Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω

Πήγαινε κάτω 
    +13
    twilightFOREVER
    Bella07
    twilightsagaddicted
    despina aek
    ROBELINA
    LITSA0089
    ed<3
    daisyalicecullen
    LadyTaniaXd
    sisaki
    Niki Patt
    Emy+Robert
    i love edward 2
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 2 Δεκ 2010 - 21:26

κοριτσακια μου μολις εβαλα συνεχεια ειναι μικρη αλλα πολυ κατατοπιστικη και μες τις εξελιξεις ελπιζω να σας αρεσει περιμενω τα σχολια σας...... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 616544
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 2 Δεκ 2010 - 21:32

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 480860 faint Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 835489 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 480860 faint Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 835489
    Ορίστε??????? Γιατί???????? Γιατί?????????? cry cry cry
    Αχ Τζέικομπ...τιποτένιο πλάσμα...-σε αυτήν την ιστορία-.....θα σε λιώσω!!!!
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 626465
    Τ-Ο-Λ-Μ-Η-Σ-Ε-Σ και...........έκανες αυτό που έκανες???????????????????
    Σειρά μου τώρα!!!! ΣΕ ΣΕΝΑ!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 626465
    Μαράκι μου, ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συνέχεια!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917
    Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 34442 Αναμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 98735
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 2 Δεκ 2010 - 21:50

Μαρακι μου υπεροχη η συνεχεια......θελω βεβαια να δολοφονησω το τζεικομπ..... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 626465

περιμενω με αγωνια τη συνεχεια,και ελπιζω να τελειωσει γρηγορα αυτο το μαρτυριο με το τζεικ..
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 2 Δεκ 2010 - 22:51

σας ευχαριστω κοριτσακια μου παρα πολυ και τις δυο ειστε πολυ γλυκες και ναι θα τελειωσουν πολυ συντομα τα βασανα τους με τον τζεικ προσ το παρον φυσικα....... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691711 kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 2 Δεκ 2010 - 23:04

Πυροβολησε τον Εντουαρντ; Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    συμφορα που μας βρηκε!αυτου του Τζεικ θα του τσακισω τα παΐδια
    μην το πιασω στα χερια μου μονο!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 626465

βαλε οσο πιο συντομα μπορεις συνεχεια!!!τελειο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 kiss
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 3 Δεκ 2010 - 18:11

ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑ**ΚΑ!!!
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!
    Ελπιζω να γινει καλα το παιδακι μας. Στεναχωρηθηκα τωρα ειναι κριμα να την πληρωνει ο Εντουαρτ!!!
    Περιμενω συνεχεια οσο το δυνατον πιο γρηγορα!!! study study study
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 23:14

κοριτσακια μου μολις εβαλα συνεχεια ελπιζω να σας αρεσει περιμενω τον σχολιασμο σας..... kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 23:21

Τζέικομπ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 872396 Και λέω...δεν θα το κάνει???????? Ευτυχώς που δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά και πάλι......σε έχω απωθημένο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 626465
    Μαράκι μου, η συνέχεια ήταν...πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Πραγματικά σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ή!!! Η πλοκή της σε συνδυασμό με τη γραφή σου, σε καθηλώνουν!!! Μου άρεσε πάαααρα πολύυυυυ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 4947
    Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Ανυπομονώ για τη συνέχεια!! kiss kiss kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 15:29

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τα καλα λογια να σαι καλα
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 20:27

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ!
    αχ αχ αχ αχ α χ τον καλο μου , τον Εντι ! Αχ ελπιζω να γινει καλα το παιδι μας Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 206202
    Μαρακι μου τι ωραια που γραφεις! Βασικα οχι μονο ωραια,
    Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 630836
    Περιμενω γρηγορα συνεχεια!
    Σπόιλερ:
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:33

κοριτσακια μου μια παρα παρα πολυ μικρη συνεχεια αλλα παλι σας αφηνω σε αγωνια η συνεχεια θα ειναι μεγαλη και θα αποκαλυφτουν πολλα πραγματα.......περιμενω σχολια
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:35

αχ τελεια....και αυτο που ειπες ακομα πιο τελειο...... Smile

για ποτε λες τη συνεχεια?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:37

Αχχχχχ...πείτε μας!!! Πείτε μας γιατρέ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 551700
    Στο επόμενο κεφάλαιο... Neutral Μακάρι όλα να πάνε καλά!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689
    Μαράκι μου, ΥΠΕΡΟΧΗ συνέχεια!!!Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Μικρή, αλλά αποτυπώνεται τόοοσο πολύ ο πόνος της Μπέλα!
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! kiss kiss kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:52

κοριτσακια μου δεν ξερω γιατι τωρα στο τελος της εβδομαδας πεφτουν πολλα διαγωνισματα και στο σχολειο και στα φροντ και δεν ξερω παντως να ξερετε πως αν αργησω θα ειναι γιατι θα μπει ενα μεγαλο κεφαλαιο σας το υποσχομαι........αν φυσικα θελετε και εσεις........
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:54

ΦΥΣΙΚΑ και θέλουμε!!! boogie boogie boogie Όμως μην αγχώνεσαι Μαρία μου!!! Όποτε προλάβεις!!! Καλή σου επιτυχία στα διαγωνίσματα!!! Εμείς θα περιμένουμε!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 14:12

καλα θεικη η συνεχεια θα σκοτωσω τον τζεικ μακαρι να πανε ολα καλα
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 15:46

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ???
    Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι αλλιως Μαρακι μου. . . ψαξε καμια σπηλια να κρυφτεις!
    Σπόιλερ:

Τι αγωνια ειναι αυτη??????
    Περιμενω οσο πιο γρηγορα το επομενο κεφαλαιο παρακαλω!!!!!!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 22:29

Μακαρι ο Εντουαρντ να γινει καλα Sad Sad
    αυτος τα πληρωσε ολα τα σπασμενα
    δεν λεω και η Μπελλα περασε ασχημα
    αλλα ο Εντουαρντ χαροπαλευευει για την αγαπη του... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 206202
    Μαρακι μου μπραβο σου.... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 630836
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 8 Δεκ 2010 - 23:14

κοριτσακια μου εβαλα συνεχεια δεν ειναι πολυ μεγαλη ομως γιατι ειπα να μην σας κρατησω σε αγωνια και να σας ενημερωσω για κπ πραγματα περιμενω σχολια
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 9 Δεκ 2010 - 10:42

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α η συνεχεια Μαρακι μου!!!!
    Ελπιζω να γινει καλα ο Εντουαρτνινος!
    Περιμενω οσο πιο γρηγορα ειναι δυνατον συνεχεια!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 9 Δεκ 2010 - 13:07

αχ θεικη η συνεχεια αχ να πανε ολα καλα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 9 Δεκ 2010 - 18:53

Αχ Μαράκι, πολύ όμορφη συνέχεια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Η Μπέλα τον αγαπάει πάρα πολύ και είναι τόσο στενοχωρημένη γι αυτό που συμβαίνει στον Έντι... Sad Μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι μακάρι Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 691689 να γίνει καλά!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑ η συνέχεια!!!Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917
    Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 906998 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 906998 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 9 Δεκ 2010 - 23:18

Μαρακι μου μπραβο σου για αλλη μια φορα!
    η συνεχεια τελεια , αλλα με στενοχωρισε Sad Sad !!!
    αντε να δουμε τι θα γινει παλι!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 11 Δεκ 2010 - 0:15

βρε κοπέλα μου γλυκιά τι εξέλιξη ήταν πάλι αυτή Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 558691
    σε παρακαλώ Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 551700 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 551700 μην μας κρατήσεις πολύ σε αγωνία

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 174341 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 388681
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 11 Δεκ 2010 - 22:34

κοριτσακια μου μολις εβαλα μια μεγαλη συνεχεια για να σας ευχαριστησω ελπιζω να την απολαυσετε και να σας αρεσει αλλωστε σας το υποσχεθηκα περιμενω με αγωνια τα σχολια σας.

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 8 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: