Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:47

Καλά το κεφάλαιο ήταν καταπληκτικό! Τα είχε όλα... Αγωνία για την αντίδραση του Έντουαρντ όταν θα έβλεπε την Μπέλλα, πάθος, λεμονάδα x 2, τον Έντουαρντ να τα παίρνει στο κρανίο (όταν θυμώνει ο Έντουαρντ, εγώ φουντώνω!!! Razz )

Τώρα για το outtake Τζάσπερ-¶λις, και εγώ θα προτιμούσα να είναι από τη συνέχεια της σχέσης τους, γιατί προς το παρόν ο Τζάσπερ δείχνει λίγο... αδιάφορος να το πω;;; Θα μου άρεσε να δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση από μια νεανική τρέλα σε ένα έρωτα επιπέδου Έντουαρντ-Μπέλλα! (Το πιάσατε το υπονοούμενο; Wink )

Φυσικά και ανυπομονούμε για την μίνι ιστορία, αν και νομίζω ότι στο τέλος θα θέλουμε κι άλλο (Τώρα που σκέφτομαι το Cinderella story και το Do you believe in fate, είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα θέλουμε κι άλλο! study )
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:54

χμμ...

Σχέση επιπέδου Έντουαρντ - Μπέλλα δεν υπάρχει άλλη! Είναι μόνο μία!

Ο Τζάσπερ δεν είναι αδιάφορος, απλά είναι παρορμητικός και δεν ξέρει τι θέλει. Η ¶λις πάλι είναι μικρή και κάπως ανώριμη. Οι δυό τους μάλλον έχουν δρόμο μπροστά τους αλλά εντάξει αυτή είναι μία αισιόδοξη ιστορία γενικότερα και δεν μου αρέσει να παιδεύω ιδιαίτερα τους ήρωες μου! Wink

http://www.jokastia.blogspot.com
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:55

ROBELINA έγραψε:
, θα ηθελα μα πω για την ιστορια
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚ¶ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΎΜΑΤΑ ΤΟ 1920 εχω εθιστει κανονικοτατα , ειμαι τρελη φαν της ιστοριας αυτη , και στην ουσια οι λεμοναδες ειναι ενας τροπος να καταλαβαινουμε τα συναισθηματα τους , οσο για την αλλη ιστορια SILENCE IN THE DARK ενταξει ειναι φοβερη, τι να π το ταλεντο σου ειναι απεριγραπτο . Τώρα οσο αφορα τις λεμοναδες εμενα δεν με χαλαν καθολου , μου αρεσεουν τρελα , αλλωστε τις περισσοτερες φορες οι λεμοναδες κτυβουν και ρομαντισμο

συμφωνω απολυτα Smile Smile
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:59

WhiteQueen έγραψε:
Το πρώτο μέρος της μίνι ιστορίας θα αναρτηθεί στο περιοδικό μας τις επόμενες μέρες! Wink

Ωραια! Ανυπομονω! kiss WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 98735
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 10:22

Καλημέρα σε όλους! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 6512

Περάστε αν θέλετε από το blog μου να πάρετε μία γεύση για το κεφάλαιο 20! Προσοχή! Δεν είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο! Απλά ένα teaser... Wink

http://jokastia.blogspot.com/2010/10/1920-teaser-20.html

Και περιμένω αντιδράσεις και σχόλια! Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό στην εικόνα; WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 906998
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 12:09

κανενα δωρο του εντουρτ στη μπελλα?????η εχει σχεση με την αλις????? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 616544
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 12:38

Πωπω μπαινω και διαβαζω κεφαλαιο 19 και teaser 20!!! Καλα εκεινη η σκηνη που βρισκονται ειναι τοσο εντονη συναισθηματικα που ανατριχιασα σε ενα σημειο. Οπως συνεβη και εκει που η Μινα προσπαθουσε να πεισει την Μπέλλα. Αυτη η αναμνηση των ορκων ηταν τοσο .... δυνατη.....
Και το teaser........ μηπως η Μπέλλα ειναι εγκυος??????
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 13:11

χμμ περνάνε πολλά από το μυαλό μου! Μια εκδοχή είναι να το πήρε ο Τζάσπερ για την ¶λις,αν και δεν το πολύ πιστεύω....(πάντως αν όντως είναι έτσι,ανέβηκε στα μάτια μου,όχι για το ακριβό κόσμημα αλλά για την κίνηση WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 474941,όμως όπως είπα,δεεεεν πιστεύω ο Τζάσπερ να έκανε κάτι τέτοιοCrying or Very sad ...τουλάχιστον όχι μόνος του! Όλο και ένα χεράκι θα έβαλε ο Εντ αλλά καλύτερα να μην προτρέχω!!!)...Μια άλλη εκδοχή είναι να έκανε δώρο ο Έντ στην Μπέλλα, αλλά μπορεί και όχι γιατί ξέρει πως αντιδράει η Μπέλλα με τα ακριβά δώρα, ολόκληρο σκηνικό είχε γίνει πριν τον γάμο! Εκτός και αν υπάρχει λόγος να της κάνει δώρο,κάποια εγκυμοσύνη WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 98735 ή ένα γεγονός πχ γενέθλια...!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 737142 ... Επίσης μπορεί να είναι οικογενειακό κειμήλιο και ο Εντ να αποφάσισε να το δώσει στην Μπέλλα!!! Και μια τελευταία ιδέα να το πήρε η Μπέλλα δώρο στην ¶λις για τον γάμο της!! Smile (Εγώ βέβαια από το μαλλί θα την έπερνα, σιγά μην της έκανα και δώρο! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 872396 αλλά όπως είπα και πριν ας μην προτρέχω )
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 17:02

Είναι πανέμορφο.Εύχομαι να είναι δώρο του Έντουαρντ στη Μπέλλα για μία πιθανή εγκυμοσύνη μου είπε η Ζωίτσα ή μία ρομαντική βόλτα στην πόλη και ένα δώρο για την γυναίκα του?
Να ρωτήσω κάτι το κεφάλαιο 20 θα είναι στα ελληνικά ή τα αγγλικά γιατί το κομματάκι για εκείνο είναι στα αγγλικά.
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 19:31

εγω δε νομιζω να ειναι για εγκυμοσυνη..ποσος καιρος εχει περασει απο το γαμο?????εκτος και αν παει λιγο αργοτερα..
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 21:07

Μου αρέσουν πολύ αυτά που έχετε γράψει. Λίγο έως πολύ έχετε πέσει μέσα, έτσι κι αλλιώς δεν ήταν δύσκολο πολύ να φανταστεί κανείς τι είναι αυτό! Wink

Λοιπόν ναι, αυτό είναι ένα δώρο του Έντουαρντ για τη Μπέλλα, θα δείτε στη συνέχεια τις λεπτομέρειες, δεν θα πω τίποτα περισσότερο!

Το κειμενάκι από κάτω είναι στα αγγλικά, ακριβώς όπως το πήρα από εκεί που βρήκα τη φωτογραφία και το έβαλα επειδή με συνέπαρε λόγω του ότι είναι πραγματικά εποχής 1920! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 616544

Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο και έχω τελειώσει το outtake που σας έλεγα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 906998
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 21:20

Αχ πώς το κανεις αυτο??? Να μας γεμιζεις με αγωνια με μερικες μονο λεξεις???? ...frustrating οπως θα ελεγε και ο Εντουαρντ
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 21:57

μαιρη μου με αυτο το teaser φωτιες αναβεις.!!τωρα ανυπομονω για τη συνεχεια ακομη περισσοτερο.!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 6512 δωρο του εντ αλλα γτ οεο.;ανυπομονω να μαθω..!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 17:59

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα απλά να σας πω ότι δεν ξεχάστηκα και πως το κεφάλαιο 20 συνεχίζεται κανονικά και λογικά μέχρι το ΣΚ θα είναι έτοιμο. Επίσης έχω γράψει το outtake που ήθελα και αμέσως θα συνεχίσω με το κεφάλαιο 21.

Οι καθυστερήσεις δυστυχώς είναι αναπόφευκτες και από εδώ και πέρα ίσως να χρειάζομαι περισσότερο χρόνο...

Βλέπετε πριν λίγες ημέρες ανακάλυψα πως θα γίνω μητέρα για δεύτερη φορά αλλά τα ενδιαφέροντα μου και οι στόχοι μου δεν θα αλλάξουν. Θα συνεχίσω να είμαι στο φόρουμ όσο μπορώ και θα συνεχίσω να γράφω τις ιστορίες μου και μάλιστα ελπίζοντας ότι ίσως να καταφέρω να εκδόσω κάτι μία μέρα.

Πραγματικά θα ήταν υπέροχο να μπορούσε μία ιστορία να γραφτεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και όλοι εσείς να είχατε την ευκαιρία να την απολαύσετε ολόκληρη γιατί η αίσθηση είναι διαφορετική και μερικές φορές το ενδιαφέρον χάνεται όταν κανείς περιμένει και περιμένει. Αλλά μιας και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά ελπίζω απλά ότι όσους άγγιξαν αυτές οι ιστορίες θα επιστρέφουν και πάλι από καιρό σε καιρό.

Αυτά από εμένα προς το παρόν. Φιλιά σε όλους! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 906998

Υ.Γ. Ελπίζω πραγματικά να μη με παρεξηγείτε που πολλές φορές εξαφανίζομαι, δεν είμαι εδώ πολύ όπως παλιά ή και που αργώ να ποστάρω καινούρια κεφάλαια ή να απαντήσω στα πμ που μου στέλνετε κ.τ.λ. Για να μπορούσα να ανταποκριθώ τόσο τέλεια και άψογα σε αυτές τις υποχρεώσεις θα έρπεπε να είμαι μπροστά στον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο χωρίς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σκεφτόμουν ότι ίσως θα έπρεπε να βγάλω μία ανακοίνωση αλλά προτίμησα να αναφέρω κάτι τόσο προσωπικό μου σε αυτό εδώ το τόπικ που είναι το δικό μου τόπικ, ένα τόπικ που μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας και αυτό με έκανε να νιώθω πιο διακριτικά και άνετα.
magica
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
magica

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 3409
Registration date : 20/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:03

Βρε Μαράκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό και να πάνε όλα καλά WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 274215

Χάρηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ

https://www.facebook.com/magica4
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:05

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 34442 είμαι πολύ χαρούμενη και η χαρά μου πήρε τα μυαλά! lol!
magica
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
magica

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 3409
Registration date : 20/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:06

Και έτσι πρέπει να είσαι!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 4947
https://www.facebook.com/magica4
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:12

Συγχαριτήρια Μαρία μου!!!Με το καλό να φέρεις στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι σου!!!!
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!¶ντε και με έναν πόνο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 906998
edward cullen
Twilight Human
Twilight Human
edward cullen

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κιλκίς
Αριθμός μηνυμάτων : 34
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:16

Συγχαριτηρια Μαρία!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 274215
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:19

Αχ δε το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά έχω βουρκώσει!!!!!!!!! Τρελαίνομαι για μωρά!!!! Αχ Μαρία είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να μας πεις!!! Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό, καλή λευτεριά και ότι άλλο λένε σε αυτές τις περιπτώσεις! Πραγματικά υπέροχα νέα!!! Φυσικά παίρνεις άδεια μητρότητας(χαχαχα) και μην σε νοιάζει καθόλου για τις ιστορίες σου!!!! Τις λατρεύουμε και θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!!!!
Συγχαρητήρια και πάλι!!!! kiss
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:40

Ax βλέπω ότι υπάρχει κι άλλη μέλλουσα μαμάκα!Βέβαια για εσένα είναι δεύτερη φορά! συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 4947 βγαίνω λίγο off άλλα θα ήθελα να μιλήσουμε κάποια στιγμή με πμ, για συμβουλές κλπ!!! και πάλι συγχαρητήρια και με το καλό!!! Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:41

αχου συγχαρητηρια αντε με το καλο !
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 18:42

Ναι η αλήθεια είναι ότι θα πάρω άδειες πολλές! Razz Και σκοπεύω παρέα με το μωρό όποτε ξεκλέβω χρόνο να το ρίχνω στη συγγραφή!
Και φυσικά έχουμε ακόμα δύο ταινίες να περιμένουμε! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 6512

Ζωίτσα στείλε μου πμ για ότι θες και αν μπορώ να βοηθήσω.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 19:05

Αααααχχχ μπραβο!!! συγχαρητηρια!!!!! μια αδερφουλα ή εναν αδερφουλη για την κορουλα σου!!!

καλη λευτερια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 937159

Και μην ανησηχεις για τα κεφαλαια. Και μεις καθυστεραμε υποχρεωσεις. Τουλάχιστον εγω και ανταζομαι και αλλοι...
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 28 Οκτ 2010 - 19:07

Αχουυυυυ Μαρια μου συγχαρητηρια...... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 274215 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 98735

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 5 98735

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: