| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 3 Φεβ 2011 - 22:50 | |
| και εμεις το ιδιο | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 11:41 | |
| Καλημέρα! Μπορείτε αν θέλετε να περάσετε από το blog μου να διαβάσετε το επόμενο κεφάλαιο! Αχ... Μεγάλες συγκινήσεις! Περιμένω σχόλια και καλή ανάγνωση. http://jokastia.blogspot.com/2011/02/silence-in-dark-21.htmlΠριν λίγες ημέρες ανέβασα επίσης ένα αφιέρωμα για το τελευταίο fanfic που διάβασα Million Dollar Baby. Ρίξτε μία ματιά αν σας ενδιαφέρει. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 12:18 | |
| μολις διαβασα το νεο κεφαλαιο και επιτελους ολα περνουν μια σειρα και αυτο με κανει πολυ χαρουμενη, χαιρομαι να το διαβαζω ! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 16:24 | |
| το επομενο κεφαλαιο ηταν τελειο!!! σιγα σιγα τα πραγματα μπαινουν στην θεση τους πολυ χαιρομαι!!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:05 | |
| Πραγματικα τελειο το καινουριο κεφαλαιο....και ναι επιτελους θα γινουν οικογενεια..... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:10 | |
| Δεν ξέρω από πού ν'αρχίσω! Θα τα πάρω όμως όλα από την αρχή! Πρώτα-πρώτα, είναι όντως αρκετά δύσκολη για τον Έντουαρντ η πατρότητα, καθώς ήταν κάτι που προέκυψε πολύ ξαφνικά και δεν ήταν έτοιμος. Βλέπουμε όμως πως ακόμη και από τα παραμύθια που έλεγε στον Ντάνιελ, προσπαθούσε σιγά-σιγά να αποδεχτεί το γεγονός και να γίνουν όλα φυσιολογικά! Στη συνέχεια, ακολουθεί η συνάντηση με τον Κάρλαϊλ και την Έσμι που ομολογώ να πω πως ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές του κεφαλαίου, και ειδικότερα τα έντονα συναισθήματα της Έσμι απέναντι στον Έντουαρντ που θεωρούσε ως πραγματικό της παιδί και αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά και απέναντι στον Ντάνιελ, που είχε στην αγκαλιά της όλη την ώρα! Η συναισθηματική φόρτιση του Έντουαρντ, φαίνεται ολοκάθαρα παρακάτω, όταν επισκέπτεται το δωμάτιό του επιτρέποντας στις αναμνήσεις που κατέκλυζαν το μυαλό του, να βγουν στη επιφάνεια και να πάει παρακάτω, αν θέλει να ξεπεράσει το παρελθόν. Η πρόταση γάμου ήταν...απερρίγραπτη. Δε νομίζω να υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν τη σκηνή, αλλά και αυτά που είπε ο Έντουαρντ. Λόγια απλά..., αλλά γλυκά, τρυφερά, αληθινά! Η αντίδρασή του στο γεγονός της εγκυμοσύνης της Μπέλα ήταν το πιο όμορφο πράγμα που συνέβη. Η αγάπη του, ο έρωτάς του είναι εμφανής σε κάθε κίνηση, σε κάθε λέξη, σε κάθε ανάσα του. Μόνο να συγκινηθείς και να χαρείς με την ευτυχία τους μπορείς σε αυτό το κομμάτι! Επίσης, με εντυπωσίασε αρκετά και η στάση του Τσάρλι. Ήταν γλυκός και όπως φάνηκε τουλάχιστον σε μένα, συμμερίστηκε και κατανόησε την Μπέλα, το παιδί του. Δε ρώτησε πολλά παρά μόνο έμαθε τα βασικά, αυτά τα οποία του ανέφερε η Μπέλα. ¶λλωστε όταν εμαθε για τον Ντάνιελ και το επερχόμενο μωρό, νομίζω ο συναισθηματισμός ήταν αυτός που τον "έκοψε" και δε συνέχισε και για τη Ρενέ. Αυτό που περιμένω αγωνιωδώς, είναι να δω τί έχει να πει στον Εντουαρντ. Νομιζω ότι το κεφάλαιο αυτό ήταν από τα καλύτερά σου! Περίεργο είναι το γεγονός βέβαια, πως κάθε φορά που διαβάζω νέο κεφάλαιο, λέω πως εκείνο είναι το καλύτερό σου!! Αυτό σημαίνει πως δίνεις πάντοτε τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου όχι μόνο να ευχαριστήσεις τους αναγνώστες σου, αλλά να νιώσεις κι εσύ όμορφα για αυτό που έχεις δημιουργήσει! Για τη γραφή σου, δεν είμαι σε θέση να πω κάτι εννοείται, διότι είναι αυτονόητο πως γράφεις εκπληκτικά αδιαμφισβήτητα! Δεν είναι μόνο η ροή του λόγου, το λεξιλόγιο, οι περιγραφές που είναι όλα υπέροχα! Αλλά είναι και τα συναισθήματα που γεννιώνται όταν διαβάζουμε κεφάλαιό σου! Ό,τι υπάρχει στο "χαρτί" (στην οθόνη δηλαδή του υπολογιστή), μεταφέρεται σε μας που διαβάζουμε. Συγκίνηση-συγκινούμαστε. Πόνος-στενοχωριόμαστε. Χαρά-χαιρόμαστε. Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Ήταν ένα τέλειο κεφάλαιο!!! Μπράβο!!! Ανυπομονω για τη συνέχεια!!! Πότε να περιμενουμε συνέχεια? Την άλλη βδομάδα? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:27 | |
| Κι εγώ δεν ξέρω από που να αρχίσω με τόσα πολλά που έγραψες! Το να πω ότι με συγκινούν τα σχόλια σας, ειδικότερα όταν έχουν τέτοια έκταση είναι μάλλον περιττό. Θα σταθώ περισσότερο σε αυτό το σημείο που λες ότι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να σας ευχαριστήσω. Η αλήθεια είναι ότι το κάνω για να ευχαριστήσω εμένα πρώτα απ' όλα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ικανοποίηση νιώθω μέσα από τη συγγραφή. Μερικές φορές πιστέψτε με αναρωτιέμαι αν είναι όντως καλά αυτά που γράφω, αν τα εκφράζω σωστά, μήπως επαναλαμβάνομαι κτλ. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να ελέγχω τα κείμενα ξανά και ξανά, κάνω αλλαγές και κάθε τι που θα κάνει το αποτέλεσμα καλύτερο. Και ακριβώς επειδή διαβάζω φανφικ πάρα πολύ και μάλιστα φαφνικ που τα σπάνε μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύει επειδή ξέρω ότι δεν είμαι τόσο καλή... Αλλά μετά πάλι ξαναπροσπαθώ από την αρχή με κάθε νέο κεφάλαιο. Δεν ξέρετε πόση ανακούφιση νιώθω τώρα που το ΣΣΣ φτάνει στο τέλος του σιγά, σιγά. Είναι ίσως η πιο σημαντική και πιο δύσκολη ιστορία που έχω γράψει. Περιμένω και όλους τους υπόλοιπους να το διαβάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας μιας και σε αυτό το κεφάλαιο συμβαίνουν τόσα πολλά και σημαντικά! Και έρχονται κι άλλα! Όπως ας πούμε ένας γάμος.... Ναι, καινούριο κεφάλαιο σίγουρα το επόμενο ΣΚ. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει το τελευταίο κεφάλαιο και ένας επίλογος. Το ΣΣΣ τελειώνει... Αλλά μην ξεχνάτε, κάτι τελειώνει κάτι άλλο αρχίζει! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:40 | |
| Να 'μαι κι εγώ με τα σχόλια μου... Θέλω να πω ότι συμφωνώ σε όλα όσα προανέφερε η Ερμιόνη.Οι αντιδράσεις του Έντουαρντ όσον αφορά τον Ντάνιελ αλλά και το αγέννητο μωρό,αρμόζουν σε πατέρα που παρά το νεαρό της ηλικίας του και μετά το ξάφνιασμα του όταν ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του,νοιάζεται πραγματικά και προσπαθεί να αναπληρώσει όλο το χαμένο χρόνο. Με τη γέννηση του νέου παιδιού θα μπορεί να επανορθώσει την απουσία του.Η επιστροφή τους στο Φορκς,ο επικείμενος γάμος που εμμέσως πλην σαφώς θα διαγράψει τις κακές αναμνήσεις και θα τους δώσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα,η συνάντηση της Μπέλλα με τον Τσάρλυ...Όλα παίρνουν τη θέση τους σιγά σιγά και βλέπουμε τους ήρωες να ευημερούν ύστερα από όλα όσα πέρασαν. Καιρός ήταν. Κορυφαία για 'μένα ήταν η σκηνή στο παιδικό δωμάτιο του Έντουαρντ.Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ κάθε καλοκαίρι που πηγαίνω στη θάλασσα.Ξέρω πώς είναι. Για άλλη μια φορά μας έκανες να κολλήσουμε με το κεφάλαιο σου και να το ρουφήξουμε μονορούφι.Ευχαριστούμε! Σου το είχα πει και άλλη φορά.¶φησε εμάς να κρίνουμε το έργο σου(που είναι και εκπληκτικό στο κάτω κάτω)και μην έχεις ενδοιασμούς.Όσο πιο ανάλαφρη είσαι τόσο καλύτερο αποδίδεις! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:57 | |
| Aχ το καινούριο κεφάλαιο ήταν τέλειο! Ακριβώς τέλειο! Μας έδωσες μια μεγάλη δώση χαράς και συγκίνησης με αυτό το κεφάλαιο! Ήταν πολύ ροματνικό, οικογενειακό, τρυφερό... πολλά όμορφα συναισθήματα μαζί! Χάρηκα πάρα πολύ με την πρόταση γάμου (το δαχτυλίδι ήταν πανέμορφο) και με το γεγονός ότι η Μπέλλα αποκάλυψε στον Εντ την εγκυμοσύνη της! Ο Έντ ήταν επίσης πολύ γλυκός με τον Ντανι και με το θέμα της εγκυμοσύνης της Μπ. -με ξετρέλανε ο τρόπος που περιέγραφες τα συναισθήματα του!!! Απίστευτο κεφάλαιο! Αφήνει μια πολύ ωραια αίσθηση να αιωρήται...! Μπράβο Μαρία! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:58 | |
| Η προσπάθεια αυτή που ανέφερες, ειλικρινά είναι ολοφάνερη κάθε φορά! Το ένα κεφάλαιο είναι καλύτερο από το άλλο, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Και δεν μένω μόνο στην πλοκή που φυσικά είναι υπέροχη και πρωτότυπη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αποδίδεται! Δε μπαίνουν απλά στη σειρά οι λέξεις σχηματίζοντας το νόημα και τίποτα παραπάνω, αλλά οπως προείπα γεννούν συναισθήματα και περνούν μηνύματα που αυτό είναι το σημαντικότερο σε κάτι που διαβάζεις, να έχει ουσία! Το ότι είναι φάνφικ και περιέχει τον Έντουαρντ και την Μπέλα, δε σημαίνει ότι είναι μια απλή ιστοριούλα αγάπης, αλλά είναι η ιστορία της ζωής δύο ανθρώπων που περνούν καταστάσεις δύσκολες, που πονούν και που στο τέλος ορθοποδούν και έχουν χαρούμενη κατάληξη! Γάμος ακούω! Ανυπομονούμε! Θα ολοκληρωθεί η ευτυχία τους και όλα θα πάνε κατ' έυχήν! Περιμένουμε! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:32 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:37 | |
| Μαιρη μου ., Ηρθα και εγω για σχολια! Χαρηκα παρα πολυ με αυτο το κεφαλαιο και ανακουφιστηκα που η Μπελλα ειπε επιτελους στον Εντουαρντ οτι ειναι εγκυος , δεν ηθελα να τους κατακλιζουν αλλο τα μυστικα !!!Και πιστευω το αποκαλυψες την καταλληλη στιγμη. Οσο για την επανασυνδεση της με τον πατερα της πραγματικα με συγκινησε , αυτος δεν πιστευε οτι την εβλεπε μπροστα του και με πονουσε γιατι κατα μια εννοια δεν εφταιγε αυτος , ηθελε να βοηθησει την Μπελλα αν του ειχε πει την αληθεια και τι συνεβαινε .... Ο Εντουαρντ μου φανηκε πιο δυναμικος , ειδικα στο τελος ενιωσα πως ηταν ετοιμος να παρει την ζωη του πια στα χερια του και να προχωρισει μαζι με την οικογενεια του!! Τι να πω μου αρεσε απο την αρχη ως το τελος!!!Μπραβο σου... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:21 | |
| ηταν ενα υπεροχο κεφαλαιο καταπληκτικο για την ακριβεια επιτελους τα πραγματα μπαινουν σε μια σειρα θα παντρευτουν η μπελλα του ειπε για το μωρο γνωρισαν τον τσαρλι μπραβο ηταν μοναδικο γλυκο τρυφερο μαγικο περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια..... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 5 Φεβ 2011 - 21:34 | |
| Ηρθα και εγω.....Αλλο ενα ομορφο κεφαλαιο....
Ο καημενος ο ντανιελ ολο καινουρια προσωπα γνωριζει...θα τρελαθει στο τελος...αλλα ειναι για καλο..
μου αρεσε το σημειο που η μπελλα αποκαλυψε οτι ειναι εγκυος...Επιτελους θα γινουν οικογενεια...
Αχ τελειωνει το ΣΣΣ!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 21:06 | |
| Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά πολύ πολύ πολύ! Ελπίζω να χαίρεστε που το ζευγάρι οδεύει κατά κάποιο τρόπο προς την ευτυχία! Σύντομα θα δούμε επιτέλους τον γάμο της Μπέλλα και του Έντουαρντ!!! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 21:13 | |
| ποτε θα βαλεις επομενο κεφαλαιο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 21:14 | |
| Το επόμενο ΣΚ! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 21:37 | |
| | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:01 | |
| Πω πω! είχα πάάάάάρα πολύ καιρό να επισκεφτώ το μπλοκ σου λόγο εξεταστικής και από τις 7 διαβάζω! Για να φανταστείς σήμερα διάβασα το lucky star! Δεν ξέρω τι να πω, είμαι κάπως έτσι ! Την λάτρεψα αυτή την ιστορία πραγματικά!! Θεική Τώρα για το silence in the dark τι μπορώ να πω;;; Το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ που διάβασα μπόλικα κεφάλαια μαζεμένα, όμως έχασα λίγο τη μαγεία της αγωνίας Στην αρχή είπα ότι θα διαβάζω 1 κεφάλαιο κάθε 2 μέρες όμως ήταν αδύνατον να κρατηθώ και γενικά δεν έχω τάσεις μαζοχισμού! Έχουν γίνει τόσα πολλά,τόσες ανατροπές και δυνατές στιγμές, στο ένα κεφάλαιο έκλαιγα από στεναχώρια και με έπιανε ένα σφίξιμο στο στομάχι-και στο επόμενο έκλαιγα από χαρά και ανακούφιση! Μετά από όλα αυτά όμως έχω απορίες, μπορεί να σε έχουν ρωτήσει κι άλλοι, όποτε συγνώμη αν γίνομαι κουραστική : 1.Σε πόσα κεφάλαια τελειώνει; 2.Θα προλάβουμε να δούμε την γέννα της Μπέλλας; 3.Πραγματικά ψοφάω να δω την κοινή τους ζωή μαζί με τον Ντάνι και το μωρό μετά από όλα αυτά που έχουν περάσει, όπως επίσης ψοφάω να δω την προσαρμογή του ζευγαριού με το μωρό που είναι η δυσκολότερη περίοδος που περνάει ένα ζευγάρι (για την πραγματικότητα τουλάχιστον ισχύει ) θα δούμε κάτι τέτοιο; 4.Είναι περίπου ίδια με την 3τη ερώτηση, όπως είπα γενικά τα ζευγάρια περνάνε μια ζόρικη περίοδο με τον ερχομό του νέου μέλους, πόσο μάλλον ο Έντ που θα το ζήσει για πρώτη φορά, θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε τα αισθήματα και τις σκέψεις του για το πως το βιώνει όλο αυτό(να τον δούμε να αλλάζει καμιά πάνα ή να ξυπνάει στη μέση της νύχτας επειδή κλαίει το ζουζούνι ) , αλλά να δούμε και την Μπέλλα πως νιώθει από την άποψη της "σύγκρισης" δηλαδή να δούμε διαφορές που νιώθει πως υπάρχουν ανάμεσα σε μια ανύπαντρη και μόνη μητέρα,με μια γυναίκα που έχει τον σύντροφο της πλάι της...υπάρχει περίπτωση να γράψεις κάτι σχετικό ή να κάνω μόνο όνειρα; (που και αυτά καλά είναι, αλλά κάτι φτιαγμένο από τα χεράκια σου είναι καλύτερο) Αυτά από εμένα! περιμένω απαντήσεις και νέο σου κεφάλαιοοοοο!!! Δεν κρατιέμαι! Είσαι απίστευτη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:39 | |
| Zwitsa, χαίρομαι που διάβασες μερικά κεφάλαια μαζεμένα γιατί αυτό 'ικανοποιεί' τι δίψα όταν έχουμε καιρό να διαβάσουμε κάτι που μας αρέσει. Τουλάχιστον σε εμένα συμβαίνει αυτό. Να πω πρώτα για το Lucky Star πως παρ' όλο που ήταν μία μικρή ιστορία ειλικρινά τη λατρεύω και γιαυτό θέλω να της δώσω και ένα δεύτερο μέρος. Δεν έχω στρωθεί να το γράψω ακόμα αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα κάνω οπωσδήποτε. Τώρα πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις που μου κάνεις. 1. Η ιστορία τελειώνει σε δύο κεφάλαια και έναν επίλογο. Δηλαδή έχουμε το κεφάλαιο 22 - 23, τον επίλογο και τέλος! 2. Θα δούμε τη γέννα της Μπέλλας... δεν ήθελα να το αποκαλύψω αλλά μιας και κάνεις τόσες ερωτήσεις σε σχέση με αυτό ας το πάρει το ποτάμι. Το κεφάλαιο 23 θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτό το θέμα. Αρχικά ήθελα να κάνω έναν επίλογο σε δύο μέρη αλλά μετά αποφάσισα ότι όλο αυτό χρειαζόταν έκταση και έτσι αποφάσισα να το κάνω το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας. 3. Πάρα πάρα πολλές λεπτομέρειες από την κοινή τους ζωή δεν θα δούμε. Γίνονται αναφορές στα επόμενα κεφάλαια και θα πάρετε μία καλή γεύση από το κοντινό τους μέλλον στον επίλογο. Αλλά δεν θέλω να το παρακάνω γιατί τότε θα θυμίζει περισσότερο Τόλμη και γοητεία για εμένα! αλλά... 4. Μπορώ αν θέλετε να γράψω κάτι τέτοιο σε outtake. Έχουμε πει ότι θα περιμένουμε να δούμε μέχρι το τέλος και μετά όσοι διαβάζατε την ιστορία θα ζητήσετε outtake σε σχέση με όσα δεν είδατε ή θα θέλατε να δείτε. Και πάλι ξαναλέω ότι νιώθω πως αυτή είναι μία ιστορία που δεν θα ήθελα να εστιάσω τόσο στο happily ever after φτάνοντας στην υπερβολή. Το πιο σημαντικό για εμένα που πρέπει να φανεί είναι το πόσο διαφορετικά νιώθει η Μπέλλα αυτή τη φορά στη γέννα της που δεν είναι μόνη αλλά έχει τον σύντροφο της στο πλευρό της και αντίστοιχα πως το βιώνει ο Έντουαρντ που δεν είχε τη χαρά να το ζήσει αυτό όταν γεννήθηκε ο Ντάνιελ. Αυτά λοιπόν για το ΣΣΣ. | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:48 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 7 Φεβ 2011 - 23:39 | |
| ααααααααα.....!!!!!!! πολυυυυυ μου αρεσε το 'Στοιχημα' μολις την διαβασα την ιστορια αν και καθυστερημενα βεβαια , καλιο αργα παρα ποτε διαβαζοντας την με πήγε πίσω καμποσα χρονακια ,στα μαθητικα τα χρονια και τις εφηβικες καψουρες που ζουσαμε τοτες. τα καρδιοχτυπια που ξεσκιζαν τα σωθικα μας οταν ο 'ωραιος' της ταξης μας ή του σχολειου μας κοιταζε και εμεις κοκκινιζαμε περιμενοντας να κανει την πρωτη κινηση να μας πλησιασει, να μας μιλησει και να τα φτιαξουμε μαζι του τους σχολικους χωρους που περιμεναμε πως και πως να ερθει η πολυποθητη ημερα να φορεσουμε τα μινι , τις μαυρες εφαρμοστες μποτες( must των ΄90s) και οτι αλλο απαιτουσε η περισταση για να τον σαγηνευσουμε την πρωτη μας φορα που θα το καναμε και τοσα αλλα πρωτογνωρα συναισθηματα που τα ζεις στην γλυκια και ατιθαση συναμα εποχη της εφηβειας!!!! Μαρια μπραβο για το στοιχημα που καλα εκανες και το ανεβασες στο blog σου μια ερωτηση εχω μονο εχει και συνεχεια ή τελειωνει εκει? α! και μια δευτερη αν καταλαβα καλα ο τιτλος ειναι million dollar baby? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 7 Φεβ 2011 - 23:44 | |
| bloody, Το στοίχημα είναι εκεί από τα προηγούμενα Χριστούγεννα! Αλλά αφού σου έκατσε τώρα να το διαβάσεις δεν πειράζει. Είναι από τις ιστοριούλες που κοιτάω πίσω και είμαι περήφανη γιαυτή. Χαίρομαι που σου άρεσε. Λοιπόν, συνέχεια δεν έχει είναι μόνο αυτή η μίνι ιστορία. Το Million Dollar Baby είναι ένα φανφικ που διάβασα πρόσφατα, ξένης δημιουργού! Καμία σχέση μαζί μου δηλαδή! Πραγματικά πάρα πολύ καλό φανφικ! Αν διαβάσεις το ποστ για το Million Dollar Baby είναι ένα αφιέρωμα - πρόταση που κάνω για αυτό. Θα πάρεις από εκεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις λεπτομέρειες. Μάλιστα έχω βάλει και το link για το blog της δημιουργού. Κάνε μία επίσκεψη, είναι πολύ ενδιαφέρον blog που είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσεις! Για ότι χρειαστείς σχετικά ξέρεις που θα με βρεις. | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 8 Φεβ 2011 - 0:19 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|