| Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω | |
|
+13twilightFOREVER Bella07 twilightsagaddicted despina aek ROBELINA LITSA0089 ed<3 daisyalicecullen LadyTaniaXd sisaki Niki Patt Emy+Robert i love edward 2 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 4 Νοε 2010 - 21:58 | |
| Καλά τι γουρούνι ο Τζέικομπ!! Χάλασες κάθε καλή άποψη που είχα για αυτόν! Μα, έλεος τ συμπεριφορά! Πάλι καλά που ήταν εκεί ο Έντουαρτ! Και αυτή η Μπέλα όλους τους εμπιστεύεται μια τον Έντουαρτ, τώρα τον Τζέικομπ!! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 4 Νοε 2010 - 22:13 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 4 Νοε 2010 - 22:24 | |
| Μπράβο Μαράκι μου!!!!Και μεγάλη συνέχεια!!Ευχαριστούμε πολύ.Είναι τέλεια.Την καημένη την Μπέλλα.Ο Έντουαρντ θα την περιποιηθεί?Πότε θα έχουμε συνέχεια, την τρίτη? | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 4 Νοε 2010 - 23:00 | |
| κοριτσακια μου χαιρομαι πολυ για τα σχολια σας αν συνδυάσετε τον τίτλο ισως βρείτε κατι για τον σταυρο.πάντως το παρελθόν της δεν ήταν καθολου καλο μόνο αυτο εχω να πω. πραγματικά δε ξερω ποτε θα βάλω συνεχεια πάντως θα προσπαθήσω οσο πιο συντομα γίνεται.χαιρομαι που σας αρεσει η ιστορια ειναι πολυ θετικο για μενα | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 10:13 | |
| κοριτσια εβαλα μια πολυ μικρη συνεχεια η οποια δεν ξερω πως θα σας φανει γιατι ειναι απο την μερια του εντουαρντ θελω να σας πω πως και η συνεχεια θα ειναι απο την μερια του εντουαρντ γιατι αυτη ειναι η αρχη ενος μεγαλου κεφαλαιου που θα παρουσιαζεται και ο χαρακτηρας του εντι , περιμενω με αγωνια τα σχολια σας ελπιζω να σας αρεσει | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 10:25 | |
| |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 11:21 | |
| πολυ ωραα η συνεχεια.!!αραγε θα δεχτει την προσφορα.;ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 11:59 | |
| για να σας πω την αληθεια ειμαι και εγω σε διλλημα εχω δυο πλανα στο μυαλο μου και δεν ξερω ποια θα γραψω παντως μην ξεχνατε πως αυτα που αφηγειται ο εντουαρντ ανηκουν στο παρελθον και πως ειτε με το ενα πλανο ειτε με το αλλο καποιος θα τον πυροβολησει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 12:18 | |
| Χμμ.. δηλαδή δεν δέχτηκε, αυτή εξαγριώθηκε, μετά έγινε φασαρία, ξαφνικά εμφανίστηκε ο άντρας της, αυτή είπε πως ο Έντουαρτ την παρενοχλούσε και της ζητούσε διάφορα, εκείνος έβγαλε το όπλο τον πυροβόλησε και μετά άρχισε το ανθρωποκυνηγητό.. Πως τα λέω! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 12:51 | |
| Αγαπουλα πολυ ωραια η συνεχεια!! Εγω νομιζω οτι ο Εντουαρτ δεν θα δεχτει. . . Τελικα εκεινος ληστεψε την Μπελλα??? Περιμενω με πολυ αγωνια την συνεχεια! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 12:55 | |
| αχ μονο τουτο θα πω περιμενω συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 13:57 | |
| - soulitsa@xd έγραψε:
- Χμμ.. δηλαδή δεν δέχτηκε, αυτή εξαγριώθηκε, μετά έγινε φασαρία, ξαφνικά εμφανίστηκε ο άντρας της, αυτή είπε πως ο Έντουαρτ την παρενοχλούσε και της ζητούσε διάφορα, εκείνος έβγαλε το όπλο τον πυροβόλησε και μετά άρχισε το ανθρωποκυνηγητό.. Πως τα λέω!
αυτο πραγματι ηταν το πρωτο πλανο με καποιες διαφορες αλλα δεν μου αρεσει και θα το αλλαξω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 14:32 | |
| Καλύτερα.. Έβαλα την φαντασία ενός σχιζοφρενή για να το γράψω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 14:59 | |
| μολις εβαλα συνεχεια κοριτσια οποιος θελει μπορει να την διαβασει | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 15:42 | |
| Αυτά ΔΕΝ υπάρχουν!!!! (Με την καλή την έννοια!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 16:04 | |
| - soulitsa@xd έγραψε:
- Αυτά ΔΕΝ υπάρχουν!!!! (Με την καλή την έννοια!)
γιατι υπαρχει κατι που δεν το διευκρινησα καλα?καμια απορια? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 16:11 | |
| τελειο τελειο.!!μαθαμε και τ εγινε τλκ με τον εντ και πως τραυματιστηκε.!μρπαβο του παντως.!τελευται στιγμη εκανε τ σωστο.!ανυποονω για τη συνεχεια.!μπραβο.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 16:22 | |
| - i love edward 2 έγραψε:
- soulitsa@xd έγραψε:
- Αυτά ΔΕΝ υπάρχουν!!!! (Με την καλή την έννοια!)
γιατι υπαρχει κατι που δεν το διευκρινησα καλα?καμια απορια? όχι, αλλά να.. άντρας να του δίνουν 1.000.000 ευρώ για να ****** κάποια και να μην δέχετε.. Ε, είναι τρελός!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 16:28 | |
| προσπαθησα να δειξω οτι δεν ειναι τρελος αλλα καλη, ευγενικη και οχι διαφθαρμενη προσωπικοτητα τωρα δεν ξερω αν το πετυχα γιατι δεν θα ηθελα να τα επαιρνε και μετα να τα εμπλεκε με την μπελλα δεν θα ηταν σωστο πιστευω | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 16:50 | |
| 1.000.000 ???? ιουουου............ Καλυτερα που δεν τα δεχτηκε,ειναι εντιμος και μου αρεσει!!! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηρε το σταυρο??? Εχω μεινει λιγο πισω.... Παντως ειναι πολυ ωραια ιστορια......περιμενω συνεχεια!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 18:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 23:30 | |
| κοριτσακια μου οχι δεν μεινατε πισω απλα δεν προλαβα να ποσταρω την συνεχεια οσο αναφορα τον σταυρο θα δειτε τι εγινε και γιατι ειναι τοσο σημαντικος για την μπελλα | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 5 Νοε 2010 - 23:39 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 6 Νοε 2010 - 0:36 | |
| Την βρηκα ευτυχως δοξα σοι με την βοηθεια της Μαργαριτας μου! δεν μπορω να σου πω ε;εχω ξετρελαθει τα διαβασα ολα μαζι! πολυ ηθικος ο Εντι μας πηγε να κανει το λαθος αλλα ευτυχως παναγιτσα μου το μετανιωσε! που ηξερε ο Εντουαρντ τον Τζεικ;για αλλη μια φορα μου την εσπασε αυτος ηθελε να κανει κακο στην Μπελλα ευτυχως εμφανιστηκε το καμαρι μας! ελπιζω η Μπελλα να ειναι καλα | |
|
| |
| Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω | |
|