΩ το "Σιωπή στο Σκοτάδι", το "Silence in the Dark", το ΣΣΣ!!! Απλά το ΛΑΤΡΕΥΩ!!! ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 620541 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 620541 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 620541
Συγχαρητήρια!!! Περιμένω πώς και πώς τον επίλογο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 465227
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 23:54

Αν πω ότι όλα αυτά τα ποστ που παρακολουθούσα όλη την ημέρα στα κλεφτά από τη δουλειά δεν με έχουν ενθουσιάσει θα είναι ψέματα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 174341

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, όλους, χαίρομαι τόσο πολύ που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο και τολμώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη σε ένα βαθμό με τον εαυτό μου. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 876749 Ήθελα να μιλήσω για αυτή την εμπειρία, από την αρχή είχα σκεφτεί να γράψω όλη αυτή τη σκηνή και δεν έβλεπα την ώρα. Προσπάθησα να μην το παρακάνω με τις περιγραφές και ταυτόχρονα να δώσω τον ρομαντισμό, την αγάπη και όλα τα γλυκά συναισθήματα που προκύπτουν σε μία τέτοια κατάσταση. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 98735

Νομίζω ότι είναι 'σωστό' να τελειώσει κάπως έτσι αυτή η ιστορία αν σκεφτεί κανείς ότι κάπως έτσι ξεκίνησε. Η ύπαρξη ενός παιδιού τους έκανε να βρεθούν ξανά και ο κύκλος κλείνει με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού με τα δεδομένα πλέον πολύ διαφορετικά.

bloody, χαίρομαι που σου άρεσε αλλά θα ήθελα να το διαβάσεις κάποια στιγμή όλο γιατί δεν είναι μία συνηθισμένη ιστορία. Wink

Όπως σας έχω υποσχεθεί τις επόμενες ημέρες έρχεται ο επίλογος και ο προσωπικός μου απολογισμός. Νιώθω τεράστια συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση που το έφτασα μέχρι το τέλος. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 12:18

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω σχολιάσει ακόμη. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 80711

Κεφάλαιο 22:

Το νυφικό ήταν πανέμορφο,πανέμορφο,πανέμορφο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 174341 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 174341

Η σκηνή του γάμου και μετά το τραγούδι που της αφιέρωσε. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 737142 Και η "μαμά" Έσμε στην Μπέλλα , τα λόγια της και η παράκληση της για τον Έντουαρντ.

Η πρώτη νύχτα του γάμου στο ωμάτιο του Έντ,με έκανε να λιώσω σαν βούτυρο. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 40135

Και το καλύτερο...σκηνές στο σπίτι τους ξιλιές,πατατάκια και σκιρτήματα μωρού.

Ο κ.Κάλλεν είναι πολύ χαζομπαμπάς!!!

Κεφάλαιο 23:

Από την εικόνα αμέσως καταλαβαίναμε τι θα συμβεί μας είχε προειδοποιήσει κιόλας!

Ο Έντουαρντ ο κακομήρης τα είχε παίξει περισσόερο και από την Μπέλλα.WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 835489

Αλλά τα κατάφερε τελικά , την βοήθησε! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 150320

"Μπελλίντα" κοριτσάκι!!Άχου τι ωραίο!!!

Και πάλι η σκηνή στο σπίτι ήταν όλα τα λεφτά. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 465227

Γενικά η περιγραφή γάμου , γέννας και όλα τα συναισθήματα των ηρώων ήταν υπέροχα!!!

