Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 11:44

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι το νέο κεφάλαιο ΣΣΣ είναι έτοιμο... cry cry cry

http://jokastia.blogspot.com/2011/02/silence-in-dark-22.html

Πραγματικά συγκινήθηκα και με το κεφάλαιο και με το γεγονός ότι το ΣΣΣ τελειώνει... Περισσότερο από ποτέ περιμένω τα σχόλια και την ανταπόκριση σας για όλα όσα θα διαβάσετε.

Θέλω να ξέρω αν κάλυψα έστω και στο ελάχιστο τις προσδοκίες σας για όσα περιμένατε.

Ένα κεφάλαιο ακόμα και μετά επίλογος... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 12:10

τοσο συγκινητο μαλλα και τοσο αστειο συναμα !! συγχαρητηρια . στενοχωιεμαι που τελεινει αλλα ισως ειναι και καλυετρα και η καταληξη ειναι αυτη που τους αξιζει περισσοτερο
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 12:46

Θα συμφωνησω οτι ειναι και συγκινητικο και αστειο....Εχουν πολυ πλακα.....

αλλα επιτελους ολα εγιναν οπως επρεπε.....
πωπω δηλαδη ο επιλογος και τελος?????? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202
Δεν θελω να τελειωσει αλλα ειναι λογικο.....

περιμενουμε τον επιλογο για να κλαψουμε κιολας..

xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 13:17

τα συναισθήματα τόσα πολλά
απο την μια συγκίνηση και αγαλλίαση που όλα τελικά πήραν τον δρόμο τους και πλέων είναι μαζί και επίσημα
απο την άλλη όλες αυτές οι τρυφερές στιγμές με την εγκυμοσύνη και όλες αυτές οι υπέροχες αντιδράσεις του Εντ που μου θυμίζουν τόσο πολύ τις δικές μου λατρεμένες στιγμές με τον άντρα μου
η αγαπημένη μου ατάκα
Σπόιλερ:
δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τις αντίστοιχες αντιδράσεις του άντρα μου που έκανε σαν μικρό παιδί και με φυλάκιζε στην αγκαλιά του σαν φυλαχτό WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202
μπορεί να σε κάνουν να γελάς αλλά είναι τόσο συγκινητικές WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202

ηταν τόσο ζωντανό τόσο υπέροχο
για άλλη μια φορά WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917
kiss WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 616544 kiss
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 15:54

Τι τελειο και συγκηνητικο κεφαλαιο..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 Δεν το πιστευω οτι μετα απο τοσο καιρο θα τελειωσει..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 206202 Αλλα μαλλον ειναι λογικο.....Τουλαχιστον κατεληξαν εκει ακριβως που τους αξιζει..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 98735
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 16:14

Πόσο όμορφο κεφάλαιο!Ήταν το κάτι άλλο αλλά ο τρόπος με τον οποίο έκλεισες ήταν αριστοτεχνικός. Πρώτη φορά μου αρέσει τόσο πολύ το τέλος.

Ήταν τόσο ξεκαρδιστικό το όλο θέμα με τα πατατάκια.Μακάρι να ήμουν απο μια πλευρά και να έβλεπα.

Τελικά όλα παίρνουν το δρόμο τους επιτέλους.Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου.Ναι!Μας κάλυψες και με το παραπάνω.Κάθε φορά που τελειώνω ένα κεφάλαιο λέω"Φτάνει!Τι άλλο θα σκεφτεί να γράψει;" Και κάθε φορά γράφεις κάτι καινούριο. Κάθε φορά ξεπερνάς τον εαυτό σου και θέτεις νέα όρια.

Έμοιαζαν όλα τόσο ζωντανά,σχεδόν κινηματογραφικά που τα φανταζόμουν με την παραμικρή λεπτομέρεια.Το έχεις σκεφτεί ποτέ να γράψεις και να σκηνοθετήσεις μια ταινία;Κάτι τέτοια τα κάνουμε στο θέατρο και δεν είναι καθόλου εύκολα.Αυτό που διαθέτεις λέγε χάρισμα! Cool WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 31995
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 17:29

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 837848 Μαρακι μου εισαι απιστευτη!!!επαθα πλακα καθως το διαβαζα!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 480860 με συγκινεισαι αυτο το κεφαλαιο γτ μετα απο τοσο καιρο και τις διαφορες δυσκολιες που περασανε ειναι πι μαζι,ευτυχισμενοι,μια οικογενεια.η σκηνη του γαμου μου αρεσε πολυ που ηταν σε στενο κυκλο και γενικοτερα την απλοτητα που ειχε με αυτον τον τροπο πιστευω πως στοχευσες στα συναισθηματα κα γενικα στην ατμοσφαιρα για να μας παρουσιασεις καλυτερα αυτη την τοσο ιδιαιτερη στιγμη αποφευγοντας τις υπερβολες.Παντως εχουν πολυ πλακα οι δυο τους!!!ειδικα στο σιμειο με τ πατατακια!!!! lol! οσο για το μωρο που κουνηθηκε ηταν μια ειδιαιτερα τρυφερη εικονα.

Οταν διαβαζω τις ιστοριες σου πραγματικα με συνεπαιρνουν!!!!ο λογος σου ειναι αψογος και χειριζεσαι καθε σκηνη με τον καλυτερο τροπο ωστε να μην κουραζεις τον αναγνωστη αλλα,να τον κανεις να αγωνιά για την εξελιξη της ιστοριας και επισης τον κανεις να ''μπαινει'' η μαλλον καλυτερα να νιωθει αυτο που διαβαζει.

Συγχαρητηρια για ακομα μια φορα!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941

Υ.Γπεριμενουμε και την ιστορια που μας εχεις υποσχεθει για τον Αγιο Βαλεντινο!!!
http://robestenslife.blogspot.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 10:45

Καλημέρα!

Αυτό το κεφάλαιο με παίδεψε παραδέχομαι γιατί ήθελα να δώσω έμφαση στον γάμο που ήταν πολύ απλός ακριβώς όπως τον ήθελαν οι χαρακτήρες μου. Γιατί γιαυτούς σημασία είχε μόνο η έννοια της πράξης αυτής και τίποτα άλλο. Μετά απ' όσα πέρασαν δεν θα μπορούσαν να κάνουν έναν μεγάλο γάμο με καλεσμένους, γιορτές και χαρές. Ήταν απλά η επισφράγιση της αγάπης τους, η υπόσχεση που έδωσαν ότι θα είναι ο ένας δίπλα στον άλλο για πάντα. Wink

Το δεύτερο μέρος, η πρώτη νύχτα του γάμου... ούτε κι αυτή μπορούσε να είναι συνηθισμένη σε ένα μεγαλόπρεπο ξενοδοχείο. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν περάσει τόσα πολλά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρές καταστάσεις και υπάρχουν ακόμα πίσω τους ανοιχτές πληγές. Νομίζω ότι μόνο κάπως έτσι θα μπορούσε να κλείσει ο κύκλος αφού γύρισαν πίσω στο Φορκς και παντρεύτηκαν εκεί.

Στο τρίτο μέρος ήθελα να σας δώσω μερικά στοιχεία από το πως συνεχίστηκαν τα πράγματα από τη στιγμή που γύρισαν πίσω και προσπάθησαν να ξεκινήσουν την οικογένεια τους έστω και με αυτό τον παράδοξο τρόπο. Η τελευταία σκηνή ήταν πολύ σημαντική ακόμα και αν βγάζει και λίγο γέλιο. Είναι πολύ συνηθισμένοι οι χαζομπαμπάδες να αντιδρούν με τέτοιους τρόπους ακόμα και πριν γεννηθεί το παιδί τους. Και ο Έντουαρντ ένα παραπάνω έχει στερηθεί τόσα πολλά και προσπαθεί απεγνωσμένα να αναπληρώσει τα κενά με κάθε τρόπο.

Είχα σκεφτεί κι άλλους τρόπους για να κλείσω αυτό το κεφάλαιο όπως ας πούμε μία σκηνή στον γιατρό, στο υπερηχογράφημα αλλά τελικά αποφάσισα ότι αυτή η στιγμή που για πρώτη φορά νιώθει μία γυναίκα το μωρό της να κουνιέται μέσα της είναι πολύ πιο ιδιαίτερη. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 616544

Τώρα, να πω απλά για κάποιους που είπαν πως περιμένουν την ιστορία μου για τον ¶γιο Βαλεντίνο... δυστυχώς δεν έχω γράψει κάτι. Αφοσιώθηκα στο ΣΣΣ για να το τελειώσω και δεν έχω γράψει κάτι άλλο προς το παρόν. Όταν τελειώσω με αυτό θα συζητήσουμε γενικότερα για το τι θα κάνω στη συνέχεια. Ενδέχεται να μη γράψω 2ο μέρος για το Lucky Star και αυτό επειδή θέλω να ξεκινήσω να γράφω ένα νέο φανφικ, το Desire Blossom, είχα βάλει και ένα μικρό teaser στο blog μου πρόσφατα. Επίσης θα πρέπει να συνεχίσω με το 1920 που το έχω παραμελήσει πάρα πολύ.

Αλλά προς το παρόν θέλω ακόμα ένα κεφάλαιο και τον επίλογο για το ΣΣΣ και μετά τα ξαναλέμε! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 906998
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 11:42

ενδεχεταιιιιιι.... να...μηνννννν....... Luck Starrrrrrrrrr.... νααα..... δούμεεεεε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

και το περίμενα πως και πως αχχχχχ!!!!!!! τελοσπάντων τί να καμουμε αφου η συγγραφέας το αποφάσισε (και σεβόμαστε ΠΑΝΤΑ την αποφαση της) , εμεις το μόνο που μπορουμε να κανουμε είναι να περιμένουμε σε αναμενα καρφια για το νεο της δημιουργημα Desire Blossom WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 879660

αληθεια πώς ερμηνευεται ο τιτλος στα ελληνικα????
http://dimitrat26@hotmail.com
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 11:59

Δήμητρα δεν το έχω αποφασίσει, απλά δεν το έχω γράψει και αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσω με το νέο φανφικ, το οποίο θα είναι κάπως πιπεράτο και όχι μόνο! Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν! Wink

Desire Blossom = To άνθος του πόθου (σε ελεύθερη μετάφραση! Razz )
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 13:41

WhiteQueen έγραψε:
Δήμητρα δεν το έχω αποφασίσει, απλά δεν το έχω γράψει και αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσω με το νέο φανφικ, το οποίο θα είναι κάπως πιπεράτο και όχι μόνο! Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν! Wink

Desire Blossom = To άνθος του πόθου (σε ελεύθερη μετάφραση! Razz )

¶μα είναι 'το άνθος του πόθου' να είναι καυτό σαν την πιπερίτσα τσίλι που καθώς την γεύσαι σε πονάει (από το κάψιμο lol! ) ο ουρανίσκος σου δεν χωράει συζήτηση!!!!!

ΟΡΜΑ!!!!!!! βουρ στο ψητό!!!! μαγείρεψε μας με τα χεράκια σου την επόμενη σου ιστορία WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 630836

Υ.Γ. μην μας λυπηθείς καθόλου... κάνε μας να WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 40135 καθώς και να WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 592681 όπως επίσης WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 413121 και να πάμε όλες μας να αγοράσουμε μαστίγια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 507795 για να λυτρώσουμε τα φλογισμένα κορμιά μας που θα σπαρταράνε από τον πόθο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 318209 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 318209 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 318209
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 15:21

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 480860 Καινούριο κεφάλαιο...το προ-τελευταίο??? Ήταν...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917
Αχ θελω να μιλήσω για τόσα πολλά πράγματα...να κάθομαι ώρες και να συζητώ γι αυτήν την ιστορία και να λέω τις εντυπώσεις μου για κάθε κεφάλαιο ξεχωριστά!
Ας τα πάρω από την αρχή λοιπόν... Smile Είδαμε το γάμο των δύο ηρώων μας που αν και ήταν απλός και λιτός χωρίς υπερβολές, γεννούσε μυριάδες συναισθήματα που το ένα ολοκλήρωνε το άλλο. Αδιαμφισβήτητα, συγκίνηση με τους γαμήλιους όρκους που ήταν τόσο τρυφεροί και αληθινοί. Αμέτρητη ευτυχία και χαρά, επειδή εκείνοι (Μπέλα-Έντουαρντ) ήταν ευτυχισμένοι για τη νέα ζωή που ανοιγόταν μπροστά τους. Ικανοποίηση και ανακούφιση, που όλα επιτέλους πήραν το δρόμο τους και μπήκαν σε μία σειρά. Συνεχίζοντας, είχαμε τη βραδιά μετά το γάμο τους την οποία σαφώς και απέδωσες υ-π-έ-ρ-ο-χ-α! Η σκέψη σου να μην διαδραματιζόταν κάπου αλλού εκτός του δωματίου του Έντουαρντ ήταν μοναδική! Αυτό είναι! Να γράφεις κάτι και να μπαίνεις εσύ η ίδια στην ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα για τον οποίο αναφέρεσαι! Να βλέπεις πώς θα ένιωθες εσύ αν ήσουν στη θέση του και ποιο θα ήταν το ιδανικότερο για σένα!
Από εκεί και κάτω βλέπουμε την καθημερινότητα των δύο και την κοινή τους συμβιωση. Λάτρεψα πραγματικά όλους τους διαλόγους από εκεί και πέρα! ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΨΑ! Οι εκφράσεις του Εντουαρντ όταν "μάλωνε" για πλάκα με την Μπέλα, οι αντιδράσεις του, που της "απαγόρευε" να βγει από το δωμάτιο αν δεν αποφασίσει το χρώμα του δωματίου και το γεγονός ότι μετά τα ξέχασαν όλα και όλα ήταν όπως πριν! Ακόμη, η ιστορία που είπε ο Εντ στον Ντάνι ήταν φανταστική! Ήταν πραγματικά, σαν τους είχα μπροστά μου και να έβλεπα έναν μπαμπά με εκείνη την αφηγηματική φωνή, να λέει παραμύθι στο γιο του. Η προσφώνηση του Ντάνι, που τον είπε μπαμπά με συγκίνησε τόσο πολύ. Το είπε απολύτως φυσιολογικα:
΅Ήρθαν πάλι τα τέρατα μπαμπά;Ά
Επειδή είχε περάσει πολλά ο Εντουαρντ και δεν μπορούσε να φανταστεί την εικόνα νομίζω, γι αυτό το λόγο με συγκίνησε. Όσο για τη σκηνή με τα πατατάκια...έριξα "ΤΟ" γέλιο!!! Κάθε ατάκα ήταν φοβερή! Η αλήθεια είναι ότι όταν ο Εντουαρντ θύμωσε λιγάκι στην αρχή που τον ενοχλούσε η Μπέλα, φοβηθηκα μην αρχίσει καβγάς, αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα! Το τέλος ήταν ονειρικό...μαγικό...εκπληκτικό! Ο Έντουαρντ έκανε κυριολεκτικά σαν μικρό παιδάκι που του έλεγαν κάτι και αμέσως χαιρόταν. Σαν τον Ντάνιελ όταν άκουγε το παραμύθι του πριν! Και η Μπέλα βέβαια, όπως "είπε" αισθανόταν πλέον την ευτυχία γιατί πολύ απλά υπήρχε και δεν θα εφευγε ποτέ από δίπλα της εφόσον είχε τον Έντουαρντ -συμπληρώνω εγώ. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον που θα είχε στο πλάι του την Μπέλα!
Ένα ακόμη...ΑΠΙΘΑΝΟ κεφάλαιο που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 Μπράβο σου!!! Συγχαρητήρια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917
Ανυπομονώ για τη συνέχεια με πολλή πολλή πολλή αγωνία!!! kiss kiss kiss
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 15:29

Αχ το καινούριο κεφάλαιο ήταν όλα τα λευτά!!!!!!WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917

Όντως ο γάμος ήταν αρκετά απλός σε μορφή αλλά συναισθηματικά
ήταν πολύ συγκινητική η όλη κατάσταση! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164

Η ερωτική σκηνή που ακολούθησε ήταν απερίγραπτα ρομαντική! Την λάτρεψα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 737142

Αλλά ύστερα κυριολεκτικά έλιωσα στα γέλια με τις σκηνές που ακολούθησαν...
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 403120 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 403120 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 403120
Πρώτα για τα χρώματα και μετά με τον Έντουαρντ-ξαφνιασμένο-θεϊκό-πατέρα!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 98735 Το γέλιο της ζωής μου έριξα να είσαι καλά!
Ήταν πολύ τρυφερές οικογενειακές στιγμές... Και πολύ ρεαλιστικές.
Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό το κεφάλαιο... Μπράβο σου!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941

P.S.
Ότι έχει να κάνει με την καινούρια ιστορία που μας ετοιμάζεις.... θα συνφωνήσω με
την bloody Swan σε ότι είπε!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 15:50

Χμμ.. φαντάζομαι ότι θα σας αρέσει εξίσου το επόμενο κεφάλαιο που είναι φουλ στα συναισθήματα και όχι μόνο!
Δεν έχω περισσότερα να πω απ' όσα είπα ήδη πιο πάνω για αυτό το κεφάλαιο. Γενικότερα η στήριξη σας και η αγάπη σας γιαυτή την ιστορία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 34442

Θέλοντας λοιπόν να σας ευχαριστήσω θα προσπαθήσω αύριο και λόγω της ημέρας να ανεβάσω κάτι. Wink

Ευχαριστώ και πάλι. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 16:57

Περιμενουμε με αγωνια..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 6512
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 17:36

Τέλεια!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 4947
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 11:43

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους εορτάζοντες και μη!

Θέλοντας να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την ανταπόκριση σας όλο αυτό τον καιρό πόσταρα το επόμενο και τελευταίο κεφάλαιο του ΣΣΣ σήμερα. Σας είχα υποσχεθεί κάτι άλλο για τη σημερινή ημέρα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και έτσι προτίμησα να βάλω αυτό το κεφάλαιο που μπορεί να μην έχει λεμονάδες και πάθος αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σας αγγίξει όλους με έναν διαφορετικό τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες, το αργότερο μέχρι και το ΣΚ θα ακολουθήσει ο επίλογος και θα πέσει η αυλαία για το Σιωπή στο Σκοτάδι. Περισσότερα συγκινητικά όταν έρθει η ώρα λοιπόν...

Προς το παρόν απολαύστε το επόμενο κεφάλαιο. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 906998

http://jokastia.blogspot.com/2011/02/silence-in-dark-23.html
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 12:17

Πόσο γλυκό... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 616544 Περιέγραψες τη διαδικασία της εγκυμοσύνης με απόλυτη λεπτομέρεια.
Επιτέλους μου λύθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με αυτό το θέμα.
Είδαμε και τον Έντουαρντ μέσα στο άγχος.Λογικό!Πρώτη φορά γονιός και να βιώνεις τόσες αλλαγές απο τη μια στιγμή στην άλλη...Δεν ήταν και λίγο.

Αυτό με το όνομα δεν το περίμενα.Νόμιζα ότι θα ονόμαζαν το μωρό Ελίζαμπεθ ή Ρενέ(στη μία των περιπτώσεων...)Και το Μπελλίντα μια χαρά είναι.Αφήνει και ένα στοιχείο για σήμα κατατεθέν...
Όλα τα παιδιά των Κάλεν φαίνεται ότι έχουν κάτι για να ξεχωρίζουν Wink

Τέλος,είχαμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές απο τη ζωή της οικογένειας στο σπίτι μαζί με το μωρό.Το γνωστό και μη εξαιρετέο "ουά" στα ξαφνικά,οι ανούσιοι-σχεδόν παράλογοι διάλογοι με το μωρό,η ζήλια του μεγάλου αδελφού και οι φωνές των γονιών...Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το ΣΣΣ.Εγκρίνω Smile

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 12:59

Καλα οποτε βλεπω πατερα να του λενε οτι γενναει η γυναικα του πεθαινω στα γελια.
Παρολαυτα νομιζω δεν υπαρχει πιο σημαντικη στιγμη για εναν ανθρωπο..
η περιγραφη ειναι τελεια...οπως επισης και η μεταφορα συναισθηματων....

και μας εμεινε μονο ο επιλογος.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 737142
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 13:11

βλεποντας την φωτογραφια με τον Εντουαρντ και την Μπελα με ενα μωρο στην αγκαλια τους και διαβαζοντας το σημειωμα του συγγραφεα, άρχισα να διαβαζω το κεφαλαιο ΄ Το θαυμα της ζωης΄

αν και δεν εχω διαβασει το ΣΣΣ απο την αρχη και δεν ξερω την πλοκη της ιστοριας η περιγραφικοτητα που δινεις και ο τροπος που τοποθετεις τα γεγονοτα μεσα στο κεφαλαιο με κανουν να νιωθω οτι γνωριζω την ιστορια και ας μην την εχω διαβασει.

μου κεντρισες το ενδιαφερον και μολις βρω χρονο θα την παρω απο την αρχη

τωρα οσο αφορα αυτο το κεφαλαιο ειναι πολυ τρυφερο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 465227
ο ερχομος ενος μωρου ειναι όντος ενα θαυμα στην ζωη και ο τροπος που αναλυσες τα γεγονοτα του τοκετου με αρκετες λεπτομεριες που μονο οσες εχουν γινει μανες μπορουν να το καταλαβουν στο επακρον ( ευτυχως είχε φυσιολογικο τοκετο Smile)

επισης μου αρεσαν πολυ οι αντιδρασεις του Εντουαρντ απο την πρωτη στιγμη που του είπαν οτι η Μπελα γενναει μεχρι και την φροντιδα που εδινε στο μωρο giggle

θα στο πω και θα στο φωναζω........ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΩΝ!!!!! και οχι μονο lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 13:14

Τι ομορφο και γλυκο κεφαλαιο.....Ειδικα η εικονα του Εντουαρντ χαζομπαμπα..... giggle Και παλι μπραβο.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 474941
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 14:30

ηταν ολο τοσο γλυκο , το τρυφερο που το χαμογελο δεν μπορουσε να φυγει απο τα χειλη μου ,η καθε κινση του εντουαρτ ηταν τοσο μα τοσο καποιες φορες αστεια αλλα και τοσο τρυφερες και το μωρακι απο τις περιγραφες τοσο ομορφο !ολα ηταν τελεια
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 16:03

καλα σε αυτο το κεφαλαιο εριξα πολυ κλαμα....πωπω τοσο συγκιντικες στιγμες....η αγωνια του εντουαρντ να φτασει εγκαιρως (ε καλα εκει που του ειοαν οτι γενναει εσκασα στ γελια.! Razz )και οταν εβλεπε τη μπελλα και τα τη διαρκεια του τοκετου..και μετα μολις ακουσε τ πρωτο κλαμα και μετα που την πηρε και αγκαλιτσα...πωπω κατι περισσοτερο απο γλυκια η στιγμη...και μετα η ζωη τους στο σπιτι πλεον...τι χαζομπαμπακας.!!! lol! !!!πολυ μου αρεσε...μετα απο αυτο τ κεφαλαιο καταλαβα ποσο θα μου λειψει αυτη η ιστορια.!! Sad !!μπραβο.!!!!!! kiss
τωρα ανυπομονουμε για τον επιλογο.!!!!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 17:41

αυτο το κεφαλαιο ηταν ολο τοσο γλυκο πολυ μου αρεσε ο Εντουαρντ
που στο τέλος η μικρή τον έκανε ότι ήθελε lol! ήταν τέλειο όπως παντα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 201917
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011 - 17:45

τι τέλος??????????????????????????????????????οχιιιιιιιιιιιι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164 ηταν τοσο ομορφη ιστορια!!!!!!δεν γινεται να την συνεχισεις λιγο ακομα???????
ηταν εκπληκτικη η συνεχεια και δυστυχως το τελος WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 28 773164 πολυ συγκινητικη στιγμη και την περιεγραψες τελεια,δειχνοντας το χαρουμενο πονο της μπελλα την αγωνια του καημενου εντι που δεν ηξερε τι να κανει(ειχε πολυ γελιο)!!!!τι ωραια που βγηκε κοριτσακι!!!η τελευταια σκηνη με το κλαμα του μωρου και να σηκωνεται ο εντι να το δει ειχε πολι γελιο!!!ολο το κεφαλαιο το περιεγραψες με τοση τρυφεροτητα που δεν περναει απαρατηρητη απο καθε αναγνωστη.τελικα ειναι ενας χαζομπαμπας,οπως το περιμενα!!!!!μπραβο σου μαρακι!!!συγχαρητηρια!!!!!!
http://robestenslife.blogspot.com/

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 28 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: