Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 9 Νοε 2010 - 23:16
Διαβασα την ιστορια σου σημερα το απογευμα μονο γιατι δεν προλαβαινω να ασχολουμε οσω θελω,αλλα μου αρεσε παρα πολυ ευχαριστηθηκα με οσα επαθε ο τζεικομπ αλλα στεναχωρηθηκα που η Μπελλα πιστευε ασχημα για τον Εντουαρντ.Τωρα διαβασα τη συνεχεια και μου αρεσει παρα πολυ αλλα θελω να μαθω τι εχει γινει αναμεσα στη Μπελλα και στη Ροζαλι και γιατι μισουν η μια την αλλη,και αν εχει σχεση ο Καρλος.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 10 Νοε 2010 - 14:31
Μαρια μου τι κακια που ειναι η Ροζαλι;σκετη σκυλα
μιλησε πολυ πικρα για τον πατερα της!!! πολυ ωραια συνεχεια..
κριμα που θα αναβαλει την εξοδο της με τον Εντουαρντ
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 10 Νοε 2010 - 18:33
αχ πολυ ωραα η συνεχια μαρακι μου!! Ο Εντουαρτ αρχιζει και την ερωτευετε ε? Τι γλυκος που ειναι!! Η αλλη η μαλακο η Ροζαλι γιατι τοσο κακια? Να δειτε που κατι θα εγινε με τον Καρλο! Αχ πεθαινει ο μπαμπας τους? Γιατι?? Τελως παντω! Περιμενω συνεχεια με πολυ πολυ αγωνια!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 10 Νοε 2010 - 23:06
κοριτσια μου μολις εβαλα το κεφαλαιο με την μεγαλη βομβα εδω εξηγειτε τι εχει γινει με τον καρλο την Ροζαλι και την Μπελλα ελπιζω να σας αρεσει περιμενω τα σχολια σας με πολυ αγωνια
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 11 Νοε 2010 - 13:36
θελω να σκοτωσω την ροζαλι δεν ντρεπεται η ξεδιαντροπη !αλλα και η μανα τι καλη? τι να σου πω? πολυ ωραια η συνεχεια ανυπομονω για την επομενη μου αρεσει τρελα αυτη η ιστορια !
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 11 Νοε 2010 - 15:42
Το διαβασα το διαβασα το διαβασα!!!!! Αγαπουλα τι ωραιο κεφαλαιο!! Καλα ε αυτη την Ροζαλι, που μονο ροζ δεν ειναι ειναι μαυρη!!!, δεν την χωνευω καθολου!, πολυ π****να ειναι ε! Τεσπα! Αχ μου αρεσε πολυ στο τελος ειναι αγκαλιασμενοι μεσα στην βροχη αχ Μπραβο σου συνεχισε ετσι ! Εχεις την υποστηριξη ολων μας!!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 11 Νοε 2010 - 19:58
Μαράκι μου ΤΕΛΕΙΟ!!! ΘΕΪΚΟ!!! ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο!!! Στενοχωρήθηκα με την Μπέλα!! Τι κακιά που είναι η Ρόζαλι??? ¶λλοι χαρακτηρισμοί της πρέπουν αλλά τέλος πάντων... Είναι πολύ πληγωμένη η Μπέλα...!!! Ομως εγώ..θα μείνω αλλού!!! Ποιος ήταν ο αρραβωνιαστικός που την άφησε??? Μη μου πεις ο Τζέικομπ!!! Αναμένω όποτε ευκαιρήσεις...τη συνέχεια!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 11 Νοε 2010 - 21:45
μαρια τελειο.!!!!!!επιτελους μαθαινουμ εκαι τ γινεται με αυτο τ σταυρο.!!!!!!!καλα πωπω τη συγγνωμη κιολας ηλ!θ!α ειναι η ροζαλι.!!πολυ μου την εσπασε σαν δεν ντρεπεται.!!κριμα την μπελλα.!ελπιζω ο εντουαρντ να την κανει ξανα χαρουμενη.!ανυπομονω για τ επομενο.!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 12 Νοε 2010 - 22:44
Βρε μαρακι τωρα ανακαλυψα οτι γραφεις φανφικ....σου υποσχομαι οτι μεσα στο σαββατοκυριακο που θα εχω χρονο θα αρχισω να το διαβαζω...ποπο εχω ενθουσιαστει τωρα να δω τι μπορει να γραφεις πως γραφεις τι υποθεση εχει...καλα με επεισες θα το αρχισω απο σημερα και μολις τελειωσω οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα θα σου κανω ενα εκτεταμενο σχολιο...
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 13 Νοε 2010 - 23:05
Τ-ΕΛ-Ε-Ι-Ο....αχ...λατρευω τν εντουαρντ στ συγκεκριμενο φανφικ..κριμα η μπελλα...αλλα και ο εντ με αυτα που ελεγε...λιωνω.!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 13 Νοε 2010 - 23:12
σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσει γιατι αυτο μου δινει την ωθηση να συνεχισω να γραφω και θελω νας ευχαριστησω γενικα ολους που με στηριζετε στην πρωτη μου αποπειρα γιατι στα αληθεια πιστευα πως θα πατωσει σες ευχαριστω παραγματικα παρα πολυ ολους
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 13 Νοε 2010 - 23:26
Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλήθηκαν και τα βρήκαν ε μα πια Μπράβο ρε Έντ.Οι δύο τελευταίες ατάκες ήταν τέλειες.... Έσκισες αγάπη μου!!!Μπράβο.Θα πατώσει?Μην το ξανακούσω αυτό.Πότε θα έχουμε συνέχεια?
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 13 Νοε 2010 - 23:38
αχ σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου για την συνεχεια δεν σας εγγυωμαι πιστευω πως θα αργησει λιγο γιατι εχω ιστορια και κειμενα κατευθυνσης παρα πολλα και με πιεζει ο χρονος....καταλαβαινεται πιστευω εγω φετος ειμαι σε μεγαλο λουκι μιας και δινω πανελληνιες και υπαρχει τρελη πιεση να φανταστεις τα κεφαλαια τα γραφω το βραδυ στο χερι λιγο πριν κοιμηθω και μετα τα περναω σταδιακα στο υπολογ οταν εχω χρονο σημερα ξυπνησα 7 η ωρα διαβασα μεχρι τις 9 τ βραδυ και μετα περασα την ιστορια στ πς για αυτο συχωρεστε με.....
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 14 Νοε 2010 - 0:39
i love edward 2 έγραψε:
αχ σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου για την συνεχεια δεν σας εγγυωμαι πιστευω πως θα αργησει λιγο γιατι εχω ιστορια και κειμενα κατευθυνσης παρα πολλα και με πιεζει ο χρονος....καταλαβαινεται πιστευω εγω φετος ειμαι σε μεγαλο λουκι μιας και δινω πανελληνιες και υπαρχει τρελη πιεση να φανταστεις τα κεφαλαια τα γραφω το βραδυ στο χερι λιγο πριν κοιμηθω και μετα τα περναω σταδιακα στο υπολογ οταν εχω χρονο σημερα ξυπνησα 7 η ωρα διαβασα μεχρι τις 9 τ βραδυ και μετα περασα την ιστορια στ πς για αυτο συχωρεστε με.....
Καλή Επιτυχία!!!Τι να πω?Και καλό κουράγιο!!Μην αγχώνεσαι και για το φανφικ Μαιρούλα μου!! Καληνύχτα
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω