Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω

Πήγαινε κάτω 
    +13
    twilightFOREVER
    Bella07
    twilightsagaddicted
    despina aek
    ROBELINA
    LITSA0089
    ed<3
    daisyalicecullen
    LadyTaniaXd
    sisaki
    Niki Patt
    Emy+Robert
    i love edward 2
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010 - 21:30

καλα μαρια μ τελεια η συνεχεια..!!!!αχ ποτε θα παει να τη βρει.???καλε αυτος κοιμαται και η ατυχια του δουλευει..!! lol! αχ ελπιζω να μαθει γρηγορα τ γινεται.!!!αχ τι καλα που η αλις ειναι εγκυος.!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6512 ανυπομονω για τη συνεχεια.!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010 - 11:49

Μαρακι μου να και ενα καλο νεο εγκυος η Αλις!!!Χαιρομαι πολυ γι αυτο......
    Τωρα ο Εντουαρντ πολυ φοβαμαι αν θα βρει την Μπελλα και τι θα της εχει κανει ο Τζεικ Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    Περιμενω συνεχεια!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010 - 13:34

αχ πολυ χαιρομαι για την αλις πολυ γλυκο , αχ μακαρι να πανε ολα καλα με τους αλλους!
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010 - 21:36

Καταρχας αγαπουλα σε ευχαριστω που μου αφιερωσες το κεφαλαιο!
    Σπόιλερ:

Αχ πολυ χαρηκα που Αλις ειναι εγκυος!
    Οσσο για τον Εντουαρτ και την Μπελλα το μονο που εχω να σου πω ειναι . . .
    ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!
    ΤΕΛΕΙΟ το κεφαλαιο αγαπουλα! Περιμενουμε συνεχεια! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 691689
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010 - 23:17

κοριτσακια μου μολις εβαλα συνεχεια ειναι μικρη αλλα λυνει αρκετες αποριες για το σχεδιο του τζεικ περιμενω με αγωνια σχολια και αντιδρασεις.... kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010 - 23:37

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 μουρη για να παντρευτει την μπελλα δειτε!!!
    δηλαδη παρει δεν παρει τα λεφτα,η μπελλα ειναι καταδικασμενη???σιγα μην το αφησει ετσι ο εντιυαρντ!!!πανω του εντι και εγω μαζι σου!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465
    καλα η μπελλα πως ηταν και τρομαξε τοσο ο εντουαρντ οταν την ειδε?!?!?!
    αααααααα...θα τον σκοτωσω τον τζεικομπ!!!τι φταιει ο εντ για την ασχημοεμφανηση του,εεεε???τι να κανει ο καημενος ο εντουαρντ που τον ηθελε το κοριτσι του τζεικ?ετσι οπως ειναι λογικο μου φαινεται!!!ας κανει πλαστικη μπας και γινει πιο ομορφος και κανει σχεση με καμια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396
    η συνεχεια ηταν φοβερη!!!μπραβο σου μαρια!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 13:24

πλακα μου κανεις , δεν υπαρχει !περιμενω με αγωνια την συνεχεια
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 20:01

ΑΧ ΑΧ ΑΧ! Θα παθω καμια συγκοπη!
    Εχω απορια να δω πως ηταν η Μπελλα στις φοτο!
    Μα καλα μεγαλη ιδεα δεν εχει για τον εαυτο του ο Τζεικομπ???
    Παει καλα?
    Επικοινωνει με το περιβαλλον?
    Απαπαπαπαπαπα! Δεν πιστευω να το αφησει ετσι ο Εντι!
    Εντι βουρ! Και γω μαζι σου γιατι ετσι οπως παμε δεν την γλιτονουμε την Μπελλα!
    Συνεχισε ετσι αγαπουλα!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 691689
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 21:50

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Shocked Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 835489 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 faint Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Shocked Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 835489 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 faint Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Shocked Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 835489 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 faint Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Shocked Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 835489 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 faint
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860
    Μου φαίνεται πως μόνο emoticons θα βάλω!!! Μου κόπηκε η φωνή!!!
    ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ....ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ!!!
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465
    Ακούς????????????????????????? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 173153 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 173153 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 173153 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396

Τι κεφάλαιο ήταν αυτό Μαρία μου??? Ήταν υπέροχο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 φανταστικό Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 καταπληκτικό Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 τέλειο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 τέλειο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 Τι αγωνία θεέ μου??? Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά και να έβλεπα την εκφραση του Έντουαρντ... Sad Crying or Very sad cry
    Μπράβο Μαράκι μου!!! Περιμένω τη συνέχεια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 474941
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 22:19

Μαρακι μου φοβερο κεφαλαιο εχω μεινει Shocked Shocked
    θα συμφωνισω με την προλαλησασα την αγαπητη μου Ερμιονη!!!
    καλα ε πολυ γομαρι αυτος ο Τζεικ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    Περιμενω συνεχεια!!!! lol!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 23:12

κοριτσακια μου εβαλα συνεχεια αν και μικρη λεει αρκετα και κυριως αυτο που με ρωτησατε ολοι σχεδον πως ειναι η μπελλα αλλα στο τελος εχει και μια ανατροπη περιμενω σχολια...... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 616544 και βεβαια σας ευχαριστω ολες για τα σχολια σας ειστε τοσο γλυκες και φυσικα πολυ επιεεικης μαζι μου ευχαριστω.............. Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 34442
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 23:15

εχω κοκαλωσει! τι ανατροπη καλη η κακη????
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 23:50

πραγματικά τρομερή ανατροπή Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917
    αλλά μην μας κρατάς τόσο σε αγωνία
    θέλουμε την συνέχεια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 551700
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 0:35

ναι η ανατροπη πολυ μεγαλη!!
    Μαρακι μου ανυπομονουμε για συνεχεια....
    καταλαβα τι γινεται Evil or Very Mad Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 835489 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 835489
    αζ δεν μπορω αλλο!
    το καθαρμα ο Τζεικ!!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 12:38

καλα που το αφησες ?> καλα περιμενω με αγωνια την συνεχεια
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 20:46

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691
    Παναγία μου!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 480860 Τι ήταν τούτο??? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 6626 Αχ...ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ, ΒΡΕΣ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 917651 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 917651 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 917651 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 917651 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223
    Πω πω...τον καταλυπήθηκα τον Έντουαρντ!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Όπως και να'χει, μαζί δεν θα είναι....-σύμφωνα με τον.... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 490517 - Και το τέλος??? Shocked Shocked
    Μαράκι πού το άφησες??????????? ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 4947
    Αγωνιούμε!!!!!!!! kiss kiss
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:02

θελω και εγω συνεχεια τωρα..... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 4736 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 4736

τι ηταν αυτο...........δε το κοβουν εκει αγαπη μου...ειμαι σιγουρη ο τζεικομπ τους πηρε και τους ειπε οτι ο εντουαρτ το εκανε..... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 872396
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 21:57

κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσε και αγωνιατε αυτο ηθελα για να ειμαι ειλικρινης αλλα τωρα θα κατσω να γραψω την συνεχεια και αν προλαβω θα την ποσταρω σημερα και εκει θα σας λυθουν ολες οι αποριες....... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 382268
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 22:08

Περιμενουμε!!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 22:53

κοριτσακια μου η συνεχεια μολις μπηκε αλλα ειναι μικρη ειχα σκοπο να γραψω και αλλα αλλα θα σας αφησω λιγη αγωνια για αυριο καλη αναγνωση και περιμενω σχολια geek
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 23:06

Μαρακι μου γιατι μας το αφηνεις εκει??? Crying or Very sad
    α πραγματικα θελω συνεχεια τωρα.........
    αλλα θα περιμενω!!ακους εκει ο πατερας της Μπελλα να παρει
    την Αλις αλλα δεν τον αδικο το αλλο το καθαρμα ο Τζεικ φταει! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 229597
    Μπραβο πολυ ωραιο!θα περιμενω για επομενο........ boogie kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 23:49

τι μας έκανεςςςςς Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 773164 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 773164 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 773164 αν είναι δυνατόν τι ανατροπή ήταν αυτή
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 14:15

καλα περιμενω με αγωνια την συνεχεια!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 20:28

Πω πω...τέλεια συνέχεια Μαρία μου!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 558691 Τι να πω??? Θεϊκή!!!! Αχ αυτός ο Τζέικομπ!!! Σε όλες μα όλες μα όλες τις ιστορίες...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 4736
    Χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 626465 Εξαιτίας του....συμβαίνουν όοοοολα αυτά!Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 173153
    Ελπίζω να πιστέψουν τον Έντουαρντ..και επίσης...να μην κάνει αυτό που φαντάζομαι ο παλιοτζέικομπ!!! Αλλιώς.... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 291223
    Περιμένω με αγωνία!!! kiss Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 274215 kiss Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 274215
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 26 Νοε 2010 - 23:23

κοριτσακια μου μολις εβαλα συνεχεια ελπιζω να σας αρεσει περιμενω σχολια με αγωνια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 6 465227

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 6 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: