| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 19:09 | |
| Πω πω πω!Μόλις είδα ειδοποίηση νέου μηνύματος στο τόπικ λέω "Παναγίτσα μου,πες μου ότι έχουμε νέο κεφάλαιο" Αλλά αυτό που διάβασα με έκανε τόσο μα τόσο χαρούμενη,σαν να είναι έγκυος ένα δικό μου άτομο!Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου,να ξεκουράζεσαι και άσε μας εμάς να περιμένουμε.Τα μωρά σου πάνω απο όλα! | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 19:24 | |
| αχ συγχαρητηρια μελλουσα μαμα!!!με το καλο!!!σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!αχ πολυ χαρηκα!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 21:35 | |
| Εντελώς ενημερωτικά και για όποιον ενδιαφέρεται ανέβασα στο blog μου τα υπόλοιπα κεφάλαια του Love Spirit από Κάντυ και έτσι τώρα υπάρχει ολόκληρη ιστορία για όποιον θέλει να τη διαβάσει! Και έβαλα επίσης τα 7 πρώτα κεφάλαια της ιστορίας μου 'Θα σε δω ξανά'και αυτή από Κάντυ αλλά πιστεύω από τα καλύτερα που έχω γράψει ποτέ. Θα με ενδιέφερε πολύ όσοι τη διαβάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας. Υπάρχουν ακόμα άλλα εφτά κεφάλαια που δεν έχω ανεβάσει ακόμα αλλά θα τα προσθέσω σύντομα. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 21:47 | |
| Παω να τα διαβάσω!!!!!!!!!!!!!!! Τρελάθηκα απο χαρά!!!! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 21:50 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 22:56 | |
| Συγχαρητηρια Μαρακι και με ενα πονο... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 22:59 | |
| Μαριαααααααααααααααααα... τι τελεια νεα ειναι αυταααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σου ευχομαι οοοοοολα καλα μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!!! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 23:11 | |
| Μαράκι ξέρεις τι γνώμη μου για τα πρώτα κεφάλαια και πως Α-ΝΥ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΩ για τα επόμενα | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 29 Οκτ 2010 - 1:50 | |
| Μαρια συγχαρητηρια!.Σου ευχομαι καλη δυναμη.Εχοντας διδυμα η ιδια ,ξερω οτι θα σου χρειαστει. Πρωτα η οικογενεια. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 30 Οκτ 2010 - 15:33 | |
| η καινουργια σου ιστορια ειναι μαγευτικη πραγματικα συγχαρητηρια με ειχε καθυλωσει 2 μερες στον υπολογιστη και την διαβασα γιατι δεν ειχα τον χρονο να τα διαβασω ολα μαζι....οι χαρακτηρεσ ειναι υπεροχοι μακαρι ο τρει και η μαντυ να μην χωρισουνε σε παρακαλω κανε την μαντυ να του μιλησει και να τον παει σε εκεινη την κοπελα ωστε να του δειξει οτι η ιστορια τους ξεκιναει χρονια πριν,γιατι δεν θελει να του μιλησει.....οσον αφορα για την κοπελα που κυνηγαει τον τρει και πηρε και τον ρολο(τα νευρα μου με ειχαν πιασει δεν ηθελα να παρει εκεινη τον ρολο αλλα ξερω πως αυτο δεν θα σε διεκολυνε στην συνεχεια της ιστοριας) μακαρι να εξαφανιστει απο προσωπου γης για τουλαχιστον 50 ζωες...... πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα που εχεις γραψει....νιωθω οτι ζω και εγω την ιστορια μαζι τους ειναι τοσο παραστατικα...αλλωστε πετυχες και το θεμα που με ενδιαφερει πολυ τις προηγουμενες ζωες.....εχω μια απορια παντως αυτη η κοπελα που τον κυνηγαει ηταν και στην προηγουμενη ζωη του?και αν ναι επαιξε καποιο ρολο?ελπιζω αυτα τα επομενα 7 κεφαλαια που ειναι σχεδον ετοιμα να μην αργησουν αγωνιω για την συνεχεια βεβαια δεν θελω να σε πιεσω πρωτα απο ολα η υγεια σου και το παιδακι σου και παλι συγχαρητηρια | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 30 Οκτ 2010 - 15:41 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και την αγάπη σας. Εύχομαι σε όλες σας ότι καλύτερο, να είστε πάντα ευτυχισμένες! Για το 'Θα σε δω ξανά' ήταν μία ιστορία που πιστεύω ότι ήταν ενδιαφέρουσα ειδικότερα επειδή είχε να κάνει με προηγούμενες ζωές, με μετεμψύχοση κ.τ.λ. Απλά κάποια στιγμή κάτι συνέβη και ουσιαστικά δεν την ολοκλήρωσα. Τα άλλα εφτά κεφάλαια υπάρχουν και μέχρι αύριο το αργότερο θα τα έχω ανεβάσει θα σας ενημερώσω. Αλλά είναι σαν να λείπει ο επίλογος. Ουσιαστικά η ιστορία ολοκληρώνεται κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να πει κανείς ότι τελειώνει αλλά λείπει αυτό το κάτι που το κάνει ξεκάθαρο ότι είναι το τέλος. Τώρα μη με ρωτήσετε γιατί δεν έγραψα το 'τέλος'. Πολύ απλά δεν μπόρεσα, δεν μου έβγαινε. Πολλές φορές με ρωτάνε αν θα γράψω αυτό το τέλος και η απάντηση είναι πως όχι. Ακριβώς επειδή δυστυχώς δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να μπω σε αυτό το mood πια. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα για εμένα από τότε και είναι αδύνατον να γράψω κάτι και να μην έχει τρελή διαφορά με όλο το προηγούμενο. Αλλά και πάλι το πιο δύσκολο είναι το ότι δεν μπορώ έτσι κι αλλιώς να μπω σε αυτή την κατάσταση. Τέλος πάντων, όσοι το διαβάζετε και θα διαβάσετε και το υπόλοιπο φαντάζομαι ότι θα ικανοποιηθείτε! Για το 1920 ελπίζω πως μέχρι αύριο θα καταφέρω να τελειώσω το επόμενο κεφάλαιο... Ελπίζω... | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 30 Οκτ 2010 - 15:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 31 Οκτ 2010 - 20:22 | |
| συγνωμη αν σε ενοχλω αλλα παιζει να ανεβουν τα επομενα 7 κεφαλαια του θα σε δω ξανα σημερα το βραδυ??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 31 Οκτ 2010 - 21:28 | |
| Ναι, τα επόμενα 7 κεφάλαια του Θα σε δω ξανά είναι στο blog μου και όποιος θέλει μπορεί να περάσει και να τα διαβάσει! Περιμένω τις εντυπώσεις σας! Το νέο κεφάλαιο 1920 λογικά το αργότερο αύριο. Είναι έτοιμο αλλά θέλει edit και δεν νομίζω ότι θα την παλέψω απόψε... Βλέπεις έχει και τον Τζόναθαν στην TV και με ξεμυαλίζει! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 31 Οκτ 2010 - 22:13 | |
| Κατ'αρχάς Μαράκι(εύχομαι να επιτρέπετε ο ενικός) συγχαρητήρια!!!! Να είναι καλότυχο και υγιές όπως και εσύ να μην μας κουράζεσαι. Είναι πάρα πάρα πολύ ωραία τα 7 καινούρια κεφάλαια!!! Και περιμένουμε το 1920!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 1 Νοε 2010 - 21:08 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 1 Νοε 2010 - 21:10 | |
| | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 1 Νοε 2010 - 21:11 | |
| τρεχουμε να το διαβασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 1 Νοε 2010 - 21:46 | |
| Μαρακι για αλλη μια φορα εγραψες ενα υπεροχο κεφαλαιο.... η εξομολογηση της αλις ηταν παρα πολυ ωραια..επιτελους καταλαβαμε γιατι συμπεριφεροταν ετσι..και ειλικρινα την καταλαβαινω..ελπιζω η μπελλα να εχει δικιο και να πανε καλα τα πραγματα. Ημουν σιγουρη οτι το μενταγιον θα ηταν δωρο του εντουαρτ.....οσο για το τελος ηταν απλα τελειο..Ο εντουαρτ για αλλη μια φορα εδειξε στη μπελλα οτι δεν πρεπει να νιωθει μειονεκτηκα για τον εαυτο της..
αχ μπραβο μαρακι μου ηταν παρα πολυ ομορφο... | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 1 Νοε 2010 - 21:59 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 1 Νοε 2010 - 22:54 | |
| Πω πώ!Επιτέλους γυρίζουμε στην παλιά καθημερινότητα! Μου άρεσε η αναφορά στην ισπανική γρίπη.Γενικά τέλειο και αυτό το κεφάλαιο και ένιωσα πως συμμετείχα κι εγώ στα γεγονότα. Ένιωσα τα συναισθήματα του καθενός ξεχωριστά!Μπράβο για ακόμα μια φορά! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|