| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 15 Ιαν 2011 - 13:32 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 15 Ιαν 2011 - 19:55 | |
| ανυπομονουμε λατρευω αυτη την ιστορια κριμα που θα τελειωσει αλλα παντα τα ωραια τελειωνουν.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 15 Ιαν 2011 - 20:00 | |
| Δεν την φοβαμαι την Μαιρη....ειμαι σιγουρη πως θα γραψει κατι το ιδιο μεγαλειωδες.....Μην ξεχναμε και το 1920.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 11:31 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 11:38 | |
| Αχ,ωραία τρέχω να το διαβάσω!!!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 12:36 | |
| ενταξει νομιζω οτι η αναμονη αποζημιωσε αυτο που διαβασα.... τον καημενο τον εντουαρτ,του ηρθε σαν κεραμιδα...αλλα εχει τα δικια του....παλι ο καρλαιλ ελυσε το προβλημα,αν δεν πηγαινε αυτος δε θα γινοταν τιποτα.... μαρακι τα πηρες ολα παλι και εφυγες...απιστευτο κεφαλαιο....μπραβο σου.. | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:00 | |
| Γράφεις υπέροχα...... Κάθε κεφάλαιο σε συνεπαίρνει και σε βάζει στη θέση των ηρώων...... Σε κάνει να καταλαβαίνεις την ψυχοσύνθεση τους και τουσ λόγους που αντιδρούν έτσι.... - Σπόιλερ:
Ήταν ενα άρτιο κατα την γνώμη μου κεφάλαιο, επιτέλους αποκαλύπτεται η αλήθεια που αρχικά ίσως ο Έντουαρτ δεν μπορεί να διαχειριστει αλλα εξαιτίας της καταφέρνει επιτέλους να ξεσπάσει με την βοήθεια του Καρλαιλ... Επίσης μ άρεσε πολύ και η εύχαριστη εξέληξη για την Εσμέ......
| |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:04 | |
| απιστευτο κεφαλαιο , ολη αυτη η συναισθηματικη καταρρακωση ηταν απιστευτη | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:17 | |
| Ήταν καταπληκτικό!!!!!!!Ίσως και το καλύτερο από όσα έχεις γράψει!Αποδίδεις το συναίσθημα με τόσο ετκό καιατερ τροπο..για άλλη μια φορά συγχατήρια!!!!!!!! Περιμένω με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις του Έντουαρτ...! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:19 | |
| Τελειο κεφαλαιο Πιο πολυ απο ολους ομως λυπαμαι την Μπελλα. Φυσικα και πιστευω πως επρεπε να του ειχε μιλησει, αλλα παντα πιστευα πως το πραγματικο θυμα αυτης της ιστοριας ηταν εκεινη. Η Μπελλα αφησε την οικογενεια της, η Μπελλα ανελαβε σε μικρη ηλικια ενα παιδι, η Μπελλα δουλεψε σκληρα για να το μεγαλωσει. Ο Εντουαρντ... περασε και αυτος πολλα, αλλα και παλι... Οσο για την σταση του απεναντι της... Δεν την αξιζε |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:05 | |
| | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 14:46 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 15:09 | |
| καλα μαιρη μου συγκλονιστικο κεφαλαιο.!!πωπ πραγματικα ο εντουαρντ ρακος και ακομη χειροττερα..τον καημενο..ηταν πολυ δκληρο χτυπημα και ειδικα που το εμαθε απο αλλον και οχι απο την ιδια την μπελλα.!!οι εφιαλετες, το ποτο..πωπω πραγματικα δακρυσα σε κπ σημειο..και η μπελλα η καημενη..της ηρθαν ολα τουμπα.!!ο καρλαιλ επεμβει την καταλληλη στιγμη και παλι καλα τον συνεφερε.!!εχω κι εγω αγωνια γτ τι ακριβως γραφει το τετραδιο και πως εχει αποδωσει η μπελλα τη ζωη της στ χαρτι.!!και φυσικα το χαρουμενο γεγονος της εγκυμοσυνης της εσμι.!!!!!!αχ τι καλα.!!! ανυπομονω για το επομενο..!! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 15:16 | |
| ποπο τι να πω οτι και να πω λιγο θα ειναι εχω μεινει αναυδη πραγματικα ανυπομονω για το επομενο | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 15:28 | |
| Δεν ξέρω τι να πω! Είμαι λιγάκι ζαλισμένη από το διάβασμα και εκστασιασμένη από την πλοκή! Πραγματικά, ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να πω! Θεωρώ πως το να σχολιάσω την ακαταμάχητη γραφή σου, τις περιγραφές, τις εικόνες, τη μοναδική απόδοση των συναισθημάτων και την όλη ατμόσφαιρα, είναι ελάχιστα μπροστά στη φαντασία, τη μαγική και ονειρική φαντασία που έχεις! Σου βγάζω το καπέλο για το ταλέντο που έχεις να γράφεις εκπληκτικά και να συναρπάζεις, να καθηλώνεις, να συγκλονίζεις τους αναγνώστες σου! Συγχαρητήρια είναι η λέξη που αξίζει σε αυτό που κάνεις! Όσο για την πλοκή, κάθε στιγμή ήμουν τόσο αγχωμένη για τη συνέχεια! Εκεί δε, που ο Εντουαρντ έμαθε για το ότι η Μπελα έχει γιο, μου κόπηκαν τα πόδια! Αλλά κι εκεί που βγηκε απο το αυτοκίνητο και τους ειδε στο σχολείο! Η κατάσταση του Εντουαρντ επίσης, με συγκίνησε και με στεναχώρησε πάρα πολύ! Τα όνειρα που έβλεπε ήταν το κλειδί για αυτά που είχε ζήσει εως τότε με την "άγνωστη" κοπέλα που εν τέλει ήταν η Μπέλα! Θέλω διακαώς να μάθω τη συνέχεια και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, τώρα που τα περισσότερα πλέον έχουν ξεκαθαρίσει! Μπράβο σου και πάλι! Συνέχισε έτσι την εξαιρετική δουλειά! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 16:02 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα λέτε. Ήταν ένα περίεργο κεφάλαιο αλλά λίγο έως πολύ από την αρχή αυτής της ιστορίας ήξερα πως θα εξελλιχθούν τα πράγματα. Γνώριζα πως η Μπέλλα δεν θα έβρισκε ποτέ τη δύναμη να μιλήσει στον Έντουαρντ και εκείνος θα το μάθαινε με διαφορετικό τρόπο... Τα συναισθήματα του και οι αντιδράσεις του απόλυτα φυσιολογικά κατά τη δική μου γνώμη. Ναι, ο Έντουαρντ είναι άδικος με τη Μπέλλα αλλά δεν σκέφτεται καθαρά, νιώθει προδομένος και προσπαθεί να κάνει πάλι αυτό που έκανε πάντα. Να απομονωθεί, να διώξει μακριά όσα συνέβησαν, να μην τα ξανασκεφτεί ποτέ γιατί φοβάται να τα αντιμετωπίσει. Θυμάστε που σας είχα πει ότι η Μπέλλα είναι πιο δυνατή από τον Έντουαρντ; Νομίζω ότι από αυτό το κεφάλαιο μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα. Και ας μην ξεχνάμε ότι και ο Έντουαρντ είναι κατά κάποιο τρόπο θύμα σε όλη αυτή την ιστορία. Δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα ούτε για τη ζωή της Μπέλλα στο παρελθόν, ούτε για το παιδί του, ούτε για τον ρόλο του Κάρλαιλ. Και ο τρόπος που μαθαίνει την αλήθεια είναι σοκαριστικός. Παρακάτω θα δούμε την πλευρά της Μπέλλα, πως εκείνη αντιμετώπισε τα όσα συνέβησαν, πως ο Κάρλαιλ έφτασε στον Έντουαρντ και φυσικά το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους από εδώ και πέρα. Μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως τελικά αυτή η ιστορία είναι κουραστική, μήπως το τράβηξα πολύ μέχρι να μάθει ο Έντουαρντ την αλήθεια. Ξανακοιτάζοντας το όμως από την αρχή μέχρι εδώ ξέρω ότι έτσι ήθελα να είναι δομημένη αυτή η ιστορία. Ελπίζω το τέλος να σας αρέσει εξίσου μίας και πλησιάζουμε σιγά, σιγά. Και τότε όταν θα το ολοκληρώσω θα κάνω τον γενικότερο απολογισμό μου. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 17:47 | |
| Διάβασα κι εγώ το κεφάλαιο.Κι εμένα μου ήρθε ξαφνικό που έμαθε απο τον καθηγητή την αλήθεια,ήταν ο μόνος που δεν περίμενα να εμφανιστεί στο κεφάλαιο. Η έκπληξη και η μετέπειτα απόγνωση του Έντουαρντ ήταν απόλυτα εμφανής και τη βίωσα στο πετσί μου.Όταν δε είδε για πρώτη φορά το γιο του,ναι,νόμιζα ότι ήμουν κι εγώ παρούσα στην συνάντηση. Όταν κλείνεται στο σπίτι,δεν αφήνει κανένα μέσο επικοινωνίας,είναι σαν ζωντανός-νεκρός,είδα έναν Έντουαρντ όχι απλά να του έχει έρθει ένας κουβάς με παγάκια στο κεφάλι(όπως λέμε στο θέατρο)αλλά σαν να έχουν πατήσει το pause.Είναι τελείως άδειος,σοκαρισμένος,δεν ξέρει τι να κάνει,παλεύει με όλες τις πλευρές του εαυτού του,είναι όχι απλά συγχυσμένος,αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.Δε λειτουργεί τίποτα! Μετά την εμφάνιση του Κάρλαιλ που τα πράγματα καλυτερεύουν και ο Έντουαρντ φεύγει απο το κόμμα που βρισκόταν και αρχίζει να επιστρέφει στον κόσμο μας(welcome back!)συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και θέλει να ψάξει.Είναι η πρώτη φορά που αποκαλεί τον Ντάνιελ " γιο μου" και όχι " παιδί".Μετανιώνει για τη συμπεριφορά του και ψάχνει να χτίσει το χάσμα που δημιουργήθηκε μετά την απομάκρυνσή του τόσες μέρες. Και αυτό στο τέλος με την Έσμε,τι ήταν;Προσπαθείς να δείξεις ότι μετά απο τόσα χρόνια όλοι παίρνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει;Σαν η ζωή να πληρώνει αυτά που τους στέρησε τόσα χρόνια;Είναι κοινότυπο,εννοώ πάντα υπάρχει happy end και αυτό αρέσει σε όλους. Βέβαια,δε βιάζομαι.Θα περιμένω το τέλος για να δω αν όντως επαληθεύομαι. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά!Μήπως μπορείς να μας πεις πόσα κεφάλαια μένουν ακόμα απο το ΣΣΣ;Αν έχεις σχεδιάσει βέβαια πόσα απομένουν ακόμα | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 18:17 | |
| Δεν θα πω πολλα γιατι με καλυψανε συμφωνω με ολα οσα ειπανε...το μονο που θα σου πω ειναι οτι πραγματικα περιμενω με ανυπομονησια τη συνεχεια!! Μη τυχον κ πιασεις καμμια αλλη ιστορια...εδω μεχρι να τη τελειωσεις!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 16 Ιαν 2011 - 18:45 | |
| Όπως έχω πει δεν θα πιάσω άλλη ιστορία! Θα τελειώσω με αυτή και μετά θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα. Ολόκληρο πρόγραμμα έχω φτιάξει, το ξεχάσατε; Μόνο που πρέπει να γράψω το Lucky Star για τον ¶γιο Βαλεντίνο. Αλλά προς το παρόν δεν το έχω πιάσει, γράφω το επόμενο κεφάλαιο του ΣΣΣ! Να αναφέρω απλά ότι δεν προσπαθώ να δείξω ότι ο καθένας 'παίρνει ότι του αξίζει στη ζωή.' Αυτό που θέλω να πω είναι πως στη ζωή όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν αποκλείεται, πως η ζωή είναι απρόβλεπτη, όπως λέει και ο Κάρλαιλ ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει την επόμενη στιγμή. Αρκεί να έχουμε μέσα μας πίστη και αισιοδοξία! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:03 | |
| Μαρια ειλικρινα δεν εχω λογια!!!Ουτε στα ονειρα μου τετοια εξελιξη..ισως επειδη καπου μεσα μου πιστευα οτι η Μπελλα ειναι αρκετα δυνατη για να μιλησει αλλα...ηταν ειλικρινα απολαυστικο,γεματο με αγωνια και σασπενς αυτο το κεφαλαιο!Για ακομη μια φορα συνχαρητηρια!!!!Σε ευχαριστουμε για ακομα ενα τελειο κεφαλαιο που μας χαρισες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:06 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Χαίρομαι που σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο. Από την αρχή έτσι το είχα φανταστεί ακριβώς όπως και τη συνέχεια που θα δείτε παρακάτω Απλά επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι το επόμενο κεφάλαιο δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο μέχρι αυτό το ΣΚ. Αυτή ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, ήμουν πολύ κουρασμένη, συνέβησαν διάφορα και με πονάει κάπως και το χέρι μου και έτσι δεν προχώρησα όπως θα ήθελα. Αλλά μην ανησυχείτε δεν θα αργήσει πάρα πολύ, θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:15 | |
| Μην ανχονεσαι Μαρακι ειμαστε ικανες να περιμενουμε και ενα μηνα προκειμενου να γραψεις μεσα απο την καρδια σου τα τελευταια κεφαλαια Καλη ξεκουραση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 20 Ιαν 2011 - 19:22 | |
| Δεν θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο αυτό. Υπολογίζω μαζί με αυτό άλλα τρία συν έναν επίλογο σε δύο μέρη! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|