Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 20:51

μαρια τ κεφαλαιο απλα τελειο.!!τοσα πολλα συναισθηματα.!!τν λυπηθηκα ειναι αληθεια τν τζασπερ και τη μινα και +φωνω απολυτα για την αποφασιση της καθως καταλαβαινω και τους λογους της...καλα η σκηνες εντουαρντ- μπελλαε ολα τα λεφτα..!!μπραβο..!!ανυπομονω για τ επομενο να δουμε τ θα γινει με την αλις κι τν τζαζ..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 20:54

λοιπον η αληθεια ειναι οτι ειχα φανταστει περιπου τι θα εκανε ο εντουαρτ με το τζασπερ...αλλα το οτι η μπελλα θα πηγαινε εκει δε το ειχα φανταστει.
η σκηνη που την ειδε μπροστα του ηταν ολα τα λεφτα οπως και ολα τα υπολοιπα...

αχ μαιρη μου παλι εγραψες ενα υπεροχο κεφαλαιο..τι αλλο να πω... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941 kiss
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 21:01

Τόσα συναισθήματα σε ένα μόνο κεφάλαιο.Εκπληκτικό!
Πιστεύω βέβαια πως κάποια τιμωρία πρέπει να υπάρξει και για τον Τζάσπερ
αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο που τιμώρησε τη Μπέλλα(WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 526765)
Να πω επίσης ότι η φωτογραφία του δωματίου με έβαλε για τα καλά στο κλίμα!
Δε χρειάζεται να πω ότι ανυπομονώ για νέο κεφάλαιο,όπως επίσης θέλω να δω
την κοιλίτσα της Μπέλλα να φουσκώνει.Για την ακρίβεια,είμαι περίεργη να δω τον τρόπο
που θα του το ανακοινώσει.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ανατρεπτικό κεφάλαιο,πήραμε και μια ματιά απο τη Νέα Υόρκη
του 1920!!!
Εδώ μπορώ να δηλώσω ότι:
Ι love Mary's Fanfictions!!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 465227 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 465227
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 21:23

Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!!!!!!
Είχε τόσα πολλά συναισθήματα...
Αχ,πότε θα έχουμε συνέχεια?
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 21:24

Και πανω που ειπα Μαιρη μου να κλεισω τον υπολογιστη και να παω για διαβασμα,ανεβαζεις καινουριο κεφαλαιο........................

Πηγε το διαβασμα περιπατο!!! lol!

Αρχικα, συγχαρητηρια! Γραφεις υπεροχα και σε ευχαριστω πολυ που ανεβασες συνεχεια απο αυτην την ιστορια γιατι ειναι η αγαπημενη μου! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 98735
Λοιπον,τι να πρωτοπω?? Μου αρεσε που η Μπελλα εκανε αυτη την "απερισκεψια" και πηγε στη Ν.Υ. Αν και δεν το περιμενα.
Ενω περιμενα κι εγω να τιμωρηθει ο Τζασπερ και η Αλις,τιμωρηθηκε η Μπελλα!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 507795 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 507795
Βεβαια,μου αρεσε ο τροπος με τον οποιο ο Εντουαρντ διαχειριστηκε το θεμα του Τζασπερ-Αλις.
Ενταξει μην σχολιασω καν τις σκηνες-λεμονι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 185649 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 185649 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 185649

Αυτα απο μενα! lol! lol!

Μπραβο και παλιιιιιιι...............

Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!! kiss kiss

Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Niki Patt στις Δευ 18 Οκτ 2010 - 23:49, 1 φορά
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 22:53

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα όμορφα σχόλια. Η αλήθεια είναι πως πέρασε καιρός από το προηγούμενο κεφάλαιο μέχρι αυτό αλλά για εμένα όταν ξεκίνησα να γράφω ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα. Wink

Οι ερωτικές σκηνές ίσως να ήταν κάπως τολμηρές, λίγο έντονες αλλά ήθελα να δείξω το πάθος τους μετά τον αποχωρισμό τους. Στα επόμενο κεφάλαιο όπως φαντάζεστε θα έχουμε γάμο (όριστε, σας έκανα και μία αποκάλυψη Razz ) και διάφορα άλλα που θα σας αρέσουν!
http://www.jokastia.blogspot.com
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 22:56

Πίστεψέ με 1 χαρά το τόνισες το πάθος...άντε να δούμε... study αχ αχ.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478
daisyalicecullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : London <3
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 23:44

αχ μαρια μου ηταν τελειο!!!!!!μ'αρεσε παρα μα παρα μα παρα μα παρα μα παρα....πολυ!!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 98735
χαρηκα ΠΟΛΥ που η μπελλα πηγε και τον βρηκε!!!ο εντουαρντ σε τιποτα δεν μπορει να της αντισταθει παντως!!! tongue
μου ελειψε υπερβολικα πολυ αυτη η ιστορια και χαρηκα παρα πολυ που εβαλες συνεχεια!!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 4947
ανυπομονω για τα επομενα κεφαλαια καθως και για την *μινι ιστορια σου!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941

*ποτε περιπου θα μπει???
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 23:48

Λοιπόν δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο, δεν έχω ξεκινήσει να το γράφω ακόμα αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν θα μου πάρει πολλές ημέρες. Απλά επειδή θα έχω κάπως βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα δεν είμαι και σίγουρη αν θα έχω κάτι έτοιμο μέχρι το ΣΚ π.χ. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 691775

Όπως πάντα θα σας ενημερώσω. Wink

Αλλά οπωσδήποτε θα συνεχίσω με το 1920 με τουλάχιστον άλλα δύο κεφάλαια γιατί ένιωσα ότι έμεινε κάπως πίσω.
''
Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν οι σκηνές 'πάθους'! lol! Ήταν το καλύτερο μου! Wink
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 19 Οκτ 2010 - 9:56

Καλημερα!!!!
Μπηκα σημερα και τι να δω....καινουργιο κεφαλαιο!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 174341

Αχ και ξανα αχ!!!Ενα κεφαλαιο απολαυστικο!!!
Καταρχην να συνχαρητηρια μου στην Μινα!!Γιια ο θαρρος της και την ισχυρη προσωπικοτητα της!!Ολοι χρειαζομαστε διπλα μας ενα ανθρωπο που θα μας βοηθησει να ξεμπλοκαρουμε και να δουμε και τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη.Η Μπελλα μεσα της ηθελε να κανει αυτη την κινηση αλλα δεν ειχε την δυναμη να το κανει.Με την βοηθεια ομως της Μινας ξεπερασε της οποιες αμφιβολιες της.Και στην τελικη τι ηταν χειροτερο να ειναι μακρυα του η να βρεθει κοντα του και να αντιμετωπισει τον θυμο του? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 150320
Ο Εντουαρντ δυναμικος στην συναντηση με του με τον Τζασπερ.Δεν του αφησε πολλα περιθωρια αλλα πρεπει να αντιμετωπισει και ο Τζασπερ και η Αλις της συνεπειες της συμπεριφορας τους.Αυτη η κινηση τους χτυπησε ολη την οικογενεια οποτε πρεπει να δουν και την σοβαρη πλευρα της ζωης.Αν και πιστευω οτι ολα τα πανε καλα και γι αυτους.Θα γνωρισει ο ενας κοντα στον αλλο τι σημαινει αγαπη και ολα σιγα σιγα θα παρουν το δρομο τους.
Τωρα ηρθε η ωρα για την συναντηση.......ειλικρινα δεν εχω τι να πω.....
νομιζω οτι οι σκηνες και τα λογια που ειπωθηκαν να λενε ολα!!
Ηταν κατι που ειχαν αναγκη και οι δυο.Το παθος τους ηταν τοσο εντονο και οι εξομολογησεις τοσο τρυφερες και συγκλονιστικες που απλα τις απολαυσαμε.
Οι σκηνες του παθους εχουν δοθει με τοσο ωραιο τροπο που απλα τις απολαμβανεις.WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 906998
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 19 Οκτ 2010 - 12:53

εγω δεν θα μακρηγορησω....
απλα θα πω ενα ΟΥΑΟΥ...και θα κλεισω το ποστ μου...

Καλα...πλακα σας εκανα..... Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση απο μενα και το ξερετε ολοι καλα!!

Λοιπον....

Ξεκιναμε με τη σκηνη οπου γινεται η συζητηση Μπελλα- Μινας
Σπόιλερ:

τυχαιο? δεν νομιζω!!
Επισης, Μαιρη ειμαι απλα ερωτευμενη με το χαρακτηρα του Εντουαρντ που εχεις πλασει!!
Ιδιαιτερα εκει που ουσιαστικα πιανει τον Τζας στα πρασσα...και του επιβαλλεται..πωπωπωπω....
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 558691

Ε, ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!????
Σπόιλερ:

εν τελει, εχω να πω οτι ηταν ενα απο τα πιο εντονα και πιο περιγραφικα- με την καλη εννοια- κεφαλαια!!!!!!! τα congrats μου!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 19 Οκτ 2010 - 22:19

Έρη και Bella Marie σας ευχαριστώ πολύ. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 34442

Τα λόγια και τα σχόλια σας με γεμίζουν πάντα με χαρά και δεν σας κρύβω ότι περιμένω πάντα με αγωνία την ανταπόκριση σας.

Το κεφάλαιο παραδέχομαι ότι βγήκε σχεδόν αυθόρμητα και από την αρχή είχα αποφασίσει ότι η Μπέλλα θα πήγαινε να τον βρει στη Νέα Υόρκη! Wink Γενικότερα το 1920 είναι ένα φανφικ που δεν με δυσκολεύει στη γραφή, φεύγει και κυλάει εύκολα από μόνο του. Αντίθετα το ΣΣΣ είναι πιο δύσκολο, μερικές φορές με κομπλάρει.

Και επειδή πολλά ειπώθηκαν για τις σκηνές 'πάθους' σε αυτό το κεφάλαιο νομίζω ότι έχουμε ξαναδεί κι άλλες φορές τέτοιες σκηνές σε αυτό το φανφικ αλλά ακριβώς επειδή ήθελα να τονίσω τις συνέπειες του αποχωρισμού και μιας και είχα καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο μου βγήκε η λεμονάδα αυθόρμητα! lol!

Ελπίζω να την ευχαριστηθήκατε όσο κι εγώ όταν την έγραφα! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819

Και ερώτηση!

Θέλετε το επόμενο κεφάλαιο να έχει λεμονάδα ή μόνο ρομαντικά στοιχεία;

Μην ξεχνάτε ότι θα δούμε οπωσδήποτε έναν γάμο και επίσης μία σκηνή μεταξύ των δύο αδελφών και μία πολύ ρομαντική σκηνή μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα. Αλλά μήπως το παράκανα με τις λεμονάδες; Και όχι τίποτα άλλο αλλά προσεχώς θα ακολουθήσουν κι άλλες και μάλιστα πολύ έντονες! Wink

Περιμένω την ανταπόκριση σας. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 906998
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 19 Οκτ 2010 - 22:28

Oπως λεω παντα...

Τιιιι λεεεεεεςς Μαιρηηηη???

ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕΕΕ ΑΡΚΕΤΗ!

ειναι σαν τα πατατακια...ποτε δεν μπορεις να πιεις μονο μια!!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 6512
εννοειται οτι θελουμε και το λεμονακι μας!!

το τραβαει ο οργανισμος μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huggie
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 19 Οκτ 2010 - 23:15

Eιδικα μεταξυ Εντουαρντ-Μπελλα.... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819 Θελουμε ολο το πακετο..... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 19 Οκτ 2010 - 23:17

Μαιρη μου, να εχει και ρομαντικα στοιχεια και WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 442819 γινεται??? WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 185649
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 5:22

Φυσικα και θελουμε και λεμοναδα!!!!Επισης θα ηταν ωραια και μια λεμοναδα με Τζασπερ και Αλις στην οποια θα εκφραζουν συναισθηματα αντι για ποθο..θα ηθελα πολυ να δω τα συναισθηματα τους γιατι τα περιμενα απο αυτο το κεφαλαιο..!!!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 9:09

Εγω παλι λεω να το προχωρησεις και οπως σου βγει να το γραψεις. Razz
Εμενα δεν με χαλαει τιποτα απο τα δυο.Εξαλλου αυτη η ιστορια φημιζεται για τις λεμοναδες της οι οποιες βεβαια παντα στο τελος σε κανουν κομματια και συναισθηματικα. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 150320
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 10:20

Καλημέρα σε όλους!

Λοιπόν, μετά από σκέψη και λαβαίνοντας υπόψιν και τα δικά σας σχόλια αποφάσισα πως το επόμενο κεφάλαιο θα έχει λεμονάδα! Razz Δεν μπορώ να τις αποφύγω... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 691775

Επίσης θα ήθελα να πω σχετικά με Άλις - Τζάσπερ που μου ζητήθηκε να γράψω π.χ. μία ερωτική σκηνή μεταξύ τους ή την πρώτη νύχτα γάμου τους κ.τ.λ. Σκέφτομαι να το κάνω αλλά θα είναι σε μορφή outtake. Και αυτό επειδή η ιστορία αυτή καθέ αυτή είναι του Έντουαρντ και της Μπέλλα και πάντα έχουμε την αφήγηση του ενός ή του άλλου. Όταν έχουμε αφήγηση άλλου προσώπου αναγκαστικά θα πάμε σε outtake.

Αν πραγματικά αρκετοί θέλετε να δείτε λοιπόν μία τέτοια σκηνή πολύ ευχαρίστως να τη γράψω αλλά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Θα προτιμούσατε να είναι μία ερωτική σκηνή στην αρχή ή στη συνέχεια της σχέσης τους; Η πρώτη νύχτα του γάμου τους ίσως; Και αυτό το λέω επειδή δεν σκοπεύω να γράψω πολλές παρά μόνο μία! Γιαυτό λοιπόν σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να δείτε για να το γράψω. Δέχομαι προτάσεις για το συγκεκριμένο θέλοντας να ικανοποιήσω εσάς και ουσιαστικά θα γράψω κατά κάποιο τρόπο αυτό που θα μου ζητηθεί.

Επίσης... μάλλον χτες βράδυ (δεν ξέρω πως!) γεννήθηκε μέσα στο μυαλό μου ένα outtake Μπέλλα και Έντουαρντ! Το οποίο σκέφτομαι να γράψω τώρα που το έχω φρέσκο αλλά θα το ποστάρω μετά από ένα - δύο κεφάλαια για να κολλάει στη ροή της ιστορίας. Wink

Sorry αν σαςν μπέρδεψα, για άλλη μία φορά πρέπει να πω ότι το 1920 εξελλίχτηκε για εμένα σε μία από τις καλύτερες ιστορίες μου που απολαμβάνω να γράφω. Όσο για τα λεμόνια, ναι, μπορεί να είναι προκλητικά και σε μεγάλες δόσεις αλλά δεν το μετανιώνω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 906998
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 12:26

εγω νομιζω οτι θα ηταν ωραιο να ειναι στη διαρκεια της σχεσης τους ετσι ωστε να δουμε εαν θα αποκτησουν βαθια συναισθηματα ο ενας για τον αλλον...τωρα δεν ξερω,οπως σου βγαινει εσενα.
επισης μου αρεσει η ιδεα σου για το outtake με εντουαρτ και μπελλα...
απο την αλλη φυσικα και θελουμε λεμοναδα,ειναι ενας τροπος εκφρασης συναισθυματων...

αυτα απο μενα και καλημερα!!!!!!! kiss kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 15:07

ειμαι η μοναδικη που δεν εχω γραψει για τις ιστοριες σου , θα ηθελα μα πω για την ιστορια
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΆ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΎΜΑΤΑ ΤΟ 1920 εχω εθιστει κανονικοτατα , ειμαι τρελη φαν της ιστοριας αυτη , και στην ουσια οι λεμοναδες ειναι ενας τροπος να καταλαβαινουμε τα συναισθηματα τους , οσο για την αλλη ιστορια SILENCE IN THE DARK ενταξει ειναι φοβερη, τι να π το ταλεντο σου ειναι απεριγραπτο . Τώρα οσο αφορα τις λεμοναδες εμενα δεν με χαλαν καθολου , μου αρεσεουν τρελα , αλλωστε τις περισσοτερες φορες οι λεμοναδες κτυβουν και ρομαντισμο
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 16:30

