Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 6 Νοε 2010 - 19:36
κοριτσια μολις έβαλα την συνεχεια ελπιζω να σας αρεσει περιμενω τα σχολια σας με ανηπομονησια, το κομματι είναι αρκετα μεγαλο και θα σας λυσει αρκετες αποριες
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 6 Νοε 2010 - 20:42
Λοιπόν...θα συμφωνήσω με τα κορίτσια από πάνω...ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ κι εμένα ο Τζέικ που όλο ανακατεύεται........... Και επίσης...ευχόμουν να μην είχε πάρει το σταυρό ο Έντι...και ευτυχώς...δεν τον πήρε!!! Μαράκι μου... τέλεια η συνέχεια!!! Καταπληκτική!!! Φανταστική!!! Μπράβο μπράβο μπράβο σου!!!! Αγωνιώ για το επόμενο κεφαλαιάκι!!!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 6 Νοε 2010 - 21:30
Μαρακι φοβερο το κεφαλαιο!!! Περιμενω να δω τι θα κανει ο Εντ με τν Τζεικ!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 7 Νοε 2010 - 22:52
Μπράβο Μαράκι πάρα πολύ ωραία συνέχεια.Ο εντ ξέρει τη θέλει η Μπέλλα?
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 7 Νοε 2010 - 22:53
Μαρακι ειναι τελεια η συνεχεια! Δεν πειραζει που ειναι μικρη σημασια εχει να καλυπτει εσενα!!! Τελως παντων καλα εκανε ο εντουαρτ και εδειρε τον Τζεικ αντε και λιγα του εκανε θα ελεγα!!! Μπραβο σου!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 7 Νοε 2010 - 23:09
LITSA0089 έγραψε:
Μπράβο Μαράκι πάρα πολύ ωραία συνέχεια.Ο εντ ξέρει τη θέλει η Μπέλλα?
αυτο ειναι λιγο περιπλοκο και θα το καταλαβετε στην συνεχεια θα υπαρχουν αρκετοι δισταγμοι και προβληματα παο την μερια της μπελλας άλλωστε και εκει ειναι στηριγμενος ο τιτλος οσον αφορα το επομενο κεφαλαιακι θα ειναι απο την μερια της μπελλα και θα εμφανιστουν και καινουργια προσωπα απο το παρελθον της που εχουν παιξει και θα παιξουν καθοριστικο ρολο στην ολη ιστορια
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 7 Νοε 2010 - 23:20
Αχ τι καλα!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Δευ 8 Νοε 2010 - 0:34
Μαρια μου η συνεχεια εκπληκτικη! με ανατριχιασε ο Εντουαρντ οταν πηρε το σταυρο απο τον Τζεικ ετσι του χρειαζοταν καποιες μπουνιες ακους εκει να φανει οτι το μωρο μας ειναι κλεφτηες
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Δευ 8 Νοε 2010 - 1:04
αυτος ο τζεικ..... επιτελους εφααγε το ξυλο του και τωρα ελπιζω να ηρεμησει!!!αντε πια!!μπραβο μαρια μου πολυ ωραια συνεχεια!!!μικρη αλλα θαυματουργη!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Δευ 8 Νοε 2010 - 10:42
Η συνεχεια ηταν μικρη αλλα το εσωτερικο της ανεκτιμητο Επιτελους ο Τζεικ εφαγε το ξυλο που τοσο περιμενα Ειμαι κακια το ξερω αλλα μετα απο οσο εκανε το αξιζει Ελπιζω το επομενο κεφαλαιο να μην αργησει
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 9 Νοε 2010 - 0:01
κοριτσακια μου μολις έβαλα συνεχεια απο την μερια της μπελλας θα σας λυσει πολλες αποριες αυτο το κομματι αλλα θα σας γεννηθουν και αλλες πολλες κυριως για το ατομο που εδωσε στην μπελλα τον σταυρο γιατι κανω μια ναφορα στο ατομο αυτο.....περιμενω με αγωνια τα σχολια σας
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 9 Νοε 2010 - 18:40
Μαρία μου...τέλεια η συνέχεια!!! Αναρωτιέμαι κι εγώ τι να έγινε με τον Κάρλο!!! Πολύ ωραία η συνέχεια!!!!!!!!!! Αγωνιώ για το επόμενο κεφάλαιο....!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 9 Νοε 2010 - 20:16
Μαρακι μου πολυ τελειο το κεφαλαιο!! Καλα ε αυτον το Τζεικομπ τον μα**κα να του βγαλω τα ματια θελω!! Αχ περιμενω συνεχεια ! Εχω περιεργια τι εγινε με τον Καρλο! Μπραβω σου!!!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 9 Νοε 2010 - 22:59
Μαράκι........καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γράφεις πολύ πολύ πολύ ωραία!!! Τι ωραία??? Φανταστικά!!!!!!!!!!!!!!!!! Η συνέχεια ήταν τόσο..γλυκιά...με μια δόση ρομαντισμού.................. Η Ρόζαλι....αδερφή της??? Ωχ..περιμένω να δω πολλά!!!!!!!!!!!! Αγωνιώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω