| WhiteQueen's Blog (3) | |
|
+58e+b anna <3 rathbone hiddenfantasy ev@ki92 izzy cullen emma cullen pattinson bloody swan annia marialouiza sandra21 xrysanthi alice cullen! nora mR.Geo RosalieFanpire mpellanti21 pink Deppy Zafrina lena Kimberly edward cullen robert\'s girl magica Nemesis Of Bellin April ROBELINA BELLA MARIE T-NM-E-BD LITSA0089 Stella Sunlight peby Bella Cullen12 ΕΡΗ michelle pretty witch Emy+Robert Lizzy Cullen emerald eyes annaval VLaSia =) ed<3 i love edward 2 Niki Patt twilightsagaddicted marina evi vikaki21 Connie Cullen di1996 Fay1765 despina aek WhiteQueen Vera Vampire love daisyalicecullen niki elena29 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 21:14 | |
| χμμμ... Λατρεμένο το Βαθιά σημάδια της Καρδιάς αλλά το Lucky Star είναι ότι πιο αγαπημένο μετά το 1920 και το ΣΣΣ. Πραγματικά ήθελα να γράψω πολύ περισσότερα ακόμα γιαυτή την ιστορία και έχω κάποια σχέδια στο μυαλό μου, θα δείξει. Προς το παρόν όμως πρέπει να διαφημίζω το τελευταίο κεφάλαιο γιαυτή την ιστορία. Νομίζω ότι κλείνει ωραία και δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Και για το Lucky Star θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ένα μουσικό Teaser. Για απόσπασμα δεν ξέρω, νομίζω ότι προτιμώ μία και καλή να το διαβάσετε όλο την Πρωτοχρονιά. Είναι το δώρο μου σε όλους εσάς που διαβάζετε τις ιστορίες μου. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 21:51 | |
| Τελεία θα μου άρεσε να μην τελειώσει τόσο γρήγορα αυτή η ιστορία | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 22:01 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 22:45 | |
| Την Παρασκευή θα λυθούν όλες σας οι απορίες. Το τελευταίο κεφάλαιο δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά πιστεύω ότι θα σας αρέσει και θα σας αφήσει μία γλυκιά αίσθηση. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Τετ 22 Δεκ 2010 - 23:00 | |
| αχ μακαρι μακαρι να ειναι προταση γαμου πραγματικα θα χαιρομουν πολυ περιμενουμε την παρασκευη να μας λυθουν ολες οι αποριες αγωνιωδως ηταν τελειο το teaser οπως ολες σου οι ιστοριες αλλωστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 24 Δεκ 2010 - 20:15 | |
| Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Το τελευταίο κεφάλαιο του 'Βαθιά Σημάδια της Καρδιάς' μόλις αναρτήθηκε και σας περιμένει να το διαβάσετε. http://jokastia.blogspot.com/2010/12/3_24.htmlΘα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που διαβάσατε και αυτή μου την ιστορία, που ήσασταν εδώ και με στηρίξατε με τα σχόλια σας και φυσικά δίνοντας μου τη δύναμη να συνεχίζω να γράφω κι άλλα κεφάλαια κι άλλες ιστορίες. Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η μίνι ιστορία και να σας κράτησε συντροφιά κάνοντας σας να διασκεδάσετε και να ονειρευτείτε. Τα σχόλια σας είναι φυσικά απαραίτητα και για το κεφάλαιο αλλά και σαν σύνολο για ολόκληρη την ιστορία. Εύχομαι σε όλους ολόψυχα να έχετε όμορφα Χριστούγεννα παρέα με την οικογένεια σας και με ανθρώπους που αγαπάτε. Την Πρωτοχρονιά θα ανεβάσω το λατρεμένο μου Lucky Star και ελπίζω να είστε και πάλι όλοι εκεί για να το διαβάσετε και να μου αφήσετε τα σχόλια σας. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 24 Δεκ 2010 - 20:46 | |
| μολισ τωρα τελειωσα το διαβασμα!!!!!εκπληκτικη ιστορια!!!!κριμα ομ που τελειωσε συγχαρητηρια μαρακι!!!!!!ποτε θα συνεχισεις τη βερονικα? | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 24 Δεκ 2010 - 21:45 | |
| τελειο φανταστικο υπεροχο.......παρα πολυ ωραια τα ειπε η μπελλα....και ο εντουαρτ παρα πολυ γλυκος..... μπραβο μαρακια μου.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Παρ 24 Δεκ 2010 - 23:19 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 25 Δεκ 2010 - 0:13 | |
| Τελειο το φιναλε οπως και ολοκληρη η ιστορια.....μπραβο Μαιρη για ακομη μια φορα...... Καλα Χριστουγεννα..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 25 Δεκ 2010 - 11:22 | |
| καλα θεικο το φιναλε , δεν εχω λογια! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| |
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 25 Δεκ 2010 - 16:04 | |
| Το Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!! Υπέροχο και μοναδικό.
Καλά Χριστούγεννα. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 25 Δεκ 2010 - 20:17 | |
| οντως ηταν υπεροχο το τελος φανταστικο δεν εχω λογια αλλη μια Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α ιστορια τελειωσε μπραβο ηταν καταπληκτικη καλα χριστουγεννα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Δεκ 2010 - 11:10 | |
| Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαβάσατε όλη αυτή την ιστορία. Εύχομαι να σας άγγιξε, να σας ταξίδεψε και να σας έκανε να νιώσετε συναισθήματα όπως ακριβώς κι εγώ όταν την έγραφα. Θεώρησα ότι το πιο σωστό τέλος θα ήταν η Μπέλλα να καταλάβει η ίδια το πρόβλημα της και να κάνει το επόμενο βήμα, να τολμήσει να πάρει βοήθεια και να προχωρήσει παρακάτω. Συνήθως τα εμφανισιακά προβλήματα είναι αυτά που προκαλούν πολύ πιο έντονα ψυχολογικά προβλήματα και νομίζω ότι αυτό ακριβώς ήταν στην πραγματικότητα το θέμα της Μπέλλα από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της ιστορίας. Θα μπορούσα να φανταστώ έναν 'επίλογο', ένα πιθανό μέλλον βλέποντας τη Μπέλλα με τον Έντουαρντ παρέα με τον Τζάσπερ και την Άλις, τον Έμμετ και τη Ρόζαλι να ψήνουν σουβλάκια στην παραλία και να διασκεδάζουν χωρίς να υπάρχει τίποτα που θα την κάνει να νιώθει άσχημα και μειονεκτικά, κατώτερη από τον οποιοδήποτε άλλο. Κάποιος θα μπορούσα να πει ότι αν έκανε την πλαστική εγχείρηση πως το πρόβλημα θα λυνόταν αλλά η γνώμη μου είναι πως κάποιες φορές στη ζωή είναι καλύτερο να αποδεχόμαστε ένα πρόβλημα και να μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό κάνοντας την υπέρβαση. Σίγουρα είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να λυθεί με ένα φαφνικ ούτε με ένα ποστ και φυσικά δεν είμαι ψυχολόγος ούτε ειδικός. Απλά αυτή ήταν η θέση μου, αυτό θέλησα να πω μέσα από αυτή την ιστορία. Δεν στεναχωριέμαι που τελείωσε γιατί δεν νιώθω την ανάγκη πως έχουν να πουν κάτι περισσότερο αυτοί οι χαρακτήρες. Νομίζω πως έγινε ο κύκλος. Για τη συνέχεια Lucky Star και το ξέρω πως μπορεί να σας έχω ζαλίσει αλλά χωρίς κι εγώ η ίδια να το καταλάβω αυτή η ιστοριούλα με έχει ξετρελάνει! Θα ακολουθήσει σήμερα στο blog μου ένα μουσικό θέμα για την ιστορία. Φιλιά σε όλους! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Δεκ 2010 - 13:12 | |
| Mαρια μου πραγματικα η ιστορια σου με βοηθησε να καταλαβω πολλα πραγματα για την ζωη. Οσο και να εχεις καποιο προβλημα πρεπει να το παλεψεις , να πιστεψεις στον εαυτο σου... και να προσπαθησεις. Παντα καποιος ανθρωπος θα υπαρχει για σενα εκει εξω που θα σε αποδεχτει και θα σε αγαπησει ετσι οπως εισαι !!! Μου αρεσουν τρελα τα φανφικ σου... Θα περιμενω να διαβασω το ''Lucky star'' !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:28 | |
| Το μουσικό 'teaser' του lucky star είναι έτοιμο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Κυρ 26 Δεκ 2010 - 21:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Δεκ 2010 - 18:26 | |
