| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 15:08 | |
| βρε κοριτσια λογικα αφού το μπάτζεντ τους θα ειναι μεγαλύτερο θα πρέπει να τραβήξει και περισσότερη ώρα η ταινία εεεεεεεε τι λέτε??????? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 15:18 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- βρε κοριτσια λογικα αφού το μπάτζεντ τους θα ειναι μεγαλύτερο θα πρέπει να τραβήξει και περισσότερη ώρα η ταινία εεεεεεεε τι λέτε???????
Να σου πω την αλήθεια δεν θα ήταν κακό να κράταγε και λίγο παραπάνω αν είναι να δούμε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να την κάνει και δυόμιση ώρες π.χ. Γιατί εδώ που τα λέμε έχει πολύ λεπτομέρεια η Νέα Σελήνη και έχει και σκηνές που είναι σημαντικές. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 15:21 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 16:35 | |
| Ναι αλλα ας μην ξεχναμε πως μετα τη νεα σεληνη ο τζεηκομπ εγινε πρωταγωνιστης ( ) οποτε δεν θα τολμησουν να του κοψουν και πολλες σκηνες... αλωστε αμα δεν δειξουν την αγαπη της Μπελλα για τον Τζεηκομπ να αναπτυσεται πως θα κανουν την 3η ταινια?! Ειμαι η μονη που το να δει 2 ωρες τζεηκομπ της φαινεται επωδυνο?! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 16:47 | |
| Οχι Δαναη! Και μονο στην ιδεα οτι θα πρεπει αν υπομεινω τον Jacob εστω και για 1 ωρα φρικαρω. Και φρικαρω ακομα πιο πολυ οταν σκεφτομαι τα υπολοιπα βιβλια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 16:49 | |
| Ουτε κ γω!!!! Δεν το θελω το κοπροσκυλο στις ταινιες δεν το θελω!!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 17:38 | |
| | |
|
| |
RedRose13 Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Athens - Greece Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 26 Ιαν 2009 - 13:07 | |
| Όπως έχει πει στο πρώτο της ποστ η WhiteQueen με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έμαθα και εγώ για το Twilight. Είμαστε στο ίδιο φόρουμ και από την στιγμή που το ξεκίνησε μια από εμάς κολλήσαμε και οι υπόλοιπες. Πραγματικά δε μπορούσαμε να σταματήσουμε στο ένα βιβλίο μόνο και επειδή εκείνη την στιγμή δεν είχαν βγει στα ελληνικά ακόμα, τα διαβάσαμε στα αγγλικά. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ασχολούμασταν με τίποτα άλλο πέρα από τα βιβλία. Όχι ότι και τώρα δεν ασχολούμαστε... | |
|
| |
twilightmaniac Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 19/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Δευ 26 Ιαν 2009 - 20:59 | |
| Παιδια συμφωνω απόλυτα μαζι σας... Μολις τελειωσα και το δευτερο βιβλίο και συνειδητοποιησα οτι εαν δειξει όλες τις σκηνές της Μπέλας και του Τζεικομπ που περιγραφονται στο βιβλίο και στην ταινία... τότε σε ολη την ταινια μονο την φωνη του Εντουαρτ θα ακούμε.... Μια στην αρχη και μια στο τέλος θα εμφανιζεται και αυτό ήταν όλο... και η βλακεία είναι οτι πολύ φοβαμαι πως στην ταινία στο θέμα Μπέλλας-Τζεικομπ θα το πηγαίνει πολυ περισσοτερο στο ερωτικό μεταξύ του παρά στο φιλικό... Ωραία! Δεν φτανει που στην "Εκλειψη" σχεδον τον ερωτευεται τον Τζεικομπ (και φιλιούνται κιολας)... φιρι φιρι θα το πάνε να μας ξενερώσουνε... | |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 19:35 | |
| Λοιπόν, καταρχάς γεια σε όλους! Μόλις γράφτηκα και πρέπει να πω πως το forum είναι τέλειο!!! Έψαχνα για ένα forum για το Λυκόφως στα ελληνικά και αμέσως μόλις είδα το δικό σας έγινα μέλος!!!!!! Λοιπόν, όσων αφόρα το πώς έμαθα για το Λυκόφως, λοιπόν εντελώς τυχαία….Ξεφύλλιζα την SUPER της μικρής μου αδελφής και σε κάποιο σημείο είχε ένα άρθρο για το Λυκόφως (την ταινία). Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η υπόθεση και μου άρεσε πολύ ο πρωταγωνιστής…Δεν το έψαξα παραπέρα αλλά μια μέρα, μια εβδομάδα μετά περίπου…, είχα πάει για ψώνια με μια φίλη μου και σε ένα βιβλιοπωλείο είχε και αυτό το βιβλίο. Αποφάσισα να το πάρω να δω αν μου αρέσει. Το ίδιο βράδυ άρχισα να το διαβάζω. Πραγματικά δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου!! Μέσα σε λίγη ώρα το είχα τελειώσει και ανυπομονούσα για την συνέχεια! Την επόμενη μέρα το ξαναδιάβασα από τη αρχή!!!!!! Μετά έψαξα σε 5-6 βιβλιοπωλεία για να βρω το επόμενο. Στο τέλος το βρήκα και μέσα σε 2 ώρες το είχα τελειώσει. Με συνάρπασε!!! Συγκεκριμένα στο σημείο που ο Έντουαρντ φεύγει με είχαν πιάσει τα ζουμιά (χε χε )!Διάβαζα συνέχεια την φράση «είχαν όλα χαθεί…Η αγάπη… Η ζωή...Το νόημα…» και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι στα αλήθεια την είχε αφήσει!... Καλά που ήταν διακοπές Χριστουγέννων γιατί για 3 μέρες το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω τις ατάκες και τις σκηνές που μου άρεσαν. Έψαχνα στο Ίντερνετ για τα βιβλία, έβλεπα σκηνές από την ταινία και εικόνες των πρωταγωνιστών( ειδικά του Robert!!)άκουγα τα τραγούδια και γενικώς ασχολιόμουν μόνο με αυτό!!! Βρήκα το Midnight Sun και το τύπωσα και το διάβαζα και ας καταλάβαινα μόνο τα μισά από όσα έγραφε…(Α, θέλω να ευχαριστήσω και για την μετάφραση του Midnight Sun στα ελληνικά- είναι πολύ πιο εύκολο να το διαβάζω έτσι!) Λοιπόν η ταινία ήταν καλή αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με το βιβλίο!!! Προσωπικά το μόνο που πιστεύω πως άξιζε είναι ο Robert Pattison!!!!! Τώρα για το Λυκόφως και την Νέα Σελήνη έχει δημιουργηθεί ουρά!!! Τα έχω ήδη δανείσει σε 3 φίλες μου και υπάρχουν άλλες 9 που μου το ζητάνε!!!!! Αν και εγώ δεν πολύ θέλω να τα δίνω γιατί με κάθε ευκαιρία τα ξαναδιαβάζω!! Αλλά πρέπει κι άλλοι να το απολαύσουν, οπότε… Λοιπόν έτσι μπήκε στη ζωή μου η σειρά!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 19:43 | |
| Πρώτον καλωσήρθες!!! Όλες είμαστε πολύ κολλημένες εδω και θα περάσεις, πιστευω, τελεια! Χαιρομαι που μοιραστηκες μαζι μας την ιστορία σου και που "διαδίδεις" αυτα τα υπέροχα βιβλία!Σε λιγο καιρό θα βγει και το 3ο οποτε δεν θα χρειαστεί να περιμένεις πολυ!!Ευχαριστούμε που διάλεξες το δικό μας φόρουμ και που σου άρεσε η μετάφρασή!Καλή διαμονή στην παρεα μας! | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 19:47 | |
| Αχ πολύ μου αρέσει να διαβάζω τέτοιες ιστορίες! Καλώς ήρθες λοιπόν στο κόσμο του Λυκόφωτος!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 19:56 | |
| Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!!! Όσο για το ότι θα περάσω τέλεια – αυτό εννοείται!!!! Ό,τι έχει σχέση με το Λυκόφως είναι τέλειο!! (Ναι είμαι πολύ πολύ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ fan- δεν το κρύβω και πολύ καλά, ε Ναι, το ξέρω! Η Έκλειψη βγαίνει 1 Μαρτίου και το Breaking Dawn τον Σεπτέμβρη και δεν μπορώ να περιμένω!!!!!! Επίσης πρέπει να προσθέσω πως τα έχω πάρει λίγο με την Μπέλλα που φιλάει τον Τζέικομπ!!!!!! Καλά είναι σοβαρή; Έχει τον ΘΕΟ τον Έντουαρντ και κοιτάει τον Τζέικομπ?? Τον καημένο τον Έντουαρντ- φαντάσου πως θα ένοιωθε!!!!! (Μετά το Midnight Sun τον καταλαβαίνω καλύτερα!!! Είναι τόσο μυστήριος στα βιβλία από την μεριά της Μπέλλα!!!!) | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 19:58 | |
| Η danaeullen θα σε λατρεψει!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 19:59 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:19 | |
| Καμια δεν νομιζω να θέλει να της περάσει....αν και με ΤΕΤΟΙοΟ κόλλημα....λιγο δύσκολο!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:20 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:28 | |
| Καλως ηρθες!! | |
|
| |
| |
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 29 Ιαν 2009 - 23:19 | |
| Λογω επαγγελματικών υποχρεώσεων κυριως δεν έχω τη δυνατότητα να μπαίνω στο ίντερνετ τόσο συχνά.. Ας σας πω τώρα πώς ξεκίνησε η μανία μου με το λυκόφως... Στο ίδιο φόρουμ με την WhiteQueen χάζευα το τόπικ με τα βιβλία, (Αύγουστος 2008) μιας και είχα τελειώσει τον κώδικα ντα Βίντσι του Νταν Μπράουν και ήθελα κάτι που να με τραβήξει πάρα πολύ και να κολλήσω... Έβλεπα τα κορίτσια πολύ ενθουσιασμένα με το λυκόφως, σε κάθε ποστ διάβαζα σχόλια του τύπου "αχ Έντουαρντ" ή "Έντουαρν δάγκασέ με"... μου το πρότειναν όλες και πήγα και το αγόρασα... όταν διάβασα το οπισθόφυλλο το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι εγώ από μόνη μου δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αγόραζα ένα βιβλίο που έχει να κάνει με βρυκόλακες. Τα φοβάμαι αυτά... Όμως κόλλησα από την πρώτη κι όλας σελίδα... Και πριν 4 μέρες που είδα τον Έντουαρντ επιτέλους στη μεγάλη οθονη με σάρκα και οστά... (δυστυχώς στη Χίο που ζω αργούν να έρθουν οι ταινίες..) αυτό ήταν... αποτρελάθηκα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 29 Ιαν 2009 - 23:30 | |
| Join the club!!!! Ολες εδω μεσα αποτρελαμενες ειμαστε!!!!! εγω ειδα πρωτα την ταινια και μετα αρχισα το διαβασμα των βιβλιων!!Ετσι για μενα ο Εντουαρντ εχει την μορφη του Pattinson και αυτο με κανει ακομα πιο φανατισμενη!!! I am absolutely in love with Edward Cullen!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 29 Ιαν 2009 - 23:34 | |
| έγω θα χρησιμοποιήσω την αγαπημένη μου φράση: it's like a drug to me.... α ναι! άμα το αρχίσεις δεν έχει αποτοξίνωση για τους γνώστες 2ο βιβλίο δε λέω τίποτα άλλο | |
|
| |
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 30 Ιαν 2009 - 16:53 | |
| [i] vCk eg dn 9a t evlepa al piga mz m tn Cic moo k kollhca ap tote padoc tr exo 3ekinhcei hdh t proto vivlio k t teliono k 9a arxico t deutero ! ein pl telioo ,, | |
|
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|