| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 14:21 | |
| Τι ωραίο.Και τόσο μεγάλο.Λες και ήταν ολόκληρο κεφάλαιο.2 μέρες συνεχόμενες 1920 δεν με βλέπω καλά ζαλίζομαι.Πάρα πολύ καλή δουλεία όπως πάντα. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 14:23 | |
| πολυ ωραιο το outtake όλοι τους πηραν χαμαπρι ! αλλα δεν πειαρζει ο ερωτας πανω απο ολα και ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια απο το σιωπη στο σκοταδι | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 14:31 | |
| Συμφωνω με την Λιτσα και την Ελινα Καταπληκτικο outtake και μεγαλο Μου αρεσε παρα πολυ το σημειο που ο Εντουαρντ προσπαθουσε να εξηγησει πως τον παρεξηγησε ο Τσαρλι! Η Μπελλα απο την αλλη ηταν τοσο δυναμικη, αλλα και πειραγμενη με τα συμπερασματα του πατερα της Ανυπομονω για το κεφαλαιο στο ΣΣΣ |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 15:31 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 16:00 | |
| Αν τον είχα αυτό τον Έντουαρντ θα τον είχα κρατήσει για τον εαυτό μου! Αλλά ας μην είμαι αχάριστη. Η ζωή και η τύχη έφεραν στον δρόμο μου έναν πάρα πολύ καλό σύντροφο και δεν έχω παράπονο. Χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ το outtake. Πραγματικά αυτή η ιστορία μου αρέσει ακριβώς έτσι όπως είναι από την αρχή μέχρι το τέλος της. Δεν έχω αμφιβάλλει ποτέ γιαυτή. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 17:30 | |
| εδω πάει η παροιμία ο κόσμος το έχει τουμπανο και αυτοι κρυφό καμάρι | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 17:50 | |
| Τέλειο! Απλά καταπληκτικό!!! καλά η Μπέλλα, ε με συγχωρείτε η Ιζαμπέλλα ήθελα να πω.... Απίστευτη!!! Θεά!!!! Τον έστειλε τον άλλον! χαχαχα Αυτό που έγραψες στο τέλος του κεφαλαίου: Ήταν γραμμένο στα αστέρια!!! Αχ τι ωραίο που ήταν!!!! Καταπληκτικό κεφάλαιο!!! Τρέχω να διαβάσω και το outtake!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 18:27 | |
| καλα μαιρη μ για αλλη μια φορα εγραψες.!!καταπληκτικο το outtake αι χορταστικοτατο...πολυ γελιο ομως που τ ηξεραν ολοι κι αυτοι νομιζαν οτι δν ηξερε κανεις τπτ.. καλα ησ κηνη με τν τσαρλι τελεια..ετσι μπραβο στ μπελλα..μου αρεσε η αποφασιστικοτητα και τ θαρρος της..η συζητηση με τν τζαζ ηταν πουλ ενδιαφερουσα και χαιρομαι που με τν αλις πανε καλα τ πραγματα..!!μπραβο..!!!!! περιμενω τωρα πως και πως συνεχεια στ ΣΣΣ.! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 18:54 | |
| Η Μπέλλα όλα τα λεφτά απέναντι στον πατέρα της! "Θέλεις να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες;" Στο παρατσάκ το γλίτωσε το εγκεφαλικό ο άνθρωπος! Παρεμπιπτόντως, μέχρι κάποιο σημείο της διήγησης πίστευα ότι ήταν και ο Τσάρλυ στο Monaco!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 15 Νοε 2010 - 20:09 | |
| χορταστικο το outtake και υπεροχο...μαζι με τον εντουαρτ γελουσα και εγω...αλλα τον δικαιολογω τον τσαρλι γιατι θελει το καλο των παιδιων του και δεν ηξερε τι γινοτανε...αλλα μαρεσε εκει που του ειπε η μπελλα αν ηθελε και λεπτομερειες... αχ τελεια,τωρα ανυπομονω για το ΣΣΣ..ελπιζω μονο να μην σε δυσκολεψει παρα πολυ... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 16 Νοε 2010 - 12:43 | |
| Οκ ηταν ενα πολυ διασκεδαστικο κεφαλαιο!!! Υπεροχοι διαλογοι που σε κανουν θες δεν θες να γελασεις και εσυ μαζι με τον Εντουαρντ!! Ο Τσαρλι σαν ολους τους μπαμπαδες ηθελε να προστατεψει την κορη του απο το να μην πληγωθει.Λογικο και αναμενομενο.Ιδιατερο ενδιαφερον ειχε το θαρρος της Μπελλας και ο τροπος με τον οποιο μιλησε στον πατερα της ξεκαθαριζοντας οποιεσδηποτε αμφοβολιες! Ασχετο αλλα μιλαγαμε με την Βασιλικη στο τηλεφωνο και εχει πλεον καθιερωεθει η εξης συζητηση: -Διαβασες καινουργιο κεφαλαιο Μαριας? -Αν το διαβασα λεει!!! και ακολουθει αναστεναγμος και απο τις δυο μας! Ασε που μας εβαλες σε πειρασμο και ψαχνουμε να βρουμε να αγορασουμε το Αρχισηδιρουργό!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 16 Νοε 2010 - 13:37 | |
| Τον Αρχισηδιρουργό τον έχω, είναι από τη βιβλιοθήκη της μαμάς μου κλασσικά... Είναι πάρα πολύ ωραία ιστορία, συγκινιτική. Δείχνει πόσο βαθιά και αληθινά μπορεί να αγαπάει κάποιος και παράλληλα δείχνει πως μπορεί να γεννηθεί μία αγάπη για κάποιον που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ. Πως το μεγαλείο της Ψυχής σε κάνει να αγαπήσεις. Σας το συστήνω! Αν το ψάξετε θα το βρείτε και δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό.
Το outtake σε κάποια φάση σκεφτόμουν να το κάνω κεφάλαιο αλλά από την άλλη πάλι το έβλεπα περισσότερο σαν κάτι συμπληρωματικό. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να πω ότι αρχικά όλο αυτό ήταν ιδέα της emerald eyes! Ε, και κάπως έτσι το μαγείρεψα και το πρόσθεσα.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω για το εξής. Τελικά επειδή έχουμε κάποια προβλήματα με το περιοδικό και θα γίνουν αναπροσαρμογές απέσυρα το πρώτο μέρος της μίνι ιστορίας μου από το τεύχος άρα θα την ποστάρω σιγά, σιγά στο blog μου.
Το πρώτο κεφάλαιο θα αναρτηθεί στο blog μου την Παρασκευή αυτή 19 του μήνα και ένα κεφάλαιο κάθε Παρασκευή. Συνολικά τέσσερα κεφάλαια οπότε η ιστορία θα ολοκληρωθεί στις 10 του Δεκέμβρη. Αυτό ανεξάρτητα από τα άλλα που γράφω παράλληλα, θα προσπαθήσω να συνεχίσω το ΣΣΣ και μόλις έχω έτοιμο κεφάλαιο θα αναρτηθεί.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:05 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Όπως ακριβώς πριν λίγες μέρες μέσα από αυτό το τόπικ σας ενημέρωσα για τα ευχάριστα νέα μου έτσι ακριβώς και τώρα οφείλω να σας ενημερώσω για τα δυσάρεστα. Η ζωή μας επιφυλλάσει πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις για τις οποίες θα πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις. Δυστυχώς η εγκυμοσύνη μου δεν πήγε καλά και έφτασε στο τέλος της ενώ δεν είχε ξεκινήσει καλά, καλά. Πολλοί θα είχατε παρατηρήσει ότι αυτές τις μέρες είχα μία μεγαλύτερη κινητικότητα στο φόρουμ και αυτό επειδή είχα πάρει άδεια από την εργασία μου προσπαθώντας να σώσω την κατάσταση. Τελικά όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να αποφεχθούν. Αυτά λοιπόν σε σχέση με αυτό το θέμα. Η συγγραφή μου συνεχίζεται κανονικά, η συμμετοχή μου στο φόρουμ ίσως να περιοριστεί πάλι λιγάκι μιας και από Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά μου. Καλό βράδυ σε όλους. | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:08 | |
| Δεν έχω τι να πω... Σε καταλαβαίνω,στην ίδια φάση είμαι ...Τι να πω μακάρι να μην έχω την ίδια κατάληψη με εσένα...Μη το βάζεις κάτω όμως...Πάμε για δεύτερο γύρο ...και περιμένω γρήγορα τα ευχάριστα...σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά,όλη την θετική μου ενέργεια και να χαίρεσαι την κορούλα σου!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:18 | |
| Δεν το ήξερα :o Και σας έπριζα εγώ ο ηλίθιος με τα pm. Στη θέση σας θα με έβριζα!! Λυπάμαι πάρα πολύ. Και για εσάς που δε θα γνωρίσετε το συγκεκριμένο παιδί και για τη στεναχώρια που περάσατε και για την ψυχούλα που χάθηκε Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Νέα είστε ακόμη, μπορείτε να κάνετε ακόμη άλλα δέκα παιδιά... Πιστέψε δεν ξέρω πως νιώσατε, αλλά ένιωσα άσχημα. Η γιαγιά μου γέννηκε και όγδοο παιδί και πέθανε από πνευμονία. Χειρότερο... Το γνώρισε και το αγάπησε. Πέρασε πολλά που δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου... Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που συνέβεια κι όσο για τις ιστορίες... κανείς δε θα θυμώσει αν καθυστερηθεί κάτι ή κάτι τέτοιο. Όλοι σας αγαπάμε εδώ μέσα κι ευχόμαστε ό, τι καλύτερο! | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:21 | |
| και γω δεν ξέρω τι να πω λυπάμαι...αλλά μην στεναχωριέσαι γιατί όταν έθει τελικά με το καλό θα σου φαίνονται όλα αυτά πολύ μικρά,και στο λέω γιατί τα έχω περάσει ως ένα βαθμό,και στα δύο μου παιδιά έμεινα στο κρεβάτι τους 4 πρώτους μήνες και με φαρμακευτηκη αγωγή. όλα θα πάνε καλά... | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 2:25 | |
| Ω!!! Λυπαμαι πολυ Μαρια!!!Τι να πεις ομως?ο Θεος εχει αλλα σχεδια μερικες φορες.Ολες ξερουμε οτι μεχρι τον 3ο μηνα υπαρχει κινδυνος,και τρεμουμε μεχρι να περασει καπως ο καιρος.Αλλα ποτε δεν ειναι ευκολο να περασεις κατι τετοιο. Η ζωη συνεχιζεται..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 12:10 | |
| αχ ποσο λυπαμαι ! καμια φορα η ζωη μας παιζει ασχημο παχνιδι!η ζωη ομως συνεχιζεται και σκεφτομαστε θετικα ! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 12:11 | |
| Λυπαμαι παρα πολυ μαρακι.... τουλαχιστον εχεις την κορη σου....αλλα εισαι μικρη ακομα,μπορεις να κανεις αλλο.... εσυ να εισαι καλα....και ολα φτιαχνουν... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 14:05 | |
| Κι εγω λυπαμαι Μαιρη μου....θετικη σκεψη πανω απο ολα....Αλλη μια δυσκολια στο δρομο ειναι μονο....απλως κοιταμε μπροστα και συνεχιζουμε....Την επομενη φορ ολα θα ειναι καλυτερα..... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 14:39 | |
| Δεν πειράζει,Μαίρη μου!Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αυτά τα έζησα όχι μια, αλλά τρεις φορές και μάλιστα σε μικρή ηλικία.Μακάρι σύντομα να μοιραστείς κάτι ανάλογα ευχάριστο μεταξύ μας.Πρόσεχε τον εαυτό σου για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να μην σε παίρνει απο κάτω. Όταν υπάρχουν τέτοια θέματα,εμείς μπορούμε να περιμένουμε!Φρόντιζε τον εαυτό σου και την κόρη σου!Σου στέλνω πολλά,πολλά φιλιά και μια τεράστια αγκαλιά! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 14:59 | |
| Μαιρη μου , σιγουρα θα ειναι δυσκολα αλλα σκεψου θετικα. Την επομενη φορα ολα θα πανε καλα. Εχω περασει κατι παρομοιο με μια θεια μου και καπως καταλαβαινω. Συμφωνω με τις κοπελες μην σε περνει απο κατω ολα μεσα στην ζωη ειναι. Σκεψου οτι εχεις και την κορουλα σου... Ολα να πανε καλα στην επομενη φορα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. Τωρα κοιτα εσυ να εισαι καλα! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 18 Νοε 2010 - 20:35 | |
| Μολις διαβασα το ποστ σου και... πραγματικα εχω ξεμεινει απο λογια... Αμα πω οτι λυπαμαι παρα πολυ θα ειναι παρα πολυ λιγο πιστευω μιας και ειχα στην οικογενεια μου ενα παρομοιο χαρακτηριστικο και συγκεκριμενα με την μητερα μου. Ειναι σκληρο να περιμενεις εναν μωρακι, και μετα απλα να φευγει... Πραγματικα λυπαμαι, Μαιρη μου... Φυσικα θα υπαρξουν και αλλες ευκαιριες στο μελλον... |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|