| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 22:47 | |
| Καλά το κεφάλαιο ήταν καταπληκτικό! Τα είχε όλα... Αγωνία για την αντίδραση του Έντουαρντ όταν θα έβλεπε την Μπέλλα, πάθος, λεμονάδα x 2, τον Έντουαρντ να τα παίρνει στο κρανίο (όταν θυμώνει ο Έντουαρντ, εγώ φουντώνω!!! ) Τώρα για το outtake Τζάσπερ-¶λις, και εγώ θα προτιμούσα να είναι από τη συνέχεια της σχέσης τους, γιατί προς το παρόν ο Τζάσπερ δείχνει λίγο... αδιάφορος να το πω;;; Θα μου άρεσε να δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση από μια νεανική τρέλα σε ένα έρωτα επιπέδου Έντουαρντ-Μπέλλα! (Το πιάσατε το υπονοούμενο; ) Φυσικά και ανυπομονούμε για την μίνι ιστορία, αν και νομίζω ότι στο τέλος θα θέλουμε κι άλλο (Τώρα που σκέφτομαι το Cinderella story και το Do you believe in fate, είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα θέλουμε κι άλλο! ) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 22:54 | |
| χμμ... Σχέση επιπέδου Έντουαρντ - Μπέλλα δεν υπάρχει άλλη! Είναι μόνο μία! Ο Τζάσπερ δεν είναι αδιάφορος, απλά είναι παρορμητικός και δεν ξέρει τι θέλει. Η ¶λις πάλι είναι μικρή και κάπως ανώριμη. Οι δυό τους μάλλον έχουν δρόμο μπροστά τους αλλά εντάξει αυτή είναι μία αισιόδοξη ιστορία γενικότερα και δεν μου αρέσει να παιδεύω ιδιαίτερα τους ήρωες μου! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 22:59 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 22 Οκτ 2010 - 10:22 | |
| Καλημέρα σε όλους! Περάστε αν θέλετε από το blog μου να πάρετε μία γεύση για το κεφάλαιο 20! Προσοχή! Δεν είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο! Απλά ένα teaser... http://jokastia.blogspot.com/2010/10/1920-teaser-20.htmlΚαι περιμένω αντιδράσεις και σχόλια! Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό στην εικόνα; | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 22 Οκτ 2010 - 12:09 | |
| κανενα δωρο του εντουρτ στη μπελλα?????η εχει σχεση με την αλις????? | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 22 Οκτ 2010 - 12:38 | |
| Πωπω μπαινω και διαβαζω κεφαλαιο 19 και teaser 20!!! Καλα εκεινη η σκηνη που βρισκονται ειναι τοσο εντονη συναισθηματικα που ανατριχιασα σε ενα σημειο. Οπως συνεβη και εκει που η Μινα προσπαθουσε να πεισει την Μπέλλα. Αυτη η αναμνηση των ορκων ηταν τοσο .... δυνατη..... Και το teaser........ μηπως η Μπέλλα ειναι εγκυος?????? | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 22 Οκτ 2010 - 13:11 | |
| χμμ περνάνε πολλά από το μυαλό μου! Μια εκδοχή είναι να το πήρε ο Τζάσπερ για την ¶λις,αν και δεν το πολύ πιστεύω....(πάντως αν όντως είναι έτσι,ανέβηκε στα μάτια μου,όχι για το ακριβό κόσμημα αλλά για την κίνηση ,όμως όπως είπα,δεεεεν πιστεύω ο Τζάσπερ να έκανε κάτι τέτοιο ...τουλάχιστον όχι μόνος του! Όλο και ένα χεράκι θα έβαλε ο Εντ αλλά καλύτερα να μην προτρέχω!!!)...Μια άλλη εκδοχή είναι να έκανε δώρο ο Έντ στην Μπέλλα, αλλά μπορεί και όχι γιατί ξέρει πως αντιδράει η Μπέλλα με τα ακριβά δώρα, ολόκληρο σκηνικό είχε γίνει πριν τον γάμο! Εκτός και αν υπάρχει λόγος να της κάνει δώρο,κάποια εγκυμοσύνη ή ένα γεγονός πχ γενέθλια...!! ... Επίσης μπορεί να είναι οικογενειακό κειμήλιο και ο Εντ να αποφάσισε να το δώσει στην Μπέλλα!!! Και μια τελευταία ιδέα να το πήρε η Μπέλλα δώρο στην ¶λις για τον γάμο της!! (Εγώ βέβαια από το μαλλί θα την έπερνα, σιγά μην της έκανα και δώρο! αλλά όπως είπα και πριν ας μην προτρέχω ) | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 23 Οκτ 2010 - 17:02 | |
| Είναι πανέμορφο.Εύχομαι να είναι δώρο του Έντουαρντ στη Μπέλλα για μία πιθανή εγκυμοσύνη μου είπε η Ζωίτσα ή μία ρομαντική βόλτα στην πόλη και ένα δώρο για την γυναίκα του? Να ρωτήσω κάτι το κεφάλαιο 20 θα είναι στα ελληνικά ή τα αγγλικά γιατί το κομματάκι για εκείνο είναι στα αγγλικά.
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 23 Οκτ 2010 - 19:31 | |
| εγω δε νομιζω να ειναι για εγκυμοσυνη..ποσος καιρος εχει περασει απο το γαμο?????εκτος και αν παει λιγο αργοτερα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 23 Οκτ 2010 - 21:07 | |
| Μου αρέσουν πολύ αυτά που έχετε γράψει. Λίγο έως πολύ έχετε πέσει μέσα, έτσι κι αλλιώς δεν ήταν δύσκολο πολύ να φανταστεί κανείς τι είναι αυτό! Λοιπόν ναι, αυτό είναι ένα δώρο του Έντουαρντ για τη Μπέλλα, θα δείτε στη συνέχεια τις λεπτομέρειες, δεν θα πω τίποτα περισσότερο! Το κειμενάκι από κάτω είναι στα αγγλικά, ακριβώς όπως το πήρα από εκεί που βρήκα τη φωτογραφία και το έβαλα επειδή με συνέπαρε λόγω του ότι είναι πραγματικά εποχής 1920! Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο και έχω τελειώσει το outtake που σας έλεγα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 23 Οκτ 2010 - 21:20 | |
| Αχ πώς το κανεις αυτο??? Να μας γεμιζεις με αγωνια με μερικες μονο λεξεις???? ...frustrating οπως θα ελεγε και ο Εντουαρντ | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 23 Οκτ 2010 - 21:57 | |
| μαιρη μου με αυτο το teaser φωτιες αναβεις.!!τωρα ανυπομονω για τη συνεχεια ακομη περισσοτερο.!! δωρο του εντ αλλα γτ οεο.;ανυπομονω να μαθω..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 17:59 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα απλά να σας πω ότι δεν ξεχάστηκα και πως το κεφάλαιο 20 συνεχίζεται κανονικά και λογικά μέχρι το ΣΚ θα είναι έτοιμο. Επίσης έχω γράψει το outtake που ήθελα και αμέσως θα συνεχίσω με το κεφάλαιο 21. Οι καθυστερήσεις δυστυχώς είναι αναπόφευκτες και από εδώ και πέρα ίσως να χρειάζομαι περισσότερο χρόνο... Βλέπετε πριν λίγες ημέρες ανακάλυψα πως θα γίνω μητέρα για δεύτερη φορά αλλά τα ενδιαφέροντα μου και οι στόχοι μου δεν θα αλλάξουν. Θα συνεχίσω να είμαι στο φόρουμ όσο μπορώ και θα συνεχίσω να γράφω τις ιστορίες μου και μάλιστα ελπίζοντας ότι ίσως να καταφέρω να εκδόσω κάτι μία μέρα. Πραγματικά θα ήταν υπέροχο να μπορούσε μία ιστορία να γραφτεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και όλοι εσείς να είχατε την ευκαιρία να την απολαύσετε ολόκληρη γιατί η αίσθηση είναι διαφορετική και μερικές φορές το ενδιαφέρον χάνεται όταν κανείς περιμένει και περιμένει. Αλλά μιας και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά ελπίζω απλά ότι όσους άγγιξαν αυτές οι ιστορίες θα επιστρέφουν και πάλι από καιρό σε καιρό. Αυτά από εμένα προς το παρόν. Φιλιά σε όλους! Υ.Γ. Ελπίζω πραγματικά να μη με παρεξηγείτε που πολλές φορές εξαφανίζομαι, δεν είμαι εδώ πολύ όπως παλιά ή και που αργώ να ποστάρω καινούρια κεφάλαια ή να απαντήσω στα πμ που μου στέλνετε κ.τ.λ. Για να μπορούσα να ανταποκριθώ τόσο τέλεια και άψογα σε αυτές τις υποχρεώσεις θα έρπεπε να είμαι μπροστά στον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο χωρίς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σκεφτόμουν ότι ίσως θα έπρεπε να βγάλω μία ανακοίνωση αλλά προτίμησα να αναφέρω κάτι τόσο προσωπικό μου σε αυτό εδώ το τόπικ που είναι το δικό μου τόπικ, ένα τόπικ που μοιράζομαι τις δημιουργίες μου μαζί σας και αυτό με έκανε να νιώθω πιο διακριτικά και άνετα. | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:03 | |
| Βρε Μαράκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό και να πάνε όλα καλά Χάρηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:05 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου είμαι πολύ χαρούμενη και η χαρά μου πήρε τα μυαλά! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:06 | |
| Και έτσι πρέπει να είσαι!!!!! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:12 | |
| Συγχαριτήρια Μαρία μου!!!Με το καλό να φέρεις στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι σου!!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!¶ντε και με έναν πόνο!!! | |
|
| |
edward cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Κιλκίς Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:16 | |
| Συγχαριτηρια Μαρία!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:19 | |
| Αχ δε το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά έχω βουρκώσει!!!!!!!!! Τρελαίνομαι για μωρά!!!! Αχ Μαρία είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να μας πεις!!! Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό, καλή λευτεριά και ότι άλλο λένε σε αυτές τις περιπτώσεις! Πραγματικά υπέροχα νέα!!! Φυσικά παίρνεις άδεια μητρότητας(χαχαχα) και μην σε νοιάζει καθόλου για τις ιστορίες σου!!!! Τις λατρεύουμε και θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!!!! Συγχαρητήρια και πάλι!!!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:40 | |
| Ax βλέπω ότι υπάρχει κι άλλη μέλλουσα μαμάκα!Βέβαια για εσένα είναι δεύτερη φορά! συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα! βγαίνω λίγο off άλλα θα ήθελα να μιλήσουμε κάποια στιγμή με πμ, για συμβουλές κλπ!!! και πάλι συγχαρητήρια και με το καλό!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:41 | |
| αχου συγχαρητηρια αντε με το καλο ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 18:42 | |
| Ναι η αλήθεια είναι ότι θα πάρω άδειες πολλές! Και σκοπεύω παρέα με το μωρό όποτε ξεκλέβω χρόνο να το ρίχνω στη συγγραφή! Και φυσικά έχουμε ακόμα δύο ταινίες να περιμένουμε! Ζωίτσα στείλε μου πμ για ότι θες και αν μπορώ να βοηθήσω. Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 19:05 | |
| Αααααχχχ μπραβο!!! συγχαρητηρια!!!!! μια αδερφουλα ή εναν αδερφουλη για την κορουλα σου!!! καλη λευτερια!!! Και μην ανησηχεις για τα κεφαλαια. Και μεις καθυστεραμε υποχρεωσεις. Τουλάχιστον εγω και ανταζομαι και αλλοι... | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Πεμ 28 Οκτ 2010 - 19:07 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|