Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (3)

Πήγαινε κάτω 
+58
e+b
anna <3 rathbone
hiddenfantasy
ev@ki92
izzy cullen
emma cullen pattinson
bloody swan
annia
marialouiza
sandra21
xrysanthi
alice cullen!
nora
mR.Geo
RosalieFanpire
mpellanti21
pink
Deppy
Zafrina
lena
Kimberly
edward cullen
robert\'s girl
magica
Nemesis Of Bellin
April
ROBELINA
BELLA MARIE
T-NM-E-BD
LITSA0089
Stella Sunlight
peby
Bella Cullen12
ΕΡΗ
michelle
pretty witch
Emy+Robert
Lizzy Cullen
emerald eyes
annaval
VLaSia =)
ed<3
i love edward 2
Niki Patt
twilightsagaddicted
marina
evi
vikaki21
Connie Cullen
di1996
Fay1765
despina aek
WhiteQueen
Vera
Vampire love
daisyalicecullen
niki
elena29
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 21:14

χμμμ... Λατρεμένο το Βαθιά σημάδια της Καρδιάς αλλά το Lucky Star είναι ότι πιο αγαπημένο μετά το 1920 και το ΣΣΣ. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 616544 Πραγματικά ήθελα να γράψω πολύ περισσότερα ακόμα γιαυτή την ιστορία και έχω κάποια σχέδια στο μυαλό μου, θα δείξει.

Προς το παρόν όμως πρέπει να διαφημίζω το τελευταίο κεφάλαιο γιαυτή την ιστορία. Νομίζω ότι κλείνει ωραία και δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Wink Υπομονή μέχρι την Παρασκευή.

Και για το Lucky Star θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ένα μουσικό Teaser. Για απόσπασμα δεν ξέρω, νομίζω ότι προτιμώ μία και καλή να το διαβάσετε όλο την Πρωτοχρονιά. Είναι το δώρο μου σε όλους εσάς που διαβάζετε τις ιστορίες μου. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 21:51

Τελεία θα μου άρεσε να μην τελειώσει τόσο γρήγορα αυτή η ιστορία WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 737142
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 22:01

Το teaser είναι φυσικά! υπέροχο,μόνο που με προβλημάτισε!!! Αυτό που σκέφτεται ο Έντουαρντ ότι η Μπέλα θα αρνηθεί...τι να είναι...? Rolling Eyes Όπως αναφέρεται^^^μήπως πρόταση γαμου....? Rolling Eyes
Επίσης, κάτι ακόμη επίσης περίεργο, είναι.................ότι η Μπέλα -αν κατάλαβα καλά.....- κολυμπάει!!!! Τα σημάδια της.........?????????????? Πώς ξεπέρασε τόσο γρήγορα να τα εκθέτει έτσι...στη θάλασσα???Μήπως έχει προηγηθεί κάτι......?????Rolling Eyes Wink
Θα δούμε την Παρασκευή όμως!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 4947 Ελπίζω να έπεσα κοντά.... Περιμένω πώς και πώς!!!!WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 98735
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 22:45

Την Παρασκευή θα λυθούν όλες σας οι απορίες. Wink Το τελευταίο κεφάλαιο δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά πιστεύω ότι θα σας αρέσει και θα σας αφήσει μία γλυκιά αίσθηση. Wink
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 23:00

αχ μακαρι μακαρι να ειναι προταση γαμου πραγματικα θα χαιρομουν πολυ περιμενουμε την παρασκευη να μας λυθουν ολες οι αποριες αγωνιωδως ηταν τελειο το teaser οπως ολες σου οι ιστοριες αλλωστε
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 20:15

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.

Το τελευταίο κεφάλαιο του 'Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς' μόλις αναρτήθηκε και σας περιμένει να το διαβάσετε.

http://jokastia.blogspot.com/2010/12/3_24.html

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που διαβάσατε και αυτή μου την ιστορία, που ήσασταν εδώ και με στηρίξατε με τα σχόλια σας και φυσικά δίνοντας μου τη δύναμη να συνεχίζω να γράφω κι άλλα κεφάλαια κι άλλες ιστορίες. Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η μίνι ιστορία και να σας κράτησε συντροφιά κάνοντας σας να διασκεδάσετε και να ονειρευτείτε.

Τα σχόλια σας είναι φυσικά απαραίτητα και για το κεφάλαιο αλλά και σαν σύνολο για ολόκληρη την ιστορία.

Εύχομαι σε όλους ολόψυχα να έχετε όμορφα Χριστούγεννα παρέα με την οικογένεια σας και με ανθρώπους που αγαπάτε. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 26632 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 216426

Την Πρωτοχρονιά θα ανεβάσω το λατρεμένο μου Lucky Star και ελπίζω να είστε και πάλι όλοι εκεί για να το διαβάσετε και να μου αφήσετε τα σχόλια σας.

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 906998
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 20:46

μολισ τωρα τελειωσα το διαβασμα!!!!!εκπληκτικη ιστορια!!!!κριμα ομ που τελειωσε Crying or Very sad συγχαρητηρια μαρακι!!!!!!ποτε θα συνεχισεις τη βερονικα?
http://robestenslife.blogspot.com/
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 21:45

τελειο φανταστικο υπεροχο.......παρα πολυ ωραια τα ειπε η μπελλα....και ο εντουαρτ παρα πολυ γλυκος.....

μπραβο μαρακια μου.. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 474941 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 474941
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 22:09

τι μου έκανες τώρα WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 206202 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 206202
απίστευτη ιστορία απο την αρχή μέχρι το τέλος
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 23:19

Tι κρίμα που τελείωσε.... Sad Το έχω αναφέρει ξανά, αλλά κάθε φορά που πέφτουν οι τίτλοι του τέλους για μία πολυαγαπημένη ιστορία, λυπάμαι πάρα πολύ! Μία ανεπανάληπτη ιστορία έφτασε στο τέλος της! Ήταν μία άκρως καλογραμμένη και προσεγμένη δουλειά -όπως είναι φυσικά πάντοτε κάτι από εσένα-. Όσο για το τέλος του fanfic, μου άρεσε επίσης πάρα πολύ και λάτρεψα πραγματικά τη Μπέλα, που απέκτησε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και φέρθηκε δυναμικά!
Συγχαρητήρια Μαρία! Συγχαρητήρια! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 Καλά Χριστούγεννα και σε σένα!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 394507 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 26632 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 394507 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 26632
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 0:13

Τελειο το φιναλε οπως και ολοκληρη η ιστορια.....μπραβο Μαιρη για ακομη μια φορα......

Καλα Χριστουγεννα..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 216426
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 11:22

καλα θεικο το φιναλε , δεν εχω λογια!
daisyalicecullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : London <3
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 14:38

μαρια πραγματικα ηταν φοβερη ΟΛΗ η ιστορια αλλα το τελος ηταν ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!
η συζητηση τους ηταν αρκετα συναισθηματικη...βασικα πιο πολυ δεν θα γινοταν!
δηλαδη δεν εχω λογια για να το περιγραψω!
WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 620541 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 620541 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 620541 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 620541
στεναχωρηθηκα που τελειωσε αλλα οπως καθε ιστορια ειχε και αυτη το τελος της...! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 773164 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 773164
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 16:04

Το Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!!
Υπέροχο και μοναδικό.

Καλά Χριστούγεννα.
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 20:17

οντως ηταν υπεροχο το τελος φανταστικο δεν εχω λογια αλλη μια Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α ιστορια τελειωσε μπραβο ηταν καταπληκτικη WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 καλα χριστουγεννα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 11:10

Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάσατε όλη αυτή την ιστορία. Εύχομαι να σας άγγιξε, να σας ταξίδεψε και να σας έκανε να νιώσετε συναισθήματα όπως ακριβώς κι εγώ όταν την έγραφα.

Θεώρησα ότι το πιο σωστό τέλος θα ήταν η Μπέλλα να καταλάβει η ίδια το πρόβλημα της και να κάνει το επόμενο βήμα, να τολμήσει να πάρει βοήθεια και να προχωρήσει παρακάτω. Συνήθως τα εμφανισιακά προβλήματα είναι αυτά που προκαλούν πολύ πιο έντονα ψυχολογικά προβλήματα και νομίζω ότι αυτό ακριβώς ήταν στην πραγματικότητα το θέμα της Μπέλλα από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της ιστορίας.

Θα μπορούσα να φανταστώ έναν 'επίλογο', ένα πιθανό μέλλον βλέποντας τη Μπέλλα με τον Έντουαρντ παρέα με τον Τζάσπερ και την Άλις, τον Έμμετ και τη Ρόζαλι να ψήνουν σουβλάκια στην παραλία και να διασκεδάζουν χωρίς να υπάρχει τίποτα που θα την κάνει να νιώθει άσχημα και μειονεκτικά, κατώτερη από τον οποιοδήποτε άλλο. Κάποιος θα μπορούσα να πει ότι αν έκανε την πλαστική εγχείρηση πως το πρόβλημα θα λυνόταν αλλά η γνώμη μου είναι πως κάποιες φορές στη ζωή είναι καλύτερο να αποδεχόμαστε ένα πρόβλημα και να μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό κάνοντας την υπέρβαση.

Σίγουρα είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να λυθεί με ένα φαφνικ ούτε με ένα ποστ και φυσικά δεν είμαι ψυχολόγος ούτε ειδικός. Απλά αυτή ήταν η θέση μου, αυτό θέλησα να πω μέσα από αυτή την ιστορία.

Δεν στεναχωριέμαι που τελείωσε γιατί δεν νιώθω την ανάγκη πως έχουν να πουν κάτι περισσότερο αυτοί οι χαρακτήρες. Νομίζω πως έγινε ο κύκλος.

Για τη συνέχεια Lucky Star και το ξέρω πως μπορεί να σας έχω ζαλίσει αλλά χωρίς κι εγώ η ίδια να το καταλάβω αυτή η ιστοριούλα με έχει ξετρελάνει! Θα ακολουθήσει σήμερα στο blog μου ένα μουσικό θέμα για την ιστορία.

Φιλιά σε όλους! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 906998
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 13:12

Mαρια μου πραγματικα η ιστορια σου με βοηθησε να καταλαβω
πολλα πραγματα για την ζωη. Οσο και να εχεις καποιο προβλημα
πρεπει να το παλεψεις , να πιστεψεις στον εαυτο σου...
και να προσπαθησεις. Παντα καποιος ανθρωπος θα υπαρχει για σενα εκει εξω
που θα σε αποδεχτει και θα σε αγαπησει ετσι οπως εισαι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 98735 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 !!!
Μου αρεσουν τρελα τα φανφικ σου...
Θα περιμενω να διαβασω το ''Lucky star'' WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 868134 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 98735 !!!!
lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:28

Το μουσικό 'teaser' του lucky star είναι έτοιμο! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 21:46

Αχ πολύ όμορφο κομμάτι!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 150320 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 150320 WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 150320
Ανυπομονώ για την ιστορία!!! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 4947
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 18:26

Καλησπέρα σας,

Νιώθω την ανάγκη να σας εξομολογηθώ τα 'συγγραφικά' μου σχέδια για τον χρόνο που μας έρχεται. Έκανα σήμερα τον απολογισμό μου και κατέληξα σε κάποια πράγματα θέλοντας να βάλω μία σειρά.

Το Σιωπή στο Σκοτάδι έχει μείνει πίσω και μάλιστα πρόσεξα σήμερα ότι έχω να ανεβάσω κεφάλαιο από τα τέλη του Σεπτέμβρη. WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 876749 Το σκέφτηκα λοιπόν και αποφάσισα να συνεχίσω με το ΣΣΣ και μάλιστα να μην το αφήσω μέχρι να το τελειώσω. Ξέρω μπορεί να σας ακούγεται τραβηγμένο αλλά μιας και δεν έχει πάρα πολλά κεφάλαια ακόμα για να τελειώσει και μιας και μου είναι το πιο δύσκολο να μπω στο mood κ.τ.λ. αποφάσισα να συνεχίσω και να παραμείνω σε αυτό μέχρι να το τελειώσω.

Αυτό βέβαια θα έχει σαν συνέπεια να 'παραμελήσω' κάπως το 1920 αλλά θα είναι πολύ πιο εύκολο στη γραφή, έχει ακόμα 'αρκετά' κεφάλαια και δεν βρίσκεται σε κάποιο ας πούμε σημείο με αγωνία κ.τ.λ.

Επίσης θα διαβάσετε την 1η του μήνα το Πρωτοχρονιάτικο φανφικ μου 'Lucky Star' όπου θα έχει σίγουρα μία συνέχεια πιθανότατα για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Να πω σε αυτό το σημείο πως θέλω να ελπίζω ότι παράλληλα με όλα αυτά, αυτή τη χρονιά θα κάνω την πρώτη μου απόπειρα να γράψω κάτι εντελώς δικό μου (έχω μία ιδέα) που δεν θα είναι φανφικ και δεν θα δημοσιεύσω ελπίζοντας σε κάποια πιθανή - μελλοντική έκδοση. Wink

Το ΣΣΣ παρ' όλο που θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για έκδοση επειδή ξεκίνησα να το γράφω φανφικ και έχω άλλα δεδομένα μέσα στο μυαλό μου πιθανότατα θα μείνει φανφικ και αυτό θα μου δώσει τη χαρά να το αποδόσω, να το συνεχίσω και να το ολοκληρώσω ακριβώς όπως ήθελα από την αρχή χωρίς να μπω στη 'διαδικασία' των περιορισμών για την όποια έκδοση.

Τέλος ενδέχεται αφού θα έχω τελειώσει με το ΣΣΣ φυσικά και αφού θα είμαι σε κάποιο καλό στάδιο με το 1920 να ξεκινήσω ένα καινούριο φανφικ. Wink Αυτό βέβαια πιθανότατα μετά τα μέσα της χρονιάς ώστε να έχω τελειώσει τουλάχιστον το ΣΣΣ.

Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει κάτι άλλο ενδοιάμεσα ή μία one shot ιστορία και δεν σας κρύβω ότι λίγο έως πολύ το lucky star με προκαλεί να γράψω περισσότερο γιαυτό. Αυτό βέβαια θα αποφασιστεί ανάλογα και με τη δική σας ανταπόκριση.

Ίσως βέβαια να μην καταφέρω να κάνω πολλά από αυτά που αναφέρω μιας και η συγγραφή έστω και η ερασιτεχνική απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο. Βασικότερος στόχος είναι να τελειώσει το ΣΣΣ και το 1920 και όπως σας έχω υποσχεθεί πολλές πολλές φορές και οι δύο αυτές ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για το νέο έτος σε όλους τους τομείς και σας περιμένω όλους την Πρωτοχρονιά για το Lucky Star! WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 906998
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 27 Δεκ 2010 - 18:54

WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 480860 Τώρα μας άναψες φωτιές!! Χαίρομαι που θα συνεχισείς με το ΣΣΣ γιατί είναι μια στορία που λατρεύω και πραγματικά μου έχει λείψει πάρα πολύ!!! Για το 1920 έχεις δίκιο! Δεν είναι σε κρίσιμο σημείο και συνεπώς μπορούμε να κάνουμε υπομονή!!!! Επίσης έχω μεγάλη περιέργεια και αγωνία να διαβάσω την καινούρια σου ιστορία!!! Θα είναι το πρωτοχρονιάτικο δώρο μας από εσένα και δίχως αμφιβολία θα είναι τέλειο!!!!!
Επίσης η ιδέα να κάνεις κάτι δικό σου μου ακούγεται υπέροχη!!! Εύχομαι να πετυχεις όλους σου τους στόχους!!!
Να ξέρεις ότι έχεις όλη την συμπαράσταση και την κατανόησή μου!!!! kiss
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 0:31

Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά! Santa Claus is Comin

Ακριβώς όπως σας είχα υποσχεθεί το Lucky Star είναι έτοιμο, αναρτημένο στο blog μου και σας περιμένει!

http://jokastia.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Εύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα αυτή χρονιά. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας. Your gift! Your gift! Your gift!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 13:06

τελικα αξιζε να περιμενουμε αυτη την ιστορια.....
εγραψες παλι μαρακι.......τι υπεροχη ιστορια ειναι αυτη???????????????????

Οκαλυτερος τροπος για να ξεκινησουμε την νεα χρονια.......

Μακαρι ολοι να εχουμε στη ζωη μας ενα τυχερο αστερι.....Καλη χρονια σε ολους με υγεια και αγαπη..... WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 201917 Santa Claus is Comin
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 13:55

τι ομορφο , τι συγκινητικο και το ρομαντικο , ! ειλικρεινα μαγευτικα!
bloody swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1934
Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3)   WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 15:41

Το εχω πει ξανα στο παρελθον οτι δεν ειναι τυχαιο που εισαι η βασιλισσα του forum και ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα μελη , αλλα ΕΙΣΑΙ και προσκυνω το ατελειωτο συγγραφικο μυαλο σου που καθε φορα μας αφηνεις καπως ετσι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 558691 και καποιες αλλες ετσι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 206202 για να μην αναφερθω και για τις ποιο πιπερατες καπως ετσι WhiteQueen's Blog (3) - Σελίδα 18 507795

Αξια λοιπον και θα βαλω σε spoiler lol! λιγα σχολια μου για το Τυχερο Αστερι για να μην σοκαριστουν τα μελη κατω των 18 ετων

Σπόιλερ:
http://dimitrat26@hotmail.com

WhiteQueen's Blog (3)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» hhlhfanfictionland blog
» zoe's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: