| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 19:16 | |
| αχ μη με κράξετε, αλλα εγώ τώρα ολοκλήρωσα το 1920. για την ακρίβεια, εχθές το βραδυ διάβασα και τα 2 κεφαλαια που είχα αφήσει... έλειπα toooooooso καιρό και έχω χάσει τον μπούσουλα. ξέρω ότι είστε εντελώς σε κλίμα sitd αλλα μπορώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με το 1920? γιατί η bella και γενικά όλοι αντέδρασαν τόσο άσχημα (ειδικά η bella έβαλε τα κλάματα...) με την φυγή της alice??? ήταν τόσο ντροπιαστικό να είσαι με κάποιον χωρίς να είσαι παντρεμένος? μα να μου πεις και η bella κρυφά έκανε ότι έκανε με τον edward προ γάμου... θέλω να γράψω περισσότερα αλλα δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες το pc και είμαι στον μετατροπέα greeklish-το-greek. αυτό που θέλω να πω είναι πως... Μαρία... είναι πραγματικά υπέροχο το 1920! και μάλλον πρέπει να ξεκινήσω το sitd γιατί ακούω πολύ πολύ καλά λόγια... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 19:51 | |
| εννοιται πως πρεπει να το ξεκινησεις..! Ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 20:12 | |
| Παιδιά, μπαίνω μόνο για να σας πω ότι όντως το κεφάλαιο θα ανέβει σήμερα αλλά αργότερα. Ζητώ συγνώμη αλλά έχω πραγματικά πρόβλημα αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να το ανεβάσω. Αργότερα αργά το βραδάκι λοιπόν. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 20:22 | |
| Μαρακι μου δεν υπαρχει θεμα...! βαλτο οποτε μπορεις εσυ! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Σεπ 2010 - 22:15 | |
| Αχ θέλω να ξέρεις ότι δε θέλω να σε πιέσω. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι απλά πρέπει να ρωτήσω! Θα συνεχίσεις το 1920??? Όσο κι αν μου αρέσει το Σιωπή στο Σκοτάδι έχω τρελό κόλλημα με το 1920!!!! Ανυπομονώ τόσο πολύ να δω τη θα γίνει στη συνέχεια αυτής της ιστορίας!!!!!!!!!!!!!11 | |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 0:02 | |
| Τρωμε τα νυχια μας.........περιμενουμε!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 0:50 | |
| Το ξέρω είμαι απαράδεκτη... ζητώ πραγματικά συγνώμη. Όσοι είστε ακόμα εδώ και αντέχετε μπορείτε να το διαβάσετε. Για τους υπόλοιπους αύριο φαντάζομαι. http://jokastia.blogspot.com/2010/09/silence-in-dark-16.htmlΚαλή ανάγνωση. Για το 1920, έχω πει ότι θα συνεχίσω με αυτό, τουλάχιστον με τρία κεφάλαια αλλά προς το παρόν γράφω μία μίνι ιστορία σε τρία μέρη της οποίας το πρώτο μέρος θα διαβάσετε στο περιοδικό μας! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 0:56 | |
| Μαίρη μου μην ανησυχείς. Είμαι σίγουρη πως τα παιδιά θα αντέξουν να διαβάσουν το νέο κεφάλαιο τη Δευτέρα το μεσημέρι. Τι καλύτερο μετά από μία δύσκολη μέρα στο σχολείο ή στη δουλειά για τους περισσότερους; | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 7:26 | |
| Πολυ ωραιο μεταβατικο κεφαλαιο και με παρα πολλα συναισθηματα!ο τροπος που ο Εντουαρτ εκφραζει αφοβα τα αισθηματα του ειναι τελειος,ιδιαιτερα τις στιγμες που και η Μπελλα θελει να τα εκφρασει αλλα φοβαται και την προλαβαινει!Επισης η στιγμη που μιλουσαν στο τηλεφωνο ηταν πολυ γλυκια..ο τροπος που ο Εντουαρτ προσπαθουσε να κανει την Μπελλα να τον νιωσει πιο κοντα της..η προσπαθεια του να την κρατησει εστω και λιγα δευτερολεπτα παραπανω μαζι του..η φλογα της ζηλειας για τον αγνωστο Ντανιελ και η επιθυμια του να μαθει το ρολο του στην ζωη της...πραγματικα ηταν ενα απο τα elite κεφαλαια της ιστοριας!Αξιζε και με το παραπανω η λιγη υπομονη!Μπραβο Μαιρη!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 12:11 | |
| τελειο το νεο κεφαλαιο....τοσα συναισθυματα και η μπελλα τοσο διστακτικη. τελικα μεσα απο αυτο το κεφαλαιο καταλαβαινεις για μια ακομα φορα οτι το αιμα νερο δε γινεται....μισουσε τους γονεις της αλλα μετα τα τελευταια νεα που της ειπε ο καρλαιλ βλεπεις οτι ποναει για τους γονεις της....
μαιρη μου ανυπομονω για τη στιγμη που επιτελους θα πει στον εντουαρτ για το ντανιελ... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 13:36 | |
| Φαντατικο το κεφαλαιο για ακομη μια φορα... Ελπιζω η Μπελλα να αφησει την διστακτικοτητα συντομα πισω της ωστε ο Εντουαρντ να μαθει για τον Ντανιελ.... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 18:30 | |
| Οντως, κατι.......γλυκο και ρομαντικο μετα απο μια κουραστικη μερα...... Μου αρεσαν ολες οι σκηνες με τον καρλάιλ και αυτη η τελευταια. Που ηταν και οι δυο τους ξαπλωμενοι με κλειστα τα ματια.
Και αντε πια, αυτη η Μπέλλα!!!! Πες του το βρε παιδι μου!!! Δεν βαρεθηκε πια να ζει μεσα στα μυστικα και στα ψεματα και στις μισες αληθειες????? | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 18:46 | |
| λατρευω αυτη την ιστορια ηταν υπέροχο κεφαλαίο όπως πάντα, και όπως πάντα θέλω κΆαλλο | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 20:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 22:35 | |
| Καλησπέρα σε όλους, ο ενικός δεν με πειράζει καθόλου και μόλις κατάφερα να διαβάσω επιτέλους τα σχόλια σας. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να ξέρετε γενικά ότι αυτό το κεφάλαιο πλήρωσε πάρα μα πάρα πολλές αμαρτίες... γράφτηκε κάτω από εξωφρενικές συνθήκες και όσον αφορά το θέμα της πλοκής μπορεί να σας φαίνεται πως υπάρχει μία στασιμότητα, μπορεί ίσως και να σας έχει κουράσει το ότι η Μπέλλα δεν λέει την αλήθεια αλλά αυτός είναι ο τρόπος που έχω σκεφτεί τα πράγματα και έχω ένα συγκεκριμένο πλάνο μέσα στο μυαλό μου για την εξέλιξη της ιστορίας. Νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανατροπές στα επόμενα κεφάλαι. Τώρα για τη συνέχεια θα ακολουθήσει η μίνι ιστορία που σας έχω υποσχεθεί όπου το πρώτο μέρος της θα το βρείτε στο περιοδικό μας και μετά 1920! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 22:48 | |
| εγω προσωπικα δε μπορω να πω οτι με κουρασε η κατι τετοιο...απλως είμαι λίγο ανυπομονη!! πραγματικα το ευχαριστήθηκα το κεφάλαιο...με το που είδα οτι ανέβηκε τα χείλια μου έφτασαν μεχρι τα αυτια! ....πήρα γέρη δόση οπότε τώρα περιμένω με αγωνία για το 1920! και εννοειται πως θα διαβασω την μινι ιστορια σου!! ότι γραφεις εσυ είναι άξιο για διάβασμα και πιστευω οτι αυτη η μινι ιστορια θα είναι άλλη μια έκπληξη απο τα χεράκια σου! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Σεπ 2010 - 23:45 | |
| Καθόλου κουραστικό! Ίσα ίσα που έτσι το απολαμβάνει κανείς περισσότερο! Φαντάζεστε να δάγκωνε ο Έντουαρντ την Μπέλλα στο τέλος του Twilight;;; Λοιπόν, είναι φοβερή η δύναμη που κρύβουν κάποιες απλές λέξεις και τα συναισθήματα που δημιουργούν! Πώς να μην γίνεις ένα με το πάτωμα όταν ακούς τον άνθρωπο που αγαπάς να ομολογεί: "Η πρώτη εικόνα που βλέπω όταν κλείνω τα μάτια μου είναι το πρόσωπό σου" (Ο καημενούλης ο Έντουαρντ έχει δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα... ) Μμμ... Τα λεμόνια είναι υπέροχα, αλλά όταν υπάρχει και αυτή η άλλη διάσταση, όλα είναι τόσο πιο τέλεια και ολοκληρωμένα! Θα περιμένουμε με λαχτάρα τις ανατροπές! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 28 Σεπ 2010 - 16:07 | |
| Συμφωνω με τα παιδια απο πανω!Μπορει να μην προχωρισε πολυ η υποθεση αλλα τα συναισθηματα που μας "περασες" μεσα απο το κεφαλαιο ηταν κατα την αποψη μου εξισου σημαντικα!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 28 Σεπ 2010 - 22:43 | |
| Εγω παλι νομιζω οτι η υποθεση προχωρα αργα και σταθερα.Πρεπει να περασουν απο ολα τα σταδια και σιγα σιγα θα αποκαλυφθει και αυτο.Εγω δεν βιαζομαι καθολου.Εξαλλου δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα αυτη η ομολογηση χρειαζεται αρκετη ψυχολογικη δυναμη.Ξερει οτι απο την στιγμη που θα γινει η αποκαλυψη δεν υπαρχει επιστροφη,θα πρεπει να υποστει τις συνεπειες.Ειτε αυτες ειναι καλες ειτε κακες.Ποιος λοιπον την αδικει που το καθυστερει? Και εγω το ιδιο θα εκανα.Θα προσπαθουσα να χαρω τις λιγες στιγμες ευτυχιας.Και μην ξεχνατε οτι η Μπελλα δεν εχει η ιδια αποδεχθει το παρελθον της ακομα οποτε αισθανεται ασχημα γι αυτο και αυτο ειναι αρκετο απο μονο του. Ηταν ενα ακομα ωραιο κεφαλαιο.Ο Εντουαρντ ηταν και παλι συγκλονιστικος. Ο τροπος που εκδηλωνει τα συναισθηματα του ειναι απεριγραπτος.Σε κανει να πεφτεις στα πατωματα.Μια του λεξη και λιωνουμε! Η Μπελλα ειναι πιο κλειστη αλλα εχει τους λογους της.Νομιζω ομως οτι αυτο το ξαφνικο τηλεφωνημα ελεγε πολλα. Περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!!!!!! Και φυσικα περιμενω με την ιδια λαχταρα και την καινουργια ιστορια αλλα και την συνεχεια του 1920!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 28 Σεπ 2010 - 23:34 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά, χαίρομαι που σας αρέσει η ιστορία και ο τρόπος που αυτή εξελίσεται. Όπως είπα και πιο πάνω τα επόμενα κεφάλαια στο ΣΣΣ θα είναι πιστεύω πιο ενδιαφέροντα. Για τη συνέχεια μία αλλαγή και μετά 1920! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| |
| |
Vera New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 29 Σεπ 2010 - 7:49 | |
| Μαρακι ποτε θα βγει το περιοδικο με την ιστορια σου?(στην portal βλεπω μονο 3) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 29 Σεπ 2010 - 9:12 | |
| Η μίνι ιστορία που γράφω αυτές τις ημέρες αποτελείται από τρία μέρη και έναν επίλογο. Το πρώτο μέρος αυτής θα το βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού μας που θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες και μετά όλα τα υπόλοιπα σταδιακά στο blog μου. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 29 Σεπ 2010 - 9:13 | |
| Οκ ευχαριστω!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 29 Σεπ 2010 - 15:38 | |
| λοιπον μαρια μ τωρα αξιωθηκα να διαβσω κι εγω την συνεχεια.. λοιπον.:απλα καταπληκτικη και αξιζε και μ τ παραπανω που περιμεναμε... αυτες οι συζητησεις με τον καρλαιλ μας εμαθαν κτ περισσοτερο για την μπελλα και τη ζωη πριν αλλα και τωρα στ φορκς.!πραγματικα πολυ ενδιαφερουσες... επισης εχουμε και πλεον το ζευγαρι αλις τζασπερ..που παιζουν και μαλλον θα συνεχισουν να παιζουν σημαντικο ρολο και ειναι και απο τ αγαπημενα μ ζευγαρια οποτε πολυ χαρηκα με την αναμενομενη καταληξη τους! τωρα στους βασικους πρωταγωνιστες +φωνω οτι κι εμενα μερικα απο αυτα που ελεγε ο εντουαρντ με σκοτωσαν.!!αχχ.! ειδικα η σκηνη που εχει ξαπλωσει στ γρασιδι και τη σκεφτεται και της λεει καληνυχτα...πεθαινω.!! τωρα την μπελλα την καταλαβαινω απολυτα και γτ στ συγκεκριμενο κεφαλαιο επελεξε να παει στ σπιτι της παρα την εξαιρετικα δελεαστικη προταση του εντ..μετα απο ολα αυτα που εγιναν ηθελε ν δει το παιδι της...απολυτα λογικο τ ειχε αναγκη..!η σκηνη μητερας παιδιου πολυ στοργικη μου αρεσε πολυ..!!και τ γεγονος οτι δισταζει και δν του λεει ακομη την αληθεια απολυτα λογικο..δν ειναι και λγ αυτο που θα του πει...αλλαζει ολοκληροςο κοσμος τους μ την αποκαλυψη αυτη..οποτε περιμενουμε με ανυπομονησια.! σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα πραγματικα ητα ενα εξαιρετικο κεφαλαιο.!!!!! για αλλη μια φορα μπραβο.!!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|