Μόλις τώρα διάβασα την συνέχεια και πραγματικά πιστεύω πως όλη η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω!!!! Δεν υπάρχουν πολλά να πω και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι! Απλά υπέροχο και συγχαρητήρια!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 201917
Πραγματικά την καταλυπήθηκα την Μπέλλα! Και τον Έντουαρντ φυσικά! Είναι τόσο απόλυτα δεμένη που ο ψυχικός του πόνος καταλήγει να γίνετε σωματικός!!!
Ανυπομονώ πολύ για την συνέχεια και ειδικά για τον Τζάσπερ και την Άλις!!! Μακάρι να αγαπηθούν πραγματικά!!!
Και κάτι ακόμα... Πότε θα έρθει ο πελαργός για την Μπέλλα και τον Έντουαρντ???? Ένα μωράκι και όχι απαραίτητα η Ρένεσμι... Ίσως το πανέμορφο ξανθό αγοράκι με τα πράσινα ματάκια του Έντουαρντ όπως νόμιζε και η Μπέλλα στην Χαραυγή!
Αααααχ δε μπορώ!!!! Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία την πολυπόθητη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο ξανά!!!!
April
Jasper's Queen
April

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Korea!
Αριθμός μηνυμάτων : 3318
Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 19:36

WhiteQueen έγραψε:
Όσο για τα λεμόνια, ναι, μπορεί να είναι προκλητικά και σε μεγάλες δόσεις αλλά δεν το μετανιώνω! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 906998

Ουτε μεις, believe it!!!!

Απο υπερβολικη δοση λεμονιων δεν επαθε κανει τιποτα!!!!! (προς το παρον!!! Razz )

Τη Μινα αν την ειχα μπροστα μου θα τη φιλαγα!!!! Ετσι λιγο σπρωξιμο ηθελε η Μπελλα για να πάρει τη μεγαλη αποφαση!!!

Το λεμονι ειναι η αληθεια δεν το περιμενα σ' αυτο το κεφαλαιο. Περιμενα σκηνες με τον Εντουαρντ στη Nεα Υορκη και τη Μπελλα στο σπιτι να μαραζωνει. Δεν ηλπιζα σε επαννενωση σε αυτο το κεφαλαιο!!!! Ποσο μαλλον σε λεμονι!!

Αλλα οταν ειδα πως εχει οχι μονο 1 αλλα 2..............τρελαθηκα απ τη χαρα μ!!!!! faint

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 923478

Οσο για τις φωτιες που αναβεις σε σχεση με τα outtake δε θα μιλησω!!! Περιμενουμε και τη μινι-ιστορια............τουλαχιστον πηραμε τη δοση μας απο τη γραφη σου προς το παρον!!!!! Περιμενουμε με ανυπομονησια για τη συνεχεια!!!!!!!!!!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:10

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω τα σχόλια σας! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 6512

Το outtake πάει πάρα πολύ καλά και μόλις τελειώσω με αυτό θα συνεχίσω με το επόμενο κεφάλαιο!

Οι δικές μου λεμονάδες είναι πάντα ρομαντικές! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 616544 Άλλωστε είναι γνωστό ότι είμαι ρομαντικός άνθρωπος!

Επίσης πραγματικά είμαι περίεργη να δω πως θα σας φανεί η μίνι ιστορία μου που λέγεται 'Βαθιά σημάδια της Καρδιάς', για την οποία μάλιστα σκέφτομαι να βάλω και έναν διαγωνισμό! Wink

Πληφορορίες προσεχώς! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 906998
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:30

Ποτε θα διαβασουμε την μινι ιστορια σου? Smile
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 22:45

Το πρώτο μέρος της μίνι ιστορίας θα αναρτηθεί στο περιοδικό μας τις επόμενες μέρες! Wink

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: