Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω

Πήγαινε κάτω 
    +13
    twilightFOREVER
    Bella07
    twilightsagaddicted
    despina aek
    ROBELINA
    LITSA0089
    ed<3
    daisyalicecullen
    LadyTaniaXd
    sisaki
    Niki Patt
    Emy+Robert
    i love edward 2
    17 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 12:13

μολις διαβασα την συνεχεια ι καταπληκτικη και ποσο αγαπιουνται αχου τοσο ρομαντικο κατω απο την βροχη , μπραβο ηταν θεικο!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 16:31

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 150320 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 150320
    Πω πω... κ*α*τ*α*π*λ*η*κ*τ*ι*κ*ή συνέχεια Μαράκι!!! Τόσο μα τόσο ρομαντική και παράλληλα τόσο μοναδική....ξεχωριστή!!! Είναι πλέον μαζί!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 4947
    Η συνέχεια ήταν τ~έ~λ~ε~ι~α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γράφεις υ-π-έ-ρ-ο-χ-α!!!!!!!!
    Περιμένω όποτε μπορέσεις το επόμενο κεφάλαιο!!!!!! kiss kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 17:00

πω πω Μαρακι εχω ξετρελαθει!το φιλι μεσα στην βροχη!!!
    και την ευκαιρια που εδωσε στον Εντουαρντ. Επισης θελω να αφησω σχολια και για το προηγουμενο κεφαλαιο γιατι τα διαβασα μαζι!!!Η Ροζαλι ειναι μια..αντε μην ανοιξω το στομα μου τωρα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 592681 παλιογυναικα.

Συγχαρητηρια!!!!! kiss kiss
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 17:35

ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!
    Μαρακι μου γραφεις τελεια!
    Αχ πως θελω να ζησω μια τετοια σκηνη!!!
    Ελιπιζω να της βγει σε καλο της Μπελλας.
    Συνεχισε να γραφεις! Περιμενουμε συνεχεια!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 23:23

κοριτσακια μου εβαλα μια παρα πολυ μικρη συνεχεια συγχωρειστε με γι αυτο αλλα ο χρονος με πιεζει τρελα παντως να ξερετε οτι αυτη η γλυκυτητα και η χαρα που περνανε δεν θα κρατησει για πολυ ακομα νεα προβληματα στον οριζοντα θα ερθουν
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 23:27

Μαρακι μου αν και μικρη η συνεχεια αλλα θαυματουργη!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
    τι επαθε η κακαμοιρα η Μπελλα Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 6626
    Εντουαρντ σωσε την Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 551700 ενταξει το παρακανα!!!

ακουω οτι θα κρατησει για λιγο αυτη η ευτυχια και δεν μου αρεσει Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 945889 Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ kiss kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 14:12

μικρη αλλα θαυμασια!μακαρι να πανε ολα καλα αν και με αυτο που ειπες ανυσηχω λιγακι
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 18:12

Μικρούλι αλλά...γεμάτο ανατροπές και αγωνία!!! ΑΓΩΝΙΑ!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 480860 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 480860
    Τι έπαθε η Μπέλα? Ήταν μια κουραστική μέρα, αλλά...αχ!!! Ο Έντουαρντ είναι εκεί! Ευτυχώς! Ελπίζω να κάνει κάτι!!! Rolling Eyes Μαράκι μου η συνέχεια ήταν τ-έ-λ-ε-ι-α!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 4947
    Μη στενοχωριέσαι καθόλου αν δεν προλαβαίνεις να βάλεις κεφάλαιο λόγω των διαφόρων υποχρεώσεών σου! Καταλαβαίνουμε απόλυτα και δεν θέλουμε να νιώθεις ότι σε πιέζουμε!huggie Όποτε κι αν ανεβάσεις κεφάλαιο εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε στηρίξουμε!!! kiss kiss
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 19 Νοε 2010 - 18:55

Μαρακι μου!!!
    Τι τελειο κεφαλαιο!
    Αχ τι επαθε η Μπελλα? Τι θα γινει παρακατω? Αχ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΗ ΑΓΩΝΙΑ!!!
    Καταλαβαινουμε οτι εχεις υποχρεωσεις, δεν χριαζεται να στενχωριεσε για αυτο καλο μου!!! huggie
    Εμεις εδω ειμαστε και σε στηριζουμε!!! kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 10:27

αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας ειστε ολες τοσο γλυκες για να ειμαι ειλικρινης η συνεχεια υπαρχει σε τετραδιο αλλα δεν προλαβαινω να την περασω ευελπιστω να γινει γρηγορα γιατι θα ανατραπουν ολα
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 20:20

κοριτσια μολις εβαλα μια αρκετα μεγαλη συνεχεια με πολλες ανατροπες περιμενω με αγωνια τα σχολια σας Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 20:27

απιστευτη συνεχεια , δεν εέχω λογια έμεινα άφωνη !μακαρι να πάνε ολα καλα
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 20:28

πωπω..μαρεσε η συνεχεια....καλα εκανε ο εντουαρτ και της τα ειπε για να τα σκεφτει καλυτερα...

το τζεικομπ κλασικα θελω να τον σκοτωσω....ελπιζω μονο να τη βρει ο εντουαρτ....

LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 21:03

Μαράκι μπράβο πολύ ωραία η συνέχεια.Εύχομαι ο Εντ να τον βρει τον Τζεικ και να την σώσει.Συνέχεια?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 21:29

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202
    Αχ τι κεφάλαιο κι αυτό Μαράκι μου??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Αχ πόσο στενοχωρήθηκα δεν περιγράφεται!!! Γιατί εφυγε ο Έντι...? Sad
    Ο ....ηλίθιος ο Τζέικομπ από την άλλη!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Θα τον σκοτώσω! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 626465 Αχ...ας τη σώσει ο Έντουαρντ ή έστω κάποιος!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 551700 Όλο ανακατεύεται αυτός πια!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 173153 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 490517
    Ήταν τέλειο!! Φανταστικό!!!!! Καταπληκτικό!!!!!!!! Μπράβο μπράβο!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 201917 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 31995 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 201917
    Αδημονώ για τη συνέχεια!!!!! kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 21:40

μαρακι μ τελεια η συνεχεια.!!!!
    καταρχας να πω οτι ο εντουαρντ ειχε απολυτο δικιο που της φωναξε...εμ...τι αλλο να πω.!
    τα ηθελε κι αυτη.!
    δευτερον καλα ε ο τζεικομπ ειναι πολυ μ...αχ πολυ με νευριασε..!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 ελπιζω να τη βρει ο εντ.!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 691689 και οταν τν βρει θελω να πεσει πολυ ξυλο ε.! Twisted Evil
    ανυπομονω για τη συνεχεια.!
    Bella07
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Κρητη
    Αριθμός μηνυμάτων : 435
    Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 22:45

Τη συνεχεια ηταν αυτη?Καλα η Μπελλα θελει ξυλο που φερθηκε ετσι στον Εντουαρντ,αλλα και ο Τζεικ πολυ μεγαλο καθαρμα ελπιζω να μην αργησει πολυ να καταλαβη ο Εντουαρντ τι συνεβει .
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 22:58

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας δεν ξερω ποτε θα βαλω συνεχεια για αυτο θα σας πω ενα στοιχειο ο τζεικ θα στειλει φωτο με την μπελλα σε ασχημη κατασταση και θα ζητησει κατι ως ανταλαγμα.......
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 23:02

i love edward 2 έγραψε:
    κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας δεν ξερω ποτε θα βαλω συνεχεια για αυτο θα σας πω ενα στοιχειο ο τζεικ θα στειλει φωτο με την μπελλα σε ασχημη κατασταση και θα ζητησει κατι ως ανταλαγμα.......
    λεφτά?
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 21 Νοε 2010 - 23:10

πλακα μου κανεις ετσι?? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691
    1.ακομα δεν τα εφτιαξαν και μαλωσαν?? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 773164 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 773164 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 773164
    2.μισω μισω μισω καραμισω τονΤζεικομπ....τι παει να κανει στην μπελλα?βασικα ξερω τι παει να κανει αλλα τεσπα... Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 πωωωω...αμα τον ειχα μπροστα μου θα τον σκοτωνα!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 626465 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 626465
    και 3. και καλυτερον που μας το εκοψες βρε μαρακι μου?δεν μας λυπασαι καθολου?? cry cry cry
    βεβαια δεν λεω η συνεχεια ηταν αρκετα μεγαλη και φυσικα υπεροχοτατη!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941 και μπραβο σου αλλα το σημειο που το εκοψες ηταν....
    και τι ειπες θα στειλει φωτογραφιες??και θα ζητησει κατι ως ανταλλαγμα?ανυπομονω να διαβασω τι συνεχεια!!!τι ανυπομονω δηλαδη??καιγομαι να διαβασω τι συνεχεια!!!! huggie kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010 - 14:14

πρωτη αντδιραση -------------> Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
    οταν ακουσα την Μπελλα να λεει για δευτερη φορα πως δεν κανει γι αυτον!
    δευτερη αντιδραση------------> Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 558691
    οταν πηγε να τον βρει τον Εντι και εμφανιστηκε ο Τζεικ!
    τριτη αντιδραση---------------> Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Μισω τον Τζεικ!
    τεταρτη αντιδραση----------> Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 592681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 592681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 592681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 592681 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 592681 της χαρακωσε το προσωπο το γομαρι!τον μισω...
    πεμπτη αντιδραση----------> Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 229597 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 872396 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 229597 αν την πειραζει δεν θα ξερει απο που να φυγει!
    και τελευται αντιδραση---------> Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 6626 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 252380
    δεν μπορουσε να την σωσει ουτε ο Εντουαρντ?

Σε παρακαλω Μαρακι βαλε οσο πιο συντομα μπορεις συνεχεια!επαθα καρδιακη προσβολη απο αυτο το κεφαλαιο απ οτι καταλαβες! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 921765

Υπεροχο ,χιλια Μπραβο!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010 - 21:06

Μαρακι μου!!
    Η Μπελλα ειναι για πολλες μπατσες! Αντε τωρα γιατι της τα εχω μαζεμενα!
    Και ο Εντουαρτ ηταν αναγκη να φυγει? Κατσε ρε παιδι μου να συζητησεις πολιτισμενα!
    Σπόιλερ:
    Ο ηλιθιος η Τζεικομπ γιατι πεταγεται παντα τις πιο ακαταλληλες στιγμες μου λες?
    Γιατι σε ολα τα Fanfic ερχετε και τα κανει κουλουβαχατα?
    Για να μην ξεφευγω . . .
    Τελειο το κεφαλαιο συνεχισε ετσι ΚΑΛΟ μου!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010 - 21:11

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου μολις εβαλα συνεχεια περιμενω σχολια σας αν και ειναι αρκετα μικρη
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010 - 21:18

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202
    Αχ Έντουαρντ!! Γιατί αποκοιμήθηκες??? Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Η Μπέλα κινδυνεύει!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202
    Να μην πάθει τίποτα!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 206202 Αχ συγκινήθηκα πολύ που στενοχωρήθηκε τόοοσο ο Έντουαρντ!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 773164 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 773164 Τώρα με την Μπέλα τι γίνεται???
    Μαράκι μου καλό, η συνέχεια ήταν α-π-ί-θ-α-ν-η!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 201917 Ήταν τόσο μα τόσο μα τόσο τ-έ-λ-ε-ι-α!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 201917 Μπράβο σου!!! Μπράβο σου!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 474941
    Αγωνιώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!! kiss huggie kiss huggie
    Εδώ είμαστε και σαφώς σε στηρίζουμε!!!!! Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 98735 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 34442 Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 98735
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω   Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010 - 21:29

απαπα...και εγω θελω να μαθω τι θα γινει με τη μπελλα......χαρηκα πολυ για την αλις.........

μπραβο αγαπη μου.. Smile

Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: