| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 1 Δεκ 2010 - 12:59 | |
| Kατι μου λεει εμενα οτι θα εχουμε πολυ ενδιαφερον την παρασκευη...
Μαιρη..Πως λεει ο Σακης??
ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ?? αυτο!! can't wait! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 1 Δεκ 2010 - 21:19 | |
| οντως ηταν υπεροχο μας εχει εξαψει την περιεργεια σε απιστευτο βαθμο οσο για το αποσπασμα ηταν φοβερο τι να πω αναμενουμε με αγωνια | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 14:50 | |
| Και έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που διαβάζετε τις ιστορίες μου, ελπίζω πραγματικά να σας αρέσει η συνέχεια του Βαθιά σημάδια της Καρδιάς. Σήμερα είναι Παρασκευή και το επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο στη διάθεση σας για να το διαβάσετε! Κανονικά αυτή η ιστορία θα τελείωνε εδώ, έτσι είχα αποφασίσει στην αρχή. Αλλά μετά... μετά κατάλαβα ότι οι χαρακτήρες είχαν κάποια περισσότερα πράγματα να πουν και έτσι τους έδωσα την ευκαιρία να το κάνουν! Περιμένω τα σχόλια σας γεμάτη ανυπομονησία, θέλω να ξέρω αν σας άρεσε, πως σας φάνηκε και τι περιμένετε να δείτε στη συνέχεια. Καλή ανάγνωση! http://jokastia.blogspot.com/2010/12/3.html | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 17:40 | |
| Ti καταπληκτικο κεφαλαιο και αυτο βρε Μαιρη μου.....πραγματικα δακρυσα.... Κι ο Εντουαρντ ειναι τοσο γλυκος....επιτελους της εδωσε να καταλαβει ποσο ξεχωριστη ειναι..... Χιλια μπραβο.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 18:53 | |
| καλα ενταξει δεν υπαρχει υπεροχο κεφαλαιο μοναδικο συγκικηθηκα παρα πολυ με την σταση του εντι ειναι αξιαγαπητος μοναδικος μπραβο και παλο μπραβο | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 19:50 | |
| καλα τι υπεροχο κεφαλαιο , δεν εχω λογια συγκινηθηκα με την μπελλα τι επαθε και αυτη μωρε απλα δεν μπορρω να περιμενω για την συνεχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:55 | |
| Και επιτελους το μυστηριο λυθηκε....αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο με πολλα συναισθηματα..... Παρολο που για καποιους μπορει να θεωρειτε λιγο ειναι απιστευτο το πως η συμπεριφορα καποιων ανθρωπων σε ενα σου προβλημα μπορει να σου κανει δυσκολη τη ζωη..... Μου αρεσε ο τροπος που εντουαρτ αντιμετωπισε κατι τετοιο....Γιατι δεν παιζουν ρολο τα σημαδια στο σωμα μας αλλα τα σημαδια που εχουμε στην ψυχη μας.. | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 22:56 | |
| λοιπον εγω ειμαι πορωμένη με τις ιστορίες σου! αλλα αυτο το κεφαλαιο είναι το κατι άλλο!! τόσα πολλά συναισθήματα μαζι που πραγματικά δεν μπορούσα να κατσω στην καρεκλα!! όλο χοροπηδούσα πανω κατω και 'επερνα διαφορες γκριματσες αναλογα με την περισταση!! με συνεπήρε τόσο πολύ που η αδερφή μου τρόμαξε!! ηταν τελειο και λιγα λεω!! περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια!!! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 3 Δεκ 2010 - 23:29 | |
| Μαρια μου,πιστευω οτι δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψω αυτο που διαβασα! Αυτη η ιστορια ειναι υπεροχη! Και το συγκεκριμενο κεφαλαιο,μαγευτικο! Οι περιγραφες των συναισθηματων ηταν θεικες!!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποια σημαδια ή καταστασεις μπορουν να σε ακολουθουν μια ζωη. . .Δεν ξερω αν καποιος αλλος το εχει πει αλλα μεσα απο τις ιστοριες σου περνας μηνυματα.... Ευτυχως για τη Μπελλα,βρεθηκε ο Εντουαρντ,ο οποιος με την αγαπη του ειναι ικανος να γιατρεψει καθε τραυμα που εχει! Μπραβο και παλι μπραβο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Niki Patt στις Σαβ 4 Δεκ 2010 - 17:07, 1 φορά | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 4 Δεκ 2010 - 15:54 | |
| Μαίρη μου τι να πω... καταπληκτική η ιστορία σου...!!! Μαγευτικό το τελευταίο κεφάλαιο!!!!!!!!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα τώρα να περιμένουμε καινούργιο κεφάλαιο από 1920 ή σιωπή στο σκοτάδι???(φυσικά όλα αυτά όποτε βρεις χρόνο να γράψεις και να ασχοληθείς γενικότερα.... .Ελπίζω να μην είμαι πιεστική.... ) | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 4 Δεκ 2010 - 18:13 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 4 Δεκ 2010 - 19:51 | |
| πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλο, μου εβγαλε συναισθηματα και....αλλα πολλα!!!! ο εντουαρντ δεμενος σε κρεβατι με μαντηλι στα ματια του.....ω ρε μανα μου | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 4 Δεκ 2010 - 20:25 | |
| Αυτό το καημένο το κορίτσι!Μόνο τυφώνας δεν πέρασε απο πάνω της. Ναι,υπάρχουν μερικοί άντρες που χρειάζονται κρεμάλα επειγόντως σε αντίθεση με τον αξιολάτρευτο Edward ο οποίος εκφράζει πάντα τα συναισθήματά του.Δε μένει στην εξωτερική εμφάνιση και τα στερεότυπα! Περίμενα αυτό το κεφάλαιο και χαίρομαι για την τροπή που πήραν τα πράγματα!Έστω και μέσα απο ένα fanfic ξέρεις πως υπάρχει δυνατή αγάπη!Χαίρομαι γι'αυτό...Μαίρη,σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα και οικογενειακά τις γιορτές σου!Είμαι περήφανη για σένα! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:24 | |
| Αχ!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια σας, πραγματικά πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα κεφάλαια που έχω γράψει γενικότερα. Ήθελα να υπάρχουν όλα, αγάπη, έρωτας, φόβος, σεξ, τόλμη, ντροπή, τα πάντα! Αν με ρωτήσετε ναι, είμαι ευχαριστημένη με αυτό το κεφάλαιο και με αυτή την ιστορία γενικότερα. Διαπίστωσα ότι και οι μικρές ιστορίες έχουν την αξία τους. Μιας και πλησιάζουμε τις γιορτές, το blog μου άλλαξε εμφάνιση (αν και πιθανότατα μετά θα γυρίσει στην προηγούμενη μορφή του) και έχετε την ευκαιρία μέσω της υπογραφής μου αλλά και της εμφάνισης του blog μου να πάρετε μία γεύση του Πρωτοχρονιάτικου φανφικ μου Lucky Star! Περάστε αν θέλετε να ρίξετε μία ματιά! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:32 | |
| Ποσο μου αρεσει..... Η εμφανιση του blog ειναι υπεροχη!!! Lucky star,ε??? Τι μας περιμενει παλιιι??? Ανυπομονουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 12:02 | |
| | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 14:04 | |
| να ρωτησω κατι?
διαβασα οτι θα αρχισει ενας διαγωνισμος με ιστοριες με λεμοναδες...... τι ειναι αυτο??? και που θα διαβαζουμε τις ιστοριες??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 14:31 | |
| το μουσικο θεμα ειναι υπεροχο κλασικο κομματι και παντα υπεροχο οσο για την εμφανιση ειναι καταπληκτικη μου εχει κινησει την περιεργεια για την ιστορια οσο και ο τιτλος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 15:32 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 16:14 | |
| Αγαπητή Bella Marie, μην ξεχνάς ότι εσύ ευθύνεσαι στον μεγαλύτερο βαθμό για την εμφάνιση του blog μου! Όταν σου ζήτησα να μου φτιάξεις το banner ειλικρινά δεν φανταζόμουν ότι θα καταλήγαμε σε κάτι τόσο υπέροχο και οι προσδοκίες μου ξεπεράστηκαν! Σε ευχαριστώ Μαράκι! Κατά τύχη βρήκα και το κατάλληλο Template και ήρθε και έδεσε το γλυκό! Για το σύγγραμα τι να πω... τώρα έκανα ένα τελευταίο edit το επόμενο κεφάλαιο για να είναι έτοιμο για την Παρασκευή. Πάντως μερικοί από εσάς πέσατε μέσα για τα 'σημάδια' της Μπέλλα και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου αρχικά είχα αποφασίσει η ιστορία να τελειώνει εδώ. Ξεκίνησα τότε να γράψω απλά έναν επίλογο και μου βγήκε τρία κεφάλαια! Ήταν αδύνατον να μην γράψω όλα αυτά που φαντάστηκα στη συνέχεια για αυτούς τους δύο και είμαι σίγουρη ότι διαβάζοντας τα και εσείς θα συμφωνήσετε ότι ήταν απαραίτητο! Το Lucky Star επίσης είναι σχεδόν έτοιμο! Από τις πιο αγαπημένες ιστορίες που έχω γράψει ever! Θα είναι ουσιαστικά μία και έξω όλο για να το απολαύσετε χωρίς καθυστερήσεις την Πρωτοχρονιά αλλά ενδέχεται να έχει κάποια outtake και όχι μόνο ανάλογα βέβαια με την ανταπόκριση σας και τα σχόλια σας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 16:35 | |
| Δεν ήταν τίποτα Μαιρη μου!!Χαίρομαι να φτιάχνω πρέγματα που σας αρεσουν!! Έχω μεγάλη περιέργεια να διαβάσω αυτό το νέο φάνφικ!! Ε..Με την κατασκευή αυτή μου άνοιξε η''όρεξη''..Πως το λένε...Τροφοδότησε την φαντασία μου!! Περιμένω εναγωνίως την πρωτοχρονιά!! Για ακόμα εναν λόγο!! - Σπόιλερ:
Να περιμένουμε κάτι σε teaser προτού να γίνει η επίσημη δημοσίευση όπως και με τα '' Βαθιά σημάδια της Καρδιάς'' ??
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 16:36 | |
| Εχμμμ.... ναι... μπορεί να βάλω έτσι ένα μικρό teaser αλλά δεν θέλω να προδώσω το στόρι. Θα δείξει και φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα και για το Teaser. | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 5 Δεκ 2010 - 21:57 | |
| | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 7 Δεκ 2010 - 14:23 | |
| Τελευταία και καταϊδρωμένη όπως πάντα ήρθα να αφήσω και εγώ το σχόλιο μου.... Και πραγματικά δεν έχω λόγια για να σου πω τι είναι για εμένα οι ιστορίες σου! Είσαι ένα μικρό διάλειμμα, αργά το βράδυ μετά από μια μεγάάάάλη και κουραστική μέρα! Έχεις μπει στην καθημερινότητα μου,πως να το πω αλλιώς! Οι ιστορίες σου έχουν γίνει τα καλύτερα μου φιλαράκια που μου κρατάνε παρεούλα το βραδάκι!Λόγο φορτωμένου προγράμματος, δουλειάς, κλπ κλπ κατάφερα να διαβάσω το κεφάλαιο εχθές (ναι-ναι-ναι, ΤΟ ΒΡΑΔΥ) και εκτός από το κεφάλαιο είδα και αλλαγές! Μπορώ να πω ότι είναι πολύ-πολύ ρομαντικό το μπλοκ σου και για άλλη μια φορά το λάτρεψα! Τώρα για το κεφάλαιο ότι και να πω είναι λίγο....Πάνω-κάτω είχα καταλάβει τι γινόταν με την Μπέλλα (βέβαια πάρα πολλά περνούσαν από το μυαλό μου, όμως ένα από αυτά ήταν και αυτό που συνέβη τελικά) οπότε δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστηκα,γενικά μου είχε γίνει έμμονη ιδέα για το τι μπορεί να έχει οπότε όλα τα σενάρια τα είχα φανταστεί και έτσι δεν έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να "ξαφνιαστώ"......Τώρα όσο για τον Εντ νταξ στο έχω πει κι άλλη φορα, με κάθε κεφάλαιο δίνε και έναν δώρο! Περιμένω την Παρασκευή για νέο κεφάλαιο, και για ακόμη ένα φανταστικό βραδάκι! Φιλάκια! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|