Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω

Πήγαινε κάτω 
    +13
    twilightFOREVER
    Bella07
    twilightsagaddicted
    despina aek
    ROBELINA
    LITSA0089
    ed<3
    daisyalicecullen
    LadyTaniaXd
    sisaki
    Niki Patt
    Emy+Robert
    i love edward 2
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:47

εδω μπορειτε να αφησετε τα σχολια σας για την ιστορια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 98735
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:56

Μαράκιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 4947
    Με το καλό η ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss huggie
    Η περίληψη μου άρεσε πάααααααααρα πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boogie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 868134 boogie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 868134
    Αχ αχ αχ...πώς θα συναντηθούνε άραγε??????
    Για τον τίτλο............. Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 31995
    Δεν έχω τίποτα άλλο να πω!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941
    Χάρηκα τόοοοοοοοσο πολύ που θα γράψεις ιστορία!!!!!!! Να ξέρεις πως εγώ θα είμαι εδώ και θα σε στηρίξω!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα είναι απλά....Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!
    Ανυπομονώ για το πρώτο κεφάλαιο!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 174341 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 174341 Πότε υπολογίζεις να το βάλεις???????
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:57

Φαινεται ενδιαφερουσα ιστορια... Wink

Κι ο Εντ στο ρολο του μπαρμαν??Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 835489
    Αντε να δουμε πως θα συναντηθουν...

Ανυπομονω για το πρωτο κεφαλαιο.... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 868134 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 868134 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 868134
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:39

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη το κεφαλαιακι μολις μπηκε βεβαια ειναι μικρο ελπιζω να σας αρεσει
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:40

Μαρακι μου καλη αρχη!!
    Να ξερεις οτι εχεις την υποστηριξη μου!
    Πιστευω οτι εχει προοπτικες η ιστορια σου και χαιρομαι για αυτο !!
    Περιμενω με αγωνια την συνεχεια!! kiss
    boogie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 274215 boogie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 274215 boogie
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:43

σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια και για την υποστηριξη σου και παλι ευχαριστω Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 98735
    LadyTaniaXd
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 262
    Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:49

Πολύ ωραίο!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 318209 Φανταστικό! Και η υπόθεση τρομερή όμως! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 40135
    Η συνάντηση τους ήταν απροσδόκητη, δεν το περίμενα, στην αρχή νόμιζα πως θα την βί@ζε αλλά ευτυχώς όχι.. Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Icon_razz
    ΑΝ και δεν πιστεύω να τον πιάσουνε περιμένω συνέχεια! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 4947
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 23:08

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 558691
    'Ηταν.............. boogie boogie boogie boogie boogie
    Δεν έχω λόγια.....δεν ξέρω τι να πω........ Shocked Shocked Shocked
    Μαρία μου ήταν Α-Π-Ε-Ρ-Ι-Γ-Ρ-Α-Π-Τ-Ο!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941
    Το ότι ήταν μικρό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο εκπληκτικά γράφεις!!!!!
    Μπράβο σου γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!! Αδημονώ...........για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!! kiss kiss
    Πολλές πολλές απορίες....που αγωνιώ να λυθούν!!!!!!!!!!!! boogie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 6512 boogie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 6512
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 0:14

μαρια μου μου αρεσε παρα πολυ!!το στορυ της ιστοριας ειναι τελειο και το πρωτο κεφαλαιο απλα απιθανο!!ανυπομονω για την συνεχεια!!μπραβο,μπραβο,μπραβο...! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 0:57

Μαρια μου πολυ ωραια η ιστορια σου!
    λατρεψα το απαιτητικο φιλι του Εντουαρντ στο τελος για να μην τον πιασουν Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860
    η αποπειρα σου να αρχισεις μια ιστορια ηταν απο τις καλυτερες ιδεες που ειχες Wink Wink

Ελπιζω συντομα να εχουμε την συνεχεια kiss huggie

Μπραβο μαρακι μου!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 4947
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 16:28

αχ ευχαριστω κοριτσακια μου και τις τρεις για τα καλα σας λογια με ενθαρρυνετε παρα πολυ να συνεχισω
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 16:49

Μαρια μου,πολυ ωραιο το πρωτο κεφαλαιο.... Μπραβο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917

Αυτο το απαιτητικο φιλι του Εντ ηταν ολα τα λεφτα!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 432569

Ελπιζω να εχουμε συντομα συνεχεια... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 6512 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 6512

Μην το πιασουν... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 551700
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 19:13

μολις ανεβασα την συνεχεια και μπορει οποιος θελει να περασει να την διαβασει. περιμενω με αγωνια τα σχολια σας kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 19:23

Neutral Neutral Neutral Αχ...το τέλος δε μ' άρεσε...γιατί να ψάξει τα πράγματά της...αν ήταν αυτός???
    Η Μπέλα του προσέφερε βοήθεια κι εκείνος φέρθηκε έτσι...???
    Μαράκι μου...περιττό να πω ότι γράφεις υ-π-έ-ρ-ο-χ-α! κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά! Οι περιγραφές σου...οι εικόνες σου...όλα όλα όλα!!! kiss
    Μπράβο γλυκιά μου!!! Συγχαρητήρια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941
    Πω πω...αδημονώ για τη συνέχεια!!! Τι να γίνει άραγε??? Περιμένω με ανυπομονησία!!!
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 174341 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 174341
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 19:32

Μαράκι χαίρομαι πάρα πολύ που άνοιξες τόπικ για ιστορία.
    Είναι πολύ ένδιαφέρουσα και πάρα πολύ ωραία.
    Ο Έντουαρντ έψαχνε να βρει χρήματα?είναι ακόμη εκεί?
    Πότε θα έχουμε συνέχεια έστω και μικρή?
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 19:37

λιτσακι μου σε ευχαριστω πολυ δεν ξερω ποτε θα εχουμε συνεχεια γιατι τριτη γραφω ιστορια κατευθυνσης και ο χρονος πιεζει δεν ξερω δεν υποσχομαι τιποτα μπορει και σημερα αν κατσω να γραψω τωρα αλλιως μετα την τριτη σιγουρα
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 19:51

λοιπον μολις σημερα διαβασα την ιστορια σου και μπορω να πω οτι θα πρεπει να νιωθω ντροπη που τσο καιρο δεν την διβαζα λοιπον ειναι καταπληκτικη!
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 20:38

αχ και εμενα μαρεσει παρα πολυ η ιστορια σου.....θελω συνεχεια.. kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:09

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια η συνεχεια τωρα γραφεται και ελπιζω να την ποσταρω μεχρι το βραδυ
    LadyTaniaXd
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 262
    Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:12

Αχ... δεν το πιστεύω! Μην μου πεις ότι έψαχνε χρήματα ή κάτι τέτοιο θα με απογοητεύσεις.. δν νομίζω να είναι τόσο αχάριστος πιά! Αναμένουμε συνέχεια και γρήγορα γιατι θα σκάσουμε από περιέργεια!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 4947
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:13

μαρακι μου πολυ ωραια η συνεχεια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 201917
    ποιος κακουργος τον ειχε πυροβολησει?? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 872396 ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!
    και αυτος ομως ωραια εξοδο έκανε απο το σπιτι της μπελλα!!!μπραβο του!!! giggle
    ανυπομονω για τη συνεχεια!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 432569 huggie Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 906998
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:41

κοριτσακια μου όλες σας οι απορίες θα σας λυθουν στο κεφάλαιο που μόλις πόσταρα βέβαια αυτο σημαίνει οτι θα σας δημιουργηθούν και αλλες πολλες. περιμένω τα σχόλια σας.
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:51

μονο πολλες????????καταρχην η μπελλα ειναι για τα σιδερα..ολο με αγνωστους μπλεκει...
    και δευτερον τι γινεται????????? Shocked Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 67123
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:53

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860 faint faint Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 480860
    Ο ΧΑΖΟτζέικομπ........!!!!!!!!!! Ο.......-δε λέω άλλα...... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 872396 - Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474260 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 490517 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474260 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 490517 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474260 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 490517
    Τι πήγε να κάνει........????????????? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 173153 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 173153
    Το τέλος όμως.........Γύρισα και κοίταξα τον άνθρωπο που με έσωσε απο αυτό το κτήνος. Δεν μπορεί πρέπει να είχα παραισθήσεις. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Έντουαρντ δε νομιζω να ήταν παραίσθηση........... boogie giggle boogie giggle
    Τι καλά που βρέθηκε εκεί!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 318209
    Μαράκι μου.........ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κεφάλαιο!!!!!!!!!!! Ο λόγος σου εχει τόσο όμορφη ροή....!!!
    Μπράβο σου καλό μου!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 98735 Α! Φυσικά και μας γεννήθηκαν αποριες....ποιανού ήταν ο σταυρός ή ποιος της τον έδωσε!??????????
    Αχ....ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 274215
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 21:55

μαρια μ καταρχας σεν εχω ξανασολιασει γτ δν προλαβα...και αρχιζω..λοιπον.:
    η ιστορια ειναι τελεια.!!!!εχει πολυ ενδιαφερων..
    +φωνω με την δεσποινα οτι η μπελλα ειναι λγ για τ σιδερα και ατυχη επισης..ολο σε καλα παιδια πεφτει βρε..! lol!
    +φωνω με τν μαργαριτα οτι ο εντ εφυγε απο το σπιτι θεαματικα..! Razz επισης...ποιανου ειναι αυτος ο σταυρος και γτ εχει τοσο μεγαλη σημασια αραγε.?(ρητορικη ερωτηση)
    αχ μπραβο στν εντ που την εσωσε καλα ο τζεικ τι αξεστος.!σαν δεν ντρεπεται.!!
    αυτα....ανυπομονω για τη συνεχεια.! μπραβο.!!!! kiss Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω 474941

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 10Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: