Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 26 Νοε 2010 - 23:45
γλυκια μου αυτο πραγματικα δεν το ξερω ουτε και εγω ειμαι σε διλλημα εχω δυο πλανα στο μυαλο μου και δεν ξερω ποιο θα ακολουθησω παντως θα ερθουν πολλες ανατροπες........
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 1:10
καλά τι συνέχεια είναι αυτή
μα είναι δυνατών δεν καταλαβαίνει ότι είναι παγίδα είτε τον παντρευτεί είτε όχι πάλι την ίδια κατάληξη θα έχει μπράβο σου πάντως μου άρεσε πάρα πολύ η συνέχεια
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 10:26
Αχ αχ τι τελειο καφαλαιο!!! Ο Τζεικομπ ειναι μεγαλος μα**κας!!!! Γιατι η Μπελλα δεχτηκε??? Αμα παθει τιποτα ο Εντι δεν ξερω τι θα γινει ε! Θελω να τον δειρω τον Τζεικομπ!!! Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 11:51
πλακα μου κανεις οχι δεν θα τον παντρευτει η ακομα και αυτο να γινει να ερθει ο εντουαρτ να τον δειρει η ακομα καλυτερα να τον σκοτωσει και να παρει την κοπελα? πολλά ζητάω ε? το ξέρω αχ θα περιμενω με αγωνια την συνεχεια
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 12:08
ιιιιι....δεχτηκε ν τον παντρευτει.!!!ελπιζω ο τσαρλι με τν εντ να κανουν κτ γρηγορα.!!!!!αχ αυτος τν τζεικομπ τν μισω.! αντε να κανουν κτ να τν σωσουν! ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 13:09
Έχω εκφράσει αμέτρητες φορές τη στάση μου απέναντι Τζέικομπ αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην πω τίποτα τώρα!!! ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!! ΑΚΟΥΣ???? Ακούω να λες!!! Αχ....η Μπέλα τον αγαπάει τόοοοσο πολύ τον Έντουαρντ αλλά κι εκείνος τη αγαπάει!! Γιατί να τα περνούν όοοοολα αυτά??? Τελικά δέχτηκε να παντρευτεί τον....! ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΓΙΞΕΙ ο Τζέικομπ... ή ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κάνει τίποτα στον Έντι!!! Να με περιμένει αλλιώς!!! Μαράκι μου, πολύ δυνατή η συνέχεια!!! Ήταν υπέροχη καλό μου!!! Φανταστική!!! Μπράβο!!! Αναμένω το επόμενο κεφάλαιο!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 16:18
Αυτος ο Τζεικομπ θελω να πληρωσει πολυ ακριβα αυτα που κανει! ειναι να μην τον χαρακτηρησω #$@$#@#$ !!! δεχτηκε να τον παντρευτει η Μπελλα και αυτο με πληγωνει βαθυτατα αλλα το κανει για τον Εντουαρντ σε αυτη την κατασταση με εχει φερει ο Τζεικ Μαρακι μου ελπιζω να συνεχισεις συντομα!!!τελειο
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 27 Νοε 2010 - 23:58
κοριτσακια μου μολις εβαλα ενα νεο κεφαλαιο ισως να μην ειναι παρα πολυ καλο γιατι το εγραωψα βιαστηκα καθως δεν εχει αρκετη ωρα που τελειωσα το διαβασμα και νυσταζω παντως θα σας λυσει καποιες αποριες ελπιζω να με συγχωρεσετε αν δεν ειναι τοσο καλο περιμενω σχολια
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 0:02
Τι να πω για τη συνέχεια!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!! Ήταν ένα υπέροχο κεφάλαιο!!! Μπράβο Μαράκι μου!!! Χάρηκα πολύ που τον πίστεψαν τον Έντουαρντ και θα δράσουν ώστε να τη σώσουν!!! Καλά, όσο για τον Τζέικομπ..το έχω χιλιοπεί!!! ΤΟΝ ΜΙΣΩ!!! Είναι απαίσιος!!! ΑΠΑΙΣΙΟΣ!!! Γιατί την χαρακώνει ακόμη??? Χαζός είναι??? -τι ρωτάω!!-
Συγγνώμη αν παραφέρομαι όποτε γράφω, αλλά με έχει νευριάσει απίστευτα!!!
Περιμένω το επόμενο κεφάλαιο!!! Μπράβο Μαρία μου!!! Γράφεις ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ά!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 0:16
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου χαιρομαι που σου αρεσε ο τζεικομπ θελει να βασανισει τον εντουαρντ οσο πιο πολυ γινεται καθως πλεον ειναι παρανοικος τουλαχιστον αυτο προσπαθω να δειξω δεν ξερω αν το εχω καταφερει καλα παντως αυτος ειναι ο σκοπος μου οσο για την συνεχεια δεν ξερω ποτε θα μπει αλλα πιστευω μετα την τριτη γιατι γραφω ιστορια κατευθυνσης και θελει διαβασμα παντως η συνεχεια θα εχει και αλλες ανατροπες να ειστε σιγουροι και παλι σε ευχαριστω τα σχολια σου ειναι παντα θετικα και ενθαρυτικα σε ευχαριστω
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 1:04
τα γράφεις πολύ καλά ένας παρανοϊκός σαν και αυτόν κάτι τέτοια τον φτιάχνουν μην κολας αν και λίγο, μπορώ να πω ότι μας αποζημίωσες καλή δύναμη και καλή επιτυχία πρώτα οι εξετάσεις και μετά όλα τα άλλα θα περιμένουμε την συνεχεία
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 13:03
τι να πω.?τελειο.!ελπιζω ο τσαρλι με τν εντ να τους προλαβουν.!μν παντρευτουν.!κριμα μωρε την μπελλα τι εχει περασει.!και θα βαλει και χαλια φορεμα.!ανυπομονω να δω τι θα γινει.!μπραβο.!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 16:01
Μαρακι μου η συνεχεια ηταν τελεια! αυτος ο Τζεικ δεν εχει το Θεο του! μακαρι να μην την παντρευτει
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 19:39
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Επειδι ο ΜΑ**ΚΑΣ εχει ψυχολογικα με τον Εντι την πληρωνει η Μπελλα? Μπελλα παιδακι μου μην τον παντρεφτεις τον ηλιθιο!!! Σιγα μην γινει ο γαμος!! Να δεις που θα κατι κανει το μαναρι μας και δεν θα γινει η τελετη!!!!! Συνεχησε ετσι!!!! Εχουμε πολυ αγωνια!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 20:11
κοριτσακια μου μολις εβαλα την συνεχεια περιμενω σχολια και αντιδρασεις απορω ποσα θα ακουσω για την συνεχεια που εβαλα καθως ο γαμος εγινε......βεβαια ερχονται και αλλες ανατροπες
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:13
Ε όχι!!! Όχι όχι!!! ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ....ΒΡΕΣ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!! ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!! Ούτε εγώ είμαι βίαιος ανθρωπος...( ) αλλά με προκαλεί!!! Δε ντρέπεται??? Αχ αχ αχ!!! Τι άνθρωπος!!!???!!!???!!!???!!! Μαράκι μου, κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή συνέχεια!!! Τον Έντουαρντ τον λυπάμαι τόοοοσο πολύυυυ Τι κρίμα!!! Μπράβο αγάπη μου!!! Γράφεις φ*α*ν*τ*α*σ*τ*ι*κ*ά!!!! Συγχαρητήρια!!! Περιμένω αγωνιωδώς τις ανατροπές!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 28 Νοε 2010 - 22:04
κοριτσακια μου πραγματικα θα φατε αρκετα χρονια φυλακη αν τον σκοτωσετε αλλα μην στεναχωριεστε θα ερθουν και καλες μερες για το ζευγαρι ερχονται ερχονται.....
cathy18 Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 13/09/2010