| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|
+249Mental Shield nana mplak Teodan i love edward 2 ROBELINA Bella Marie Swan bReakDowN-Mark kati Nantia Hale_Biers Emy+Robert niki breathless *evdokia* marina forever Rosemarie Cullen Anactaciaa_Rosetta Cullen marina Bellsten Marzaki Cullen Vivaki Cullen ElpidoulaPattinson !!!twilight!!! LITSA0089 jennypara Mrs.Christina mpellanti21 esme aLmOsT_nOrMaL di1996 Evaline despina aek Izabella Swan ed<3 anastasia_1992 gwgwka twilightsagaddicted <3<3Ms.Kolina<3 Wonder MyrtoCullen AliceK Lizzy Cullen AnaroseCullen Afelop evi swan athina Drama Queen vikaki21 gossamer pink αντα Bella Cullen12 Rob+MJ4ever!! kristen(a) Deppy lykofotaki princesskitty d@n@e twilight! renaki roberta Bella_Cullen22 Arianna Mary Alice Brandon mimigk ntinaki NukeFan DEMONA CULLEN PATTINSON Vampi mR.Geo John Cullen stupid lumb liaki twilight girl AST Siaki_J sof Μαργαριτα Ashley Greene RafaelaVolturi patrick tina cullen RafaelaCullen T-NM-E-BD ~!Cristi!~ Lunna Cullen konstantia crazy evaki riana_vampoula Strider Jasper Hale Renesmi Εστελλα Καλεν XENIA BLACK Eclipse_alex Cullen pretty witch Bella-Edward-Renesmee freakyannie BellaNessieSwan Morena Nemesis Of Bellin Edbel fafoula1234 OnirodamastHs lena robert 4ever NICKY vampiroula mariap kollhmenh Natali Cullen sofaki 95 edward 4ever ..::Rikku::.. christi_twilight bluesea litsaki_kourkoubinaki VLaSia =) volturi girl linaki demi jenaki Mrs.Cullen Sloorp team edward twiligter dreamofedward LaDy_SoVeReigN silenceprincess Odelle Fotis333 Flyingdutchman breeze of wolf twilightFOREVER Connie Cullen SpunK RansoM thomi alicecullen27 ren4itoy Georgia P. C elli Renesmee C. michelle twilightaholic#1 bloody swan lena_123 BigFanOfTwilight Edward_ Breaking_ Dawn Efst@thi@ sweetie birdwatcher ko0tso0 Fay1765 JuStleNe twilightergirl dolores!! Fotini nantiaki_twilight 4 ever ice#fire vampyra maritca mpourbi hiddenfantasy Melia twilightaholic# ChristinaCulen ViolettaCullen18 kanty edward_20 an8i Melodie Moonlight bella_edward butterfly TZENIPAN !~Twilighter~! M@rIa lila-->twi!ight<3 angepsi Rosalie Hale Ms Cullen bedward__ mikulia ΕΡΗ smaragda MIKAELLA xrisa_twilight anthian9 sunrise emma cullen pattinson edward's victim ioannaki-twilightaddicted sofakimpiskotaki kikina Isabella16 Isabella21 maraki-twilightholic MiSs-->NtOuF* BELLA22 maraki13_10 BELLA MARIE Lion's_Lamb Kikitsa_twilight Marilou chris-cullen Vasiliki_Luvs_Vampires Dorian_Grey magic princess .::Ελευθερία::. April Lancelot natalia Stella kalkat EternalQueen Raven Edward_Andreas annabell DEVille LizCullen Alexadruby the vampire Christy akaliakoukou lionandlamp RedRose13 SilverMusk scarlet rose emerald eyes Ειrιnι twilightmaniac Rozali87 vantela hobo Gωgω-Twilighter Neri Crimson Beauty... k_katerina Princess olympia-Mikel-Robert Nancuko tatufun Vampire spunkransom Dimitra_Ony_Edward nasiatheslayer Darkbella nessie DanaeCullen WhiteQueen 253 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vantela Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 0:39 | |
| Δυστυχώς και το δικό μου dvd κόβει τη σκηνή και θέλω να πάω πάλι κινηματογράφο και δεν ψήνω κανέναν...Τραγική κατάσταση...Αλλά θα τους καταφέρω, θα τους κολλήσω τον ιό! Λοιπόν σήμερα το πρωί πήρα το δεύτερο βιβλίο , δεν άντεχα καθόλου το pdf , και ετοιμάζομαι για μεταμεσονύχτιο διάβασμα!Αν και ξαναδιαβάζω το πρώτο απο το πρωί για να το έχω πολύ φρέσκο, σημειώνω και τα αγαπημένα σημεία και είναι πάρα πολλά. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 0:43 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Τελικά εγώ πλέον πιστεύω σε αυτό που λένε μία εικόνα χίλιες λέξεις είχα πάει στο κινηματογράφο να δω τον ηλία του 16ου και είδα την αφίσα. Πάντοτε μου αρέσουν οι απαγορευμένοι έρωτες και το φανταστικό και μου κόλλησε στο μυαλό η ταινία τις επόμενες μέρες περνάω από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και μου το προτείνουν. για να μη πολυλογώ κατεβάζω από ίντερνετ ταινία αγοράζω το πρώτο βιβλίο και τα ρούφηξα... μετά κατέβασα τα 4 από το ίντερνετ και άρχισα το διάβασμα. το καλύτερο της υπόθεσης και παιδιά είναι αλήθεια.
υμνούσα στη μητέρα μου παλιά βιβλιοφάγο αν και σκουριασμένη το βιβλίο και άρχισε να το διαβάζει έπαθε την πλάκα της πριν το τελείωσει μου είπε "παρήγγειλε το 2ο" της είπα οτι δε χρειαζόταν πως ήδη το είχα διαβάσει αλλά το ήθελε να το διαβάσει εκείνη! μου ομολόγησε και το άλλο άμα και τα άλλα ήταν μεταφρασμένα θα τα διάβαζε και εκείνα!! τουλάχιστον χαίρομαι που κόλλησα τόσα άτομα τουλάχιστον άλλες 2 κοπέλες έχουν γίνει φανατικές φαν και το χαίρομαι αφάνταστα Δεν πιστευω Ελιζακι μου μεσα σε αυτες τις 2 κοπελες να υπολογισες και εμενα?ετσι για την ιστορια πρεπει να σου υπενθυμησω οτι τρεϊλερ ειχα δει πριν απο εσενα! Ναι !Ναι!!το ειχα δει στο mad αρκετο καιρο πριν και τρελαθηκα με την ατακα ''i know what you are'' και τα λοιπα και ηθελα να την δω οπωσδηποτε!Μετα ειπες και εσυ οτι ηθελες να την δεις(τοτε που πηγαιναμε προς Κορυδαλλο) και ετσι μαζευτηκαμε εκεινο το απογευμα της ιστορικης εκεινης Παρασκευης που πηγαμε να δουμε την ταινια!! Και απο τοτε αρχσα να παραμιλαω και εγω στον υπνο μου....''Edward...Edward....Edward''!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 0:47 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- [(τοτε που πηγαιναμε προς Κορυδαλλο) και ετσι μαζευτηκαμε εκεινο το απογευμα της ιστορικης εκεινης Παρασκευης που πηγαμε να δουμε την ταινια!! Και απο τοτε αρχσα να παραμιλαω και εγω στον υπνο μου....''Edward...Edward....Edward''!!!!
Προς τα που πηγαίνατε; Συχνάζετε στα μέρη μου κορίτσια;;; Let me know! Σε λίγο θα βγούμε και γνωστές! Μην ανησυχείτε βρε κορίτσια, σημασία δεν έχει ποιος το βρήκε πρώτος. Αυτό που μετράει είναι ότι το βρήκαμε τελικά και ενώσαμε τις καρδιές μας! P.S. Όποιος δεν έχει παρέα για το σινεμά, παρακαλώ μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Πάω άνετα και έβδομη φορά! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 0:53 | |
| - vantela έγραψε:
- Δυστυχώς και το δικό μου dvd κόβει τη σκηνή και θέλω να πάω πάλι κινηματογράφο και δεν ψήνω κανέναν...Τραγική κατάσταση...Αλλά θα τους καταφέρω, θα τους κολλήσω τον ιό!
Λοιπόν σήμερα το πρωί πήρα το δεύτερο βιβλίο , δεν άντεχα καθόλου το pdf , και ετοιμάζομαι για μεταμεσονύχτιο διάβασμα!Αν και ξαναδιαβάζω το πρώτο απο το πρωί για να το έχω πολύ φρέσκο, σημειώνω και τα αγαπημένα σημεία και είναι πάρα πολλά. To μεταμεσονυχτιο διαβασμα το εχω κανει και εγω πλεον ρουτινα!!! Στις 4 κοιμαμαι καθε βραδυ και οχι τιποτε αλλο αλλα δεν καταλαβαινω πως περναει η ωρα και δεν θελω να αφησω το βιβλιο απο τα χερια μου,το οποιο ειναι και στα αγγλικα !!Ασ'τα εχω κανει κατι μαυρους κυκλους τεραστιους!!! το εργο το ξαναβλεπω και εγω ανετα!!!Παμε οποτε θελετε!!! Οσο για το προηγουμενο μου post :μ΄αρεσει να πηγαινω κοντρα στην emerald eyes!!!πειραγματα μεταξυ φιλων!!!! | |
|
| |
twilightmaniac Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 19/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 9:47 | |
| Εγω διαβασα την υπόθεση σε ενα περιοδικο και μου τραβηξε την προσοχη γιαυτό πηγα στο σινεμα μια απο τισ πρωτες μερες προβολήσ και το ειδα με μια ξαδέρφη μου. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την εκφραση του προσώπου μας μολισ βγήκαμε από την αιθουσα του κινηματογράφου... Λιγες μέρες μετα αγόρασα το βιβλίο και το διάβασα μεσα σε μισή μέρα... σημερα αισίως θα πάρω και το δεύτερο... Δεν θέλω να σκέφτομαι την απόγνωση που θα νιώσω όταν τελειώσω και και με το δεύτερο... Και φυσικά περιμένω εναγωνίως το DVD όχι για να δώ την ταινία (εχω βαρεθει να βλέπω ξανα και ξανα τα highlights στο you tube) αλλα για να δώ και τισ κομμένες σκηνες που είμαι σιγουρη πως υπάρχουν. Καλα για τους πρωταγωνιστές δεν εχω να πω και πολλά. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΙ. Και ο Robert (που ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ αλλον να παίζει αυτόν τον ρόλο εκτός από εκείνον) αλλα και η Kristen (που στην αρχή δεν μου αρεσε και παρα πολύ αλλα διαβαζοντας το βιβλίο κατάλαβα οτι αποδίδει πολυ καλά τον ρόλο) είναι κούκλοι και πολύ καλοι στις ερμηνείες τους. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 10:20 | |
| - twilightmaniac έγραψε:
- Εγω διαβασα την υπόθεση σε ενα περιοδικο και μου τραβηξε την προσοχη γιαυτό πηγα στο σινεμα μια απο τισ πρωτες μερες προβολήσ και το ειδα με μια ξαδέρφη μου. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την εκφραση του προσώπου μας μολισ βγήκαμε από την αιθουσα του κινηματογράφου... Λιγες μέρες μετα αγόρασα το βιβλίο και το διάβασα μεσα σε μισή μέρα... σημερα αισίως θα πάρω και το δεύτερο... Δεν θέλω να σκέφτομαι την απόγνωση που θα νιώσω όταν τελειώσω και και με το δεύτερο... Και φυσικά περιμένω εναγωνίως το DVD όχι για να δώ την ταινία (εχω βαρεθει να βλέπω ξανα και ξανα τα highlights στο you tube) αλλα για να δώ και τισ κομμένες σκηνες που είμαι σιγουρη πως υπάρχουν. Καλα για τους πρωταγωνιστές δεν εχω να πω και πολλά. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΙ. Και ο Robert (που ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ αλλον να παίζει αυτόν τον ρόλο εκτός από εκείνον) αλλα και η Kristen (που στην αρχή δεν μου αρεσε και παρα πολύ αλλα διαβαζοντας το βιβλίο κατάλαβα οτι αποδίδει πολυ καλά τον ρόλο) είναι κούκλοι και πολύ καλοι στις ερμηνείες τους.
Στο dvd, υπάρχουν σίγουρα κομμένες σκηνές. Πέντε deleted scenes και πέντε extended scenes, αν δεν κάνω λάθος. Έχουμε ένα θέμα στην κατηγορία "ταινία" αποκλειστικά για το dvd. Πήγαινε εκεί να ρίξεις μία ματιά, τα λέει αναλυτικά. Ο Ρόμπερτ και η Κρίστεν με ικανοποίησαν και μένα πάρα πολύ και σκέψου ότι είχα διαβάσει πρώτα όλα τα βιβλία. Ο Ρομπ θα έλεγα ότι μου άρεσε περισσότερο αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι όταν διάβαζα τα βιβλία τον είχα φανταστεί κάπως διαφορετικό. Αλλά είναι πολύ καλή η απόδωση του σε σχέση με τον ρόλο και το υλικό που του δώθηκε από άποψη σεναρίου και σκηνοθεσίας. Η Κρίστεν είναι μέτρια. Δεν είναι κακή αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη κάτι που πιστεύω ότι θα το δούμε στις επόμενες ταινίες. Η Μπέλλα του βιβλίου μου φάνηκε πιο ευαίσθητη, πιο ρομαντική. Η Μπέλλα της ταινίας είναι πιο δυναμική. Αλλά σαν αποτέλεσμα και σαν σύνολο ήταν ικανοποιητικό. Για παράδειγμα, η Μπέλλα του βιβλίου κλαίει πολύ συχνά, η Κρίστεν στην ταινία ούτε ένα δάκρυ δεν έχυσε. Ένα άλλο στοιχείο που με χάλασε είναι ότι στην ταινία δεν ανταλλάζουν ούτε ένα "Σ'αγαπώ". Ενώ στο βιβλίο έχει πάρα πολλά! Γιαυτά όμως δεν φταίνε οι ηθοποιοί, σε καμία περίπτωση. Φταίει το σενάριο και η σκηνοθεσία. Αν και κάπου διάβασα ότι στις κομμένες σκηνές, στο dvd, υπάρχει σκηνή που λένε "Σ'αγαπώ". Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπήκε κανονικά στην ταινία... Διάβασε και τη Νέα Σελήνη για να πέσεις στα βαθιά και όταν θα τελειώσεις ελπίζω να είναι καλά τα αγγλικά σου για να συνεχίσεις και με τα δύο επόμενα. Διαφορετικά υπομονή ένα μήνα και κάτι μέχρι την έκδοση της Έκλειψης στα Ελληνικά! | |
|
| |
vantela Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Πεμ 22 Ιαν 2009 - 18:46 | |
| Νομίζω πως η σκηνοθέτης της ταινίας δεν ήταν και πολυ μεγάλη οπαδός του ρομαντισμού του βιβλίου.Ευτυχώς ο Ρομπ και η Κριστεν είχαν πολύ καλή χημεία και έσωζαν την κατάσταση. Θυμήθηκα όταν είχα πρωτοδεί ένα διαφημιστικό της ταινίας στο Ίντερνετ και απο κάτω την υπόθεση, μου είχε κάνει αμέσως εντύπωση. | |
|
| |
twilightmaniac Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 19/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 23 Ιαν 2009 - 12:17 | |
| Twilight queen εχεις απόλυτο δικιο όσον αφορα στο θέμα του Σ'αγαπώ στην ταινιά... στο βιβλιο υπάρχουν τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που η Μπέλα ή ο Εντουαρτ λένε "Σ΄αγαπώ". Το ιδιο συμβαίνει και με το φιλί... Στην ταινια υπάρχουν μόνο 2 σκήνες με φιλί ενώ στο βιβλίο υπάρχουν τουλάχιστον 6. Και εγώ την Μπέλα την φανταζόμουν λίγο πιο εκφραστική όσον αφορά τα συναισθήματα της προς τον Εντουαρτ αλλά ούτε και ο Εντουαρτ ήταν το ίδιο εκφραστικός οσο στο βιβλίο. Πιστεύω πάντως πώς οι ηθοποιοί έχουν όλες τις δυνατότητες και ότι τα πάντα ήταν θέμα σκηνοθεσίας. Όμως νομίζω πώς από το "Νέα Σελήνη" και μετά αλλάζει ο σκηνοθέτης και ελπίζω πώς θα καταφέρει να αποδωσει καλύτερα το νοημα του βιβλίου μεσα απο την ταινία γιατι ειλικρινα πιστευω πως οι πρωταγωνιστές δεν υστερούν πουθενα. | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Παρ 23 Ιαν 2009 - 14:08 | |
| - twilightmaniac έγραψε:
- Twilight queen εχεις απόλυτο δικιο όσον αφορα στο θέμα του Σ'αγαπώ στην ταινιά... στο βιβλιο υπάρχουν τουλάχιστον 3 περιπτώσεις που η Μπέλα ή ο Εντουαρτ λένε "Σ΄αγαπώ". Το ιδιο συμβαίνει και με το φιλί... Στην ταινια υπάρχουν μόνο 2 σκήνες με φιλί ενώ στο βιβλίο υπάρχουν τουλάχιστον 6.
Και εγώ την Μπέλα την φανταζόμουν λίγο πιο εκφραστική όσον αφορά τα συναισθήματα της προς τον Εντουαρτ αλλά ούτε και ο Εντουαρτ ήταν το ίδιο εκφραστικός οσο στο βιβλίο. Πιστεύω πάντως πώς οι ηθοποιοί έχουν όλες τις δυνατότητες και ότι τα πάντα ήταν θέμα σκηνοθεσίας. Όμως νομίζω πώς από το "Νέα Σελήνη" και μετά αλλάζει ο σκηνοθέτης και ελπίζω πώς θα καταφέρει να αποδωσει καλύτερα το νοημα του βιβλίου μεσα απο την ταινία γιατι ειλικρινα πιστευω πως οι πρωταγωνιστές δεν υστερούν πουθενα. Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω Α Π Ο Λ Υ Τ Α ¶κουσα και γω οτι θα αλάξει ο σκηνοθέτης.......άντε να δουμε | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 10:14 | |
| Αυτο που επρεπε να γινει κατα τη γνωμη μου ηταν να αλλαξει κ ο σεναριογραφος μπας κ δουμε ασπρη μερα!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:02 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Αυτο που επρεπε να γινει κατα τη γνωμη μου ηταν να αλλαξει κ ο σεναριογραφος μπας κ δουμε ασπρη μερα!!
Πολύ καλή ιδέα μακάρι να αλλαξει αν και καλούτσικος ήταν μωρε....αλλά οχι και τέλειος. | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:10 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- danaecullen έγραψε:
- Αυτο που επρεπε να γινει κατα τη γνωμη μου ηταν να αλλαξει κ ο σεναριογραφος μπας κ δουμε ασπρη μερα!!
Πολύ καλή ιδέα μακάρι να αλλαξει αν και καλούτσικος ήταν μωρε....αλλά οχι και τέλειος. Βασικά είναι γυναικα!Αλλα...δυστυχως η ιδια θα είναι και στο 2ο.... | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:11 | |
| γιατι????
αφου ειπαν οτι θα αλλαξουν!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:11 | |
| Σκηνοθέτη αλλαξαν οχι σεναριογραφο! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:27 | |
| ναι δεν αλλαξαν σεναριογραφο...αλλα η Melissa (η σεναριογραφος) ξαναγραφει το σεναριο παλι, κανει κατι αλλαγες.... το καλο που της θελω γιατι το twilight το σκοτωσε το καημενο!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:28 | |
| ωχχχχχχχχχ την πατήσαμε.Ας ελπίσουμε να μην κόψει πολλές καλές σκηνές και εδώ γιατί μετά θα την | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:30 | |
| Νομίζω οτι οι περισσότερες απο εσας θα θελετε να κοπουν σκηνες αφου θα ειναι με σκοπο να δουμε λιγότερο Τζεικομπ, και περισσοτερο Εντουαρντ! :afro: | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:31 | |
| Ναι αλλά αυτή την έχω ικανή να κάνει το αντίθετο! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:31 | |
| ναι να τα κανουν παλι να φαινονται γρηγορα οπως στο twilight για να ερθει παλι γρηγορα ο edward!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:32 | |
| ναι αλλά όπου τζέικομπ υπάρχει και φωνή έντουαρντ και αν θέλουμε περισσότερο έντ τότε θα πρέπει να ανεχτούμε και τζεικ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:32 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:35 | |
| εννοείτε ότι θα τον βλέπουμε κιολάς και δεν θα τον ακούμε μόνο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: And so the lambs fell in love with...Twilight Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:41 | |
| Εγώ επιμένω! Πρέπει να το φτιάξει έτσι ώστε να μη κουράσει. Πρέπει να έχει αρκετό Έντουαρντ. Δεν μπορεί να δείχνει δύο ώρες τη Μπέλλα με τον Τζέηκομπ.
Αν υποθέσουμε ότι ο Έντουαρντ θα φύγει στα 15 με 20 πρώτα λεπτά της ταινίας, δίνω και ένα περιθώριο 40 λεπτά το πολύ στην εποχή Μπέλλα - κατάθλιψη - Τζέηκομπ. Έτσι έχουμε φτάσει ήδη στη μία ώρα. Αν κάπου εκεί επιστρέψει η ¶λις σκεφτείτε ότι χρειάζεται σίγουρα μία ώρα για να δείξει όλο το σκηνικό με το ρολόι, τη συνάντηση στους Βολτούρι και φυσικά την επιστροφή στο Φορκς όπου όλα μπαίνουν στη θέση τους. Έτσι νομίζω...
Πάντως θα κρατήσω χρόνο να δω τελικά πόση κινηματογραφική ώρα πήρε η απουσία του Έντουαρντ! | |
|
| |
| |
| |
| And so the lambs fell in love with...Twilight | |
|