Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 21:55

Μαράκι και εγώ λυπάμαι πολύ αλλά δεν νομίζω πως βοηθάει αυτό.Ξεκουράσου πρόσεξε τον εαυτό σου και μην ξεχνάς πως είσαι ακόμη πολύ νέα και έχεις και μία κορούλα και είμαι σίγουρη πως αν φυσικά θα το θελήσεις θα κάνεις κι άλλα μωράκια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
edward cullen
Twilight Human
Twilight Human
edward cullen

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κιλκίς
Αριθμός μηνυμάτων : 34
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 22:09

Μαράκι μου λυπάμαι πολύ...Παντως εσυ να προσεχεις τον εαυτό σου!!!
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 2:19

Μαρακι μου τωρα ειδα το ποστ σου..δεν πειραζει μαρακι μου την επομενη φορα ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 10:19

Μαιρη μου μολις διαβασα το ποστ.
Ειλικρινα λυπαμαι πολυ. Sad Sad Sad Sad
Στεναχωρηθηκα πολυ οταν το διαβασα,αφου ημουν παρουσα οταν το ειπες στα κοριτσια...ησουν τοσο χαρουμενη και μαζι με σενα και εμεις!!!
Eιλικρινα ελπιζω την επομενη φορα ολα να πανε καλα!!
Εισαι μικρη ακομα,μην ανησυχεις!!!!!
Σκεψου θετικα και ολα θα πανε μια χαρα,θα το δεις!!!!!! huggie huggie huggie huggie
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 18:33

Καλησπέρα,

Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο της μίνι ιστορίας μου 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς'

http://jokastia.blogspot.com/2010/11/blog-post_19.html

Περιμένω τα σχόλια σας με μεγάλη αγωνία! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 19:03

Α ωραια!!!Οταν λες μινι ποσα κεφαλαια εννοεις,αν επιτρεπετε?
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 19:03

Η καινούρια ιστορία είναι Τ~Ε~Λ~Ε~Ι~Α! Για μία ακόμη φορά, ο τρόπος γραφής σας με συνεπήρε! Η ροή του λόγου ήταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή! Διαβάζεις και πραγματικά το ευχαριστιέσαι! Όσο για την ιστορία, μου άρεσε πάρα πολύ! Από την αρχή,...ψιλιάστηκα ποιο μπορεί να ήταν το σχέδιο της Μπέλα, αλλά δεν ήμουν εντελώς σίγουρη! Συγκεκριμένα, πίστευα πως ίσως κάνω λάθος! Όμως...απ'ότι φαίνεται το σχέδιό της είναι άκρως τολμηρό! Wink
Περιμένω πολλά από αυτό το καινούριο fanfic γιατί πραγματικά η υπόθεσή του που έχει πολύ πολύ ενδιαφέρον σε συνδυασμό με τον εκπλητικό τροπο γραφής σας, είναι το μυστικό της επιτυχιας! Χωρίς να θέλω να επαναλαμβάνομαι...γράφετε ΜΑΓΕΥΤΙΚ¶! Η γραφή σας είναι άριστη κατά τη γνώμη μου! Τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ ως αναγνώστης! Περιμένω με τόση αγωνία να διαβάσω τη συνέχεια!!! Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει!!! Σας αξίζουν συγχαρητήρια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 19:19

Είναι συνολικά έξι κεφάλαια.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια, θα το προτιμούσα να μου μιλάτε όλοι στον ενικό. Wink

Αυτή η ιστορία έχει πολύ ψωμί. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα και παρακάτω έχει πολλά να πει. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα πολύ διαφορετικά και θα την έκοβα περίπου στα τρία κεφάλαια. Αλλά εντελώς ξαφνικά βγήκαν από μόνα τους άλλα τρία. Και τα πρόσθεσα γιατί ένιωσα ότι έπρεπε να δώσω την ευκαιρία σε αυτούς τους χαρακτήρες να πουν και όλα τα υπόλοιπα που είχαν να πουν.

Είμαι πραγματικά περίεργη να δω τι πιστεύετε για τη Μπέλλα και πως νομίζετε ότι θα εξελιχθεί η ιστορία.

Περιμένω να ακούσω τι έχετε σκεφτεί! Wink
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 19:35

Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσκολο να καταλάβεις για ποιο λόγο το κάνει αυτό η Μπέλα... Τι την οδήγησε σε αυτό ή γενικότερα πώς το σκέφτηκε...! Επίσης, δεν μπορώ να σκεφτώ ποια μπορει να είναι η συνέχεια... Rolling Eyes Ο Έντουαρντ φαίνεται ότι έχει πολύ πολύ δυνατά συναισθήματα μέσα του γι αυτήν την κοπέλα, αλλά και η Μπέλα από την άλλη αφού τον ήθελε τόσο καιρό σημαίνει ότι κι αυτή με τη σειρά της είναι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο!!! Βέβαια...όσο...για το σχέδιό της...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα επακολουθήσει!! Αν θα το πετύχει και τι θα συμβεί μετά ή αν δεν το πετύχει, και πάλι τι θα γίνει...! Πραγματικά περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!! Smile Smile Smile Αφού είναι συνολικά 6 κεφάλαια...έχει πολύ ακόμη, όπως φαίνεται!! Ο τίτλος επίσης, είναι τέλειος! -ξέχασα να το αναφέρω!!!-

Να ρωτήσω και κάτι...?Θα μπει κεφάλαιο στο περιοδικό ή όχι από αυτή τη μίνι ιστορία...???
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 19:49

Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό Μαρία μου Sad δεν φτάνει που περιμένω με αγωνιά να διαβάσω στης δυο ιστορίες τώρα θα έχω αγωνια και για αυτήν WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 592681
τώρα λογικό είναι να βάλεις το δεύτερο κεφάλαιο γιατί δεν μπορείς να μας αφήσεις έτσι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 551700
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 19:56

Πωπω...ΦΟΒΕΡΗ ιστορια...Καταπληκτικη ιδεα!!!Η Μπελλα φαινεται απο χιλιομετρα μακρια οτι θελει να κανει κατι πονηρο...Εγω κατι εχω υποπτευθει,αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο.Αλλα γιατι λεει οτι καθε αγορι που μαθαινει κατι για εκεινη,δεν θελει να κανει τιποτα με εκεινη?Γι'αυτο ειμαι πολυ περιεργη.Οσο για τον Εντουαρντ...ειναι τοσο γλυκος!!!Και φαινεται οτι την εχει ερωτευτει για τα καλα και για αυτο κατι μου λεει οτι ο Εντουαρντ θα δεχτει την προταση της Μπελλα,οποια και αν ειναι αυτη.Περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο κεφαλαιο!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 4947
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:00

Όχι, τελικά δεν θα μπει κάποιο μέρος της ιστορίας στο περιοδικό και αυτό επειδή έχουμε κάποια προβλήματα με αυτό και δεν ξέρουμε πότε θα ανέβει το επόμενο τεύχος.

Επόμενο κεφάλαιο για αυτό σε μία εβδομάδα! Wink

Όπως είχα γράψει κάπου παραπάνω νέο κεφάλαιο θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή. Μην ανησυχείτε πάντως, η ιστορία είναι ολοκληρωμένη! Wink

P.S. θα ήθελα να ακούσω με λεπτομέρειες τι περνάει από το μυαλό σας για το σχέδιο της Μπέλλα!
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:15

Δεν θα μπει δηλαδή στο τεύχος!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Όσο για το σχέδιό της...ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα! Ίσως θα έλεγα ότι είναι ένα κορίτσι που δεν έχει καθόλου εμπειρίες πάνω στο θέμα το οποίο θετει στον Έντουαρντ, και τον βρίσκει ίσως τον κατάλληλο για να τη "βοηθήσει"! Όμως...τι σχέδιο μπορεί να έχει...? Αυτό που λέει..το ότι δεν είναι κουτή...με μπερδεψε λιγάκι! Επίσης, τι έχει στο σπίτι της, όπου εκεί θα δει αν θα δεχθεί ο Έντουαρντ! Βέβαια μου πέρασε και κάτι άλλο από το μυαλό, αν και δε νομίζω να ισχύει...Μήπως θέλει να κάνει κάποιον "φίλο" της να ζηλέψει...? Και γι αυτό θέλει τον Έντουαρντ? Αλλα και πάλι αυτό το σενάριο δεν μου κολλάει!!! Αχ!!! Είμαι τόσο περίεργη να μάθω τη συνέχεια!!! Την άλλη Παρασκευή τώρα...??? Shocked Shocked Σίγουρα θα αξίζει τον κόπο, αλλά αγωνιώ τόσο πολύ!!!
Δε νομιζω να έφτασα κοντά στη συνέχεια... Rolling Eyes
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:18

παντα με κεντριζουν οι ιστοριες που δεν τα λενε ολα απο την αρχη και
αφηνουν ερωτηματικα...μου αρεσει!!!
Θελω γρηγορα τη συνεχεια!!!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:20

Με αυτά που διάβασα η πρώτη σκέψη ήταν πως η μπελλα δεν μπορεί να κάνει παιδιά
και δεν θέλει να ερωτευτεί και για αυτό και θα κάνει μια σχέση μονό για σεξ για να μην πληγωθεί
Το ξέρω είναι κουτό αλλά αυτό μου ήρθε lol! lol!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:20

πολυ ωραια ιστορια και τρελα ενδιαφερουσα, ανυπομονω για την συνεχεια!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:36

Wow για ακομη μια φορα.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 31995 Φωτιες μας αναψες παλι βρε Μαιρη.... lol! Παρα πολυ καλη αρχη μας τραβηξες κατευθειαν μεσα στην ιστορια....οσο για τον Εντουαρντ πιανιστα τι να πω.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 432569

Και μενα ομολογω πως αυτο μου περασε απο το μυαλο....Αυτο η οτι ισως πασχει απο καποιο σεξουαλικο νοσημα η κατι τετοιο....[πιθανον τελειως ασχετο] WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 686606
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:43

Μαρια αυτο ειναι μαζοχισμος....μια φορα την εβδομαδαααααα;;;;;;
τι ειναι σηριαλ;;;;;;;
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 20:52

μαρεσει το μια φορα την εβδομαδα.....

μαρακι ενδιαφερουσα ιστορια και ανιγματικη για μενα....

αχ τι θα ζησουμε παλι.. Smile Twisted Evil
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 14:04

Κορίτσια καλημέρα!

Όπως σας είπα και χτες, ένα κεφάλαιο την εβδομάδα θα έχουμε σε αυτή την ιστορία. Και αυτό για να έχει αξία και κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά σας, να έχετε κάτι να περιμένετε. Wink

Οπότε κάθε Παρασκευή θα έχουμε στάνταρ νέο κεφάλαιο και μέσα στην εβδομάδα θα σας βάζω και ένα μικρό Teaser του επόμενου κεφαλαίου για να σας ανάβω λίγο τα αίματα! Razz

Όχι τίποτα άλλο αλλά χρειάζομαι αυτό τον χρόνο για να σας κρατάω ζεστούς μπας και αξιωθώ ταυτόχρονα και γράψω κάνα κεφάλαιο παρακάτω για το ΣΣΣ.

Μου άρεσαν αυτά που είπατε για τη Μπέλλα όπως π.χ. αυτό που είπε κάποιος ότι ίσως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ναι, αυτό θα μπορούσε να είναι, θα είχε ενδιαφέρον σαν ιστορία να δούμε κάτι τέτοιο αλλά στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα της Μπέλλα δεν είναι αυτό...

Αυτά προς το παρόν, μέχρι το επόμενο κεφάλαιο περιμένω κι άλλες γνώμες κι άλλες εντυπώσεις. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 906998
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 14:06

wiiiii!!!

Mαιρη μου!!!THN ΑΓΑΠΩΩΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ειναι τοσο διαφορετικη!

τοσο ξεχωριστη!!!

makes me dream...
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 737142
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 14:20

Εγώ διάβασα χθες τη μίνι ιστορία,όσο ήταν ζεστή ακόμα!
Είχα και ακόμα έχω ενδοιασμούς για να πω τη σκέψη μου(ναι low self-confidence είναι αυτό που με χαρακτηρίζει απόλυτα!)
Σκεφτόμουν όμως το άκρως αντίθετο με την vikaki21...ότι δηλαδή εφόσον δεν μπορεί να κάνει σταθερή σχέση με κανένα,θέλει κάποιον απλά και μόνο για να μείνει έγκυος και μετά να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.
Επίσης,μου πέρασαν και κάποια άλλα πράγματα απο το μυαλό αλλά δεν πρόκειται να τα αναφέρω,πρώτον για να μη με περάσετε για λυσσάρα και δεύτερον γιατί είναι άκρως ακατάλληλα.
Έτσι,θα περιμένω τα επόμενα κεφάλαια για να διαπιστώσω αν έπεσα κοντά!
daisyalicecullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : London <3
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 14:25

μαρια μου η μινι ιστορια σου ειναι καταπληκτικη!!!
ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια!!!... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 98735
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 15:19

Θα είναι μεγάλο ποστ, προειδοποιώ! tongue

Μετά από ατελείωτες δουλειές του σπιτιού,και αφού θυμήθηκε εχθές όλη η θεσσαλονίκη να περάσει από το σπίτι να με δει, κυριολεκτικά έλιωσε μπροστά από τον υπολογιστή.Ανοίγω το φόρουμ και βλέπω πως το τόπικ σου έχει πάρει για άλλη μια φορά φωτιά! Λέω από μέσα μου έχει γούστο να ανέβασε ΣΣΣ,ανοίγω μπλοκ σου και βλέπω "Βαθιά σημάδια της καρδιάς"!Απογοητεύτηκα στην αρχή που δεν ήταν ΣΣΣ,αλλά με το που διάβασα το πρώτο κεφάλαιο,έμεινα μ*λακάς να κοιτάω την οθόνη,και εννοείται πως κατευθείαν είπα "Πόσο ακόμα θα μας τρελάνεις,πόσο;" ...Και μετά προς μεγάλη μου στεναχώρια είδα ότι θα είναι μόνο 6 κεφάλαιο....!

Τώρα για την Μπέλλα πέρασαν τρελές ιδέες από το μυαλό,τρελές και πολλές! Ας πω όμως αυτές που μου φαίνεται πιο.....λογικές!

1)Το προφανές πως μάλλον θέλει παιδί,αλλά άμα ήταν έτσι,δεν θα ζητούσε μόνο τα...;!;WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 686606

2)Μάλλον δεν ψάχνει σοβαρή σχέση και θέλει απλώς να περνάει καλά... Wink

3)Μήπως με όσους έκανε σχέση ποτέ δεν προχωρούσε στο επόμενο βήμα;Και θέλει απλά να δει πως είναι; WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 271609

4)Επειδή είχε και κάποια πιο προχωρημένα πράγματα,sex shop,"ταινίες" κλπ,μήπως βαρέθηκε της απλές συνευρέσεις και θέλει κάτι το καινούριο; Γιατί όμως και αν το κάνεις το καινούριο πράγμα είναι άλλο πράγμα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 876749

ΟΥΦ! Αυτά από εμένα,μπερδεύτηκα και εγώ η ίδια! Θα περιμένω μέχρι την επόμενη Παρασκευή να δω τι στο καλό συμβαίνει! Μέχρι τότε,φιλιά πολλά! kiss
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 16:16

Μαιρη μ πολυ ωραια και ενδιαφερουσα η καινουρια ιστορια....μου αρεσε παρα πολυ.!!!!!φυσικα μου εχουν δημιουργηθει πολλα ερωτημαρα τ οποια λογικα θα απαντηθουν στα επομενα κεφαλαια.!!!ανυπομονωγια τη συνεχεια.!!μπραβο για αλλη μια φορα εσκισες.! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 12 201917

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: