| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 29 Σεπ 2010 - 23:40 | |
| Εγώ πιστεύω ότι ήταν ένα κεφάλαιο απλά για να δούμε λίγο καλύτερα πως εξελίσσεται η σχέση τους και αυτά που νιώθουν. Επίσης στην αρχή του κεφαλαίου είδαμε τη συνέχεια της συζήτησης Κάρλαιλ - Μπέλλα. Πιστεύω ότι ήταν απαραίτητο να ειπωθούν κάποια πράγματα ακόμα ανάμεσα τους. Τώρα πια είμαστε στη φάση όπου η Μπέλλα και ο Έντουαρντ μπορούμε να πούμε ότι έχουν κανονική σχέση αλλά και πάλι τα εμπόδια και τα προβλήματα υπάρχουν. Όπως το θέμα του καθηγητή και της μαθήτριας αλλά πάνω απ' όλα το μυστικό της Μπέλλα. Απ' εδώ και πέρα θα δούμε αυτή τους τη σχέση σε όλο της το μεγαλείο, να φτάνει στο αποκορύφωμα της. Και μετά φυσικά τις αποκαλύψεις. | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 3 Οκτ 2010 - 2:41 | |
| Τώρα μόλις διάβασα το κεφάλαιο και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Κάνεις φανταστική δουλειά και είσαι παράδειγμα για όσους γράφουν. Το κεφάλαιο ήταν απίστευτο και ανυπομονώ τόσο πολύ για την συνέχεια. Να μάθω τη θα γίνει στεναχωριέμαι για τον Έντουαρντ, αλλά σε σχέση με αυτό που περνά η Μπέλλα δεν είναι τίποτα! Όσο για τον Ντάνιελ. Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που γράφεις για τα συναισθήματα της Μπέλλα για τον Ντάνιελ, αν και ποτέ δε μπορείς να περιγράψεις ακριβώς το πως νιώθει μια μητέρα για το παιδί της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή μιας γυναίκας από το παιδί της. Καταλαβαίνω τόσο απόλυτα την Μπέλλα. Λοιπόν αυτά και πάρα πολλά άλλα που θα ήθελα να σου πω.... Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε θαυμάζω πάρα πολύ! - Σπόιλερ:
Περιμένω με τρελή ανυπομονησία την συνέχεια της ιστορίας αλλά και του 1920!!!
| |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 3 Οκτ 2010 - 12:07 | |
| Λοιπόν αυτό το κεφάλαιο ήταν για γερά νεύρα!!! Ειδικά εκεί που την παρακαλούσε ο Εντάκος μας να πάει μαζί του.... Δύσκολα τα πράγματα... Αλλά μέτα μα το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα ποπο... ήταν πολύ ρομαντικό και χάρηκα πάρα πολύ που το έκανε η Μπέλλα γιατί συνήθως είναι πολύ συγκρατημένη με τα συναισθήματα της προς τον Εντ... Αχ αυτά επίσης το άφησες σε πολύ καλο σημείο για να αργήσεις την συνεχεια... οτι πρεπει. λοιπόν ελπίζω να καταλάβες τι θέλω να πω γιατί αν ήμουν εγώ στην θέση σου δεν θα καταλαβαινα... χαχχαχα περιμένουμε με ανυπομονεσία το επόμενο δημιούργημα σου!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 3 Οκτ 2010 - 23:44 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συνεχίζετε να διαβάζετε τις ιστορίες μου και να αφήνετε τα σχόλια σας. Αυτές τις ημέρες δεν είμαι πολύ στο φόρουμ. Οικογενειακές υποχρεώσεις. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα όμως όλο και κάτι θα έχουμε! Φιλιά σε όλους. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τρι 5 Οκτ 2010 - 1:28 | |
| Υπεροχα!Περιμενουμε με αγωνια! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:46 | |
| Επειδή δεν έχω ανεβάσει κάτι αυτές τις ημέρες και επειδή ρωτάτε κ.τ.λ. απλά θα ήθελα να σας πω ότι προς το παρόν γράφω τη μίνι ιστορία που σας είχα πει την οποία κοντεύω να την τελειώσω. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποζημιωθείτε όσοι περιμένετε να διαβάσετε κάτι από εμένα και επίσης θα πρέπει να εξομολογηθώ ότι τη λάτρεψα αυτή την ιστορία όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι σίγουρη ότι όταν θα τη διαβάσετε το ίδιο θα νιώσετε και εσείς. Το κείμενο βέβαια μου βγήκε σε έκταση αρκετά μεγαλύτερο απ' ότι σκόπευα και παρ' όλο που είχα διαφορετικό πλάνο στο μυαλό μου στην αρχή τελικά όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν τόσο περισσότερο κατέληγα στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι ήρωες είχαν πολλά να πουν τα οποία όφειλα να τους αφιερώσω τον χώρο και τον χρόνο που είχαν ανάγκη. Γιαυτό λοιπόν οι καθυστερήσεις αν και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς μόλις θα τελειώσω με αυτή την ιστορία θα επιστρέψω στο 1920 όπως σας είχα υποσχεθεί και να πω για άλλη μία φορά ότι οι δύο μεγάλες ιστορίες μου θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν κανονικά. Απλά χρειάζομαι χρόνο. Για το τέλος να πω και πάλι ότι το πρώτο μέρος της νέας ιστορίας μου θα είναι στο περιοδικό μας που θα ανέβει σύντομα μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα υπόλοιπα μέρη θα τα ανεβάζω σταδιακά με ένα χρονικό διάστημα περίπου της μίας εβδομάδας ενδοιάμεσα για να υπάρχει και ο απαραίτητος χρόνος για το feedback. Για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά λόγια που μου γράφετε και εδώ και στο blog, αυτός είναι ο λόγος για να συνεχίσει να γράφει κανείς. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:50 | |
| Μαράκι γερά,πάρε μας τα μυαλά! Σε πιέζουμε(το ξέρω)αλλά ειλικρινά ανυπομονούμε και το κάνουμε απο ενδιαφέρον!Πρέπει να σκεφτούμε και λίγο τις δυσκολίες που αντιμετοπίζεις για να γράψεις οτιδήποτε.Χρειάζεται έμπνευση,χρόνο και χώρο!!! Θα περιμένουμε και χειμώνες θα ντυθούμε ώσπου να δημοσιευτεί το τεύχος και να απολαύσουμε την ιστορία σου!!! Συγχαρητήρια και για να μην ξεχνιόμαστε----------> | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Οκτ 2010 - 19:37 | |
| Hello! Ήθελα απλά να σας πω ότι γράφω το νέο κεφάλαιο του 1920 και πως πάει καλά! Ίσως και αύριο να είναι έτοιμο, θα σας ενημερώσω! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Οκτ 2010 - 19:41 | |
| ολε-ολε-ολε-ολε-ολε!!!! Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκααα!!!! Περιμενουμε λοιπον! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Οκτ 2010 - 20:27 | |
| αχ τι ωραια...μου εχει λειψει πολυ..... | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Οκτ 2010 - 20:53 | |
| Τελειααα!!!!!! Μου εχει λειψει πολυ αυτη η ιστορια!!!!!!!! Ανυπομονωωωω..... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Οκτ 2010 - 21:31 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 17 Οκτ 2010 - 22:09 | |
| αχ τι τελεια ανυπομονω παρα παρα πολυ οντως αυτη η ιστορια μας εχει λειψει παρα παρα πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 13:31 | |
| Σήμερα λίγο αργότερα θα ανέβει το νέο κεφάλαιο 1920! Μόλις είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 13:42 | |
| αχ τεέια..περιμενουμε μαιρη μου... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 13:44 | |
| Σε αναμμενα καρβουνα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 19:31 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 19:39 | |
| Tελεια....τρεχω να το διαβασω.... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 20:09 | |
| Μαίρη τέλειο όπως πάντα!! Αν και θα ήθελα να δω μία πιο "σκληρή" τιμωρία κάποια στιγμή. Η σκηνή που μπαίνει στο δωμάτιο η Μπέλα και ο Έντουαρντ την βλέπει είναι τέλεια. Μου αρέσει που ο Τζάσπερ δεν είναι ακόμα ερωτευμένος με την ¶λις. Θα γίνει σταδιακά και θα είναι ενδιαφέρον πως εκείνη θα κατακτά την καρδιά του σιγά σιγά. | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 20:19 | |
| Πάτησα ένα κλάμα όλα τα λεφτά,για την ακρίβεια ακόμη κλαίω!...Δεν έχω λόγια....Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε πολύ συναισθηματικά φορτωμένο,με αποτέλεσμα να με πάρουν τα ζουμιά πάνω από το πληκτρολόγιο!Τόσο γλυκιά η επανασύνδεση και τόσο δυνατή και προσωπική στιγμή! Και έχω μείνει έκπληκτη με τον Έντουαρτ,διαχειρίστηκε τόσο σωστά το θέμα της ¶λις και του Τζάσπερ και αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί θαυμασμό και κύρος προς το πρόσωπο του!Όσο για την Μπέλλα,έκανε την υπέρβαση,δεν άντεξε μακριά του και η κίνηση να πάει να τον βρει αν και παρορμητική ήταν σωστή!!! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια η οποία πιστεύω ότι θα είναι άλλο ένα θαύμα από τα χέρια σου!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 18 Οκτ 2010 - 20:45 | |
| Καλά αυτός ο Εντουαρντ πολύ σκληρός την τιμώρησε πολύ σκληρά την καημένη την μπελά την λυπήθηκα κρίμα και τον περίμενα να είναι πιο καλός τέλειο όπως πάντα αλλά λίγο | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|