| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 20:51 | |
| μαρια τ κεφαλαιο απλα τελειο.!!τοσα πολλα συναισθηματα.!!τν λυπηθηκα ειναι αληθεια τν τζασπερ και τη μινα και +φωνω απολυτα για την αποφασιση της καθως καταλαβαινω και τους λογους της...καλα η σκηνες εντουαρντ- μπελλαε ολα τα λεφτα..!!μπραβο..!!ανυπομονω για τ επομενο να δουμε τ θα γινει με την αλις κι τν τζαζ.. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 20:54 | |
| λοιπον η αληθεια ειναι οτι ειχα φανταστει περιπου τι θα εκανε ο εντουαρτ με το τζασπερ...αλλα το οτι η μπελλα θα πηγαινε εκει δε το ειχα φανταστει. η σκηνη που την ειδε μπροστα του ηταν ολα τα λεφτα οπως και ολα τα υπολοιπα... αχ μαιρη μου παλι εγραψες ενα υπεροχο κεφαλαιο..τι αλλο να πω... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 21:01 | |
| Τόσα συναισθήματα σε ένα μόνο κεφάλαιο.Εκπληκτικό! Πιστεύω βέβαια πως κάποια τιμωρία πρέπει να υπάρξει και για τον Τζάσπερ αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο που τιμώρησε τη Μπέλλα( ) Να πω επίσης ότι η φωτογραφία του δωματίου με έβαλε για τα καλά στο κλίμα! Δε χρειάζεται να πω ότι ανυπομονώ για νέο κεφάλαιο,όπως επίσης θέλω να δω την κοιλίτσα της Μπέλλα να φουσκώνει.Για την ακρίβεια,είμαι περίεργη να δω τον τρόπο που θα του το ανακοινώσει. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ανατρεπτικό κεφάλαιο,πήραμε και μια ματιά απο τη Νέα Υόρκη του 1920!!! Εδώ μπορώ να δηλώσω ότι: Ι love Mary's Fanfictions!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 21:23 | |
| Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!!!!!! Είχε τόσα πολλά συναισθήματα... Αχ,πότε θα έχουμε συνέχεια? | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 21:24 | |
| Και πανω που ειπα Μαιρη μου να κλεισω τον υπολογιστη και να παω για διαβασμα,ανεβαζεις καινουριο κεφαλαιο........................ Πηγε το διαβασμα περιπατο!!! Αρχικα, συγχαρητηρια! Γραφεις υπεροχα και σε ευχαριστω πολυ που ανεβασες συνεχεια απο αυτην την ιστορια γιατι ειναι η αγαπημενη μου! Λοιπον,τι να πρωτοπω?? Μου αρεσε που η Μπελλα εκανε αυτη την "απερισκεψια" και πηγε στη Ν.Υ. Αν και δεν το περιμενα. Ενω περιμενα κι εγω να τιμωρηθει ο Τζασπερ και η Αλις,τιμωρηθηκε η Μπελλα!! Βεβαια,μου αρεσε ο τροπος με τον οποιο ο Εντουαρντ διαχειριστηκε το θεμα του Τζασπερ-Αλις. Ενταξει μην σχολιασω καν τις σκηνες-λεμονι Αυτα απο μενα! Μπραβο και παλιιιιιιι............... Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!! - Σπόιλερ:
εξυπακουεται πως θα ξαναδιαβασω αυτο το κεφαλαιο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Niki Patt στις Δευ 18 Οκτ 2010 - 23:49, 1 φορά | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 22:53 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα όμορφα σχόλια. Η αλήθεια είναι πως πέρασε καιρός από το προηγούμενο κεφάλαιο μέχρι αυτό αλλά για εμένα όταν ξεκίνησα να γράφω ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα. Οι ερωτικές σκηνές ίσως να ήταν κάπως τολμηρές, λίγο έντονες αλλά ήθελα να δείξω το πάθος τους μετά τον αποχωρισμό τους. Στα επόμενο κεφάλαιο όπως φαντάζεστε θα έχουμε γάμο (όριστε, σας έκανα και μία αποκάλυψη ) και διάφορα άλλα που θα σας αρέσουν! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 22:56 | |
| | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 23:44 | |
| αχ μαρια μου ηταν τελειο!!!!!!μ'αρεσε παρα μα παρα μα παρα μα παρα μα παρα....πολυ!!! χαρηκα ΠΟΛΥ που η μπελλα πηγε και τον βρηκε!!!ο εντουαρντ σε τιποτα δεν μπορει να της αντισταθει παντως!!! μου ελειψε υπερβολικα πολυ αυτη η ιστορια και χαρηκα παρα πολυ που εβαλες συνεχεια!!! ανυπομονω για τα επομενα κεφαλαια καθως και για την *μινι ιστορια σου!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! *ποτε περιπου θα μπει??? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 23:48 | |
| Λοιπόν δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο, δεν έχω ξεκινήσει να το γράφω ακόμα αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν θα μου πάρει πολλές ημέρες. Απλά επειδή θα έχω κάπως βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα δεν είμαι και σίγουρη αν θα έχω κάτι έτοιμο μέχρι το ΣΚ π.χ. Όπως πάντα θα σας ενημερώσω. Αλλά οπωσδήποτε θα συνεχίσω με το 1920 με τουλάχιστον άλλα δύο κεφάλαια γιατί ένιωσα ότι έμεινε κάπως πίσω. '' Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν οι σκηνές 'πάθους'! Ήταν το καλύτερο μου! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 19 Οκτ 2010 - 9:56 | |
| Καλημερα!!!! Μπηκα σημερα και τι να δω....καινουργιο κεφαλαιο!!! Αχ και ξανα αχ!!!Ενα κεφαλαιο απολαυστικο!!! Καταρχην να συνχαρητηρια μου στην Μινα!!Γιια ο θαρρος της και την ισχυρη προσωπικοτητα της!!Ολοι χρειαζομαστε διπλα μας ενα ανθρωπο που θα μας βοηθησει να ξεμπλοκαρουμε και να δουμε και τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη.Η Μπελλα μεσα της ηθελε να κανει αυτη την κινηση αλλα δεν ειχε την δυναμη να το κανει.Με την βοηθεια ομως της Μινας ξεπερασε της οποιες αμφιβολιες της.Και στην τελικη τι ηταν χειροτερο να ειναι μακρυα του η να βρεθει κοντα του και να αντιμετωπισει τον θυμο του? Ο Εντουαρντ δυναμικος στην συναντηση με του με τον Τζασπερ.Δεν του αφησε πολλα περιθωρια αλλα πρεπει να αντιμετωπισει και ο Τζασπερ και η Αλις της συνεπειες της συμπεριφορας τους.Αυτη η κινηση τους χτυπησε ολη την οικογενεια οποτε πρεπει να δουν και την σοβαρη πλευρα της ζωης.Αν και πιστευω οτι ολα τα πανε καλα και γι αυτους.Θα γνωρισει ο ενας κοντα στον αλλο τι σημαινει αγαπη και ολα σιγα σιγα θα παρουν το δρομο τους. Τωρα ηρθε η ωρα για την συναντηση.......ειλικρινα δεν εχω τι να πω..... νομιζω οτι οι σκηνες και τα λογια που ειπωθηκαν να λενε ολα!! Ηταν κατι που ειχαν αναγκη και οι δυο.Το παθος τους ηταν τοσο εντονο και οι εξομολογησεις τοσο τρυφερες και συγκλονιστικες που απλα τις απολαυσαμε. Οι σκηνες του παθους εχουν δοθει με τοσο ωραιο τροπο που απλα τις απολαμβανεις. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 19 Οκτ 2010 - 12:53 | |
| εγω δεν θα μακρηγορησω.... απλα θα πω ενα ΟΥΑΟΥ...και θα κλεισω το ποστ μου... Καλα...πλακα σας εκανα..... Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση απο μενα και το ξερετε ολοι καλα!! Λοιπον.... Ξεκιναμε με τη σκηνη οπου γινεται η συζητηση Μπελλα- Μινας - Σπόιλερ:
Φυσικα και ειχε δικιο η κοπελα..ελεος 7 μερες μονη της?? και ενω την ειχε καλομαθει ο γλυκος πλην hot συζυγος? δεν παιζει να αντεχε παραπανω...καμμια δεν παιζει να αντεχε παραπανω εδω που τα λεμε....φυσικα και θα εκανα το ιδιο αν ημουν στη θεση της...ισως να ειχα φυγει και νωριτερα!!
τυχαιο? δεν νομιζω!! Επισης, Μαιρη ειμαι απλα ερωτευμενη με το χαρακτηρα του Εντουαρντ που εχεις πλασει!! Ιδιαιτερα εκει που ουσιαστικα πιανει τον Τζας στα πρασσα...και του επιβαλλεται..πωπωπωπω.... Ε, ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!???? - Σπόιλερ:
επαθα για μια ακομα φορα απανωτα σοκ!! πραγματικα στο εχω χιλιοπει οτι κανεις τις σκηνες απο τη μια αισθησιακες, αλλα συναμα, οχι χυδαιες!! δηλαδη...απλα...μπραβοοοοοο!!!! εχει και αντοχες!!! 2 φορες σε λιγη ωρα? huhu....
εν τελει, εχω να πω οτι ηταν ενα απο τα πιο εντονα και πιο περιγραφικα- με την καλη εννοια- κεφαλαια!!!!!!! τα congrats μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 19 Οκτ 2010 - 22:19 | |
| Έρη και Bella Marie σας ευχαριστώ πολύ. Τα λόγια και τα σχόλια σας με γεμίζουν πάντα με χαρά και δεν σας κρύβω ότι περιμένω πάντα με αγωνία την ανταπόκριση σας. Το κεφάλαιο παραδέχομαι ότι βγήκε σχεδόν αυθόρμητα και από την αρχή είχα αποφασίσει ότι η Μπέλλα θα πήγαινε να τον βρει στη Νέα Υόρκη! Γενικότερα το 1920 είναι ένα φανφικ που δεν με δυσκολεύει στη γραφή, φεύγει και κυλάει εύκολα από μόνο του. Αντίθετα το ΣΣΣ είναι πιο δύσκολο, μερικές φορές με κομπλάρει. Και επειδή πολλά ειπώθηκαν για τις σκηνές 'πάθους' σε αυτό το κεφάλαιο νομίζω ότι έχουμε ξαναδεί κι άλλες φορές τέτοιες σκηνές σε αυτό το φανφικ αλλά ακριβώς επειδή ήθελα να τονίσω τις συνέπειες του αποχωρισμού και μιας και είχα καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο μου βγήκε η λεμονάδα αυθόρμητα! Ελπίζω να την ευχαριστηθήκατε όσο κι εγώ όταν την έγραφα! Και ερώτηση! Θέλετε το επόμενο κεφάλαιο να έχει λεμονάδα ή μόνο ρομαντικά στοιχεία; Μην ξεχνάτε ότι θα δούμε οπωσδήποτε έναν γάμο και επίσης μία σκηνή μεταξύ των δύο αδελφών και μία πολύ ρομαντική σκηνή μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα. Αλλά μήπως το παράκανα με τις λεμονάδες; Και όχι τίποτα άλλο αλλά προσεχώς θα ακολουθήσουν κι άλλες και μάλιστα πολύ έντονες! Περιμένω την ανταπόκριση σας. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| |
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 5:22 | |
| Φυσικα και θελουμε και λεμοναδα!!!!Επισης θα ηταν ωραια και μια λεμοναδα με Τζασπερ και Αλις στην οποια θα εκφραζουν συναισθηματα αντι για ποθο..θα ηθελα πολυ να δω τα συναισθηματα τους γιατι τα περιμενα απο αυτο το κεφαλαιο..!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 9:09 | |
| Εγω παλι λεω να το προχωρησεις και οπως σου βγει να το γραψεις. Εμενα δεν με χαλαει τιποτα απο τα δυο.Εξαλλου αυτη η ιστορια φημιζεται για τις λεμοναδες της οι οποιες βεβαια παντα στο τελος σε κανουν κομματια και συναισθηματικα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 10:20 | |
| Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν, μετά από σκέψη και λαβαίνοντας υπόψιν και τα δικά σας σχόλια αποφάσισα πως το επόμενο κεφάλαιο θα έχει λεμονάδα! Δεν μπορώ να τις αποφύγω... Επίσης θα ήθελα να πω σχετικά με Άλις - Τζάσπερ που μου ζητήθηκε να γράψω π.χ. μία ερωτική σκηνή μεταξύ τους ή την πρώτη νύχτα γάμου τους κ.τ.λ. Σκέφτομαι να το κάνω αλλά θα είναι σε μορφή outtake. Και αυτό επειδή η ιστορία αυτή καθέ αυτή είναι του Έντουαρντ και της Μπέλλα και πάντα έχουμε την αφήγηση του ενός ή του άλλου. Όταν έχουμε αφήγηση άλλου προσώπου αναγκαστικά θα πάμε σε outtake. Αν πραγματικά αρκετοί θέλετε να δείτε λοιπόν μία τέτοια σκηνή πολύ ευχαρίστως να τη γράψω αλλά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Θα προτιμούσατε να είναι μία ερωτική σκηνή στην αρχή ή στη συνέχεια της σχέσης τους; Η πρώτη νύχτα του γάμου τους ίσως; Και αυτό το λέω επειδή δεν σκοπεύω να γράψω πολλές παρά μόνο μία! Γιαυτό λοιπόν σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να δείτε για να το γράψω. Δέχομαι προτάσεις για το συγκεκριμένο θέλοντας να ικανοποιήσω εσάς και ουσιαστικά θα γράψω κατά κάποιο τρόπο αυτό που θα μου ζητηθεί. Επίσης... μάλλον χτες βράδυ (δεν ξέρω πως!) γεννήθηκε μέσα στο μυαλό μου ένα outtake Μπέλλα και Έντουαρντ! Το οποίο σκέφτομαι να γράψω τώρα που το έχω φρέσκο αλλά θα το ποστάρω μετά από ένα - δύο κεφάλαια για να κολλάει στη ροή της ιστορίας. Sorry αν σαςν μπέρδεψα, για άλλη μία φορά πρέπει να πω ότι το 1920 εξελλίχτηκε για εμένα σε μία από τις καλύτερες ιστορίες μου που απολαμβάνω να γράφω. Όσο για τα λεμόνια, ναι, μπορεί να είναι προκλητικά και σε μεγάλες δόσεις αλλά δεν το μετανιώνω! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 12:26 | |
| εγω νομιζω οτι θα ηταν ωραιο να ειναι στη διαρκεια της σχεσης τους ετσι ωστε να δουμε εαν θα αποκτησουν βαθια συναισθηματα ο ενας για τον αλλον...τωρα δεν ξερω,οπως σου βγαινει εσενα. επισης μου αρεσει η ιδεα σου για το outtake με εντουαρτ και μπελλα... απο την αλλη φυσικα και θελουμε λεμοναδα,ειναι ενας τροπος εκφρασης συναισθυματων... αυτα απο μενα και καλημερα!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 15:07 | |
| ειμαι η μοναδικη που δεν εχω γραψει για τις ιστοριες σου , θα ηθελα μα πω για την ιστορια ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΆ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΎΜΑΤΑ ΤΟ 1920 εχω εθιστει κανονικοτατα , ειμαι τρελη φαν της ιστοριας αυτη , και στην ουσια οι λεμοναδες ειναι ενας τροπος να καταλαβαινουμε τα συναισθηματα τους , οσο για την αλλη ιστορια SILENCE IN THE DARK ενταξει ειναι φοβερη, τι να π το ταλεντο σου ειναι απεριγραπτο . Τώρα οσο αφορα τις λεμοναδες εμενα δεν με χαλαν καθολου , μου αρεσεουν τρελα , αλλωστε τις περισσοτερες φορες οι λεμοναδες κτυβουν και ρομαντισμο | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 16:30 | |
| Μόλις τώρα διάβασα την συνέχεια και πραγματικά πιστεύω πως όλη η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω!!!! Δεν υπάρχουν πολλά να πω και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι! Απλά υπέροχο και συγχαρητήρια!!! Πραγματικά την καταλυπήθηκα την Μπέλλα! Και τον Έντουαρντ φυσικά! Είναι τόσο απόλυτα δεμένη που ο ψυχικός του πόνος καταλήγει να γίνετε σωματικός!!! Ανυπομονώ πολύ για την συνέχεια και ειδικά για τον Τζάσπερ και την Άλις!!! Μακάρι να αγαπηθούν πραγματικά!!! Και κάτι ακόμα... Πότε θα έρθει ο πελαργός για την Μπέλλα και τον Έντουαρντ???? Ένα μωράκι και όχι απαραίτητα η Ρένεσμι... Ίσως το πανέμορφο ξανθό αγοράκι με τα πράσινα ματάκια του Έντουαρντ όπως νόμιζε και η Μπέλλα στην Χαραυγή! Αααααχ δε μπορώ!!!! Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία την πολυπόθητη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο ξανά!!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 19:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 22:10 | |
| Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω τα σχόλια σας! Το outtake πάει πάρα πολύ καλά και μόλις τελειώσω με αυτό θα συνεχίσω με το επόμενο κεφάλαιο! Οι δικές μου λεμονάδες είναι πάντα ρομαντικές! Άλλωστε είναι γνωστό ότι είμαι ρομαντικός άνθρωπος! Επίσης πραγματικά είμαι περίεργη να δω πως θα σας φανεί η μίνι ιστορία μου που λέγεται 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς', για την οποία μάλιστα σκέφτομαι να βάλω και έναν διαγωνισμό! Πληφορορίες προσεχώς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 22:30 | |
| Ποτε θα διαβασουμε την μινι ιστορια σου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 20 Οκτ 2010 - 22:45 | |
| Το πρώτο μέρος της μίνι ιστορίας θα αναρτηθεί στο περιοδικό μας τις επόμενες μέρες! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|