| Καλησπέρα σας, Νιώθω την ανάγκη να σας εξομολογηθώ τα 'συγγραφικά' μου σχέδια για τον χρόνο που μας έρχεται. Έκανα σήμερα τον απολογισμό μου και κατέληξα σε κάποια πράγματα θέλοντας να βάλω μία σειρά. Το Σιωπή στο Σκοτάδι έχει μείνει πίσω και μάλιστα πρόσεξα σήμερα ότι έχω να ανεβάσω κεφάλαιο από τα τέλη του Σεπτέμβρη. Το σκέφτηκα λοιπόν και αποφάσισα να συνεχίσω με το ΣΣΣ και μάλιστα να μην το αφήσω μέχρι να το τελειώσω. Ξέρω μπορεί να σας ακούγεται τραβηγμένο αλλά μιας και δεν έχει πάρα πολλά κεφάλαια ακόμα για να τελειώσει και μιας και μου είναι το πιο δύσκολο να μπω στο mood κ.τ.λ. αποφάσισα να συνεχίσω και να παραμείνω σε αυτό μέχρι να το τελειώσω. Αυτό βέβαια θα έχει σαν συνέπεια να 'παραμελήσω' κάπως το 1920 αλλά θα είναι πολύ πιο εύκολο στη γραφή, έχει ακόμα 'αρκετά' κεφάλαια και δεν βρίσκεται σε κάποιο ας πούμε σημείο με αγωνία κ.τ.λ. Επίσης θα διαβάσετε την 1η του μήνα το Πρωτοχρονιάτικο φανφικ μου 'Lucky Star' όπου θα έχει σίγουρα μία συνέχεια πιθανότατα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Να πω σε αυτό το σημείο πως θέλω να ελπίζω ότι παράλληλα με όλα αυτά, αυτή τη χρονιά θα κάνω την πρώτη μου απόπειρα να γράψω κάτι εντελώς δικό μου (έχω μία ιδέα) που δεν θα είναι φανφικ και δεν θα δημοσιεύσω ελπίζοντας σε κάποια πιθανή - μελλοντική έκδοση. Το ΣΣΣ παρ' όλο που θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για έκδοση επειδή ξεκίνησα να το γράφω φανφικ και έχω άλλα δεδομένα μέσα στο μυαλό μου πιθανότατα θα μείνει φανφικ και αυτό θα μου δώσει τη χαρά να το αποδόσω, να το συνεχίσω και να το ολοκληρώσω ακριβώς όπως ήθελα από την αρχή χωρίς να μπω στη 'διαδικασία' των περιορισμών για την όποια έκδοση. Τέλος ενδέχεται αφού θα έχω τελειώσει με το ΣΣΣ φυσικά και αφού θα είμαι σε κάποιο καλό στάδιο με το 1920 να ξεκινήσω ένα καινούριο φανφικ. Αυτό βέβαια πιθανότατα μετά τα μέσα της χρονιάς ώστε να έχω τελειώσει τουλάχιστον το ΣΣΣ. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει κάτι άλλο ενδοιάμεσα ή μία one shot ιστορία και δεν σας κρύβω ότι λίγο έως πολύ το lucky star με προκαλεί να γράψω περισσότερο γιαυτό. Αυτό βέβαια θα αποφασιστεί ανάλογα και με τη δική σας ανταπόκριση. Ίσως βέβαια να μην καταφέρω να κάνω πολλά από αυτά που αναφέρω μιας και η συγγραφή έστω και η ερασιτεχνική απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο. Βασικότερος στόχος είναι να τελειώσει το ΣΣΣ και το 1920 και όπως σας έχω υποσχεθεί πολλές πολλές φορές και οι δύο αυτές ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν. Πολλά πολλά φιλιά σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για το νέο έτος σε όλους τους τομείς και σας περιμένω όλους την Πρωτοχρονιά για το Lucky Star! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Δευ 27 Δεκ 2010 - 18:54 | |
| Τώρα μας άναψες φωτιές!! Χαίρομαι που θα συνεχισείς με το ΣΣΣ γιατί είναι μια στορία που λατρεύω και πραγματικά μου έχει λείψει πάρα πολύ!!! Για το 1920 έχεις δίκιο! Δεν είναι σε κρίσιμο σημείο και συνεπώς μπορούμε να κάνουμε υπομονή!!!! Επίσης έχω μεγάλη περιέργεια και αγωνία να διαβάσω την καινούρια σου ιστορία!!! Θα είναι το πρωτοχρονιάτικο δώρο μας από εσένα και δίχως αμφιβολία θα είναι τέλειο!!!!! Επίσης η ιδέα να κάνεις κάτι δικό σου μου ακούγεται υπέροχη!!! Εύχομαι να πετυχεις όλους σου τους στόχους!!! Να ξέρεις ότι έχεις όλη την συμπαράσταση και την κατανόησή μου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 1 Ιαν 2011 - 0:31 | |
| Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά! Ακριβώς όπως σας είχα υποσχεθεί το Lucky Star είναι έτοιμο, αναρτημένο στο blog μου και σας περιμένει! http://jokastia.blogspot.com/2010/12/blog-post.htmlΕύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα αυτή χρονιά. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 1 Ιαν 2011 - 13:06 | |
| τελικα αξιζε να περιμενουμε αυτη την ιστορια..... εγραψες παλι μαρακι.......τι υπεροχη ιστορια ειναι αυτη??????????????????? Οκαλυτερος τροπος για να ξεκινησουμε την νεα χρονια....... Μακαρι ολοι να εχουμε στη ζωη μας ενα τυχερο αστερι.....Καλη χρονια σε ολους με υγεια και αγαπη..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 1 Ιαν 2011 - 13:55 | |
| τι ομορφο , τι συγκινητικο και το ρομαντικο , ! ειλικρεινα μαγευτικα! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (3) Σαβ 1 Ιαν 2011 - 15:41 | |
| Το εχω πει ξανα στο παρελθον οτι δεν ειναι τυχαιο που εισαι η βασιλισσα του forum και ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα μελη , αλλα ΕΙΣΑΙ και προσκυνω το ατελειωτο συγγραφικο μυαλο σου που καθε φορα μας αφηνεις καπως ετσι και καποιες αλλες ετσι για να μην αναφερθω και για τις ποιο πιπερατες καπως ετσι Αξια λοιπον και θα βαλω σε spoiler λιγα σχολια μου για το Τυχερο Αστερι για να μην σοκαριστουν τα μελη κατω των 18 ετων - Σπόιλερ:
Φόρεσα ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μία μαύρη αδιάφορη γραβάτα. ωχ!!!!! ωχχχχ!!!!! ωωωωωχχχχ..... να το παλι το λευκο πουκαμισο με την μαυρη την αναθεματισμενη γραβατα
Το βλέμμα της ταξίδεψε επάνω μου στα ρούχα που φορούσα. ‘‘Τι είσαι δικηγόρος;’’ Ρώτησε με απορία. Γέλασα ανάλαφρα. ‘‘Καμία σχέση, αρχιτέκτονας.’’ μμμμμμμ..... αρχιτεκτων ο βρετανος πολυυυυυ μαρεσει!!!!!! βρετανος, αρχιτεκτων, μονος, ετοιμος για αναστηλωσεις...οεο!
Το προηγούμενο βράδυ όταν την είχα γδύσει η εικόνα είχε αποτυπωθεί για τα καλά στον εγκέφαλο μου και μου ήταν αδύνατον να μην τη φαντάζομαι. και καλα που δεν θα επερνε λιγουλακι ματι,ο ατιμος,αναξιοπιστος, αρχιτεκτων με ειδικοτητα στις αναστηλωσεις ακομα και στις υποβρυχιες!!!
‘Μου είπε ότι η δική της αγάπη πέθανε, δεν τόλμησα ποτέ να της πω ότι τη δική μου τη σκότωσε εκείνη.’’ φερτε μου χαρτομαντηλα τωρα!!! μου εσκισε την καρδια ο ατιμος για να μην πω τιποτα χειροτερο
Τα χείλη της ήταν ζεστά και μαλακά και είχαν γεύση σοκολάτας από αυτή που είχε πιει νωρίτερα. Άφησα τη γλώσσα μου να ψάξει για τη δική της μέχρι που τη συνάντησα και ένιωσα απελπιστική ανακούφιση. τί σου κανουν τελικα οι σοκολατες παντως τυπου!!!!! Υγρες..στερεες..παχυρευστες σε ανακουφιζουν, απελπιστικα, στο επακρων
‘‘Μυρίζεις τόσο όμορφα…’’ Είπα ανάμεσα στα φιλιά. ‘Είναι το σαπούνι σου.’’ Την άκουσα να ψιθυρίζει ‘‘Όχι, είναι η δική σου μυρωδιά.’’ Αυτή που νιώθω να με περιτριγυρίζει μέρες τώρα, να με καλεί, να με ελκύει. θελω να μαθω τί μαρκα ειναι το σαπουνι ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!! αχχχχχχ.... Μαριαααααα και σαπουνια στην ιστορια???!!!!! μα πού θα φτασει επιτελους το συγγραφικο σου μυαλο???...!!!!!
Τη φίλησα παθιασμένα, ατελείωτα μέχρι που μας τελείωσε ο αέρας. φερνω τις φιαλες οξυγωνου
Βαθιοί, επαναλαμβανόμενοι αναστεναγμοί ευχαρίστησης γέμισαν την ησυχία του δωματίου. ωωω μοντιε.... επαναλαμβανομενα αγκωμαχητα
Βούλιαξα σε μία θάλασσα από μαγευτικές αισθήσεις. Ικανοποίηση, ευχαρίστηση, απόλαυση και ανακούφιση. Βόγκηξα δυνατά μη μπορώντας να συγκρατηθώ, δεν άφησα τίποτα πίσω. βουλιαξε ο βρετανος αρχιτεκτων σαν τους διδυμους πυργους να πουμε
‘‘Είσαι το μοναδικό πράγμα που έδωσε φως στο σκοτάδι της ψυχής μου. Το αστέρι στον πιο σκοτεινό ουρανό.’’ Ψέλλισα. ενταξει τωρα θα χρειαστει να κατασκηνωσω στο εργοστασιο στις softex, εχω συγκινηθει τα μαλα,αχχχ Μαριααααα...αχχχχχχ!!
‘‘Μία στιγμή είναι ικανή να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή κάποιου, αυτό συνέβη σε εμένα.’’ και σε μενα απο τοτε που ειδα τον βρετανο στο Λυκοφως και απο τοτε εχω εμμονες με την Βρετανια, τα λευκα πουκαμισα και με το πώς θα τον εμαντρωσω αμα τον πετυχω μπροστα μου
Το κρεβάτι, ντυμένο με κατάλευκα κλινοσκεπάσματα βρισκόταν στο κέντρο του δωματίου, αριστερά μία τεράστια τζαμαρία όπου μπορούσε κανείς να θαυμάσει τη θέα της πόλης σου έκοβε την ανάσα. Ακριβώς πίσω υπήρχε ένα μικρό καθιστικό και ένας πάγκος όπου ήταν τοποθετημένα τα φρούτα και η σαμπάνια που είχα ζητήσει. αυτα ειναιιιιιιιιι......!!!! μας εχεις τρελανει Μαριαααα με τις επιλογες σου.Σουιτες με σαμπανιες και φρουτα του παθους..... που ειναι η σαντυγι..οεο!!!!! να συμπληρωσει το παζλ...οεο!!!!!
‘‘Ήρθες στη ζωή μου και τα άλλαξες όλα, με έκανες να νιώσω ζωντανός ξανά. Θέλω αυτό που έχουμε τώρα, αυτό που ζήσαμε μαζί για έναν ολόκληρο χρόνο να κρατήσει για πάντα. Ιζαμπέλλα Μαρί Σουάν δέχεσαι να γίνεις γυναίκα μου;’’ Ρώτησα με σταθερή φωνή. τρελη ειναι να μην δεχτει η γυναικα?? αφου το εχεις αγορι μου.... the all packet...εχεις ολο το πακετο και τα μισα να ειχες εδω που τα λεμε και παλι.... Ναιιιιιιιιιιιιι... δεχεται
| |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (3) | |
|