| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 12:12 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 14:16 | |
| δεν ξερω τι να πω εισαι καταπληκτικη ! με αφησες κυριολεκτικα με το στομα ανοιχτο | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 16:39 | |
| Για αλλη μια φορα καταπληκτικο Το λατρεψα |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 16:40 | |
| τα τελευταια 7 κεφαλαια του θα σε δω ξανα ηταν τρομερα φανταστικα υπεροχα δεν εχω λογια συγχαρητηρια οσο για το κεφαλαιο του 1920 τι να πουμε υπεροχο για αλλη μια φορα το λατρεψα και αυτο το κεφαλαιο | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 16:53 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- δεν ξερω τι να πω εισαι καταπληκτικη !
με αφησες κυριολεκτικα με το στομα ανοιχτο ηταν απιστευτο!!!συγχαρητηρια!!!οι πιο αγαπημενες μου σκνηεσ ηταν οταν η μπελλα συνατησε τον τζασπερ και μετα την αλισ(γελασα πολυ οταν ο τζασπερ φιλησε το χερι της και ο εντι ξεροβυξε!!! )επισης μου αρεσε η σκνη οταν η μπελλα αγορασο το μενταγιον και η υπολοιπη μερα οπως την περασανε... α,ξεχασα να πω οτι μου αρεσαν πολυ τα λογια της αλισ, οπου εκμηστηρευτικε στην αδερφη της για ποιο λογο αντερδρασε ετσι και εφγε και επιπλεον το πως κοιταζει ο εντι τιν μπελλα!!!ηταν το αποκορυφωμα. Και παλι συγχαρητηρια!!! περιμενουμε συνεχεια!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 17:06 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τα όμορφα σχόλια. Πραγματικά ανησυχούσα και ανησυχώ ακόμα για αυτό το κεφάλαιο και αναρωτιέμαι πως ακριβώς να 'δημιουργήσω' το επόμενο. Παρ' όλα αυτά όπως έχω πει κι άλλες φορές αυτή η ιστορία μου βγαίνει πολύ αυθόρμητα, δεν με ταλαιπωρεί όπως το ΣΣΣ! Για το επόμενο κεφάλαιο θα δω πως θα το φτιάξω, ίσως το outtake που έχω ήδη γράψει να το εντάξω σε αυτό το κεφάλαιο καθώς θέλω να δούμε λίγα πράγματα από την αρχή της ζωής τους στο νέο τους σπίτι κ.τ.λ. καθώς και την επιστροφή ¶λις - Τζάσπερ. Και μετά θα έχουμε ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο που είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει πολύ! Οπότε μάλλον δύο κεφάλαια ακόμα 1920 και μετά θα γυρίσουμε στο ΣΣΣ. Και να μην ξεχάσω τη μίνι ιστορία μου που είναι έτοιμη και περιμένει να αναρτηθεί σιγά, σιγά με την ανάρτηση του περιοδικού μας όπου μάλιστα θα τρέξει και ένας διαγωνισμός σε σχέση με αυτή! Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 17:12 | |
| θα τα περιμενουμε ολα με ανυπομονησια! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 18:35 | |
| Για αλλη μια φορα καταπληκτικo περιμενουμε συνεχεια | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 20:35 | |
| Ωωω! Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο υπέροχα κεφάλαια του 1920 μέχρι τώρα! Η συνάντηση Μπέλλα- ¶λις ήταν πολύ συγκινητική και ήταν πολύ όμορφος ο τρόπος που η Μπέλλα παρηγόρησε την ¶λις. Τώρα, όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει ο Έντουαρντ την Μπέλλα... Δεν υπάρχουν λόγια! Από κάτι λεπτομέρειες όπως π.χ όταν έσπευσε να την βοηθήσει με το παλτό της καταλαβαίνει κανείς ότι για τον Έντουαρντ όλα γύρω της γυρίζουν, που θα έλεγε και ο sakis!! Φυσικά για τη σκηνή στο ξενοδοχείο θα πω μόνο: ΟΛΑ τα λεφτά! Υ.Γ Με το τραγούδι του Τέρρυ μας αποτελείωσες... (Και όντως "ζούσε" το 1920 ) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 21:13 | |
| Ακριβώς michelle! Και έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μπλέξω λίγο την ιστορία του Τέρρυ και της Κάντυ σε αυτή του 1920! Όχι στην κυρία ιστορία βέβαια αλλά ίσως σε κανένα outtake! Δεν θα ήταν πολύ ωραίο π.χ. η Μπέλλα να ξαναφέρει αυτούς τους δύο κοντά; Crossover δεν έχω ξαναγράψει αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα! P.S. Λατρεύω αυτή τη μελωδία του Τέρρυ όπως και πολλά άλλα μουσικά θέματα της Κάντυ (μερικά μπορούν να με κάνουν να κλάψω έτσι απλά ) τα οποία έχει γράψει ένας καταπληκτικός Γιαπωνέζος συνθέτης. | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 21:49 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 22:00 | |
| Αχ πολύ καλό!!!!! Εεε ο Έντουαρντ τι να πω πια!!! απίστευτη "φαντασία"!!!! Ήταν πολύ ωραίο!!! Μακάρι ο Τζάσπερ να αγαπήσει την ¶λις όπως ο Έντουαρντ την Μπέλλα!!! Αχ βάλε κάποιον να δείχνει υπερβολικό "θαυμασμό" για την Μπέλλα και τον Έντουαρντ να βγαίνει εκτός ελέγχου!!!!! Αχ και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι!!!!!!!! Συγχαρητήρια και ανυπομονώ πολύ για την συνέχεια!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 22:14 | |