Ο τίτλος Βασίλισσα των Fanfic σου αξίζει με τα χίλια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 31995

Περιμένουμε επίλογο που εύχομαι να μην αργήσει..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 551700

~~~~~~~~~~~

Σαν outtake εμένα θα μου άρεσε και να δούμε πιο αναλιτικά τα συναισθήματα του Έντουαρντ για το μωρό του Κάρλαιλ και της Έσμε.Ή την σκηνή που ο Καρλαίλ παίρνει τηλεφωνο χαρούμενος τον Έντουαρντ?Και εκείνος μετά μιλάει με την Εσμέ!!

Ή και σαν μία ερώτηση της Jokastas αν μπει τελικά η συνέντευξη!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δεν θα υπάρχει Lucky Star? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 945889

Γιατί?Καλά όπως θες αλλά μην το αφήσεις τελείως!Είναι πολύ ωραία ιστοριούλα.

Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 18:22

Μαρια ειλικρινα δεν εχω λογια..το κεφαλαιο ηταν τοσο τελειο οσο και η ολη ιστορια...μας γεμισες με τοσα συναισθηματα..τοσο γλυκα..τοσο αθωα..μεγαλουργησες..δεν εχω λογια!Η περιγραφη της γεννησης του μωρου ηταν αψογη..μπορω να φανταστω και να κατανοησω σε καποιο βαθμο τα συναισθηματα μιας μητερας εκεινη την ωρα,αλλα δεν ειχα αναρωτηθει ποτε για τα ερωτηματικα και τα συναισθηματα που δημιουργουνται στον πατερα..τοση ευλαβεια..τοση αναγκη να προστατευσει..τοση αναγκη για να δειξει στην Μπελλα οτι ειναι εκει ετοιμος για να κανει τα παντα για να την κανει να ειναι εστω και λιγο πιο ευτιχισμενη..!!!
Το να σου δωσουμε συνχαρητηρια ειναι απλα λιγο..αυτη η ιστορια αξιζει πολλα βραβεια και χειροκροτηματα!Σε ευχαριστουμε που την μοιραστηκες μαζι μας! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 174341
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 20:44

ουααααουυυυ τόσα συναισθήματα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 206202
ένιωθα σαν να το ξαναζώ

πραγματικά ήταν ένα απο τα πιο γλυκά - συγκινητικά - υπέροχα κεφάλαια αυτής της ιστορία και η απόδοση των συναισθημάτων ήταν τέλεια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 201917

kiss WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 620541 kiss
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 21:26

Αξιωθηκα επιτελους να διαβασω τα τελευταια κεφαλαια απο το ΣΣΣ
μια ιστορια που οπως εχω δηλωσει ειναι απο τις αγαπημενες μου!
Μου αρεσε παρα πολυ,με γεμισε συναισθηματα κ ειχε ακριβως το τελος
που ηθελα να εχει!
Το μονο προβλημα ειναι οτι λυπαμαι που τελειωνει αλλα ειμαι σιγουρη
οτι θα μας αποζημιωσεις με καινουργιο φανφικ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΗΝ!!!!!!...παντα τετοια....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 22:46

Καλησπέρα σε όλους!

Λίτσα, δεν απέκλεισα την πιθανότητα να γράψω το δεύτερο μέρος του Lucky Star, είπα απλά ότι δεν το έχω γράψει ακόμα και πως ετοιμάζω σιγά, σιγά το καινούριο μου φανφικ. Wink Οπότε ίσως το γράψω αργότερα, θα δείξει!

Vera, εγώ σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ, μαζί μου και με κάνατε να θέλω να συνεχίσω να γράφω την ιστορία. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 34442

Xrysanthi, χαίρομαι που σου άρεσε και σε συγκίνησε!

Λένα, το ξέρω ότι σου άρεσε αυτή η ιστορία αλλά νομίζω ότι ήταν καιρός να τελειώσει πια! Και μην ξεχνάς πόσες φορές την άφησα για να κάνω κάτι άλλο και περνούσε καιρός που δεν ανέβαζα κεφάλαια και φώναζες! Όπως με το 1920 π.χ. τώρα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 876749 Πρέπει να γράψω κι εκεί μερικά κεφάλαια έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, ξεκίνησα τον επίλογο του ΣΣΣ και *αναστεναγμός* δεν μένει και πολύ ακόμα... όσο πλησιάζω προς το τέλος τόσο χειρότερο γίνεται. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 206202
Μετά το τέλος θα συζητήσουμε για τα outtake αλλά να ξέρετε ότι δεν θα γράψω πάρα πολλά outtake και επίσης αυτά που θα γράψω θέλω να αξίζουν τον κόπο. Δηλαδή να έχουν πραγματικά να πουν κάτι που η υπόλοιπη ιστορία δεν το έχει πει. Wink

Και... ετοιμάζω σιγά, σιγά το Desire Blossom θα μάθετε περισσότερα γιαυτό σύντομα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 22:54

Τι καλά!Οι μεγάλοι αποχωρισμοί χρειάζονται και ανάλογο τέλος.Οπότε πρόσεχε! Shocked Σε πειράζω.Σίγουρα,όταν διαβάσουμε και τον επίλογο θα μείνουμε με το αχνό χαμόγελο στα χείλη. Τι γλύκα κι αυτή!

Εγώ περιμένω εναγωνίως συνέχεια του 1920(που είναι η ψυχή μου,οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται)και φυσικά νέα για το μπουμπούκι που θα αρχίσει να γίνεται άνθος και θα αποδώσει καρπούς(εννοώ το νέο φανφικ σου Wink )
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 23:14

Λυκόφως ξανά... άλλο ένα τέλος... όσο τέλεια κι αν ήταν η μέρα, πάντα πρέπει να τελειώσει...

έτσι και με αυτήν την ιστορία και με κάθε ιστορία που μα έχει μαγέψει... όσο και να μην θέλουμε να τελειώσει κάποια στιγμή πρέπει και αυτή να πάρει τον δρόμο της και να κλείσει τον κύκλο της για να μας αφήσει την γλυκόπικρη ομορφιά της να γλυκάνει την καρδιά μας WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 98735

εγώ ανυπομονώ για το τέλος γιατί πραγματικά την έχω λατρέψει αυτήν την ιστορία απο την πρώτη στιγμή και χαίρομαι πάρα πολύ που το τέλος της μου αφήνει ένα χαμόγελο στα χείλι huggie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 23:22

χμμ... Χρυσάνθη μες το μυαλό μου είσαι. Εκτός από τον επίλογο έχω γράψει και ένα σημείωμα σε σχέση με την ιστορία. Θα καταλάβετε όταν το διαβάσετε. Wink

Και πιστεύω ότι όντως θα σας αφήσει γενικότερα ένα χαμόγελο στα χείλη...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011 - 22:49

Καλησπέρα!

Μερικές, μικρές προσωρινές αλλαγές στο blog μου και ένα ποστ με Insparation για το ΣΣΣ για όποιον ενδιαφέρεται.

http://jokastia.blogspot.com/2011/02/silence-in-dark-insparation.html

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011 - 22:51

Το blog γύρισε στην παλιά του μορφή...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011 - 22:54

Θα ξαναλλάξει σύντομα! Wink
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011 - 22:57

Ουπς!Δηλώσεις... Wink
Και αυτές οι φωτογραφίες ήταν το τελειωτικό στοιχείο για να μας βάλεις μια και καλή στο κλίμα.
Αλλά να ομολογήσω ότι το σαλόνι στο σπίτι του Έντουαρντ δεν μου άρεσε τόσο.Φαίνεται μικρό κι εγώ ψυχοπλακώνομαι στους μικρούς χώρους... tongue

Το όλο σύνολο της επιλογής όμως,οφείλω να ομολογήσω πως είναι εκπληκτικό.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011 - 23:20

Αχ ναι τις θυμάμαι αυτές τις φωτογραφίες! Είναι τέλειες!

Φυσικά και πάντα κάνεις καταπληκτική δουλειά φροντίζοντας
να μας βάζεις για τα καλά μέσα στο κλίμα της υπόθεσης! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 474941

Μου αρέσει αυτή η μορφή του blog αλλά είμαι περίεργη και για την καινούρια!

Ανυπομονούμε για τον επίλογο. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 465227
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠεμ 17 Φεβ 2011 - 16:08

Περισσότερο από όλα λάτρεψα το σκυλακι!!!!Ό Όλιβερ κλέβει την παράσταση!! Wink
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠεμ 17 Φεβ 2011 - 18:49

οι φωτο ηταν πραγματικα υπεροχες και μας βαζουν στο κλιμα οπως εσυ εχεις φανταστει τους ηρωεςε εκει μεσα η κρεβατοκαμαρα του εντι της μπελλας και το σιδνευ που αγωνιουμε να μαθουμε τι θα συμβει ηταν οι πιο ωραιες κατα την γνωμη μου....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 10:34

Καλημέρα σε όλους!

Μπορείτε να περάσετε από το blog μου να διαβάσετε τον Επίλογο του ΣΣΣ... cry cry cry

Το ποστ είναι διπλό, πριν διαβάσετε τον επίλογο υπάρχει ένα σημείωμα του συγγραφέα που θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν το διαβάζατε. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Να έχετε ένα όμορφο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 906998

http://jokastia.blogspot.com/2011/02/silence-in-dark-epilogue.html
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:13

συγνωμη κιολας αλλα δν καταλαβα το κομματι με τν Βικτωρια....... Embarassed
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:15

Αν πω ότι δεν στεναχωριέμαι που τελείωσε θα είναι ψέμα...

Ήταν μια ιστορία που την αγαπήσαμε από την αρχή μέχρι και το τέλος.
Μας ταξιδεψες μέσα από αυτή και μας έβαλες μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο.
Αγαπήσαμε τους ήρωες,τους ερωτευτηκαμε,κλαψαμε μαζί τους αλλά ζήσαμε και πολλές όμορφες στιγμές.Μας εδειξες οτι η αληθινη αγαπη βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεπεράσει ολα τα εμπόδια.Ένα σχεδόν χρόνο βιώσαμε μαζί τους ποικίλα συναισθήματα!

Το τέλος ήταν ιδανικό!!Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την έντονη συγκίνηση που ένιωσα οταν τελείωσε....αλλά όπως καθετί ωραίο δυστυχώς επρεπε και αυτον ο κυκλος να κλείσει.
Εξαλλου πιστεύω οτι με τους ηρωες δεν θα χαθουμε,θα ειναι παντα μεσα μας!!

Μαρία μου καταρχήν εγώ ευχαριστώ που με εμπιστευτικες.
Κάθε φορά που μου ερχόταν καινούργιο κεφάλαιο πετούσα από την χαρά μου...
και ειλικρινά ποτε δεν με απογοήτευσες!!Κάθε κεφάλαιο ήταν το ένα καλύτερο απο το άλλο.
Ήξερες τι θέλαμε και μας το έδινες!Το ταλέντο σου αναμφισβήτητο!!
Εγώ πάντως θα είμαι από τις πρώτες που θα αγοράσει το βιβλίο σου αν θα το εκδόσεις.
Είναι από τις ιστορίες που θα ήθελα πολύ να έχω στην βιβλιοθήκη μου!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 34442
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:16

ερη εσυ τι καταλαβες ???
εγω κολλησα Embarassed Embarassed Embarassed
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:23

Συγνώμη για το μπέρδεμα, το 'Victoria' δεν είναι pov, δεν διηγείται σε αυτό το σημείο κάποια Βικτώρια! lol!

Victoria λέγεται το state, η πόλη, η Μελβούρνη! Όλο εκείνο το κομμάτι, η πολιτεία οι Αυστραλοί το ονομάζουν Βικτώρια! Και η Μπέλλα εκεί αναφέρει το όνομα μίας Βασίλισσας δηλαδή την Βασίλισσα Βικτώρια της οποίας το όνομα έχει!

Βάσω, εγώ σε ευχαριστώ που είσαι πάντα έτοιμη για μάχη στο λεπτό! Και μου έχεις σταθεί και με έχεις βοηθήσει όσο δεν μπορείς να φανταστείς και συνεχίζεις να το κάνεις και στις άλλες ιστορίες μου. Είσαι η καλύτερη beta που είχα ποτέ, το τονωτικό μου! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 34442
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 11:24

αααααααααααααααααααααααα ουπς!

lol! τωρα καταλαβα lol!

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 29 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: