Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω

Πήγαινε κάτω 
    +13
    twilightFOREVER
    Bella07
    twilightsagaddicted
    despina aek
    ROBELINA
    LITSA0089
    ed<3
    daisyalicecullen
    LadyTaniaXd
    sisaki
    Niki Patt
    Emy+Robert
    i love edward 2
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 23:28

μην μου πεις οτι θα τον παντρευτει????????? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396

πες μου μια μικρη λεπτομερεια σε παρακαλω. Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 551700
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 23:45

γλυκια μου αυτο πραγματικα δεν το ξερω ουτε και εγω ειμαι σε διλλημα εχω δυο πλανα στο μυαλο μου και δεν ξερω ποιο θα ακολουθησω παντως θα ερθουν πολλες ανατροπες........ Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 98735
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 1:10

καλά τι συνέχεια είναι αυτή
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917
    μα είναι δυνατών δεν καταλαβαίνει ότι είναι παγίδα
    είτε τον παντρευτεί είτε όχι πάλι την ίδια κατάληξη θα έχει
    μπράβο σου πάντως μου άρεσε πάρα πολύ η συνέχεια
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 10:26

Αχ αχ τι τελειο καφαλαιο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 274215
    Ο Τζεικομπ ειναι μεγαλος μα**κας!!!! Γιατι η Μπελλα δεχτηκε??? Αμα παθει τιποτα ο Εντι δεν ξερω τι θα γινει ε! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396
    Θελω να τον δειρω τον Τζεικομπ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465
    Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 388681
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 11:51

πλακα μου κανεις οχι δεν θα τον παντρευτει η ακομα και αυτο να γινει να ερθει ο εντουαρτ να τον δειρει η ακομα καλυτερα να τον σκοτωσει και να παρει την κοπελα? πολλά ζητάω ε? το ξέρω αχ θα περιμενω με αγωνια την συνεχεια
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 12:08

ιιιιι....δεχτηκε ν τον παντρευτει.!!!ελπιζω ο τσαρλι με τν εντ να κανουν κτ γρηγορα.!!!!!αχ αυτος τν τζεικομπ τν μισω.! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 αντε να κανουν κτ να τν σωσουν! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 691689 ανυπομονω για τη συνεχεια.!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 13:09

Έχω εκφράσει αμέτρητες φορές τη στάση μου απέναντι Τζέικομπ αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην πω τίποτα τώρα!!! ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ giggle ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!! ΑΚΟΥΣ???? Ακούω να λες!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465
    Αχ....η Μπέλα τον αγαπάει τόοοοσο πολύ τον Έντουαρντ αλλά κι εκείνος τη αγαπάει!! Γιατί να τα περνούν όοοοολα αυτά???Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Τελικά δέχτηκε να παντρευτεί τον....!cry ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΓΙΞΕΙ ο Τζέικομπ... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 291223 ή ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κάνει τίποτα στον Έντι!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 490517 Να με περιμένει αλλιώς!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    Μαράκι μου, πολύ δυνατή η συνέχεια!!! Ήταν υπέροχη καλό μου!!! Φανταστική!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 474941 Μπράβο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917
    Αναμένω το επόμενο κεφάλαιο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 388681
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 16:18

Αυτος ο Τζεικομπ θελω να πληρωσει πολυ ακριβα αυτα που κανει! Twisted Evil Twisted Evil
    ειναι να μην τον χαρακτηρησω #$@$#@#$ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad !!!
    δεχτηκε να τον παντρευτει η Μπελλα και αυτο με πληγωνει βαθυτατα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 6626
    αλλα το κανει για τον Εντουαρντ
    σε αυτη την κατασταση με εχει φερει ο Τζεικ Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 945889 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 945889
    Μαρακι μου ελπιζω να συνεχισεις συντομα!!!τελειο kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:58

κοριτσακια μου μολις εβαλα ενα νεο κεφαλαιο ισως να μην ειναι παρα πολυ καλο γιατι το εγραωψα βιαστηκα καθως δεν εχει αρκετη ωρα που τελειωσα το διαβασμα και Sleep νυσταζω παντως θα σας λυσει καποιες αποριες ελπιζω να με συγχωρεσετε αν δεν ειναι τοσο καλο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 80711 περιμενω σχολια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 691711
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 0:02

Τι να πω για τη συνέχεια!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 31995 Ήταν ένα υπέροχο κεφάλαιο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 474941 Μπράβο Μαράκι μου!!! kiss
    Χάρηκα πολύ που τον πίστεψαν τον Έντουαρντ και θα δράσουν ώστε να τη σώσουν!!! Καλά, όσο για τον Τζέικομπ..το έχω χιλιοπεί!!! ΤΟΝ ΜΙΣΩ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 917651 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 917651 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 917651
    Είναι απαίσιος!!! ΑΠΑΙΣΙΟΣ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 4736 Γιατί την χαρακώνει ακόμη??? Χαζός είναι??? -τι ρωτάω!!-
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465
    Συγγνώμη αν παραφέρομαι όποτε γράφω, αλλά με έχει νευριάσει απίστευτα!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 490517

Περιμένω το επόμενο κεφάλαιο!!! Μπράβο Μαρία μου!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 34442
    Γράφεις ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ά!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 0:16

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου χαιρομαι που σου αρεσε ο τζεικομπ θελει να βασανισει τον εντουαρντ οσο πιο πολυ γινεται καθως πλεον ειναι παρανοικος τουλαχιστον αυτο προσπαθω να δειξω δεν ξερω αν το εχω καταφερει καλα παντως αυτος ειναι ο σκοπος μου οσο για την συνεχεια δεν ξερω ποτε θα μπει αλλα πιστευω μετα την τριτη γιατι γραφω ιστορια κατευθυνσης και θελει διαβασμα παντως η συνεχεια θα εχει και αλλες ανατροπες να ειστε σιγουροι και παλι σε ευχαριστω τα σχολια σου ειναι παντα θετικα και ενθαρυτικα σε ευχαριστω Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 1:04

τα γράφεις πολύ καλά
    ένας παρανοϊκός σαν και αυτόν κάτι τέτοια τον φτιάχνουν
    μην κολας
    αν και λίγο, μπορώ να πω ότι μας αποζημίωσες
    καλή δύναμη και καλή επιτυχία πρώτα οι εξετάσεις και μετά όλα τα άλλα
    θα περιμένουμε την συνεχεία
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 4947
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 388681
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 11:47

καλα μακαρι να πανε ολα καλα , χαιρομαι που τον πιστεψε ! θελω να σκοτωσω τον τζεικ τωρα!
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 13:03

τι να πω.?τελειο.!ελπιζω ο τσαρλι με τν εντ να τους προλαβουν.!μν παντρευτουν.!κριμα μωρε την μπελλα τι εχει περασει.!και θα βαλει και χαλια φορεμα.!ανυπομονω να δω τι θα γινει.!μπραβο.!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 16:01

Μαρακι μου η συνεχεια ηταν τελεια! faint
    αυτος ο Τζεικ δεν εχει το Θεο του!
    μακαρι να μην την παντρευτει Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 691689

kiss
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 19:39

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!
    Επειδι ο ΜΑ**ΚΑΣ εχει ψυχολογικα με τον Εντι την πληρωνει η Μπελλα?
    Μπελλα παιδακι μου μην τον παντρεφτεις τον ηλιθιο!!!
    Σιγα μην γινει ο γαμος!! Να δεις που θα κατι κανει το μαναρι μας και δεν θα γινει η τελετη!!!!!
    Συνεχησε ετσι!!!!
    Εχουμε πολυ αγωνια!!! study
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 20:11

κοριτσακια μου μολις εβαλα την συνεχεια περιμενω σχολια και αντιδρασεις απορω ποσα θα ακουσω για την συνεχεια που εβαλα καθως ο γαμος εγινε......βεβαια ερχονται και αλλες ανατροπες
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 20:19

ποσο θα φαω στη φυλακη αν σκοτωσω τον τζεικ? τεσπα ηταν πολυ ωραια η συνεχεια
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 20:33

τα νευρα μου............ Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396

περιμενω με αγωνια το κεφαλαιο που θα την ελευθερωσει αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 20:36

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????
    ΠΑΝΤΕΡΥΤΙΚΑΝΕ?????
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ!!
    Συγνωμη που φωναξα πριν . . . breath in, breath out . . . συνεχιζουμε. Ας τη νσωσουν επιτελους!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 173153
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 21:04

εεε οχι Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    τον παντρευτηκε? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 6626
    εχε χαρη που με καθησυχασαν τα λογια του πατερα της Μπελλας! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 206202
    ο Τζεικ θελει πολλες φαπες Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 872396

συνεχισε το τελειο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 480860 kiss
    Bella07
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Κρητη
    Αριθμός μηνυμάτων : 435
    Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 21:06

Δεν εμαι βιαιος ανθρωπος αλλα αυτος ειναι για πολλες φαπες περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 21:13

Ε όχι!!! Όχι όχι!!! ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ....ΒΡΕΣ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!! ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465
    Ούτε εγώ είμαι βίαιος ανθρωπος...( Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 30231 ) αλλά με προκαλεί!!! Δε ντρέπεται??? Αχ αχ αχ!!! Τι άνθρωπος!!!???!!!???!!!???!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 626465
    Μαράκι μου, κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή συνέχεια!!! Τον Έντουαρντ τον λυπάμαι τόοοοσο πολύυυυ Sad Τι κρίμα!!! Crying or Very sad Μπράβο αγάπη μου!!! Γράφεις φ*α*ν*τ*α*σ*τ*ι*κ*ά!!!! Συγχαρητήρια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 201917
    Περιμένω αγωνιωδώς τις ανατροπές!!!! kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 22:04

κοριτσακια μου πραγματικα θα φατε αρκετα χρονια φυλακη αν τον σκοτωσετε αλλα μην στεναχωριεστε θα ερθουν και καλες μερες για το ζευγαρι ερχονται ερχονται.....
    cathy18
    Twilight Human
    Twilight Human

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Αριθμός μηνυμάτων : 11
    Registration date : 13/09/2010

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Δεκ 2010 - 12:17

πρεπει να το συνεχισεις δεν μπωρεις να μας κρατας σε τοση αγωνια.
    ελπιζω να ειναι συντομα .

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: