Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 11 Δεκ 2010 - 22:43
Αχ Μαράκι μου, λατρεμένη η συνέχεια που έβαλες!!! Ο Έντι είναι καλά ο γλυκός μου!!! Αχ αχ αχ!!! Καταχάρηκα!!! Η Μπέλα δίπλα του, να τον στηρίζει και να τον αγαπάει!!! Ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Μπράβο!! Όσο για τη γραφή σου, ξέρεις πως επίσης τη λατρεύω!!! Έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής που συνεπαίρνει τον αναγνώστη!!! Μπράβο γλυκιά μου!!!!!!! Ανυπομονώ για το επόμενο chapter!!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 11 Δεκ 2010 - 23:23
αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ και φυσικα ξερουμε τι απεγινε ο τζεικομπ θα τα μαθετε στο επομενο κεφαλαιακι πραγματικα ειστε πολυ γλυκεσ και με ενθαρυνετε με τα σχολια σας τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω μια καινουργια ιστορια εχω ενα πλανο στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω ακομα θα σας ενημερωσω γι αυτο αν γινει και παλι σας ευχαριστω πολυ.....
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 12 Δεκ 2010 - 12:39
αχ τωρα το διαβασα τι γλυκο αχου!!ανυπομονω για την συνεχεια
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 12 Δεκ 2010 - 16:14
ΓΙΟΥΧΟΥ!!!! Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! Μαρακι μου τελεια η συνεχεια! Αν και μπορω να πω οτι με τρομαξες εκει που λες οτι οι γιατροι ετρχαν για κατι επεγον νομιζα οτι ειχε γινει τιποτα με τον Εντουαρτ. . . ΑΛΛΑ ευτυχως!!
Περιμενουμε συνεχεια γρηγορα!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:03
μπράβοοοοοοοοοο τέλεια συνέχει ξύπνησε και ο Έντουαρτ καταπληκτικό μπράβο Μαρινάκι τέλεια συνέχεια
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 17 Δεκ 2010 - 14:21
Ο Εντι ειναι καλα Ο Εντι ειναι καλα Στην αρχη τρομαξα με την κατασταση του, νομισα πως ηταν κατι σοβαρο και πως κινδυνευει αλλα μετα... Η Μπελλα ειναι τοσο προστατευτικη, ειναι συνεχεια απο διπλα του και στις κακες και στις καλες στιγμες... Αυτο ηταν που με συγκινησε περισσοτερο απο ολα Αχχχ... Τι θαυματα μπορει να κανει η αγαπη
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 22 Δεκ 2010 - 22:09
κοριτσακια μου μολις έβαλα μια μεγαλη μεγαλη συνεχεια για να σας αποζημιωσω για τον καιρο που σας αφησα χωρις κεφαλαιακι ελπιζω να το απολαυσετε περιμενω τα σχολια σας.........
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 22 Δεκ 2010 - 22:20
Μαράκι.............................. Όχι απλα μας άρεσε.....ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Είχε πολύ δυνατές σκηνές που σου έκοβαν την ανάσα! Εκεί που μιλούσε η Μπέλα νευρικά στον Έντουαρντ...ανυπομονούσα να δω πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση.... Το τέλος δε, ΥπΕρΟχΟ....απρόσμενο....!!! Υπέροχο, διότι η εικόνα της Μπέλα μου φάνηκε κάπως...ξεκαρδιστική που γελούσε μόνη της...-βέβαια μεθυσμένη- και απρόσμενη, με τη ζαλάδα της!!! Μπράβο σου αγάπη μου!!! Μου άρεσε τρελάαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας αποζημίωσες και με το παραπάνω!!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τετ 22 Δεκ 2010 - 22:41
χαιρομαι που σου αρεσε αγαπη μου προσπαθησα να την αποδωσω μεθυσμενη δεν ηξερα κατα ποσο το καταφερα....προσπαθησα παντως σε ευχαριστω πολυ παντως τα σχολια σας παντα με ενθαρρυνουν και με παρακινουν να συνεχισω.....ευχαριστω πολυ...........μεσα απο την καρδια μου
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 23 Δεκ 2010 - 1:58
Μάρακι πράγματι ήταν πολύ καλό η αυτοθυσία του ήταν το κάτι άλλο, αλλά και εκείνη τι έπαθε και έκανε έτσι, μήπως και εκείνη δεν παντρεύτηκε τον Τζεηκ για τον ίδιο λόγο? θέλουμε κι άλλο
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 23 Δεκ 2010 - 19:02
ed<3 έγραψε:
Μαρακι μου υπεροχο κεφαλαιο!!!! καλα και ο Εντουαρντ αλλα και η Μπελλα ειχαν δικιο... αλλα βλεπω αυτη τα ετσουξε και λιγο -να ριξω ενα βλεφαρο
Πραγματικα πολυ ωραια συνεχεια.αλλ στο τελος τι επαθε? μαλλον απο το πολυ ποτο. αφου δεν το σηκωνει γιατι πινει?
Μπραβο για μια ακομη φορα
Συμφωνω
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 23 Δεκ 2010 - 19:51
Ωραιο το κεφαλαιο Μαρακι μου! Αμαν και αυτη η Μπελλα ρε παιδι μου! Οποτε εχει καημους παει και πινει? Ελεος αυτο το κοριτσι! Περιμενουμε την συνεχεια!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 8 Μαρ 2011 - 15:48
κοριτσακια μου γλυκα θελω να σας ανακοινωσω πως σε λιγες μερες θα μπει καινουργιο κεφαλαιο της ιστοριας μου που την εχω αμελησει παρα πολυ τελευταια και θελω να σας πω πως θα περιλαμβανει και την πρωτη αποπειρα λεμοναδας απο μενα ελπιζω να μην συμβει κατι και το καθυστερησω ευελπιστω μεχρι το σαββατο το αργοτερο να το εχω αναρτησει ελπιζω να σας αρεσει και να σας αποζημιωσει για ολο αυτο τον καιρο που δεν ειχα ανεβασει την συνεχεια καθως μετα την επιστροφη της εμπνευσης αφιερωσα τον χρονο μου στην αλλη μου ιστορια...ευχομαι να αγκαλιασετε ξανα την ιστορια μου και να την στηριξετε οπως το κανατε τοσο καιρο αλλωστε...ευχαριστω πολυ ολους σας.....
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 8 Μαρ 2011 - 22:47
πολυ ωραια η συνεχεια αγαπη...ανυσηχω βεβαια λιγο για τη ροζαλι.δε μαρεσει που πηγαν να μεινουν εκει....μαλλον θα εχουν προβληματα με τους αλλους δυο..
οσο για τη λεμοναδα ηταν πολυ ομορφη!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Τρι 8 Μαρ 2011 - 23:08
πολυ ωραιο το καινουριο κεφαλαιο.!η λεμοναδα πολυ ωραια και μου αρεσε που επιτελους ειχαν λιγο χρονο μονοι..!!οσο για τη συγκατοικηση οντως φαινεται οτι θα εχουν προβληματα.!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο.!
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω