Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 22:25

Τέλειο WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 201917 και περιμένω με αγωνιά την συνέχεια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 6512
το μονό που μου πάει στο μυαλό είναι πως η μπελά είχε παλιά καπιο ατύχημα
και έχει φρικτά σημάδια και νομίζει πως δεν θα την θέλει για αυτά WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 271609
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 22:48

Δυο σημεία νομίζω είναι πολύ σημαντικά:

1. Το μυστικό κρύβεται κάτω από το παντελόνι της Μπέλλα- το οποίο παντελόνι θα το βγάλει μόνο με τον Έντουαρντ να έχει τα μάτια καλυμμένα. Vikaki21, ψηφίζω και γω τη θεωρία σου με τα σημάδια!

2. Ο Έντουαρντ εκτός από προικισμένος μουσικός, είναι προικισμένος και σε άλλους τομείς!!!

(Εντάξει το 2ο είναι άσχετο με το μυστικό της Μπέλλα, αλλά νομίζω είναι σημαντική επισήμανση!! Wink )
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 22:52

lol! lol! lol!

michelle... είσαι απίστευτη! Όλα παίζουν ρόλο σε αυτή την ιστορία, τίποτα δεν είναι ασήμαντο. Wink

Και τώρα τι; Περιμένετε να σας πω αν έχετε μαντέψει σωστά;

Θα το μάθετε σε μία εβδομάδα! Razz

http://www.jokastia.blogspot.com
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 23:54

Όταν λέμε μια βδομάδα, εννοούμε την άλλη Πέμπτη ή την άλλη Παρασκευή;;; Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 2:02

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 201917
δεν έχω λόγια
τρομερό απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει αν και λίγο
μην μας κρατάς τόσο σε αγωνία θέλουμε την συνέχεια WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 551700 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 551700 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 551700
ή το πας σαν την μπέλα, βδομάδα και ραντεβού, βδομάδα και κεφάλαιο Smile
συνέχισε έτσι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 388681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 388681 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 388681
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 2:13

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 474941 Ακομη ενα καταπληκτικο κεφαλαιο Μαιρη μου....Μπορω να καταλαβω απολυτα τα αισθηματα του Εντουαρντ και το ποσο δυσκολο του ειναι ολο αυτο....Οσο για το μυστικο της Μπελλα...μου θυμισε μια ταινια που ειδα πριν απο πολλα χρονια και λεγοταν Boys don't cry η κατι τετοιο....Σε εκεινη την ταινια μια απο τους πρωταγωνιστες ειχε προβλημα ερμαφροδιτισμου κι αντιμετωπιζε καθε πιθανη σχεση πανω κατω οπως η Μπελλα.....

Ομως δεν εχω παραπανω γνωση επι του θεματος και καθως δεν εχουμε διαβασει ολοκληρη την ιστορια πιθανως να ειναι τελειως ακυρη υποθεση....

Μπραβο και παλι..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 474941
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 17:50

Τοσο καιρό δεν εμπαινα λόγω μαθηματων και είπα να κανω μια βολτιτσα σημερα (μια μερα πριν τις εξετασεις μου) αππο το αγαπημενο μου φορουμ. Και τελικά βρηκα νεα για την χαραυγη και αρκετα κεφαλαια της Μαιρης!!!

Καταρχην να πω οτι στεναχωρεθηκα πολύ με τα νεα που εμαθα και οτι για κατι τετοιο...απλώς δεν υπάρχουν λόγια.

Για το 1920

Δεν θυμαμαι ακριβως ποια κεφαλαια ειναι αλλά θυμαμαι οτι μου αρεσε αυτη η σκηνη με τον Τσαρλι και τον Τζασπερ. Ανυπομονουσα να την διαβασω εδω και καιρο και δεν περιμενα τον πατερα του Τζασπερ να εμπλακει. Μου εκανε εντυπωση. Ομως ψιλοεκνευριστηκα με τον Καρλάιλ που διαλεξε αυτην την συζητηση για να αναφερθει στο γεγονος οτι ο Εντουαρντ εχει αφησει πισω τα διαβασματα. Θα επρέπε να του το πει οταν βρισκονταν μονοι τους και με ποιο ωραιο τροπο. Εξαλλου δεν καθόταν. Παντρευτηκε και ετρεχε στις Νεες Υορκες να βρει τον φιλο του που ειχε κλεφτει με την αδερφη της γυναικας του.

Επιτέλους πάνε στο δικο τους σπίτι. Ειναι ενα σημαντικο κομματι της ιστοριας πιστευω. Βλέπουμε τον Εντουαρντ για πρωτη φορα να συνηδητοποιει τον ρολο του.
Απλώς δεν κατάλαβα αυτο που ειπες στα σχολια. Οτι για καποιον λογο η Αντζελα θα λειπει για καποιο χρονικο διαστημα. Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο, προβλημμα υγειας ή κατι τετοιο ετσι???

Ενδιαφερον το θεμα με τις ερωμενες. Ειναι αυτο που λεει ο εντουαρντ σε ενα σημειο "ειναι κοινο μυστικο".
Οκ, για την σκηνη στο ξενοδοχειο υποκλινομαι,
για την σκηνη με τον Τσαρλι που λεει στον Εντουαρντ για τον ξενοδοχειο και μετα που η Μπέλλα του λεει τι εγινε
και η σκηνη στην λέσχη
ηταν ξεκαρδιστικές μπορω να πω!!!

Και ελπίζω συντομα να κανουν παιδακι. Φαινονται και οι δυο τοσο ενθουσιασμενοι με αυτην την ιδεα!!!!

Για την καινουρια ιστορια "Βαθια σημαδια της καρδιας"

πολύ ενδιαφερουσα ιδεα. Και ο Εντουαρντ ειναι τοσο καλος και γλυκος. Θέλει να της δειξει οτι την αγαπάει.

Το ξερω οτι δεν θες να αποκαλυψεις πολλά για την συνεχεια αλλα έχω μονο μια ερωτηση.
Ενα ναι ή ένα οχι θα ειναι αρκετο.
Θα της πει κάποια στιγμη οτι την αγαπάει πραγματικά???

Μια παράκληση. Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμη να φτιαξεις - ξεχωρισεις- βαλεις με την σειρα τις ιστοριες της Καντυ?? Θέλω πραγματικά να τις διαβασω αλλα ετσι όπως ειναι μπερδευομαι και καθε φορα που βρισκω τα λινκ που θέλω να διαβασω με μια σειρα πρεπει να κλεισω το πσ για τον εναν ή τον αλλον λογο......

Φυσικά απλώς ειναι παράκληση και τιποτα παραπάνω δεν εισαι αναγκασμενη να το κανεις. Περιμένω την Χριστουγεννιατικη ιστορια. Θα την αναρτησεις πριν τις 25/12 ή μετα???

ΥΓ. Το οτι βαζεις καθε παρασκευη ενα κεφαλαιο απο τα βαθια σημαδια εχει σχεση οτι οι πρωταγωνιστες βρισκονται καθε παρασκευη???
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 21:13

Εγώ μπήκα σήμερα να το διαβάσω,γιατί σήμερα νόμιζα θα μπει,και με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι το κεφάλαιο μπήκε χθες! Μακάρι και την επόμενη παρασκευή να μη μπορέσεις να μπεις,και έτσι το κεφάλαιο να μπει πάλι την πέμπτη! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 4947

Εγώ μέχρι τώρα σου είχα πει τι πίστευα αλλά μόλις τελείωσα το κεφάλαιο είπα ότι μάλλον η Μπέλλα είναι ερμαφρόδιτη!Και όταν διάβασα τα σχόλια είδα ότι το ίδιο πιστεύει και η evi (evi λες να το βρήκαμε;tongue )

Μπορεί να είναι σημάδια όπως είπαν κάποια κορίτσια,είτε από ατύχημα είτε εγκαύματα,αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως,δηλαδή θέλω να πω...δεν θα το είχε ξεπεράσει;δεν θα είχε συνηθίσει το σώμα της;Δεν θα έψαχνε θεραπεία;

ουφ ουφ! Όσο για τον Έντουαρντ,δε έχω να πω κάτι,τα λόγια είναι περιττά! Τώρα κιόλας που μας τον έκανες και προικισμένο, ουχου χουυυ,τον λατρεύω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 432569

Ps:Πιο πολύ από όλα με τρελαίνει το γεγονός πως την ιστορία την έχεις τελειώσει,πως είναι δηλαδή ολοκληρωμένη στον υπολογιστή σου,και εσύ μας σιγοκαις,κάθε Παρασκευή!Πανικός σε λέω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 868134
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 21:41

Μαρια μου,για αλλη μια φορα ΕΓΡΑΨΕΣ!

Η καινουργια σου ιστορια ειναι υπεροχη..........Και μην πω καλυτερα ολες τις αποριες που εχω γιατι δεν θα τελειωσω ουτε αυριο....... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 876749

Ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιοοοο....Γιατι δεν ερχεται γρηγορα η Παρασκευη???? giggle giggle giggle

Υ.Γ Δεν ειχα αφησει σχολια για τα κεφαλαια του 1920...Πραγματικα δεν ξερω τι να πω,καθε φορα που διαβαζω καποια απο τις ιστοριες σου μενω καπως ετσι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 558691 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 6512

Σπόιλερ:

- kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 21:52

Καλησπέρα σε όλους! Ήρθα για να απαντήσω σε όλα όσα ρωτάτε και για να είμαι ειλικρινής χαίρομαι όταν έχω να απαντήσω σε τόσα πολλά! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 6512

michelle, Είπαμε νέο κεφάλαιο κάθε Παρασκευή! Εχτές το ανέβασα Πέμπτη ακριβώς επειδή ήξερα ότι σήμερα θα ήταν αδύνατον για διάφορους λόγους. Οπότε πάμε για την επόμενη Παρασκευή. Wink

evi, πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία που αναφέρεις, πραγματικά μου τράβηξε την προσοχή η ταινία που λες την οποία δεν έχω δει και θα την ψάξω. Θα μπορούσα να γράψω μία ιστορία με τέτοιο θέμα αλλά όχι έχοντας τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ στο backround άρα δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Lizzy Cullen, ας τα πάρουμε από την αρχή!

Χαίρομαι που διάβασες πολλά, μαζεμένα κεφάλαια 1920! Σίγουρα το ευχαριστήθηκες! Λοιπόν όσον αφορά την ¶ντζελα, δεν θα της συμβεί τίποτα κακό, το αντίθετο. Δεν θα λείψει, ούτε θα φύγει απλά θα είναι πολλές οι υποχρεώσεις της και ας μην ξεχνάμε ότι για τη Μπέλλα, η ¶ντζελα είναι κάτι πολύ περισσότερο από υπηρέτρια. Όλα τα υπόλοιπα που ρωτάς, θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις προσεχώς μέσα από την ιστορία. Ως γνωστόν δεν αποκαλύπτω εύκολα τα στόρι μου!

Λοιπόν για το 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς' που ρωτάς αν ο Έντουαρντ θα πει στη Μπέλλα ότι την αγαπάει και βέβαια θα της το πει! Δική μου ιστορία χωρίς αγάπη δεν υπάρχει! Αλλά αυτό θα το δεις λίγο παρακάτω, είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο.

Για τα φανφικ της Κάντυ, είναι μέσα στα σχέδια μου, κάποια στιγμή να στρώσω τον κ... μου και να τα ξεχωρίσω φτιάχνοντας αντίστοιχες λίστες. Αλλά επειδή είναι κάτι που θα μου πάρει περισσότερο από μία ώρα όλο το αναβάλω. Υπόσχομαι πάντως ότι κάποια στιγμή θα το κάνω, μάλλον από ένα κάθε φορά. Το ξέρω, είναι πολύ άσχημο να είναι μπερδεμένα και να μη μπορείτε να βρείτε τα κεφάλαια. Σίγουρα θα τα φτιάξω όλα γιατί είναι κάτι που μου το έχουν ζητήσει πολλοί.

Τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία ακόμα δεν ξέρω ποια ημερομηνία ακριβώς θα την αναρτήσω. Το σωστό θα ήταν εκεί γύρω στα Χριστούγεννα αλλά επειδή έχω γράψει μόνο την αρχή και επειδή όπως συνήθως ξεκινάω να γράψω κάτι μικρό και μου βγαίνει κάτι μεγάλο δεν μπορώ να δεσμευτώ από τώρα με ημερομηνία. Έχω έναν μήνα βέβαια μπροστά μου αλλά έχω επιστρέψει στη δουλειά που μου τρώει όλο μου το χρόνο και μου ρουφάει επίσης όλη την ενέργεια και ακριβώς επειδή έρχονται και οι γιορτές θα δουλέψω και Κυριακές κ.τ.λ κι έτσι δεν ξέρω τίποτα προς το παρόν. Σίγουρα βέβαια θα καταφέρω να την τελειώσω μέσα σε ένα λογικό, χρονικό διάστημα.

Λοιπόν αυτό με την Παρασκευή ούτε καν το είχα σκεφτεί και δεν το κάνω επειδή οι πρωταγωνιστές της ιστορίας συναντιούνται κάθε Παρασκευή. Κάτι που ούτως ή άλλως σύντομα θα σταματήσουν να κάνουν. Wink Όπως έχω πει η μίνι αυτή ιστορία είναι έξι κεφάλαια την οποία έχω ήδη γράψει. Καταλαβαίνω ότι θα σας άρεσε να τη βάλω όλη, μία και καλή να τη διαβάσετε αλλά μιας και δεν έχω γράψει ΣΣΣ και παράλληλα προσπαθώ να ετοιμάσω τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία μου, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να σας κρατάω 'ζεστούς' με ένα κεφάλαιο την εβδομάδα. ¶λλωστε, κεφάλαιο το κεφάλαιο θα κάνουμε περισσότερες συζητήσεις, θα έχω περισσότερα σχόλια ενώ αν θα βάλω όλη την ιστορία μία κι έξω το νταβαντούρι θα λήξει σύντομα. lol! Και θεωρώ ότι αξίζει σε αυτή την ιστοριούλα να έχει προσοχή γιατί μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει πολύ νόημα για εμένα και με άγγιξε πολύ βαθιά καθώς την έγραφα. Wink

zwitsa, Θα πάρεις και εσύ όλες τις απαντήσεις που θέλεις σε όλες σου τις ερωτήσεις μία προς μία καθώς θα διαβάζεις τα επόμενα κεφάλαια. Ουσιαστικά ήδη απάντησα πως η Μπέλλα δεν είναι ερμαφρόδιτη.

Λυπάμαι που σας βασανίζω μιας και έχω την ιστορία στον υπολογιστή μου! Να σκεφτείτε πως την έχω έτοιμη στον υπολογιστή μου από τις αρχές του Οκτώβρη! Αλλά όπως είπα και πιο πάνω θέλω κεφάλαιο το κεφάλαιο να δώσουμε σε αυτή την ιστορία την προσοχή που της αξίζει. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 906998

i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 22:22

μαιρη μου πολυ τελειο κεφαλαιο πραγματικα πολυ ωραιο γι να ειμαι ειλικρινης και εγω κατι τετοιο σκεφτομουν πως η Μπελλα ειναι ερμαφροδυτη αλλα τωρα που ακυρωσατε και αυτη την επιλογη δεν ξερω τι να υποθεσω ποιο να ειναι το μυστικο της μπελλας απορω.....παντως και παλι μπραβο ηταν καταπληκτικο
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 22:53

Προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι η ερμαφροδiτη WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 592681 όταν κατάλαβα
με έπιασαν τα γέλιαWhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 403120 φαντάσου να ήτανWhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 432315 θα ήταν πολύ ρομαντικό lol!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 0:17

Σε ευχαριστω που μπήκες στον κοπο να μου απαντησεις. Και μην ανησυχεις για τον χρονο. Το καλο πραγμα αργει να γινει. Ετσι δεν λενε??

Και ναι μπορει να ειναι καπως περιεργο η ιστορια να ειναι τελειωμενη και εμεις να περιμενουμε την συνεχεια. Αλλά έχει και την γοητεια του ας πουμε. Μια γλυκια ανηπομονησια.

Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lizzy Cullen στις Σαβ 27 Νοε 2010 - 7:00, 1 φορά
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 1:23

Το περιμενα οτι θα ηταν τελειως ασχετο απλως μου ηρθε στο μυαλο γτ μου προκαλεσε πανω κατω παρομοια συναισθηματα....Αυτη την ταινια εχει παρα πολλα χρονια που την ειδα και την θυμαμαι ακριβως για τον λογο πως ημουν τοσο μικρη και μου εκανε τρομερη εντυπωση....Εφοσον επεσα εξω ακομη ενας λογος να περιμενω με ανυπομονησια το επομενο κεφαλαιο..... lol!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 16:54

ασε τις δικαιολογιες Μαρακι καταλαβαμε οτι εισαι σαδιστρια!!!!!! lol! lol! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:39

Το ΣΣΣ όπως ανέφερα πιο πάνω θα αργήσει λίγο... Μάλλον πάμε για μετά τις γιορτές. Θα έχετε όλο το μήνα όμως για να διαβάζετε το 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς' και σίγουρα μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Έχω πει κι άλλες φορές ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε για το 1920 ούτε για το ΣΣΣ. Και οι δύο ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν. Το ξέρω πως έχουν τραβήξει καιρό αλλά εφόσον είναι δύο ιστορίες μεγάλης έκτασης χρειάζονται τον χρόνο τους. Απλά ήθελα λόγω των γιορτών να γράψω κάτι σε σχέση με το κλίμα και πολλές φορές έρχονται ιδέες από το πουθενά. Wink

Αλλά το ΣΣΣ και το 1920 είναι οι αγάπες μου, δεν θα τις εγκαταλείψω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 3:56

Aχ βρε Μαιρη....πετας το σπιρτο διχως την φωτια....να δω ποτε θα ρθει η παρασκευη τωρα....Τοσο αργα το σιωπη στο σκοταδι...? cry Πραγματικα λατρευω αυτη την ιστορια και ηδη μου εχει λειψει πολυ....Βασιζομαι παντως στην κριση σου και πανω απο ολα στο ταλεντο σου.....Αναμενουμε.... Smile
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 9:34

Κι εμένα μου έχει λείψει το ΣΣΣ αλλά λόγω των εορτών αποφάσισα να γράψω κάτι σχετικά και ξεπετάχτηκαν από το πουθενά κάνα - δύο ιδέες που δεν μπορώ να αγνοήσω. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 616544 Σίγουρα με τον καινούριο χρόνο θα έχουμε τρία - τέσσερα κεφάλαια ΣΣΣ.

Όσο για την Παρασκευή δεν αργεί και τόσο πολύ! lol! Θα ακολουθήσει teaser!

Μην ξεχνάτε ότι για ένα κεφάλαιο που εσείς το διαβάζετε μέσα σε δέκα λεπτά ότι εγώ έχω χρειαστεί ώρες ή και η ημέρες πολλές φορές. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 906998
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 17:41

Οκ μαρακι μου σε οτι mood εισαι εσυ!ετσι εχουμε καλητερο αποτελεσμα και παραπανω κεφαλαια μαζι..αυτο ειναι πιο ωραιο απο το 1 κεφαλαιο το μηνα! Razz
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 19:09

Μην ανησυχείτε, σας επιφυλλάσω μεγάλες εκπλήξεις και είμαι σίγουρη ότι όλοι θα αποζημιωθείτε για την καθυστέρηση του ΣΣΣ αφού παραπονεμένοι δεν θα μείνετε. Wink
Deppy
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Deppy

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Registration date : 13/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 21:50

εντάξει το 'Βα8ια σημάσια της καρδιάς' δεν παίζεται!! ειναι φανταστικό!! αναμένουμε για την συνέχεια!!!!
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 29 Νοε 2010 - 15:47

Καταρα συνχαρητηρια για ολα τα φανφικ σου!!!!Ειναι πραγματικα υπεροχα!!!!!Αλλα 1 ειανι το αγαπημενο μου!Το 1920 ειναι απλα απιστευτο.....καταπληκτικο.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 274215 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 4947 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 274215
Θελω να δω πως θα το τελειωσεις..... Smile
Τωρα οσο αφορα το καινοργιο σου φανφικ,το "ΒΑΘΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"
Προσπαθω να καταλαβω τι γινετε.. γιατι δεν μπορει καποιος να την ερωτευτει....???τι στο καλω/....????/Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο κεφαλαιο μπας και ξεκαθαριστει τιποτα...
Smile kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 1 Δεκ 2010 - 10:17

Καλημέρα σε όλους!

Το Teaser του επόμενου κεφαλαίου είναι έτοιμο!

http://jokastia.blogspot.com/2010/12/teaser-3.html

Και για όσους ανησυχούν τα πράγματα ξεκαθαρίζουν απόλυτα στο επόμενο κεφάλαιο! Wink Υπομονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή και το μυστήριο θα λυθεί!
marialouiza
Twilight Human
Twilight Human
marialouiza

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : aigio
Αριθμός μηνυμάτων : 23
Registration date : 17/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 1 Δεκ 2010 - 11:59

Ευτυχώς γιατί θα σκάσω από την περιέργια!!!
Το σκέφτομαι όλη μέρα.. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 271609
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 1 Δεκ 2010 - 12:49

μολις διαβασα το teaser καλα με εβαλε στην πριζα , μονο αυτο μπορω να πω

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 14 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: