| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 18:45 | |
| Κορίτσια έχω μείνει άφωνη - σοκαρισμένη με τα σχόλια σας. Αυτό το κεφάλαιο μου φαινόταν άνευρο και σε πολλά σημεία ένιωθα ότι επαναλάμβανα τα ίδια πράγματα. Όπως είπα και παραπάνω ευτυχώς που με βοήθησε η Έρη. Δεν περίμενα πάντως να σας αρέσει τόσο πολύ, ίσως έχει να κάνει επειδή σας είχε λείψει πολύ η ιστορία. Λοιπόν το επόμενο κεφάλαιο να υπολογίσετε περίπου σε μία εβδομάδα, λογικά μέχρι το επόμενο ΣΚ μίας και έχω ξεκινήσει ήδη να το γράφω! Θέλει βέβαια δουλειά και καλύτερα να είστε προετοιμασμένες γιατί αν αυτό εδώ σας φάνηκε μελαγχολικό μάλλον το επόμενο θα σας φανεί θλιβερό. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο προς το παρόν. | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 20:02 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:08 | |
| εγώ για να είμαι ειλικρινής μπερδεύτηκα λίγο γιατί την τελευταία φορά που το είχα διαβάσει είχα μείνει εκεί που ο Εντ την έπιασε με το παιδί γυρίζοντας απο το πάρκο το άλλαξες???? διαβάζοντας τα δύο τελευταία κεφάλαια έμεινα με κομμένη την ανάσα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ την Μπέλα και καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους που την κάνουν να μην μπορεί να του αποκαλύψει τίποτα τον αγαπάει τόσο βαθιά και τόσο καιρό που νιώθει ότι θα χάσει ότι έχει κερδίσει μετά απο τόσα χρόνια περιμένω με αγωνία την συνέχεια που είμαι σίγουρη ότι θα μας καθηλώσει | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:13 | |
| Πότε ρε παιδιά την πιάνει ο Έντουαρντ με το παιδί γυρίζοντας από το πάρκο και δεν το θυμάμαι; Δεν έχω κάνει καμία απολύτως αλλαγή. Ή το έχεις μπερδέψει με άλλο φανιφικ ή δεν θυμάσαι καλά. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 22:03 | |
| τι να σου πω ματάκια μου έτσι νόμιζα συγνώμη μάλλον θα το μπέρδεψα με άλλο τα διαβάζω όλα μαζί και μετά δεν ξέρω τι μου γίνεται | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 22:07 | |
| Μην ανησυχείς, κι εγώ το παθαίνω αυτό πολύ συχνά ειδικότερα όταν ο δημιουργός έχει πολύ καιρό να ανεβάσει καινούριο κεφάλαιο. Γιαυτό συνήθως ξαναδιαβάζω λίγο το τελευταίο! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 9 Ιαν 2011 - 22:18 | |
| και εγώ το ίδιο έκανα όταν είδα ότι η συνέχεια δεν κόλλαγε με αυτό που θυμόμουν εγώ και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως εξελίχθηκε | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 17:22 | |
| τελεια η συνεχεια απο το ΣΣΣ ηταν φανταστικη πραγματικα με εχει φαει η αγωνια για την συνεχεια σε τι σημειο το εκοψες......αν ειναι δυνατον θελω να δω την συνεχεια οπωςδηποτε κυριως την αντιδραση του εντουαρντ οταν μαθει για τον γιο του....μακαρι να το εχουμε πριν το ΣΚ ανυπομονω....ηταν τελειο μπραβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 18:43 | |
| Μπορώ να πω ότι το επόμενο κεφάλαιο πάει αρκετά καλά αν και έχω τους ενδοιασμούς μου ακόμα... Θέλει δουλειά για να γίνει τόσο καλό όσο το ονειρευόμουν όλον αυτό τον καιρό! Η Έρη βοηθάει όπως πάντα φυσικά! Θέλω στ' αλήθεια αυτή η ιστορία να βγάζει όλα τα συναισθήματα, όλη τη δυναμική την οποία κρύβει. Θέλω να τη λατρεύετε το ίδιο από την αρχή μέχρι το τέλος! Γιατί κι εγώ τη λατρεύω! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 18:47 | |
| Κι εμείς λατρεύουμε εσένα που λατρεύεις εμάς που λατρεύουμε και τα fanfics σου! | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 18:51 | |
| - Fay1765 έγραψε:
- Κι εμείς λατρεύουμε εσένα που λατρεύεις εμάς που λατρεύουμε και τα fanfics σου!
χαχαχαχα εχει δικια πλακα πλακα ποια ιστορια θα ανεβασεις?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 18:58 | |
| - annia έγραψε:
- Fay1765 έγραψε:
- Κι εμείς λατρεύουμε εσένα που λατρεύεις εμάς που λατρεύουμε και τα fanfics σου!
χαχαχαχα εχει δικια πλακα πλακα ποια ιστορια θα ανεβασεις?? Χαίρομαι που η λατρεία είναι διάχυτη ανάμεσα μας! Πλάκα, πλάκα μη νομίζετε ότι κι εγώ δεν νιώθω ανασφάλεια Μόλις έστειλα πμ στην Έρη για υποστήριξη! Και φυσικά θα συνεχίσω με σιωπή στο σκοτάδι! Το έχω πει ότι θα παραμείνω σε αυτό μέχρι να το τελειώσω και θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι δεν έχει πολύ ακόμα. Γύρω στα τρία κεφάλαια συνολικά μαζί με αυτό που γράφω και πιθανότατα έναν επίλογο σε δύο μέρη. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 19:08 | |
| Δε χρειάζεται να νιώθεις ανασφάλεια καθόλου.Αυτό το παθαίνω κι εγώ με τα βιβλία που γράφω. Για 'μένα δεν είναι ποτέ επαρκή όσα γράφω και νομίζω ότι άλλοτε γίνομαι κουραστική κι άλλοτε πολύ περιληπτική ή επαναλαμβανόμενη κι άλλες φορές νιώθω ότι δεν τα διατύπωσα σωστά. Οι άλλοι που τα διαβάζουν τα θεωρούν αριστουργήματα.Όσα γράφεις εσύ είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι και γι' αυτό άλλωστε έχουν τόση απήχηση. Δε λέμε καλά σχόλια αβέρτα γιατί είσαι η βασίλισσα του forum αλλά γιατί τα αξίζεις. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα το ΣΣΣ,όχι γιατί δε μου αρέσει,κάθε άλλο,αλλά είμαι περισσότερο κολλημένο με το 1920 αλλά και γιατί θέλω να δω νέο υλικό από εσένα. Καλή συνέχεια λοιπόν και όσο εσύ θα γράφεις,εμείς θα σε στηρίζουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 19:44 | |
| Λοιπόν μερικές φορές νιώθω έτσι πραγματικά. Σπάνια είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Ευχαριστώ για τη στήριξη σας, είναι αυτό που πραγματικά χρειάζομαι! | |
|
| |
annia New Moon Victim
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 21:43 | |
| Παιδιά γράφω! Μην ανησυχείτε! | |
|
| |
annia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 21:44 | |
| οκ ηρεμισα μηπως εχεις αποφασησει ποτε θα το ανεβασεις?????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 21:56 | |
| Όπως είπα και χτες μάλλον το ΣΚ που μας έρχεται. Υπομονή! | |
|
| |
annia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 23:36 | |
| | |
|
| |
annia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 23:38 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 10 Ιαν 2011 - 23:55 | |
| Ανυπομωνουμε..... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 12 Ιαν 2011 - 13:28 | |
| Το διαβασα καλαααααα απλα υπεροχο!!!!!!!!!! τοσα συναισθηματα καταφερνεις και τα αποδιδεις τοσο υπεροχα το εκοψες σε κρισιμο σημειοο εχω αγωνια........... πως θα αντιδρασει ο εντουαρντ?????? θα θυμωσει με την μπελλα θα τη διωξει????? τι θα γινει???θα χωρισουν???? πως θα αισθανεται με τον εαυτο του οταν μαθει την αληθεια???? θα θεωρησει υπεθυνη τη μπελλα????τον καρλαι????η τον ιδιο του τον εαυτο???? θα την πιστεψει αμεσως??? θα θελησει να δει το παιδι????? τοσες πολλες αποριες............ανυπομονω για νεο κεφαλαιο!!!!!!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 14 Ιαν 2011 - 19:27 | |
| Τελειώνει??? Τι κρίμα!!! Μου αρέση πολύ αυτή η ιστορία και μου φαίνεται κάπως να τελειώσει... Αλλά φυσικά εσύ ξέρεις... τι να πώ...??? Ανυπομονώ για αύριο ή μεθαύριο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 14 Ιαν 2011 - 20:05 | |
| Ναι τελειώνει σιγά σιγά... αχ όλα κάποτε τελειώνουν! Δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι έχει βγει όλο περίπου όπως το είχα φανταστεί από την αρχή και οπωσδήποτε δεν είναι το είδος της ιστορίας που θα μπορούσε να γίνει σαπουνόπερα. Δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να ανεβάσω αύριο το νέο κεφάλαιο, πιθανότατα την Κυριακή! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 15 Ιαν 2011 - 13:11 | |
| Yπέροχα!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|