| καλα μαιρη μ εσκισες για αλλη μια φορα.!!!μπραβο.!οι σκηνες του ζευγαριου μας απλα θεικες.!απεριγραπτες...η σκηνη δε μπελλας - αλις πολλη στοργικη και γλυκια...λατρευω αυτες τς 2 αδερφες.!!μπραβο .!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 2 Νοε 2010 - 23:03 | |
| | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 10:15 | |
| Ωχ, χιλια συγνωμη! Ειχα πολυ καιρο να διαβασω το 1920 και δεν ειχα διαβασει τον κεφαλαιο 19! Εχθες ειδα τα κοριτσια που εκαναν καποια σχολια για το κενουργιο κεφαλαιο οποτε εγω πηγα και διαβασα το κεφαλαιο 20 αλλα ημουν τοσο κουρασμενη που αθελα μου νομιζα πως το ειχα διαβασει ολο ενω στην πραγματικοτητα ειχα διαβασει μεχρι εκεινο το σημειο που ο Edward λεει στην Bella ποτε καταλαβε πως την αγαπησε!!!Χριστουλη μου ποσο αφελης ειμαι!!! Χιλια συγνωμη!!!! Παω αμεσως να διαβασω το σημειο που δεν διαβασα χθες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 12:53 | |
| Δεν υπάρχει πρόβλημα και κανένας λόγος για να μου ζητάς συγνώμη. Απλά μου έκανε εντύπωση, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως δεν ήταν ξεκάθαρο ότι η ¶λις και ο Τζάσπερ παντρεύτηκαν. Αν και παραδέχομαι πως δεν εστίασα στον γάμο. ¶λλωστε δεν υπήρχαν και πολλά να ειπωθούν κάτω από τις συνθήκες τις οποίες έγινε ο γάμος. Ούτως ή άλλως το κεντρικό ζευγάρι είναι πάντα η Μπέλλα με τον Έντουαρντ και σε αυτούς εστιάζω. Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες απλά πλαισιώνουν την ιστορία. Στη συνέχεια θα δούμε κάποια πράγματα σε σχέση με τον Τζάσπερ και την ¶λις και πως θα εξελιχθεί η σχέση τους αλλά δεν θα είναι το επίκεντρο.
| |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 13:07 | |
| Μόλις διάβασα το κεφάλαιο...! εκπληκτικό ειδικά η σκηνή με τη βόλτα είχε πάρα πολύ ρομπαντισμό,όσο για τις άλλες σκηνές τους,νταξ πάλι με έκανες να κυλιέμαι στα πατώματα !επίσης χαίρομαι που στο επόμενο κεφάλαιο θα δούμε κάποια πραγματάκια για τον Τζάσπερ-¶λις γιατί έχω μια μικρή περιέργεια για το πως θα οδηγηθούν τα πράγματα μεταξύ τους...! Περιμένω με αγωνία συνέχεια | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 13:33 | |
| Παλι τελευταια ηρθα να σχολιασω... Μαρια μου, για αλλη μια φορα ενα καταπληκτικο κεφαλαιο που τα ειχε ολα. Ρομαντισμο,συγκινηση,παθος..... Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω...δεν θα πω τιποτα αλλο μονο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Ανυπομονω για το επομενο.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 14:28 | |
| Μαρια μου πραγματικα το κεφαλαιο ηταν ενα απο τα καλυτερα που εχεις γραψει!!! οτι και να πω θα ειναι λιγο για την ιστορια σου! εχει τα παντα τοσα συναισθηματα που με συναρπαζουν καθε φορα! το μεταγιον πρεπει να ειναι θεικο μου αρεσε που επικεντροθηκες εκει! υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να ξερουμε γι αυτο το μεταγιον εκτος οτι το χαρισε ο Εντουαρντ στην Μπελλα; ''ΕΓΡΑΨΕΣ'' για ακομα μια φορα | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 15:24 | |
| καλα ε!! πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραπσω αυτο που μολις διαβασα!!! φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ο!!!! το τελευταιο καιφαλεο το διαβασα και 5 φορες!! μπραβο και παλι μπραβο!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 19:11 | |
| Μαιρη μου τι μοναδικο κεφαλαιο!! Το λατρεψα απο την αρχη μεχρι το τελος!Ειχε μεσα τα παντα!! Μου αρεσε η επανασυνδεση Μπελλας-Αλις!Εμαθε απο τα λαθη της και ανοιξε την καρδια της.Ειμαι σιγουρη οτι θα βρουν και αυτοι τον δικο τους δρομο. Οσο για τις στιγμες της Μπελλας με τον Εντουαρντ......δεν εχω λογια! Ηταν ακρως αισθησιακες....και μοναδικες!! Οσο για το κομματι του Τερρυ...με εκανες να κλαψω! Λατρευω τον Τερρυ!!Ειναι ο πρωτος μου ερωτας!! Θα ηθελα πολυ να γραψεις το κομματι που ειπες με την Μπελλα να τους φερνει κοντα.Αφου μας την εσπασε η Μιζούκι τουλαζιστον να βγαλουμε ετσι το αποθημενο μας! Το οτι περιμενω με αγωνια την συνεχεια ειναι αυτονοητο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 19:30 | |
| Και ευτυχώς η συνέχεια δεν θα καθυστερήσει πολύ! Σύντομα, πολύ σύντομα το επόμενο κεφάλαιο θα είναι έτοιμο! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 3 Νοε 2010 - 19:34 | |
| αχ ωραια!!!!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 4 Νοε 2010 - 19:35 | |
| - peby έγραψε:
- αχ ωραια!!!!!!!
μονο ωραια τελεια ανυπομονουμε σιγουρα και αυτο το κεφαλαιο θα ειναι υπεροχο | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 4 Νοε 2010 - 21:23 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|