| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:28 | |
| Τελεια!!Τι αλλο να ζητησει κανεις? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:31 | |
| Αυτό που ελπίζω εγώ τουλάχιστον είναι όταν θα είναι πια ολοκληρωμένο να πρόκειται για μία ιστορία με συνοχή που θα τη διαβάζει κανείς ευχάριστα από την αρχή μέχρι το τέλος. Και επίσης για όλους εσάς που την αγαπήσατε και τη στηρίξατε τόσο περιμένοντας μάλιστα υπομονετικά να ολοκληρωθεί να σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:36 | |
| Μεχρι τωρα Μαρια δεν μας εχεις απογοητευσει ουτε μια φορα!δεν βλεπω το λογο να συμβει αυτο τωρα Απλως ολοκληρωσε την ιστορια ετσι οπως ολοκληρωνεις καθε κεφαλαιο..αφησε το να κυλισει απο τα μαγικα δαχτυλα σου οπως ακριβως κυλαει εδω και καιρο!Και ετσι κι αλλιως ειμαστε τοσο δεμενοι με αυτη την ιστορια που οτι τελος και να της δωσεις,ακομα και αν δεν ειναι αισιο,θα το αγαπησουμε γιατι θα ειναι κομματι της! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 21 Ιαν 2011 - 5:32 | |
| Tο κεφάλαιο ήταν υπέροχο και πρέπει να ομολογήσω ότι έπεσα εντελώς έξω στα προγνωστικά μου! Τόσο καιρό πίστευα ότι η ίδια η Μπέλλα θα αναγκαζόταν κάποια στιγμή να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό και ο τρόπος που τελικά μαθαίνει ο Έντουαρντ την αλήθεια με άφησε άφωνη και με τους αντίχειρες ψηλά!!! Αλλά και η συνάντηση του Έντουαρντ με τον Ντάνιελ όπως και η αντίδρασή του μετά... Τα συναισθήματά του που είναι απόλυτα δικαιολογημένα γιατί έχει την εντύπωση ότι η Μπέλλα ήταν στο κόλπο... Για άλλη μια φορά έκανες πολύ καλή δουλειά Μαρία! Και λύθηκε και εκείνο το μυστήριο με το τρένο και το νεαρό "ζευγάρι" από τον πρόλογο! Όντως ήταν καίριο κεφάλαιο στην ιστορία, αλλά ανυπομονώ να δω τι θα γίνει όταν επιτέλους θα συναντηθούν οι δυο τους... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 21 Ιαν 2011 - 10:21 | |
| - michelle έγραψε:
- και λύθηκε και εκείνο το μυστήριο με το τρένο και το νεαρό "ζευγάρι" από τον πρόλογο!
Χαίρομαι που κάποιος το πρόσεξε αυτό... είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κανείς δεν το είχε καταλάβει. Με λίγα λόγια, ο Έντουαρντ και η Μπέλλα είχαν συναντηθεί ξανά χωρίς να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλο βέβαια. Και αυτό συνέβη την ημέρα που η Μπέλλα πήγε με τον Τζάσπερ να κάνει έκτρωση, την ημέρα που το μετάνιωσε, που αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και γυρνούσαν πίσω. Ίσως να μην ήταν ξεκάθαρο αλλά νομίζω ότι αν κάποιος διαβάσει την ιστορία από την αρχή ολόκληρη μέχρι τώρα θα το καταλάβει. Για εμένα δεν θα μπορούσε με κανέναν άλλο τρόπο να μάθει ο Έντουαρντ την αλήθεια. Η Μπέλλα δεν θα κατάφερνε να του το πει και πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν διάλογο τέτοιου είδους αποκάλυψης. Εξ' αρχής ήξερα ότι ο Έντουαρντ θα έβλεπε τον Ντάνιελ και τότε θα συνειδητοποιούσε την αλήθεια. Ελπίζω ότι η συνέχεια θα σας αρέσει εξίσου καθώς οδεύουμε προς το τέλος. Περιμένουν αρκετές συγκινητικές και ρομαντικές στιγμές το ζευγάρι μας που νομίζω ότι τις αξίζουν επιτέλους! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 21 Ιαν 2011 - 12:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 21 Ιαν 2011 - 23:07 | |
| Δυστυχώς όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου δεν έχει προχωρήσει πολύ το επόμενο κεφάλαιο. Μόλις είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω μέσα στο ΣΚ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 22 Ιαν 2011 - 12:53 | |
| Καλημέρα! Το επόμενο κεφάλαιο πάει σχετικά καλά! Αλλά θα ήθελα να μου πείτε τι πιστεύετε ότι θα γίνει στα επόμενα κεφάλαια. Τι περιμένετε να δείτε ή τι θα θέλατε να δείτε; Πως περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα; Είμαι περίεργη να ακούσω τη γνώμη σας τώρα που η αλήθεια έχει κατά κάποιο τρόπο αποκαλυφθεί. Περιμένω ανυπόμονα να ακούσω τα σενάρια σας! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 22 Ιαν 2011 - 14:23 | |
| Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω λίγο μερικές σκηνές με το παιδί,ενώ Μπέλλα και Έντουαρντ δεν έχουν αποκαταστήσει ακόμη τη μεταξύ τους σχέση. Θα μου άρεσε δηλαδή να δω μια σκηνή στο πάρκο με τον Έντουαρντ να παίζει μαζί με τον Ντάνιελ,να ακούγεται το τσιριχτό γέλιο του παιδιού και έρχεται να τους βρει η Μπέλλα για να πάρει το παιδί στο σπίτι. Τα μεταξύ τους βλέμματα που ενώ θα πετάνε σπίθες,κανείς δεν θα κάνει την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρούν και να γίνουν κανονική οικογένεια. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| |
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 22 Ιαν 2011 - 19:18 | |
| εγω θα ηθελα να δω τον εντι να παρακολουθει την μπελλα με το παιδι και να τους πλησιαζει να τους μιλαει και να κανει την πρωτη κινηση εκεινος για να τα ξανα βρουν βεβαια πρωτα να δουμε την συμπεριφορα της μπελλα και πως αντιμετωπισε την κατασταση μετα την αποκαλυψη του μυστικου.... | |
|
| |
Vera New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 23 Ιαν 2011 - 16:20 | |
| Συμφωνω κι εγω με την Fay αλλα θα ηταν ωραια και λιγη γαρνιτουρα του στιλ <η μαμα ηταν πολυ ασχημα ψυχολογικα μπαμπα..εγινε κατι?> απο τον Ντανιελ..και καπως ετσι να εξελιχθει.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 23 Ιαν 2011 - 16:42 | |
| Ενδιαφέροντα τα όσα λέτε αλλά προφανώς έχω σκεφτεί κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Αναρωτιέμαι πως θα σας φανεί! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 23 Ιαν 2011 - 17:27 | |
| εγω αναρωτιεμαι ποτε θα το βαλεις | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 23 Ιαν 2011 - 17:29 | |
| Εγώ πάλι νομίζω πως μάλλον πρώτα θα τα βρουν ο Έντουαρν με την Μπέλλα και μετά θα γίνει η συνάντηση με το παιδί. Τεσπα.Περιμένουμε καινούριο κεφάλαιο.Θα αργήσει? | |
|
| |
Vera New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 23 Ιαν 2011 - 17:47 | |
| Κοριτσια μην την ανχονεται!!!Την θελουμε ηρεμη και με εμπνευση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 23 Ιαν 2011 - 18:10 | |
| Δεν με αγχώνετε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα έχετε το νέο κεφάλαιο σύντομα, μόλις είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Όσο για τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα... χμμ... δεν ξέρω, νομίζω ότι πρέπει να τους δωθεί η ευκαιρία να ξεσπάσουν, να αφήσουν πίσω τους όσα τους βαραίνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να συνεχίσουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 19:28 | |
| Καλησπέρα! Μείνετε συντονισμένοι διότι σε λίγο έρχεται το νέο κεφάλαιο ΣΣΣ! Θα σας ενημερώσω μόλις θα αναρτηθεί στο blog μου. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 19:35 | |
| TΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! Αυτά είναι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 19:51 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 20:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 20:12 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 20:44 | |
| πωπω,τι κεφαλαιο ηταν αυτο???????? και η μπελλα ειναι εγκυος?????για να πω την αληθεια αυτη την εξελιξη δεν την ειχα φανταστει... και ο ντανιελ τοσο γλυκας... μπραβο μαιρη μου..τελειο το κεφαλαιο..αντε να δουμε τι θα κανει ο εντουαρτ... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 20:45 | |
| Τέλειο κεφάλαιο ο κακομοιρης μόλις που πάει να συνηθίσει το ένα παιδί πετάγετε και άλλο δεν τον βλέπω καλά | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 24 Ιαν 2011 - 20:49 | |
| θεικο το κεφαλαιο ! ανατροπες συναισθηματα . ολα απιθανα | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|