Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω

Πήγαινε κάτω 
    +13
    twilightFOREVER
    Bella07
    twilightsagaddicted
    despina aek
    ROBELINA
    LITSA0089
    ed<3
    daisyalicecullen
    LadyTaniaXd
    sisaki
    Niki Patt
    Emy+Robert
    i love edward 2
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 11 Δεκ 2010 - 22:41

αχ επιτελους...ξυπνησε. Smile

παρα πολυ ομορφο κεφαλαιο αγαπη..εχω ομως και μια ερωτηση.ξερουμε τι εγινε ο τζεικομπ???????????
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 11 Δεκ 2010 - 22:43

Αχ Μαράκι μου, λατρεμένη η συνέχεια που έβαλες!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 150320
    Ο Έντι είναι καλά ο γλυκός μου!!! Αχ αχ αχ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 206202 Καταχάρηκα!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 620541
    Η Μπέλα δίπλα του, να τον στηρίζει και να τον αγαπάει!!! Ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Μπράβο!!Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917
    Όσο για τη γραφή σου, ξέρεις πως επίσης τη λατρεύω!!!Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής που συνεπαίρνει τον αναγνώστη!!! Μπράβο γλυκιά μου!!!!!!!Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917
    Ανυπομονώ για το επόμενο chapter!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 34442
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 11 Δεκ 2010 - 23:23

αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ και φυσικα ξερουμε τι απεγινε ο τζεικομπ θα τα μαθετε στο επομενο κεφαλαιακι πραγματικα ειστε πολυ γλυκεσ και με ενθαρυνετε με τα σχολια σας τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω μια καινουργια ιστορια εχω ενα πλανο στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω ακομα θα σας ενημερωσω γι αυτο αν γινει και παλι σας ευχαριστω πολυ..... kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010 - 12:39

αχ τωρα το διαβασα τι γλυκο αχου!!ανυπομονω για την συνεχεια
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010 - 16:14

ΓΙΟΥΧΟΥ!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 868134 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 868134 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 868134
    Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 620541
    Μαρακι μου τελεια η συνεχεια! Αν και μπορω να πω οτι με τρομαξες εκει που λες οτι οι γιατροι ετρχαν για κατι επεγον νομιζα οτι ειχε γινει τιποτα με τον Εντουαρτ. . . ΑΛΛΑ ευτυχως!!
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 630836 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 630836 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 630836
    Περιμενουμε συνεχεια γρηγορα!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 15 Δεκ 2010 - 0:03

μπράβοοοοοοοοοο τέλεια συνέχει ξύπνησε και ο Έντουαρτ καταπληκτικό
    μπράβο Μαρινάκι Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 τέλεια συνέχεια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 174341 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 174341 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 174341
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 14:21

Ο Εντι ειναι καλα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 4947 Ο Εντι ειναι καλα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 4947
    Στην αρχη τρομαξα με την κατασταση του, νομισα πως ηταν κατι σοβαρο και πως κινδυνευει αλλα μετα... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 6512
    Η Μπελλα ειναι τοσο προστατευτικη, ειναι συνεχεια απο διπλα του και στις κακες και στις καλες στιγμες... Αυτο ηταν που με συγκινησε περισσοτερο απο ολα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 206202
    Αχχχ... Τι θαυματα μπορει να κανει η αγαπη Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 206202
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 18 Δεκ 2010 - 1:04

faint faint faint
    απίστευτη συνέχεια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995
    ένα τεράστιο μπράβοοοοο νομίζω ότι τα λέει όλα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917
    ανυπομονώ για την συνέχεια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 20 Δεκ 2010 - 16:02

Μαρακι μου τα τελευταια κεφαλαια τα διαβασα μαζεμενα! faint
    ΦΟΒΕΡΗ συνεχεια!
    αχ ο Εντουαρντ εγινε καλα επιτελους Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 4947
    ανυπομονο για την συνεχεια! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 876749 kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 22:09

κοριτσακια μου μολις έβαλα μια μεγαλη μεγαλη συνεχεια για να σας αποζημιωσω για τον καιρο που σας αφησα χωρις κεφαλαιακι ελπιζω να το απολαυσετε περιμενω τα σχολια σας......... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 691711
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 22:20

Μαράκι.............................. Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 31995 Όχι απλα μας άρεσε.....ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Είχε πολύ δυνατές σκηνές που σου έκοβαν την ανάσα! Εκεί που μιλούσε η Μπέλα νευρικά στον Έντουαρντ...ανυπομονούσα να δω πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση.... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Το τέλος δε, ΥπΕρΟχΟ....απρόσμενο....!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 474941 Υπέροχο, διότι η εικόνα της Μπέλα μου φάνηκε κάπως...ξεκαρδιστική που γελούσε μόνη της...-βέβαια μεθυσμένη- και απρόσμενη, με τη ζαλάδα της!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 558691
    Μπράβο σου αγάπη μου!!! kiss Μου άρεσε τρελάαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 34442 Μας αποζημίωσες και με το παραπάνω!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 616544 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 616544
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 22:41

χαιρομαι που σου αρεσε αγαπη μου προσπαθησα να την αποδωσω μεθυσμενη δεν ηξερα κατα ποσο το καταφερα....προσπαθησα παντως σε ευχαριστω πολυ παντως τα σχολια σας παντα με ενθαρρυνουν και με παρακινουν να συνεχισω.....ευχαριστω πολυ...........μεσα απο την καρδια μου
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 22:44

Τίποτα καλό μου!!! kiss kiss kiss Τα κατάφερες μια χαρά!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 6512 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 4947 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 6512
    Τ-έ-λ-ε-ι-α!!!***!!!!****!!!*****!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917
    Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 98735
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 23:01

σε ευχαζριστω πολυ γλυκια μου να σαι καλα εισαι πολυ γλυκια Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 691711 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 34442
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 1:58

Μάρακι πράγματι ήταν πολύ καλό Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 201917
    η αυτοθυσία του ήταν το κάτι άλλο, αλλά και εκείνη τι έπαθε και έκανε έτσι, μήπως και εκείνη δεν παντρεύτηκε τον Τζεηκ για τον ίδιο λόγο? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 730856
    θέλουμε κι άλλο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 388681
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 10:04

Μαρακι μου υπεροχο κεφαλαιο!!!! lol!
    καλα και ο Εντουαρντ αλλα και η Μπελλα ειχαν δικιο...
    αλλα βλεπω αυτη τα ετσουξε και λιγο Rolling Eyes
    -να ριξω ενα βλεφαρο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120

Πραγματικα πολυ ωραια συνεχεια.αλλ στο τελος τι επαθε?
    μαλλον απο το πολυ ποτο.
    αφου δεν το σηκωνει γιατι πινει?
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 30231

Μπραβο για μια ακομη φορα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 620541
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 15:57

εχει μια μαναι με το ποτοπαντως πρεπει να το προσεξει αυτό !ενταξει πλακα κανω θεικη συνεχεια
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 19:01

οχι εκανες μια πολυ ευστοχη παρατηρηση θα δειτε ομως γιατι στο μελλον....... geek
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2311
    Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Amazonians Amazonians
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 19:02

ed<3 έγραψε:
    Μαρακι μου υπεροχο κεφαλαιο!!!! lol!
    καλα και ο Εντουαρντ αλλα και η Μπελλα ειχαν δικιο...
    αλλα βλεπω αυτη τα ετσουξε και λιγο Rolling Eyes
    -να ριξω ενα βλεφαρο Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120

Πραγματικα πολυ ωραια συνεχεια.αλλ στο τελος τι επαθε?
    μαλλον απο το πολυ ποτο.
    αφου δεν το σηκωνει γιατι πινει?
    Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 403120 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 30231

Μπραβο για μια ακομη φορα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 620541

Συμφωνω giggle giggle
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 19:51

Ωραιο το κεφαλαιο Μαρακι μου!
    Αμαν και αυτη η Μπελλα ρε παιδι μου! Οποτε εχει καημους παει και πινει? Ελεος αυτο το κοριτσι!
    Περιμενουμε την συνεχεια!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 8 Μαρ 2011 - 15:48

κοριτσακια μου γλυκα θελω να σας ανακοινωσω πως σε λιγες μερες θα μπει καινουργιο κεφαλαιο της ιστοριας μου που την εχω αμελησει παρα πολυ τελευταια και θελω να σας πω πως θα περιλαμβανει και την πρωτη αποπειρα λεμοναδας απο μενα ελπιζω να μην συμβει κατι και το καθυστερησω ευελπιστω μεχρι το σαββατο το αργοτερο να το εχω αναρτησει ελπιζω να σας αρεσει και να σας αποζημιωσει για ολο αυτο τον καιρο που δεν ειχα ανεβασει την συνεχεια καθως μετα την επιστροφη της εμπνευσης αφιερωσα τον χρονο μου στην αλλη μου ιστορια...ευχομαι να αγκαλιασετε ξανα την ιστορια μου και να την στηριξετε οπως το κανατε τοσο καιρο αλλωστε...ευχαριστω πολυ ολους σας..... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 691711 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 620541
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 8 Μαρ 2011 - 21:56

τελικα προλαβα και το ποσταρα σημερα το κεφαλαιακι περιμενω με αγωνια τα σχολια σας καθε ειδους καλα και κακα με πολυ αγωνια..... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 691711
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 8 Μαρ 2011 - 22:47

πολυ ωραια η συνεχεια αγαπη...ανυσηχω βεβαια λιγο για τη ροζαλι.δε μαρεσει που πηγαν να μεινουν εκει....μαλλον θα εχουν προβληματα με τους αλλους δυο..

οσο για τη λεμοναδα ηταν πολυ ομορφη!!!!!!!!! Smile
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 8 Μαρ 2011 - 23:01

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου χαιρομαι που σου αρεσε ναι με αυτη την συγκατοικηση θα δημιουγρηθουν πολλα προβληματα....απο ολες τις μεριες.... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 691711
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 8 Μαρ 2011 - 23:08

πολυ ωραιο το καινουριο κεφαλαιο.!η λεμοναδα πολυ ωραια και μου αρεσε που επιτελους ειχαν λιγο χρονο μονοι..!!οσο για τη συγκατοικηση οντως φαινεται οτι θα εχουν προβληματα.!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο.!

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 9 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: