Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 14 Νοε 2010 - 16:31
Πω πω... κ*α*τ*α*π*λ*η*κ*τ*ι*κ*ή συνέχεια Μαράκι!!! Τόσο μα τόσο ρομαντική και παράλληλα τόσο μοναδική....ξεχωριστή!!! Είναι πλέον μαζί!!! Η συνέχεια ήταν τ~έ~λ~ε~ι~α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γράφεις υ-π-έ-ρ-ο-χ-α!!!!!!!! Περιμένω όποτε μπορέσεις το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 14 Νοε 2010 - 17:00
πω πω Μαρακι εχω ξετρελαθει!το φιλι μεσα στην βροχη!!! και την ευκαιρια που εδωσε στον Εντουαρντ. Επισης θελω να αφησω σχολια και για το προηγουμενο κεφαλαιο γιατι τα διαβασα μαζι!!!Η Ροζαλι ειναι μια..αντε μην ανοιξω το στομα μου τωρα παλιογυναικα.
Συγχαρητηρια!!!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 14 Νοε 2010 - 17:35
ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!! Μαρακι μου γραφεις τελεια! Αχ πως θελω να ζησω μια τετοια σκηνη!!! Ελιπιζω να της βγει σε καλο της Μπελλας. Συνεχισε να γραφεις! Περιμενουμε συνεχεια!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Πεμ 18 Νοε 2010 - 23:23
κοριτσακια μου εβαλα μια παρα πολυ μικρη συνεχεια συγχωρειστε με γι αυτο αλλα ο χρονος με πιεζει τρελα παντως να ξερετε οτι αυτη η γλυκυτητα και η χαρα που περνανε δεν θα κρατησει για πολυ ακομα νεα προβληματα στον οριζοντα θα ερθουν
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 19 Νοε 2010 - 18:12
Μικρούλι αλλά...γεμάτο ανατροπές και αγωνία!!! ΑΓΩΝΙΑ!!! Τι έπαθε η Μπέλα? Ήταν μια κουραστική μέρα, αλλά...αχ!!! Ο Έντουαρντ είναι εκεί! Ευτυχώς! Ελπίζω να κάνει κάτι!!! Μαράκι μου η συνέχεια ήταν τ-έ-λ-ε-ι-α!!! Μη στενοχωριέσαι καθόλου αν δεν προλαβαίνεις να βάλεις κεφάλαιο λόγω των διαφόρων υποχρεώσεών σου! Καταλαβαίνουμε απόλυτα και δεν θέλουμε να νιώθεις ότι σε πιέζουμε! Όποτε κι αν ανεβάσεις κεφάλαιο εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε στηρίξουμε!!!
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Παρ 19 Νοε 2010 - 18:55
Μαρακι μου!!! Τι τελειο κεφαλαιο! Αχ τι επαθε η Μπελλα? Τι θα γινει παρακατω? Αχ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΗ ΑΓΩΝΙΑ!!! Καταλαβαινουμε οτι εχεις υποχρεωσεις, δεν χριαζεται να στενχωριεσε για αυτο καλο μου!!! Εμεις εδω ειμαστε και σε στηριζουμε!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Σαβ 20 Νοε 2010 - 10:27
αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας ειστε ολες τοσο γλυκες για να ειμαι ειλικρινης η συνεχεια υπαρχει σε τετραδιο αλλα δεν προλαβαινω να την περασω ευελπιστω να γινει γρηγορα γιατι θα ανατραπουν ολα
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 21 Νοε 2010 - 21:29
Αχ τι κεφάλαιο κι αυτό Μαράκι μου??? Αχ πόσο στενοχωρήθηκα δεν περιγράφεται!!! Γιατί εφυγε ο Έντι...? Ο ....ηλίθιος ο Τζέικομπ από την άλλη!! Θα τον σκοτώσω! Αχ...ας τη σώσει ο Έντουαρντ ή έστω κάποιος!!! Όλο ανακατεύεται αυτός πια!!! Ήταν τέλειο!! Φανταστικό!!!!! Καταπληκτικό!!!!!!!! Μπράβο μπράβο!!!!! Αδημονώ για τη συνέχεια!!!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 21 Νοε 2010 - 21:40
μαρακι μ τελεια η συνεχεια.!!!! καταρχας να πω οτι ο εντουαρντ ειχε απολυτο δικιο που της φωναξε...εμ...τι αλλο να πω.! τα ηθελε κι αυτη.! δευτερον καλα ε ο τζεικομπ ειναι πολυ μ...αχ πολυ με νευριασε..!!!! ελπιζω να τη βρει ο εντ.!! και οταν τν βρει θελω να πεσει πολυ ξυλο ε.! ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 21 Νοε 2010 - 22:45
Τη συνεχεια ηταν αυτη?Καλα η Μπελλα θελει ξυλο που φερθηκε ετσι στον Εντουαρντ,αλλα και ο Τζεικ πολυ μεγαλο καθαρμα ελπιζω να μην αργησει πολυ να καταλαβη ο Εντουαρντ τι συνεβει .
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 21 Νοε 2010 - 22:58
κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας δεν ξερω ποτε θα βαλω συνεχεια για αυτο θα σας πω ενα στοιχειο ο τζεικ θα στειλει φωτο με την μπελλα σε ασχημη κατασταση και θα ζητησει κατι ως ανταλαγμα.......
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 21 Νοε 2010 - 23:02
i love edward 2 έγραψε:
κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας δεν ξερω ποτε θα βαλω συνεχεια για αυτο θα σας πω ενα στοιχειο ο τζεικ θα στειλει φωτο με την μπελλα σε ασχημη κατασταση και θα ζητησει κατι ως ανταλαγμα.......
λεφτά?
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Κυρ 21 Νοε 2010 - 23:10
πλακα μου κανεις ετσι?? 1.ακομα δεν τα εφτιαξαν και μαλωσαν?? 2.μισω μισω μισω καραμισω τονΤζεικομπ....τι παει να κανει στην μπελλα?βασικα ξερω τι παει να κανει αλλα τεσπα... πωωωω...αμα τον ειχα μπροστα μου θα τον σκοτωνα!!! και 3. και καλυτερον που μας το εκοψες βρε μαρακι μου?δεν μας λυπασαι καθολου?? βεβαια δεν λεω η συνεχεια ηταν αρκετα μεγαλη και φυσικα υπεροχοτατη!!! και μπραβο σου αλλα το σημειο που το εκοψες ηταν.... και τι ειπες θα στειλει φωτογραφιες??και θα ζητησει κατι ως ανταλλαγμα?ανυπομονω να διαβασω τι συνεχεια!!!τι ανυπομονω δηλαδη??καιγομαι να διαβασω τι συνεχεια!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Δευ 22 Νοε 2010 - 14:14
πρωτη αντδιραση -------------> οταν ακουσα την Μπελλα να λεει για δευτερη φορα πως δεν κανει γι αυτον! δευτερη αντιδραση------------> οταν πηγε να τον βρει τον Εντι και εμφανιστηκε ο Τζεικ! τριτη αντιδραση---------------> Μισω τον Τζεικ! τεταρτη αντιδραση----------> της χαρακωσε το προσωπο το γομαρι!τον μισω... πεμπτη αντιδραση----------> αν την πειραζει δεν θα ξερει απο που να φυγει! και τελευται αντιδραση---------> δεν μπορουσε να την σωσει ουτε ο Εντουαρντ?
Σε παρακαλω Μαρακι βαλε οσο πιο συντομα μπορεις συνεχεια!επαθα καρδιακη προσβολη απο αυτο το κεφαλαιο απ οτι καταλαβες!
Υπεροχο ,χιλια Μπραβο!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Δευ 22 Νοε 2010 - 21:06
Μαρακι μου!! Η Μπελλα ειναι για πολλες μπατσες! Αντε τωρα γιατι της τα εχω μαζεμενα! Και ο Εντουαρτ ηταν αναγκη να φυγει? Κατσε ρε παιδι μου να συζητησεις πολιτισμενα!
Σπόιλερ:
ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ! !!
Ο ηλιθιος η Τζεικομπ γιατι πεταγεται παντα τις πιο ακαταλληλες στιγμες μου λες? Γιατι σε ολα τα Fanfic ερχετε και τα κανει κουλουβαχατα? Για να μην ξεφευγω . . . Τελειο το κεφαλαιο συνεχισε ετσι ΚΑΛΟ μου!
Θέμα: Απ: Σχολια: Μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω Δευ 22 Νοε 2010 - 21:18
Αχ Έντουαρντ!! Γιατί αποκοιμήθηκες??? Η Μπέλα κινδυνεύει!!! Να μην πάθει τίποτα!!! Αχ συγκινήθηκα πολύ που στενοχωρήθηκε τόοοσο ο Έντουαρντ!! Τώρα με την Μπέλα τι γίνεται??? Μαράκι μου καλό, η συνέχεια ήταν α-π-ί-θ-α-ν-η!!! Ήταν τόσο μα τόσο μα τόσο τ-έ-λ-ε-ι-α!! Μπράβο σου!!! Μπράβο σου!!! Αγωνιώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!! Εδώ είμαστε και σαφώς σε στηρίζουμε!!!!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010